La_vie_en_tsouknida Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 10 λεπτά πριν, kostaspsilos13 είπε Ευχαριστώ.. Έχω κι ένα λάθος σε οικοδομικό τετράγωνο και α/α κτιρίου.. Αλλάζω κάπως κι αυτό? Δες αν μπορείς να τα αλλάξεις αυτά από την ενότητα "ΔΙΟΡΘΩΣΗ Ο3 ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostaspsilos13 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 36 λεπτά πριν, La_vie_en_tsouknida είπε Δες αν μπορείς να τα αλλάξεις αυτά από την ενότητα "ΔΙΟΡΘΩΣΗ Ο3 ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ" Δεν αλλάζει.. Θα ρωτήσω τομεαρχη επόπτη όποιον άμα βρω.. Ευχαριστώ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisxkar Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 Δεν ξερω για εσας αλλα εμενα ουτε φακελο μου αφησαν ουτε περασαν για συνεντευξη ουτε καποιο χαρτι επικοινωνιας,δηλαδη δεν υπαρχω συμφωνα με την στατιστικη αρχη.Τηλεφωνα που πηρα ουτε καν το σηκωσαν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ppaio Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 Aπο οτι καταλαβαινω οι ΔΥ της ΕΛΣΤΑΤ εχουν φυγει διακοπες...Καλα νεο ετος τωρα... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DownUNDERground Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, chrisxkar είπε Δεν ξερω για εσας αλλα εμενα ουτε φακελο μου αφησαν ουτε περασαν για συνεντευξη ουτε καποιο χαρτι επικοινωνιας,δηλαδη δεν υπαρχω συμφωνα με την στατιστικη αρχη.Τηλεφωνα που πηρα ουτε καν το σηκωσαν Έτσι όπως το έγραψες μου θύμησες το ανέκδοτο: https://www.geliopolis.gr/ανέκδοτα/ιατρικά-ανέκδοτα/ο-επόμενος Επεξ/σία 22 Δεκεμβρίου 2021 από DownUNDERground Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 8 λεπτά πριν, chrisxkar είπε Δεν ξερω για εσας αλλα εμενα ουτε φακελο μου αφησαν ουτε περασαν για συνεντευξη ουτε καποιο χαρτι επικοινωνιας,δηλαδη δεν υπαρχω συμφωνα με την στατιστικη αρχη.Τηλεφωνα που πηρα ουτε καν το σηκωσαν Μια απο τα ιδια, ευτυχως βγηκε μια ακρη με τη βοηθεια της Kouk_oni Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
prefuse Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 1) ποιοι ειναι οι λόγοι που μπορεί να μην πληρωθούμε ενα έντυπο; σίγουρα αν ειναι ημιτελές, άλλο; πχ μουτζούρες ειναι δεκτές στα έντυπα ή δεν θα τα πληρωθούμε; 2) αν ειναι παλιο, εγκαταλειμμένο σπίτι να το βάλω ως κενό για κατεδάφιση ή πώληση; 3) Είχατε ποτέ διαμείνει σε άλλον οικισμό της Ελλάδας; πολλοί ενω εχουν διαμείνει σε αλλο οικισμό, οταν τους περνάω στο σύστημα, εχουν τα ίδια στοιχεία με την κατοικία που διαμένουν τώρα, μηπως να τους βάλω ΟΧΙ αντι για ΝΑΙ; ΠΧ στην Θεσσαλονίκη Δημοτική Ενότητα Θεσσαλονίκη εχει μονο ΟΙΚΙΣΜΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ και ΤΡΙΑΝΔΡΙΑΣ.. ολοι οι άλλοι οικισμοί δεν υπαρχουν.. Δηλ μπορεί να το πάρουν και ως λάθος και να μην το πληρωθούμε. απο την άλλη αν βάλουμε ΟΧΙ δεν ειναι αληθές αφου έχουν διαμείνει σε άλλο ΟΙΚΙΣΜΟ της Θεσσαλονίκης. 15 ώρες πριν, Panilio είπε παιδια με 153 κατοικιες και 350 πληθυσμο, θα παρω κανα φραγκο ή θα μας τα φανε οι κρατησεις? 14 ώρες πριν, Georgeal είπε Όσα κι αν πάρεις, νομίζω θα είσαι από τους MVP. 😆 Εγώ έχω 193 κατοικίες αλλά πληθυσμό λίγο κάτω από 300. ???? επεσα σε λάθος περιοχή αν και άκουσα και χειρότερα, 150 κατοικίες και πληθυσμό 180. εχω ακούσει ομως οτι στο κέντρο λόγο φοιτητών δεν έχουν πάνω απο πληθυσμό 70... καθως εχουν απογραφεί στο πατρικό τους. κοινως οσοι ετυχαν σε περιοχές με οικογένειες θα πάρουν οκ χρήματα, αυτοι που έπεσαν σε φοιτητικές περιοχές δεν θα ξεπεράσουν τα 300-400€ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos9494 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 15 λεπτά πριν, prefuse είπε 1) ποιοι ειναι οι λόγοι που μπορεί να μην πληρωθούμε ενα έντυπο; σίγουρα αν ειναι ημιτελές, άλλο; πχ μουτζούρες ειναι δεκτές στα έντυπα ή δεν θα τα πληρωθούμε; 2) αν ειναι παλιο, εγκαταλειμμένο σπίτι να το βάλω ως κενό για κατεδάφιση ή πώληση; 3) Είχατε ποτέ διαμείνει σε άλλον οικισμό της Ελλάδας; πολλοί ενω εχουν διαμείνει σε αλλο οικισμό, οταν τους περνάω στο σύστημα, εχουν τα ίδια στοιχεία με την κατοικία που διαμένουν τώρα, μηπως να τους βάλω ΟΧΙ αντι για ΝΑΙ; ΠΧ στην Θεσσαλονίκη Δημοτική Ενότητα Θεσσαλονίκη εχει μονο ΟΙΚΙΣΜΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ και ΤΡΙΑΝΔΡΙΑΣ.. ολοι οι άλλοι οικισμοί δεν υπαρχουν.. Δηλ μπορεί να το πάρουν και ως λάθος και να μην το πληρωθούμε. απο την άλλη αν βάλουμε ΟΧΙ δεν ειναι αληθές αφου έχουν διαμείνει σε άλλο ΟΙΚΙΣΜΟ της Θεσσαλονίκης. Χωρίς να ξέρω απλώς υποθέτω 1) Άμα κάτι δεν μπορούν να διαβάσουν στα έντυπα μπορούν να το δουν ονλίνε τι μας βάζουν να τα περνάμε ονλινε. 2) Ότι θες το βάζεις δεν νομίζω να κάτσει η ΕΛΣΤΑΤ να ελέγξει αν τα κτίρια είναι κενά εξοχικές κατοικίες προ κατεδάφιση κ.τ.λ.π 3) Αφού έμειναν σε άλλο οικισμό άστο έτσι όπως το έχεις. Εγώ προσωπικά πιστεύω ούτε θα τα ελέγξουν τα έντυπα απλώς θα βγάλουν όλα τα στατιστικά ονλινε. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
prefuse Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 32 λεπτά πριν, panos9494 είπε Χωρίς να ξέρω απλώς υποθέτω 1) Άμα κάτι δεν μπορούν να διαβάσουν στα έντυπα μπορούν να το δουν ονλίνε τι μας βάζουν να τα περνάμε ονλινε. 2) Ότι θες το βάζεις δεν νομίζω να κάτσει η ΕΛΣΤΑΤ να ελέγξει αν τα κτίρια είναι κενά εξοχικές κατοικίες προ κατεδάφιση κ.τ.λ.π 3) Αφού έμειναν σε άλλο οικισμό άστο έτσι όπως το έχεις. Εγώ προσωπικά πιστεύω ούτε θα τα ελέγξουν τα έντυπα απλώς θα βγάλουν όλα τα στατιστικά ονλινε. ευχαριστώ για τις απαντήσεις. εννοειται οτι μπορουν να το δουν online, απλα μηπως έχουν ενημερώσει καποιον οτι εντυπα με μουτζούρα δεν πληρώνονται.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kanikolas Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 47 λεπτά πριν, prefuse είπε ευχαριστώ για τις απαντήσεις. εννοειται οτι μπορουν να το δουν online, απλα μηπως έχουν ενημερώσει καποιον οτι εντυπα με μουτζούρα δεν πληρώνονται.. Ας μας εδιναν τοτε παραπανω εντυπα αν δεν τους αρεσουν οι μουτζουρες...Εμενα προσωπικα δεν μου εχουν δωσει ουτε μονοφυλλα για τις κενες κατοικιες και αναγκαστικα τις περναω στα εντυπα-πακετακια. Και εφοσον μου τα εχουν δωσει ισα ισα , αναγκαστικα λιγα απο αυτα θα εχουν και μουντζουρες (ουτως ή αλλως δεν νομιζω να προσεξει κανεις τα εντυπα, ειδικα τα γραμματα τα δικα μου ουτε εγω ο ιδιος δεν τα διακρινω τι γραφουν τοσο χαλια που ειναι 🤣🤣🤣)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xxatziva Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 Στις 21/12/2021 στις 4:11 ΜΜ, scullyist είπε Καλησπέρα, έχει υπάρξει καμιά εξέλιξη ως προς αυτό; δυνατότητα διόρθωσης της οριστικής δηλαδή. βοηθοι εποπτες μπορουν να κανουν αρση οριστικης. επιστρεφει πισω. διορθωνουν και πατανε παλι υποβολη οριστικης 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Diinekis21 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2021 Υπάρχει επίσημη ημερομηνία για το μέχρι πότε θα είναι ανοιχτή η εφαρμογή; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostaspsilos13 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2021 Μπήκανε και οι τελευταίοι παλιοχαρακτήρες Black list σήμερα (άρνηση απογραφής) και αντε γειά.. Καλές γιορτές σε όλους.. 🎉 🎉 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kanikolas Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2021 5 λεπτά πριν, kostaspsilos13 είπε Μπήκανε και οι τελευταίοι παλιοχαρακτήρες Black list σήμερα (άρνηση απογραφής) και αντε γειά.. Καλές γιορτές σε όλους.. 🎉 🎉 Τελειωσες τοσο γρηγορα; μπραβο !! Εγω αυτα που περισσευουν βλεπω να τα ξεπεταω ως κενες με προσωπικη εκτιμηση. Δεν μπορω να περιμενω ποτε θα του καπνισει στον καθε ιδιοκτητη να με παρει τηλεφωνο κτλ. 2 ώρες πριν, Diinekis21 είπε Υπάρχει επίσημη ημερομηνία για το μέχρι πότε θα είναι ανοιχτή η εφαρμογή; Με αυτους που μπλεξαμε , μπορει να το τραβηξουν μεχρι τον Δεκεμβριο του 2022!!🤣🤣🤣 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
La_vie_en_tsouknida Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2021 11 λεπτά πριν, kostaspsilos13 είπε Μπήκανε και οι τελευταίοι παλιοχαρακτήρες Black list σήμερα (άρνηση απογραφής) και αντε γειά.. Καλές γιορτές σε όλους.. 🎉 🎉 4 λεπτά πριν, kanikolas είπε Τελειωσες τοσο γρηγορα; μπραβο !! Εγω αυτα που περισσευουν βλεπω να τα ξεπεταω ως κενες με προσωπικη εκτιμηση. Δεν μπορω να περιμενω ποτε θα του καπνισει στον καθε ιδιοκτητη να με παρει τηλεφωνο κτλ. Με αυτους που μπλεξαμε , μπορει να το τραβηξουν μεχρι τον Δεκεμβριο του 2022!!🤣🤣🤣 Α, μάλιστα. Δεν έχω μόνο εγώ Καλικάντζαρους... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα