Προς το περιεχόμενο

Απογραφή Κτηρίων - Πληθυσμού 2021(Προκήρυξη ΕΛΣΤΑΤ)

velissarios1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Όπως ακριβώς έγραψε και ο φίλος από πάνω όντως δεν είναι μόνιμη εργασία αλλά σύμβαση δύο μηνών για να ολοκληρωθεί η απογραφή κατοικιών - πληθυσμού. Απλώς πρέπει να πληροίς κάποιες προϋποθέσεις όπως τουλάχιστον απολυτήριο λυκείου.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

17 ώρες πριν, CatherineTz είπε

Καλησπέρα σε όλους, θα ήθελα με αφορμή αυτό το θέμα να ρωτήσω για τους υποψήφιους απογραφείς που έχουν υποβάλει αίτηση και πρόκειται να επιλεχθούν. Γίνονται όντως αξιοκρατικά αυτές οι επιλογές? (Εγώ τυχαίνει να είμαι φοιτήτρια)Θα πρέπει να ξέρω για τον αν θα πρέπει να αναζητήσω αλλού δουλειά ή όχι. Πάντως θα ήθελα αυτή τη θέση και τα λεφτά που δίνουν είναι καλά

Υπαρχει αρκετη αναγκη για ατομα, λογικα αν κανεις αιτηση και δεν υπαρχει καποιο συγκεκριμενο προβλημα θα περιμενα να σε δεχτουν. Εκτος αν θες οπωσδηποτε να πας σε καποιο δημο που ειναι ηδη πληρης

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πολύ βολικός χάρτης με τους τομείς, κλπ:

διαγράφηκε το link λόγω εμπιστευτικότητας στοιχείων

δείγμα:

40606737_.png.9f8c9ae2e554ef8278f3909bb110a164.png

Επεξ/σία από elio_1
λάθος link
  • Like 2
  • Sad 1

12 ώρες πριν, ppaio είπε

Tι οριζεται ως κενη κατοικια η διαμερισμα...? Εαν καποιος λειπει μερικους μηνες τι βαζει ο τομεαρχης..?

Η κατοικία που θα είναι κενή την περίοδο της Απογραφής (Τέλη Οκτώβρη με τέλη Νοέμβρη) χαρακτηρίζεται ως κενή.

Εγώ πήρα τομέα με 100+ τετράγωνα, πάνω από 1000 κτήρια στη τελευταία απογραφή. Καταλαβαίνω ότι οι τομείς βγαίνουν με βάση τον αριθμό των κατοικιών αλλά δεν θα έπρεπε να μπει και μια πρόβλεψη για τον όγκο της δουλειάς που έχει να βγει; Στο νομό μου βλέπω ότι υπάρχουν και τομείς που έχουν και 70 κτήρια, μιλάμε για 10πλάσιο όγκο, χωρίς να μιλάω για τις αποστάσεις που πρέπει να διανύω καθημερινά. Ναι, αυτοί στις πόλεις έχουν μερικές ερωτήσεις παραπάνω (ανελκυστήρα και υπόγειο που στα χωριά δεν υπάρχουν) αλλά κατά τα άλλα έχουμε ίδια αμοιβή για πολλαπλάσιο κόπο.

Εγώ είχα σκυλιάσει να τρέχω έως τώρα σχεδόν ασταμάτητα και ακόμα μου μένουν 45 τετράγωνα (αν και είναι πιο μικρά αυτά τα τετράγωνα, τα μεγάλα έχουν φύγει)

• Sad 1

14 ώρες πριν, dompred είπε

Εγώ πήρα τομέα με 100+ τετράγωνα, πάνω από 1000 κτήρια στη τελευταία απογραφή. Καταλαβαίνω ότι οι τομείς βγαίνουν με βάση τον αριθμό των κατοικιών αλλά δεν θα έπρεπε να μπει και μια πρόβλεψη για τον όγκο της δουλειάς που έχει να βγει; Στο νομό μου βλέπω ότι υπάρχουν και τομείς που έχουν και 70 κτήρια, μιλάμε για 10πλάσιο όγκο, χωρίς να μιλάω για τις αποστάσεις που πρέπει να διανύω καθημερινά. Ναι, αυτοί στις πόλεις έχουν μερικές ερωτήσεις παραπάνω (ανελκυστήρα και υπόγειο που στα χωριά δεν υπάρχουν) αλλά κατά τα άλλα έχουμε ίδια αμοιβή για πολλαπλάσιο κόπο.

Εγώ είχα σκυλιάσει να τρέχω έως τώρα σχεδόν ασταμάτητα και ακόμα μου μένουν 45 τετράγωνα (αν και είναι πιο μικρά αυτά τα τετράγωνα, τα μεγάλα έχουν φύγει)

Μια απ' τα ίδια ,σημερα παρέλαβα απογραφικό τομέα, μου έδωσαν 5 χωριά και δύο μικρούς οικισμούς , σχεδόν όλα τα σπίτια έχουν μέσα στο οικόπεδο αποθήκες που πρεπει επίσης να καταγραφούν , δεν ξέρω για τι αριθμό κτιρίων μιλάμε , 1000 στην καλύτερη περίπτωση; Εννοείται ότι έχω πάθει κρίση πανικού....αληθινή όμως δεν είναι σχήμα λόγου 

• Sad 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με αυτα που διαβαζω, το τι θα κληθει κανεις να απογραψει, θυμιζει φαση 'οτι να ναι'....

Μπορει να ειναι ευκολακι, μπορει και να σου βγει η ψυχη, για μην πω μην φας και καμια αδεσποτη...

Θα επρεπε να υπηρχει νομιζω καλυτερη ισο-κατανομη, ογκου αλλα και ποιοτητας (αλλο να απογραφω ψαροκαλυβες κι αλλο στον αγ.παντελεημονα αχαρνων), σε οσους θα απασχοληθουν.

Επεξ/σία από mindreader
  • Like 2

Σήμερα πέρασαν από το σπίτι μου 2 μεσήλικες κυρίες, για απογραφή κτιρίων είπαν. Μόνο από το θυροτηλέφωνο. Ρώτησαν 3 πράγματα. Πότε χτίστηκε η οικοδομή πόσα διαμερίσματα κατοικούνται και αν έχουμε ασανσέρ. Είδα από το μπαλκόνι μετά ότι έχουν και ένα τάμπλετ. Σταυρούπολη θεσσαλονίκης.

• Like 1

Μου έχει κάτσει μια μη αστική περιοχή, με αρκετές κατοικίες, πολύ περισσότερα χωράφια, μερικά εργαστήρια-εργοστάσια, πολλά "εξοχικά" και εργατικές κατοικίες (πολύ λίγες).

Μέρα μεσημέρι στις εργατικές κατοικίες μου την έπεσε σκυλί, ευτυχώς που είχα πάει με το ποδήλατο και το χρησιμοποιούσα για να μην με πλησιάσει.

Τη γλύτωσα με βήματα προς τα πίσω, φωνές και το ποδήλατο να κάνει τόξα για να μην με πλησιάζει ο κόπρος...

• Sad 1

19 ώρες πριν, elio_1 είπε

Μέρα μεσημέρι στις εργατικές κατοικίες μου την έπεσε σκυλί, ευτυχώς που είχα πάει με το ποδήλατο και το χρησιμοποιούσα για να μην με πλησιάσει.

Τη γλύτωσα με βήματα προς τα πίσω, φωνές και το ποδήλατο να κάνει τόξα για να μην με πλησιάζει ο κόπρος...

• Sad 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...