Προς το περιεχόμενο

Απογραφή Κτηρίων - Πληθυσμού 2021(Προκήρυξη ΕΛΣΤΑΤ)

velissarios1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

14 λεπτά πριν, Kikhnt είπε

Άρα συμφωνείτε ότι θα μεσολαβήσουν τουλάχιστον 2 μήνες ακόμα μέχρι να πληρωθούμε;;

Αυτό καταλαβαίνετε από το παραπάνω μήνυμά μου;

Ειπώθηκε σε προηγούμενο μηνυμα απο μέλος του φόρουμ οτι θα χρειαστούν 6 μήνες για να γίνει εφαρμογή αποδοχής πληρωμής κλπ. Η εφαρμογή έγινε σε δύο ημέρες.

Εσείς  γράψατε οτι θα χρειαστεί ένα δίμηνο για την έγκριση πληρωμής και εγώ απαντώ οτι τα νέα για την πληρωμή είναι εντυπωσιακά καλά. Από αυτό συμπεραίνετε οτι θα χρειαστούν δύο μήνες?????

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Παρεξήγησα το μήνυμα σας σας ζητώ συγγνώμη. Το έλαβα διαφορετικά ότι από εκεί που λένε 6 μηνες μια χαρά είναι και οι 2 μήνες..  έχετε εσείς μια εικόνα διαφορετική από ότι καταλαβαίνω. Αλλά και εμείς ακούμε διαφορά. 6 μηνες γραφεία της ελστατ λένε 2 μήνες ή ακόμα και αρχές καλοκαιριού.. εσείς;; Τι πίστευε; Έχετε ένα χρονοδιάγραμμα;; Απευθύνομαστε σε σας γιατί μας έχετε βοηθήσει πολύ.

Και για να μην παρεξηγηθω παιδιά. Αυτό για τους 2 μήνες και . Ήταν απάντηση της δικής μου εποπτριας. Τώρα θα στείλουμε τα iban σας και την βεβαίωση εφκα. Δεν είναι κάτι σύντομο μην τα περιμένετε τώρα. Εγώ λέει πιστεύω ότι θα πάρει σίγουρα ένα 2μηνο. Ελπίζω ο κύριος Βελισάριος να μας πει κάτι πιο θετικό.

5 λεπτά πριν, Kikhnt είπε

Έχετε ένα χρονοδιάγραμμα;; Απευθύνομαστε σε σας γιατί μας έχετε βοηθήσει πολύ.

Δεν μπορώ να μπω σε λεπτομέρειες ημερομηνίας καθώς αν δεν τηρηθεί για οποιονδήποτε λόγο θα φανώ εγώ ασυνεπής και δεν θα το ήθελα. Σας είπα οτι τα νέα είναι πολύ καλά. Κρατήστε αυτό.

Ωραία ας μείνουμε σε αυτό λοιπόν και να δούμε ένα πιο χαρούμενο από οικονομικής πλευράς Πάσχα.

Και ας ελπίσουμε ότι αυτοί από τα γραφεία της ελστατ οι επόπτες να κινηθούν όπως πρέπει  και μην πάνε με το πάσο τους το θέμα των δικαιολογητικών μας.

2 ώρες πριν, velissarios1 είπε

Δεν μπορώ να μπω σε λεπτομέρειες ημερομηνίας καθώς αν δεν τηρηθεί για οποιονδήποτε λόγο θα φανώ εγώ ασυνεπής και δεν θα το ήθελα. Σας είπα οτι τα νέα είναι πολύ καλά. Κρατήστε αυτό.

Να λένε πάλι καλά δηλαδή που θα τους πληρώσουν τα ψίχουλα που καθυστέρησαν τόσο καιρό να πάρουν.

Πείτε και ένα ευχαριστώ ρε παιδιά που ειναι οι τρόποι σας; Δουλεμένα λεφτά που θα σας τα δώσουν θα  σας δώσουν και δεν είστε ευχαριστημένοι; 

κι εγω χθες ελεβα εμαιλ... πατησα αποδοχη και ολα καλαα... κι εγω εχω καλο προαισθημα...το συστημα σε σχεση με παλαιοτερα ειναι αρκετα πιο οργανωμενο 

Γατί δεν ενημερώνουν τότε για την περίοδο της πληρωμής...? Έχω την εντύπωση ότι ο ορίζοντας των 2 μηνών μάλλον είναι κάτι λογικό για ελληνικό δημόσιο...δυστυχώς...

Ας ευχηθούμε ο κ. Βελισάριος να πέσει μέσα στο ότι το θέμα πληρωμής πάει εντυπωσιακά καλά και μην φτάσουμε Μάιο ή Ιουνίου. Εγώ το εντυπωσιακά καλά το μεταφράζω Πάσχα χαχαχα

• Like 2

10 ώρες πριν, Kikhnt είπε

1600 μικτά. 1177 καθαρά.. πίκρα..

1127 βγαίνουν τα καθαρά, ενώ στην αρχή είχαν πει 1200.

Μάλλον έβαλαν παραπάνω κρατήσεις.

30% κρατήσεις...

Όσον αφορά τα email αποδοχής της πληρωμής, η εποπτρια μου είπε ότι είναι θέμα της εφαρμογής, και η εταιρεία που φτιάχνει την εφαρμογή είπε ότι μέχρι σήμερα θα έχουν σταλεί όλα τα μέιλ αποδοχής. Μάλλον φορτώνει το σύστημα τούς

1 ώρα πριν, tzotzo είπε

Όσον αφορά τα email αποδοχής της πληρωμής, η εποπτρια μου είπε ότι είναι θέμα της εφαρμογής, και η εταιρεία που φτιάχνει την εφαρμογή είπε ότι μέχρι σήμερα θα έχουν σταλεί όλα τα μέιλ αποδοχής. Μάλλον φορτώνει το σύστημα τούς

Το μετά είναι το θέμα.. εκεί δίνουν αόριστες απαντήσεις

Μου είπαν ότι δεν αποζημιώνουν τους τομεάρχες τον 2ο τομέα αν βρίσκεται στον ίδιο οικισμό.

Μιλάμε για 100 € μεικτά.

Είναι απαράδεκτο το ότι αλλάζουν μονομερώς και στο τέλος τους όρους.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...