kostaspsilos13 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2021 Μόλις τώρα, La_vie_en_tsouknida είπε Α, μάλιστα. Δεν έχω μόνο εγώ Καλικάντζαρους... Ε ναι, δεν γίνεται. Οκ, είπαμε, είστε αρνητές, στ@ρχιδιστές ότι ναναι, αλλά μετά από 3-4 προσπάθειες δεν θα ασχοληθώ άλλο.. Τελευταίοι 10 μπήκανε μαζί στο τσουβάλι της άρνησης απογραφής και έκλεισα τα βιβλία.. 6
La_vie_en_tsouknida Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2021 Μόλις τώρα, kostaspsilos13 είπε Ε ναι, δεν γίνεται. Οκ, είπαμε, είστε αρνητές, στ@ρχιδιστές ότι ναναι, αλλά μετά από 3-4 προσπάθειες δεν θα ασχοληθώ άλλο.. Τελευταίοι 10 μπήκανε μαζί στο τσουβάλι της άρνησης απογραφής και έκλεισα τα βιβλία.. και σκάει λέει μέιλ σαν αυτό που πήρε ο/η funkopop...να πάτε από εκεί χεράκι-χεράκι με τον τομεάρχη-β.επόπτη (Santa, Rudolph, Elf...)
kostaspsilos13 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2021 22 λεπτά πριν, La_vie_en_tsouknida είπε και σκάει λέει μέιλ σαν αυτό που πήρε ο/η funkopop...να πάτε από εκεί χεράκι-χεράκι με τον τομεάρχη-β.επόπτη (Santa, Rudolph, Elf...) Ναι, αλλά εγώ πλέον θα σκάσω κάπως έτσι.. 😁 😂
La_vie_en_tsouknida Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2021 Κατοικία που μου έχει βγάλει το λάδι, χτυπάω εχτές κουδούνι πάλι και λέω στη φωνή: μα απαντήστε μου έστω σε μερικές ερωτησούλες...Στην ερώτηση πόσα μ2 είναι το σπίτι μετά από "παζάρια" μου λέει 40...μετά από λίγο το μετανιώνει και μου λέει να βάλω 30 γιατί το καλοκαίρι γίνονται λιγότερα τα μ2 (!?) Μετά η φωνή από το θυροτηλέφωνο σώπασε....
Nickol32 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2021 Στις 22/12/2021 στις 12:04 ΠΜ, Panilio είπε παιδια με 153 κατοικιες και 350 πληθυσμο, θα παρω κανα φραγκο ή θα μας τα φανε οι κρατησεις? Αν υποθέσουμε ότι οι κρατήσεις είναι το 40% θα πάρεις γύρω στα 700 ευρώ. Καλά είναι νομίζω!
ppaio Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Tι καταλαβαινετε οτι θα γινει με τις κενες...? Τελευταια ημερα ανακοινωσαν οι ΔΥ της ΕΛΣΤΑΤ την παραταση... Επεξ/σία 23 Δεκεμβρίου 2021 από ppaio 1
andreasgt21 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2021 Στα φυλλάδια πρέπει να συμπληρώνουμε και τα αυτονόητα, όπως τα ονοματα στις σχέσεις μελών αφού ήδη τα χούμε γράψει στα δελτία και πρόκειται να τα περάσουμε και στην πλατφόρμα;
funkopop Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2021 3 ώρες πριν, andreasgt21 είπε Στα φυλλάδια πρέπει να συμπληρώνουμε και τα αυτονόητα, όπως τα ονοματα στις σχέσεις μελών αφού ήδη τα χούμε γράψει στα δελτία και πρόκειται να τα περάσουμε και στην πλατφόρμα; Δυστυχώς ναι
kanikolas Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2021 θελω μια γνωμη -συμβουλη: εχω 2 περιπτωσεις αρνησης απογραφης. Να τους περασω ως αρνηση απογραφης (με τον κινδυνο να μου πουνε μετα απο την ελστατ πηγαινε με τον τομεαρχη ή με τον εποπτη να τους πεισεις να απογραφουν - κοινως να μου τα πρήξουνε Ή μήπως να κανω το κοροιδο και να τις περασω ως κενες κατοικιες να τελειωνω;;; 1
vali Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Εγώ έχω τρεις αρνητές. Έδωσα τους κωδικούς κατοικίας και είπα στον τομεάρχη για ποια διαμερίσματα πρόκειται. Θα περάσει μια βόλτα από βδομάδα αυτός και αν τους πείσει έχει καλώς, αν όχι μου είπαν να τα περάσω σαν κατοικίες με έναν ένοικο ή αν ξέρω πόσοι μένουνε μέσα , θα συμπληρώσω κατά εκτίμηση τα στοιχεία της κατοικίας και τα στοιχεία των ενοίκων θα τα αφήσω κενά και θα μείνει η κατοικία με προσωρινή αποθήκευση, έπειτα θα γίνει η ολοκλήρωση από την ΕΛΣΤΑΤ και θα πληρωθεί η κατοικία κανονικά "Επίσης, θέλω να υπενθυμίσω, πως αμέσως μετά την απογραφή θα διεξαχθεί η «Έρευνα Κάλυψης» κατά την οποία διενεργείται δειγματοληπτικός έλεγχος των δελτίων σας από υπαλλήλους της ΕΛΣΤΑΤ" Αυτό αναφέρει ένα mail που έλαβα χθές Επεξ/σία 24 Δεκεμβρίου 2021 από vali
andreasgt21 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2021 11 ώρες πριν, vali είπε Εγώ έχω τρεις αρνητές. Έδωσα τους κωδικούς κατοικίας και είπα στον τομεάρχη για ποια διαμερίσματα πρόκειται. Θα περάσει μια βόλτα από βδομάδα αυτός και αν τους πείσει έχει καλώς, αν όχι μου είπαν να τα περάσω σαν κατοικίες με έναν ένοικο ή αν ξέρω πόσοι μένουνε μέσα , θα συμπληρώσω κατά εκτίμηση τα στοιχεία της κατοικίας και τα στοιχεία των ενοίκων θα τα αφήσω κενά και θα μείνει η κατοικία με προσωρινή αποθήκευση, έπειτα θα γίνει η ολοκλήρωση από την ΕΛΣΤΑΤ και θα πληρωθεί η κατοικία κανονικά "Επίσης, θέλω να υπενθυμίσω, πως αμέσως μετά την απογραφή θα διεξαχθεί η «Έρευνα Κάλυψης» κατά την οποία διενεργείται δειγματοληπτικός έλεγχος των δελτίων σας από υπαλλήλους της ΕΛΣΤΑΤ" Αυτό αναφέρει ένα mail που έλαβα χθές Τι είναι η έρευνα κάλυψης;
kanikolas Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2021 47 λεπτά πριν, andreasgt21 είπε Τι είναι η έρευνα κάλυψης; Λογικα θα ελεγχουν δειγματοληπτικα εαν οι απογραφες που εχουμε κανει ειναι πραγματικες ή αν ειναι αρλουμπες απο το μυαλο μας. Ή μπορει να το λενε ετσι και να μπλοφαρουν για να μας αναγκασουν να κανουμε οσο πιο σωστα γινεται την δουλεια! 1
vali Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Αν ήταν να το λένε έτσι, θα μας το λέγανε από την αρχή. Τώρα που μου έμειναν 4 σπίτια, είναι αργά και αυτοί να μπλοφάρουν και εγώ να κάνω πιο σωστή δουλειά. Στην εποπτεία μου τουλάχιστον ξέρω 31/12 τελειώνουμε, αλλά ήδη ήμαστε πάνω από 80% κάλυψη του πληθυσμού. Καλά Χριστούγεννα σε όλους. Επεξ/σία 25 Δεκεμβρίου 2021 από vali
andreasgt21 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2021 ξέρετε αν αυτό αφορά και την ορθή συμπλήρωση του εντύπου; Δηλαδή αν δεν έχει υπογραφή ή τον κωδιό της κατοικίας,αλλά στην πλατφόρμα είναι όλα σωστά περασμένα με αφμ και αμκα;
pictorino Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2021 Τι θα κάνουμε τελικά με τις κενές κατοικίες των οποίων οι ιδιοκτήτες είναι άγνωστοι;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα