Προς το περιεχόμενο

Απογραφή Κτηρίων - Πληθυσμού 2021(Προκήρυξη ΕΛΣΤΑΤ)

velissarios1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

26 λεπτά πριν, FayMi είπε

Α σωθήκαμε δηλαδή. 🤣 Και τελικά δεν θα πάρουμε και πολλά. 😒 Τουλάχιστον να μπορέσουμε να πάρουμε και αυτά τα λίγα. 

Κοίτα τα λεφτά θα τα πάρουμε(όσα πάρουμε τελικά).Το θέμα είναι το πότε.Δεν παίζει να μην μας πληρώσουν,μην αγχώνεσαι για αυτό.

Προσωπική μου εκτίμηση ήταν να πληρωθούμε μέσα στον Ιούλιο (οι περισσότεροι),βλέπω όμως πολλά θετικά σημάδια τις τελευταίες μέρες.Αν οι εποπτείες όλο αυτό τον καιρό έχουν ολοκληρώσει τις διαδικασίες που πρέπει ή έστω κοντεύουν να τις ολοκληρώσουν (μιλάω για εμάς τους απογραφείς),τότε ίσως να πληρωθούμε,όπως έγραψα και παραπάνω,μέσα στον Μάϊο.

Τώρα για όσους από εμάς είμαστε άτυχοι και πέσαμε σε χάλια εποπτεία που βαριούνται και δεν έχουν κάνει τίποτα όλο αυτό τον καιρό τότε ναι,θα χρειαστεί σίγουρα ένα δίμηνο,όποτε καλό Ιούλιο...

• Sad 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

13 λεπτά πριν, thagra είπε

Κοίτα τα λεφτά θα τα πάρουμε(όσα πάρουμε τελικά).Το θέμα είναι το πότε.Δεν παίζει να μην μας πληρώσουν,μην αγχώνεσαι για αυτό.

Προσωπική μου εκτίμηση ήταν να πληρωθούμε μέσα στον Ιούλιο (οι περισσότεροι),βλέπω όμως πολλά θετικά σημάδια τις τελευταίες μέρες.Αν οι εποπτείες όλο αυτό τον καιρό έχουν ολοκληρώσει τις διαδικασίες που πρέπει ή έστω κοντεύουν να τις ολοκληρώσουν (μιλάω για εμάς τους απογραφείς),τότε ίσως να πληρωθούμε,όπως έγραψα και παραπάνω,μέσα στον Μάϊο.

Τώρα για όσους από εμάς είμαστε άτυχοι και πέσαμε σε χάλια εποπτεία που βαριούνται και δεν έχουν κάνει τίποτα όλο αυτό τον καιρό τότε ναι,θα χρειαστεί σίγουρα ένα δίμηνο,όποτε καλό Ιούλιο...

Μακάρι να τα πάρουμε νωρίς, γιατί ειλικρινά και ζόρια τραβήξαμε και οργάνωση δεν υπήρχε και στο τέλος μας άλλαξαν τις οδηγίες εκατό φορές. Και το τελευταίο διάστημα άκουγα πολλά για τα λεφτά και κάπως αγχώθηκα. Σ'ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σου! 😊

2 ώρες πριν, ozi είπε

Eμένα μου έστειλαν χθες να επιβεβαιώσω, αυθημερόν, αν τα στοιχεία της αίτησης μου είναι σωστά.

Απογραφέας -Νομός Μαγνησίας

αρα στελνουν και σε απογραφεις τοσο γρηγορα ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κατόπιν ερώτησης μου για την εποπτεία μου ως τομεάρχης ,και αφού μου απάντησαν αμέσως στο email(Ο κύριος Παπαδιάς Παναγιώτης είναι ευγενέστατος),για όσους ενδιαφέρονται να μάθουν σαφείς πληροφορίες και σε ποιο στάδιο βρίσκεται η πληρωμή της εποπτείας τους, παραθέτω  τα στοιχεία του λογιστηρίου της ελστατ.

Χρησιμοποιήστε κατά προτίμηση το mail μιας και απαντάνε άμεσα

Παπαδιάς Παναγιώτης

Ελληνική Στατιστική Αρχή

email: [email protected]

Επεξ/σία από korinavas
  • Like 1

2 ώρες πριν, Jason13 είπε

Πληρωμή έγινε για τομεάρχη. Σε 2 εμβάσματα, όπου θα φαει και δύο 4ευρα η πειραιως ως εισερχομενο εμβασμα. Καλοφαγωτο σε ολους.

Του είχε έρθει καποι εμαιλ; Έγινε έγκαιρα η πληρωμή όπως λένε;;

Καλησπέρα σας. Να ρωτήσω αν κάποιος έχει κάνει αίτηση για τους ΙΣ (Ιδιώτες Συνεργάτες) που ζητάει τώρα η ΕΛΣΤΑΤ? ¨Εχει κάποιος εμπειρία??? Και αν ναι αξίζει ή όχι? Ξέρουμε αν οι άνεργοι χάνουν το ταμείο ανεργίας?

Ευχαριστώ

Οσο για το θέμα της πληρωμής από μία φίλη τομεάρχη που έχω στον Πειραιά σήμερα πληρώθηκαν. Υπομονή η ώρα πλησιάζει για όλους!!!!

• Like 1

2 ώρες πριν, sofiagian είπε

Καλησπέρα σας. Να ρωτήσω αν κάποιος έχει κάνει αίτηση για τους ΙΣ (Ιδιώτες Συνεργάτες) που ζητάει τώρα η ΕΛΣΤΑΤ? ¨Εχει κάποιος εμπειρία??? Και αν ναι αξίζει ή όχι? Ξέρουμε αν οι άνεργοι χάνουν το ταμείο ανεργίας?

Ευχαριστώ

Οσο για το θέμα της πληρωμής από μία φίλη τομεάρχη που έχω στον Πειραιά σήμερα πληρώθηκαν. Υπομονή η ώρα πλησιάζει για όλους!!!!

Εγω έκανα τα χαρτιά, είχα ανοίξει σχετικό θέμα για λεπτομέρειες που ήθελα κ εγώ να μάθω αλλά δεν απαντήθηκε καθόλου. Πόσες ώρες δήλωσες?

Ας ελπίσουμε τότε ότι όντας αρκετά μικρότερο το ποσό αποζημίωσης των απογραφέων να πληρωθούμε και εμείς οι δόλιοι σύντομα. Καλοφάγατα τα λεφτά παιδιά 

• Like 1

31 λεπτά πριν, Nickol32 είπε

Εγω έκανα τα χαρτιά, είχα ανοίξει σχετικό θέμα για λεπτομέρειες που ήθελα κ εγώ να μάθω αλλά δεν απαντήθηκε καθόλου. Πόσες ώρες δήλωσες?

Δεν εχω κανει ακομα αιτηση το σκεφτομαι. Θελω να μαθω αν χανω το ταμειο ανεργιας πρωτα..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...