viman Δημοσ. 15 Απριλίου 2022 Δημοσ. 15 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, sofiagian είπε Καλησπέρα σας. Να ρωτήσω αν κάποιος έχει κάνει αίτηση για τους ΙΣ (Ιδιώτες Συνεργάτες) που ζητάει τώρα η ΕΛΣΤΑΤ? ¨Εχει κάποιος εμπειρία??? Και αν ναι αξίζει ή όχι? Ξέρουμε αν οι άνεργοι χάνουν το ταμείο ανεργίας? Έχω την αίσθηση, ότι διάβασα κάτι για "μπλοκακι". Για παροχής υπηρεσιών από τον συνεργάτη, γιατί είναι για μεγάλη διάρκεια. Άρα μάλλον ελεύθερος επαγγελματίας πρέπει να είναι. Τελικά το μπλοκακι είναι κατά προτεραιότητα, θα επιλέξουν πρώτα όσους εκδίδουν παροχής υπηρεσιών. Δείτε στο λινκ για την πρόσκληση. https://www.statistics.gr/statistical-interviewers Επεξ/σία 15 Απριλίου 2022 από viman
Nickol32 Δημοσ. 15 Απριλίου 2022 Δημοσ. 15 Απριλίου 2022 10 ώρες πριν, sofiagian είπε Δεν εχω κανει ακομα αιτηση το σκεφτομαι. Θελω να μαθω αν χανω το ταμειο ανεργιας πρωτα.. Μπορεις να κάνεις την αίτηση για να μην λήξουν κ αν τυχόν μάθεις ότι το χάνεις δεν πας. Από παλιά σχόλια είδα ότι δεν χάνεται, δεν ξέρω όμως αν ισχύει κ τώρα αυτό
charit87 Δημοσ. 15 Απριλίου 2022 Δημοσ. 15 Απριλίου 2022 19 ώρες πριν, korinavas είπε Κατόπιν ερώτησης μου για την εποπτεία μου ως τομεάρχης ,και αφού μου απάντησαν αμέσως στο email(Ο κύριος Παπαδιάς Παναγιώτης είναι ευγενέστατος),για όσους ενδιαφέρονται να μάθουν σαφείς πληροφορίες και σε ποιο στάδιο βρίσκεται η πληρωμή της εποπτείας τους, παραθέτω το μήνυμα και τα στοιχεία του λογιστηρίου της ελστατ. Καλησπέρα, Η Εποπτεία 61 βρίσκεται σε φάση ελέγχου και εκκαθάρισης. Εφόσον δεν βρεθούν ελλείψεις θα εκδοθεί ένταλμα πληρωμής και εμβάσματα το πιθανότερο εντός της επόμενης εβδομάδας. Με εκτίμηση Παπαδιάς Παναγιώτης Ελληνική Στατιστική Αρχή Διεύθυνση Οικονομικών Υπηρεσιών Προϊστάμενος Τμήματος Προϋπολογισμού και Λογιστηρίου Πειραιώς 46 & Επονιτών Τ.Κ. : 185 10 Πειραιάς Τηλ. : 213 135 2237 email: [email protected] Και σε μένα απάντησε αμέσως. Να λέμε και τα καλά. 1
thenekuS Δημοσ. 15 Απριλίου 2022 Δημοσ. 15 Απριλίου 2022 51 λεπτά πριν, charit87 είπε Και σε μένα απάντησε αμέσως. Να λέμε και τα καλά. Εμένα και πάλι η εποπτεία μου μου απάντησε 17 μέρες μετά. Έστειλα καινούργιο email χθες, θα δούμε τώρα 😂
charit87 Δημοσ. 15 Απριλίου 2022 Δημοσ. 15 Απριλίου 2022 8 λεπτά πριν, Kikhnt είπε Κανένα νέο άλλο;; Για καμιά άλλη πληρωμή; Είναι ημιαργία για τις τράπεζες σήμερα και τη Δευτέρα λόγω του Πάσχα των καθολικών.
joannasam96 Δημοσ. 15 Απριλίου 2022 Δημοσ. 15 Απριλίου 2022 Καλησπέρα σας! Με ενημέρωσαν μόλις για την εποπτεία που ανήκω, 87, θα γίνουν οι πληρωμές 20/04 (alphabank) και 21/04 στις υπόλοιπες 1
andreasgt21 Δημοσ. 17 Απριλίου 2022 Δημοσ. 17 Απριλίου 2022 Καλημέρα στην ομάδα. Με ενημέρωσαν με προσωπικό μέιλ για την εποπτεία της Χαλκίδας πως τις επομένες μέρες θα γίνουν οι απαραίτητοι έλεγχοι που θα κρατήσουν 3 βδομάδες, σύμφωνα πάντα με την επόπτρια, μετά θα γίνουν οι αποδοχές της αποζημίωσης από την πευρά των απογραφέων και μετά θα σταλούν πίσω στην ΕΛΣΤΑΤ, η οποία θα κάνει τις τελευταίες ενέργειες και θα στείλει τα ποσά. 1 1
kostaspsilos13 Δημοσ. 17 Απριλίου 2022 Δημοσ. 17 Απριλίου 2022 27 λεπτά πριν, andreasgt21 είπε Καλημέρα στην ομάδα. Με ενημέρωσαν με προσωπικό μέιλ για την εποπτεία της Χαλκίδας πως τις επομένες μέρες θα γίνουν οι απαραίτητοι έλεγχοι που θα κρατήσουν 3 βδομάδες, σύμφωνα πάντα με την επόπτρια, μετά θα γίνουν οι αποδοχές της αποζημίωσης από την πευρά των απογραφέων και μετά θα σταλούν πίσω στην ΕΛΣΤΑΤ, η οποία θα κάνει τις τελευταίες ενέργειες και θα στείλει τα ποσά. Άρα υπάρχει ελπίδα για Μάιο.. Μακάρι.. Έχω κλείσει εισιτήρια για Ίμπιζα στις 5 Ιουνίου..
TheConstant Δημοσ. 17 Απριλίου 2022 Δημοσ. 17 Απριλίου 2022 5 ώρες πριν, Kikhnt είπε Από τομεάρχες κανένα νέο.;; Πλέον έχει να κάνει με την κάθε εποπτεία. Σε κάποιες έχουν πληρωθεί ήδη οι τομεάρχες, ενώ στις περισσότερες αναμένουμε για την πληρωμή. Φαντάζομαι λόγω Πάσχα θα καθυστερήσει λίγο ακόμα η διαδικασία. Τέλος του μήνα ή αρχές του επόμενου λογικά θα λάβουμε και υπόλοιποι την αμοιβή μας.
Kikhnt Δημοσ. 17 Απριλίου 2022 Δημοσ. 17 Απριλίου 2022 Σχεδόν όλες οι εποπτιες έχουν παραδώσει τα δικαιολογητικά στην ελστατ. Όλο το κομμάτι τώρα έχει περάσει στα χέρια της ελστατ και πόσο γρήγορα προχωρούν αυτοί. Κατά την γνώμη μου εφόσον όσοι έλαβαν ενημέρωση πληρωμής για Μ. Τετάρτη ή Μ. Πέμπτη λογικά όσοι δεν έλαβαν ακόμα θα πάνε μετά το Πάσχα. 1
kostaspsilos13 Δημοσ. 17 Απριλίου 2022 Δημοσ. 17 Απριλίου 2022 2 ώρες πριν, TheConstant είπε Πλέον έχει να κάνει με την κάθε εποπτεία. Σε κάποιες έχουν πληρωθεί ήδη οι τομεάρχες, ενώ στις περισσότερες αναμένουμε για την πληρωμή. Φαντάζομαι λόγω Πάσχα θα καθυστερήσει λίγο ακόμα η διαδικασία. Τέλος του μήνα ή αρχές του επόμενου λογικά θα λάβουμε και υπόλοιποι την αμοιβή μας. Επιβεβαιώνω τα λεγόμενα παραπάνω, αφού μετά από email που έλαβα, ενημερώθηκα ότι στην εποπτεία μας (νότιος τομέας Αθήνα) τα εντάλματα πληρωμής για τους τομεάρχες έχουν εκδοθεί και θα πληρωθούν εντός Μεγάλης Εβδομάδας. Παράλληλα έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες και για μας τους απογραφείς, ώστε μόλις ολοκληρωθεί το θέμα των Τομεαρχών και ανοίξει η πλατφόρμα να προχωρήσει η διαδικασία αμέσως. Χωρίς να λάβω ακριβή ημερομηνία, αυθόρμητα υπολογίζω προς τέλος Μαΐου μήπως πληρωθούμε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα