ppmarkos Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2021 Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλους. Έχω κι εγώ θέμα με την απογραφή. Με πήρε τηλέφωνο κάποια στιγμή αρχές του μήνα ένας ένοικος της πολυκατοικίας που διαμένω και με ρώτησε αν είμαι σπίτι να ανεβεί μια κοπέλα από την Ελστατ. Εκείνη την περίοδο είμασταν καραντίνα λόγω covid όλοι και του ειπα ότι δεν μπορώ να ανοίξω για αυτό το λόγο. Μου είπε ότι θα άφηνε χαρτι η κοπέλα. Δεν βρήκα κανένα χαρτι. Δεν έχει ξανά περάσει κανείς από τότε και τα τηλέφωνα στην ελστατ δεν τα σηκώνουν; Τι μπορώ να κάνω; Θέλω να απογράφω αλλά πως… Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xxatziva Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2021 53 λεπτά πριν, ppmarkos είπε Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλους. Έχω κι εγώ θέμα με την απογραφή. Με πήρε τηλέφωνο κάποια στιγμή αρχές του μήνα ένας ένοικος της πολυκατοικίας που διαμένω και με ρώτησε αν είμαι σπίτι να ανεβεί μια κοπέλα από την Ελστατ. Εκείνη την περίοδο είμασταν καραντίνα λόγω covid όλοι και του ειπα ότι δεν μπορώ να ανοίξω για αυτό το λόγο. Μου είπε ότι θα άφηνε χαρτι η κοπέλα. Δεν βρήκα κανένα χαρτι. Δεν έχει ξανά περάσει κανείς από τότε και τα τηλέφωνα στην ελστατ δεν τα σηκώνουν; Τι μπορώ να κάνω; Θέλω να απογράφω αλλά πως… αυτοαπογραφη. απο gov.gr. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ppmarkos Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2021 6 ώρες πριν, xxatziva είπε αυτοαπογραφη. απο gov.gr. Χωρίς κωδικό; Δεν έχω καρτελάκι με κωδικό που αφήνουν τα παιδιά που κάνουν την απογραφή. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostaspsilos13 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2021 37 λεπτά πριν, ppmarkos είπε Χωρίς κωδικό; Δεν έχω καρτελάκι με κωδικό που αφήνουν τα παιδιά που κάνουν την απογραφή. Τηλέφωνο από αύριο στην εποπτεία της περιοχής σου. Πού μένεις? Να σου δώσουμε τηλέφωνα επικοινωνίας 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ppmarkos Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, kostaspsilos13 είπε Τηλέφωνο από αύριο στην εποπτεία της περιοχής σου. Πού μένεις? Να σου δώσουμε τηλέφωνα επικοινωνίας Κερατσινι παίδες… Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xxatziva Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2021 3 ώρες πριν, ppmarkos είπε Κερατσινι παίδες… https://www.statistics.gr/2021-census-pop-hous-comm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostaspsilos13 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 5 ώρες πριν, ppmarkos είπε Κερατσινι παίδες… 2132004020, 2132004015 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MrZeroGR Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 Καλησπέρα παίδες και χρόνια πολλά σε όλους (και καλή δύναμη στους/στις απογραφείς)... Τις κενές κατοικίες τις συμπληρώνετε κανονικά με 00 και το δικό σας όνομα ως επικοινωνία έτσι; Παίρνω στην ΕΛΣΤΑΤ και νομίζω πώς είναι διακοπές... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreasgt21 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 9 λεπτά πριν, MrZeroGR είπε Καλησπέρα παίδες και χρόνια πολλά σε όλους (και καλή δύναμη στους/στις απογραφείς)... Τις κενές κατοικίες τις συμπληρώνετε κανονικά με 00 και το δικό σας όνομα ως επικοινωνία έτσι; Παίρνω στην ΕΛΣΤΑΤ και νομίζω πώς είναι διακοπές... ναι ετσι ακριβως τα δικα σου στοιχεια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ppmarkos Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 15 ώρες πριν, kostaspsilos13 είπε 2132004020, 2132004015 Ευχαριστω μολις την ολοκληρωσα... 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VonLoutsos Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 Απορία. Σε μονοκατοικία που ο επόπτης είχε βάλει 2 κωδικούς (γιατι θεωρούσε πως είναι δύο διαφορετικά σπίτια) αλλά τελικά είναι ένα, τον 2ο κωδικό πως τον χειριζόμαστε; Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
La_vie_en_tsouknida Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 9 λεπτά πριν, VonLoutsos είπε Απορία. Σε μονοκατοικία που ο επόπτης είχε βάλει 2 κωδικούς (γιατι θεωρούσε πως είναι δύο διαφορετικά σπίτια) αλλά τελικά είναι ένα, τον 2ο κωδικό πως τον χειριζόμαστε; Ευχαριστώ. Θα επιλέξεις στις παρατηρήσεις το "δεν υπάρχει κατοικία" 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nickol32 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 8 ώρες πριν, MrZeroGR είπε Καλησπέρα παίδες και χρόνια πολλά σε όλους (και καλή δύναμη στους/στις απογραφείς)... Τις κενές κατοικίες τις συμπληρώνετε κανονικά με 00 και το δικό σας όνομα ως επικοινωνία έτσι; Παίρνω στην ΕΛΣΤΑΤ και νομίζω πώς είναι διακοπές... Εμένα μου είχαν πει να βάζω κάποιον γείτονα που δίνει τις πληροφορίες. Αρχίσατε να τις περνάτε κανονικά τις κενές? Η πλατφόρμα έκλεισε για τους αυτοαπογραφομενους? Γιατί εμάς μας είχαν πει να μην συμπληρώσουμε ακόμα τις κενές μην τυχόν κ τις συμπληρώσουν οι ιδιοκτήτες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostaspsilos13 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, Nickol32 είπε Εμένα μου είχαν πει να βάζω κάποιον γείτονα που δίνει τις πληροφορίες. Αρχίσατε να τις περνάτε κανονικά τις κενές? Η πλατφόρμα έκλεισε για τους αυτοαπογραφομενους? Γιατί εμάς μας είχαν πει να μην συμπληρώσουμε ακόμα τις κενές μην τυχόν κ τις συμπληρώσουν οι ιδιοκτήτες Εγώ τις άφησα και θα τις συμπληρώσω την τελευταία μέρα από τότε που θα μας καλέσουν να παραδώσουμε υλικό 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vali Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 Εγώ τις συμπλήρωσα όλες τις κενές και έκανα οριστική υποβολή. Σε περίπτωση που εμφανιστεί κάποιος και θελήσει να απογραφεί, τότε μου είπαν να δημιουργήσω νέα κατοικία με ίδια στοιχεία όπως η παλιά και την παλιά να την ακυρώσω βάζοντας την επιλογή" δεν υπάρχει κατοικία". Βέβαια πριν έχω περάσει από 3 τουλάχιστον φορές από κενές για να βεβαιωθώ και έχω ρωτήσει και τους γείτονες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα