velissarios1 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 Καλησπέρα. Μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα οι Τομεάρχες θα λάβουν μήνυμα για να αποδεχτούν το πρώτο μέρος των πληρωμών τους.Θα έχουν 48 ώρες στην διάθεσή τους για την αποδοχή του ποσού. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
prefuse Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 28 λεπτά πριν, velissarios1 είπε Καλησπέρα. Μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα οι Τομεάρχες θα λάβουν μήνυμα για να αποδεχτούν το πρώτο μέρος των πληρωμών τους.Θα έχουν 48 ώρες στην διάθεσή τους για την αποδοχή του ποσού. Καλησπέρα, Πως ακριβώς γίνεται η αποδοχή; και τι γίνεται αν κάποιος δεν μπορέσει να κάνει αποδοχή εντός 48 ωρών; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
velissarios1 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 50 λεπτά πριν, prefuse είπε Καλησπέρα, Πως ακριβώς γίνεται η αποδοχή; και τι γίνεται αν κάποιος δεν μπορέσει να κάνει αποδοχή εντός 48 ωρών; Όταν εγκριθεί η συμμετοχή του τομεάρχη από τον επόπτη η εφαρμογή στέλνει μήνυμα (email) στον τομεάρχη για αποδοχή. Δεν έχω δει ποτέ το μήνυμα, ούτε την μορφή που θα έχει. Μάλλον κάποιος σύνδεσμος που θα ενημερώνει αναλυτικά με τα ποσά, τον αριθμό μηνών, τις κρατήσεις και το τελικό πληρωτέο ποσό. Κάπου θα έχει και κουμπί αποδοχής. Αν περάσει η προθεσμία των 48 ωρών θα ξανασταλεί νέο μήνυμα σε άλλη χρονική στιγμή για να ξαναγίνει αποδοχή. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dompred Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 18 ώρες πριν, velissarios1 είπε Καλησπέρα. Μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα οι Τομεάρχες θα λάβουν μήνυμα για να αποδεχτούν το πρώτο μέρος των πληρωμών τους.Θα έχουν 48 ώρες στην διάθεσή τους για την αποδοχή του ποσού. Γιατί χρειάζεται η αποδοχή; Όπως ήταν γραμμένα στη προκήρυξη δεν θα είναι οι πληρωμές; Επίσης λέγοντας πρώτο μέρος των πληρωμών σημαίνει ότι η πληρωμή θα γίνει σε πάνω από μία δόσεις; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lastchance88 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 3 ώρες πριν, dompred είπε Γιατί χρειάζεται η αποδοχή; Όπως ήταν γραμμένα στη προκήρυξη δεν θα είναι οι πληρωμές; Επίσης λέγοντας πρώτο μέρος των πληρωμών σημαίνει ότι η πληρωμή θα γίνει σε πάνω από μία δόσεις; ας πούμε ότι αυτά είναι λιγότερο σημαντικά, με την έννοια ότι ένα κλικ δεν σου είναι/μου είναι κόπος και ότι και σε 2 δόσεις να είναι η πληρωμή μικρό το κακό (δεν θέλω να σκεφτώ ότι μπορεί να είναι σε περισσότερες) επίσης δεν θέλω να σκεφτώ αν αν η επόμενη δόση θα είναι σε κάνα εξάμηνο τα φλέγοντα ζητήματα νομίζω ότι είναι αν αυτό το μέσα στην βδομάδα είναι αυτόματη διαδικασία και δεν αφορά την όρεξη της εκάστοτε εποπτείας και κυρίως: μετά την αποδοχή πότε θα γίνει η πίστωση! 22 ώρες πριν, velissarios1 είπε Καλησπέρα. Μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα οι Τομεάρχες θα λάβουν μήνυμα για να αποδεχτούν το πρώτο μέρος των πληρωμών τους.Θα έχουν 48 ώρες στην διάθεσή τους για την αποδοχή του ποσού. ευχαριστούμε όπως και να χει, για αυτόν τον πρώτο οιωνό ξεμπερδέματος 😃 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ppaio Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 4 ώρες πριν, dompred είπε Γιατί χρειάζεται η αποδοχή; Όπως ήταν γραμμένα στη προκήρυξη δεν θα είναι οι πληρωμές; Επίσης λέγοντας πρώτο μέρος των πληρωμών σημαίνει ότι η πληρωμή θα γίνει σε πάνω από μία δόσεις; Ευλογα τα ερωτηματα...Ελπιζω η πληρωμη να ειναι σε μια δοση...Δεν ειναι δα και κανενα ποσο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
velissarios1 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, lastchance88 είπε ας πούμε ότι αυτά είναι λιγότερο σημαντικά, με την έννοια ότι ένα κλικ δεν σου είναι/μου είναι κόπος και ότι και σε 2 δόσεις να είναι η πληρωμή μικρό το κακό (δεν θέλω να σκεφτώ ότι μπορεί να είναι σε περισσότερες) 2 είναι...έτσι δεν χρειάζεται κανείς φορολογική ενημερότητα. Επεξ/σία 26 Μαρτίου 2022 από velissarios1 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheConstant Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 1 ώρα πριν, velissarios1 είπε 2 είναι...έτσι δεν χρειάζεται κανείς φορολογική ενημερότητα. Μήπως γνωρίζετε κάτι και για την πρόσκληση ιδιωτών συνεργατών; Αξίζει πιστεύετε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
velissarios1 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2022 10 ώρες πριν, TheConstant είπε Μήπως γνωρίζετε κάτι και για την πρόσκληση ιδιωτών συνεργατών; Αξίζει πιστεύετε; Τι αξίζει για τον καθένα είναι καθαρά υποκειμενικό. Κάποιοι είναι ερευνητές πάνω από 20 χρόνια στην ΕΛΣΤΑΤ. Η 8μηνη πρόσκληση για Ιδιώτης συνεργάτης σχετίζεται με τις έρευνες που διενεργεί όλο το χρόνο η ΕΛΣΤΑΤ. Οι έρευνες χωρίζονται σε νοικοκυριών και επιχειρήσεων. Αν δηλώσεις νοικοκυριά δήλωσε μια περιοχή ή Δήμο που να είναι κοντά στην κατοικία σου (νομίζω δηλώνεις μέχρι 3 δήμους) ώστε όταν επιλεγείς να μην τρέχεις μακριά από αυτήν. Επιχειρήσεις δεν γνωρίζω να σου πω καθώς δεν είναι στο αντικείμενό μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ppaio Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 Απο την αποδοχη μεχρι την πληρωμη στην τραπεζα...ποσο θα χρειαστει να περιμενει καποιος...? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kikhnt Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 Θα ήθελα και εγώ να ξέρω από την αποδοχή μέχρι την πληρωμή τι διάστημα μεσολαβεί;; Κ επίσης το πόσο θα είναι σε 2 δόσεις αλλά από ότι γράφει το εμαιλ που έλαβα λέει ότι θα καταβληθούν ταυτόχρονα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheConstant Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 56 λεπτά πριν, Kikhnt είπε Θα ήθελα και εγώ να ξέρω από την αποδοχή μέχρι την πληρωμή τι διάστημα μεσολαβεί;; Κ επίσης το πόσο θα είναι σε 2 δόσεις αλλά από ότι γράφει το εμαιλ που έλαβα λέει ότι θα καταβληθούν ταυτόχρονα. Ελαβες μέιλ δηλαδή; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kikhnt Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 Ναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostaspsilos13 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 16 ώρες πριν, Kikhnt είπε Ναι Email με την "αποδοχή" που πρέπει να κάνεις? Ή απλά ενημερωτικό? Κανένα χρονοδιάγραμμα περιέχει? Αν θες να απαντήσεις.. Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ppaio Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Αγαπητή ΕΛΣΤΑΤ εργαστήκαμε πλήρως και τον Ιανουάριο τον οποίο δεν μετράτε. Εγώ εργάστηκα σαν τομεαρχης μέχρι τα μέσα Φεβρουαρίου.Κανένας από την ΕΛΣΤΑΤ δεν εμάς ενημέρωσε αν θα πληρωθούμε την περίοδο αυτή δηλαδή μετά τις 1/1/2022 και όπως φαινεται απο τον πινακα που μας εστειλε η ΕΛΣΤΑΤ δεν θα πληρωθούμε...ΝΤΡΟΠΗ... Επεξ/σία 29 Μαρτίου 2022 από ppaio Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα