funkopop Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 Πήρατε το τελευταίο μειλ ενημέρωσης;!😂 Η συλλογή των ερωτηματολογίων τελειώνει 31/12/2021. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι θα πρέπει να ενταθούν οι συνεντεύξεις δια ζώσης ή τηλεφωνικά. Οι περισσότεροι από εσάς έχετε ήδη ένα σημαντικό αριθμό αυτοαπογραφών, οπότε μπορείτε να ολοκληρώσετε την εργασία σας σύντομα. Ταυτόχρονα θα πρέπει να ενημερώνετε την εφαρμογή καθημερινά με την πρόοδο της εργασίας σας αναλυτικά, όπως στις οδηγίες που σας έστειλα πριν λίγες ημέρες. Δυστυχώς στην εφαρμογή δεν αποτυπώνεται η προσπάθειά σας που είμαι σίγουρη ότι καταβάλετε. Οι Τομεάρχες θα πρέπει καθημερινά να ελέγχουν την εφαρμογή και να βλέπουν τους Απογραφείς τους πως προχωράνε και αν τελειώνουν με τη συλλογή. Σε περίπτωση μη ενημέρωσης της εφαρμογής θα πρέπει και εσείς να επικοινωνείτε με τους Απογραφείς σας. Στην εφαρμογή για τη β’ φάση θα φαίνονται συνολικά οι κατοικίες μετά τις διορθώσεις που έχουν γίνει. Οι Απογραφείς θα πρέπει να ενημερώσουν και τους ορόφους στην Ο3 όπως έχουμε πει σε προηγούμενες οδηγίες Όταν υπάρχει άρνηση απογραφής θα πρέπει ο Απογραφέας να πηγαίνει μαζί με τον Τομεάρχη και σε περίπτωση άρνησης να μεσολαβεί και ο βοηθός. Για να μπει καθολική άρνηση θα πρέπει να έχουν εξαντληθεί τα προηγούμενα. Όταν δεν υπάρχει 1 από τα δύο (ΑΦΜ ή ΑΜΚΑ)( τηλ ή εμαιλ) τότε το δελτίο αν δεν έχει άλλα λάθη οριστικοποιείται, όταν λείπουν και τα 2 τότε παραμένει προσωρινά αποθηκευμένο. Σε όσους πολίτες δεν έχουν δώσει ΑΦΜ και ΑΜΚΑ θα μπορούν οι Απογραφείς να δίνουν βεβαίωση απογραφής. Σε περιπτώσεις που παραμένουν αναπάντητα ερωτήματα από τους απογραφόμενους παίρνουμε την περισσότερη πληροφορία και θα δούμε αργότερα για βεβαιωτικά και τι θα γίνει με τα προσωρινά αποθηκευμένα. Όπου οι Απογραφείς έχουν περισσότερη πληροφορία μπαίνουν και συμπληρώνουν τα προσωρινά αποθηκευμένα δελτία. Για όλες τις κενές κατοικίες θα συμπληρωθεί έντυπο κενής κατοικίας. Αν ο απογραφέας δεν βρήκε κανένα για να πάρει πληροφορία θα γράψει ΚΕΝΗ ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ή ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ και θα συμπληρώνει τα ερωτήματα για την κατοικία. Στην εφαρμογή δε, θα σημειώσει ότι έγινε ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ. Στις περιπτώσεις που κάποιοι έχουν απογραφεί αλλού και δείχνουν την βεβαίωση στον απογραφέα τότε η κατοικία μπαίνει ΚΕΝΗ με αιτιολογία έχουν απογραφεί αλλού. Να καταχωρείτε τα έντυπα ερωτηματολόγια καθημερινά και τελευταίες όλες τις κενές κατοικίες. Στο τέλος με την παράδοση των ερωτηματολογίων προβλέπεται έλεγχος αυτών από εσάς διαβάστε στις εγκυκλίους που σας έχουμε στείλει σχετικά με αυτό. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
La_vie_en_tsouknida Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 25 λεπτά πριν, funkopop είπε Πήρατε το τελευταίο μειλ ενημέρωσης;! Όταν υπάρχει άρνηση απογραφής θα πρέπει ο Απογραφέας να πηγαίνει μαζί με τον Τομεάρχη και σε περίπτωση άρνησης να μεσολαβεί και ο βοηθός. Για να μπει καθολική άρνηση θα πρέπει να έχουν εξαντληθεί τα προηγούμενα. Μετά τους Μάρτυρες του Ιεχωβά να τους επισκεφτούμε ή πριν; χαχαχα η συμμορία της απογραφής..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
funkopop Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 3 λεπτά πριν, La_vie_en_tsouknida είπε Μετά τους Μάρτυρες του Ιεχωβά να τους επισκεφτούμε ή πριν; χαχαχα η συμμορία της απογραφής..... Οι άνθρωποι δεν παίζονται, σιγά μην σκάσουμε και με κανέναν φουσκωτό για να τους απογράψουμε με το ζόρι😂 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
La_vie_en_tsouknida Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 2 λεπτά πριν, funkopop είπε Οι άνθρωποι δεν παίζονται, σιγά μην σκάσουμε και με κανέναν φουσκωτό για να τους απογράψουμε με το ζόρι😂 ψιτ φίλε έχεις μισό λεπτό να σου μιλήσω για την απογραφή;;;; (*herbalife) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Georgeal Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 Ρε παιδιά τρία σπιτια έχω που αρνήθηκαν. Στο ένα μένει μια γιαγιά μεγάλη μόνη της φοβόταν την λυπήθηκα μέρες που είναι δεν ήθελα να την τρομάξω έφυγα, στο άλλο αλλοδαπή οικογένεια που δεν έβγαινε άκρη και αρνούνταν, και στο τρίτο μένει αλλοδαπή που δεν ήξερε σχεδόν καθόλου ελληνικά ούτε αγγλικά. Θα πρέπει δλδ να τρέχω με τον μαντράχαλο τον τομεάρχη να τους πιέσουμε χριστουγεννιάτικα; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parapente_fan Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 Τελικά στις κενές κατοικίες ποιο έντυπο χρησιμοποιούμε; Το μπλε μονόφυλλο ή το κανονικό; Γιατί εφόσον στη συμπλήρωση του ηλεκτρονικού δεν βγάζει κάποιο πλαίσιο για τα στοιχεία του ατόμου που έδωσε τις πληροφορίες, θα έπρεπε αυτό να ταυτίζεται με το έντυπο, άρα θα έπρεπε να συμπληρώνουνε το μονόφυλλο. Κάνω λάθος; Με ενδιαφέρει κιόλας γιατί δεν ξέρω αν έχω αρκετά κανονικά έντυπα, αν τα κενά δεν θέλουν μονόφυλλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
La_vie_en_tsouknida Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, parapente_fan είπε Τελικά στις κενές κατοικίες ποιο έντυπο χρησιμοποιούμε; Το μπλε μονόφυλλο ή το κανονικό; Γιατί εφόσον στη συμπλήρωση του ηλεκτρονικού δεν βγάζει κάποιο πλαίσιο για τα στοιχεία του ατόμου που έδωσε τις πληροφορίες, θα έπρεπε αυτό να ταυτίζεται με το έντυπο, άρα θα έπρεπε να συμπληρώνουνε το μονόφυλλο. Κάνω λάθος; Με ενδιαφέρει κιόλας γιατί δεν ξέρω αν έχω αρκετά κανονικά έντυπα, αν τα κενά δεν θέλουν μονόφυλλο. Τα κενά θέλουν μονόφυλλο (αλλιώς δεν έχουν και λόγο ύπαρξης) 19 λεπτά πριν, Georgeal είπε Ρε παιδιά τρία σπιτια έχω που αρνήθηκαν. Στο ένα μένει μια γιαγιά μεγάλη μόνη της φοβόταν την λυπήθηκα μέρες που είναι δεν ήθελα να την τρομάξω έφυγα, στο άλλο αλλοδαπή οικογένεια που δεν έβγαινε άκρη και αρνούνταν, και στο τρίτο μένει αλλοδαπή που δεν ήξερε σχεδόν καθόλου ελληνικά ούτε αγγλικά. Θα πρέπει δλδ να τρέχω με τον μαντράχαλο τον τομεάρχη να τους πιέσουμε χριστουγεννιάτικα; Βάσει των παραπάνω ναι. Αλλά που ξέρεις μπορεί σε εμάς να μην στείλουν κάτι αντίστοιχο (μακάρι) και να είναι απλά φαεινή ιδέα του επόπτη/επόπτριας που έχει ο funkopop Επεξ/σία 21 Δεκεμβρίου 2021 από La_vie_en_tsouknida 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
funkopop Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 7 λεπτά πριν, La_vie_en_tsouknida είπε Τα κενά θέλουν μονόφυλλο (αλλιώς δεν έχουν και λόγο ύπαρξης) Βάσει των παραπάνω ναι. Αλλά που ξέρεις μπορεί σε εμάς να μην στείλουν κάτι αντίστοιχο (μακάρι) και να είναι απλά φαεινή ιδέα του επόπτη/επόπτριας που έχει ο funkopop Μακάρι αν και στην αρχή του μέιλ έλεγε μετά τις σημερινή ενημέρωση σας κοινοποιώ τα εξής σημαντικά στοιχειά😂 Εγώ δεν κυνηγάω αυτά τα 5 άτομα που έχουν μείνει Χριστουγεννιάτικα. Και άλλες δουλειές έχω & δεν πρόκειται να ενοχλήσω τέτοιες μέρες. Αν είχαν την πρόθεση να απογραφούν θα είχαν επικοινωνήσει μαζί μου. Ας έρθουν οι επόπτες να το παίξουν μπάτσοι. 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
La_vie_en_tsouknida Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, funkopop είπε Μακάρι αν και στην αρχή του μέιλ έλεγε μετά τις σημερινή ενημέρωση σας κοινοποιώ τα εξής σημαντικά στοιχειά😂 Εγώ δεν κυνηγάω αυτά τα 5 άτομα που έχουν μείνει Χριστουγεννιάτικα. Και άλλες δουλειές έχω & δεν πρόκειται να ενοχλήσω τέτοιες μέρες. Αν είχαν την πρόθεση να απογραφούν θα είχαν επικοινωνήσει μαζί μου. Ας έρθουν οι επόπτες να το παίξουν μπάτσοι. Το "ενημέρωση" μπορεί να είναι και μεταξύ τους (επόπτης και εποπτάκια). Να είδαν την πρόοδο στην εποπτεία και να κατάστρωσαν το σχέδιο επίθεσης... Όντως, όποιος ήθελε να απογραφεί θα είχε απογραφεί (τλχ. στα τμήματα που έχουν μοιραστεί όλοι οι κωδικοί). Ούτε εγώ θα κάνω τίποτα περαιτέρω. Κουράστηκα να γίνομαι κουραστική. Επεξ/σία 21 Δεκεμβρίου 2021 από La_vie_en_tsouknida 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
funkopop Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, La_vie_en_tsouknida είπε Το "ενημέρωση" μπορεί να είναι και μεταξύ τους (επόπτης και εποπτάκια). Να είδαν την πρόοδο στην εποπτεία και να κατάστρωσαν το σχέδιο επίθεσης... Όντως, όποιος ήθελε να απογραφεί θα είχε απογραφεί (τλχ. στα τμήματα που έχουν μοιραστεί όλοι οι κωδικοί). Ούτε εγώ θα κάνω τίποτα περαιτέρω. Κουράστηκα να γίνομαι κουραστική. Ναι παίζει κι αυτό που λες, ας κάνουν ό,τι θέλουν…για τα ψίχουλα που θα πάρουμε έτρεξα και με το παραπάνω🤷🏼♀️ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Georgeal Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 Εγώ δεν είχα πολλά μονόφυλλα όποτε έβαλα κενές και σε κανονικά έντυπα. Ελπίζω βα μην έχω θέμα και γι αυτό πχια 😒 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vali Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 Τι ποσοστό είναι οι κενές κατοικίες που έχετε; Εγώ έχω 30 κενές στις 170. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
La_vie_en_tsouknida Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 10 λεπτά πριν, vali είπε Τι ποσοστό είναι οι κενές κατοικίες που έχετε; Εγώ έχω 30 κενές στις 170. Δεν χαίρεσαι που είναι κενές και δεν είναι τίποτα αρνητές;;; χαχαχα βρε τι πάθαμε... Εγώ έχω 4 (ίσως και 5 και δεν το ξέρω ακόμη) στις 146 31 λεπτά πριν, Georgeal είπε Εγώ δεν είχα πολλά μονόφυλλα όποτε έβαλα κενές και σε κανονικά έντυπα. Ελπίζω βα μην έχω θέμα και γι αυτό πχια 😒 δεν νομίζω (αλλά δεν βάζω και το χέρι στη φωτιά) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vali Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 9 λεπτά πριν, La_vie_en_tsouknida είπε Δεν χαίρεσαι που είναι κενές και δεν είναι τίποτα αρνητές;;; χαχαχα βρε τι πάθαμε... Ρωτάω γιατί μου φαίνεται πολύ μεγάλο το ποσοστό για πυκνοκατοικημένη περιοχή. Βέβαια σχεδόν οι 20 από τις 30 φαίνεται από μακριά ότι δεν έχει να μπει ανθρώπος πολύ καιρό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
La_vie_en_tsouknida Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 6 λεπτά πριν, vali είπε Ρωτάω γιατί μου φαίνεται πολύ μεγάλο το ποσοστό για πυκνοκατοικημένη περιοχή. Βέβαια σχεδόν οι 20 από τις 30 φαίνεται από μακριά ότι δεν έχει να μπει ανθρώπος πολύ καιρό. Στη δική μου περιοχή ένα σεβαστό ποσοστό είναι και ιδιοκτήτες (μιλάμε για οικογενειακές πολυκατοικίες) οπότε παίζει κι αυτό ένα ρόλο. Και τα δικά σου προφανώς κάποιον θα έχουν για ιδιοκτήτη αλλά ίσως περισσότερο ως "'επένδυση" δηλ. προς ενοικίαση. Από τα δικά μου κενά (τα 4 δηλαδή) ένα είναι προς ενοικίαση. Τώρα αν έχεις και "ερείπια" λογικό μου φαίνεται. Ποιος θα πάει να μείνει εκεί; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα