Krusty Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Αν κάποιοι μένουν αλλού (σε σχέση με την μόνιμη κατοικία τους) κατά την διάρκεια της απογραφής, καλό είναι να απογραφούν στην διαμονή μόνιμης κατοικίας τους, όπως αναγράφουν οι οδηγίες συμπλήρωσης. Αν όμως απογραφούν στον τόπο προσωρινής κατοικίας τους, τότε πρέπει να χρησιμοποιήσουν τον μοναδικό κωδικό απογραφής της κενής οικίας και να βάλουν ότι μένουν 0 μέλη νοικοκυριού και να συμπληρώσουν κανονικά τα στοιχεία της οικίας! Επεξ/σία 21 Δεκεμβρίου 2021 από Krusty Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MrZeroGR Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 Σχετικά με την πληρωμή (όχι το πότε, ξέρουμε ότι θα πάρει τουλάχιστον εξάμηνο) αλλά με τα δικαιολογητικά και τη χαρτούρα, καταθέσατε κάτι μετά τα αρχικά δικαιολογητικά που ειχατε στειλει πριν ή μετά (δεν θυμάμαι) την προσληψη; Έχω αυτό το αίσθημα ότι έχω ξεχάσει να κάνω κάτι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
funkopop Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 Καλημέρα παιδιά😊Ξέρεις κανείς αν κάποιος δηλώνει αρνητής απογραφής αν πρέπει να συμπληρώσουμε έντυπο & να γράψουμε ότι είναι αρνητής ή απλά το καταχωρούμε στην ο3 ; Επίσης το πληρωνόμαστε έστω σαν κατοικία ή όχι;🤔 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dompred Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 43 λεπτά πριν, MrZeroGR είπε Σχετικά με την πληρωμή (όχι το πότε, ξέρουμε ότι θα πάρει τουλάχιστον εξάμηνο) αλλά με τα δικαιολογητικά και τη χαρτούρα, καταθέσατε κάτι μετά τα αρχικά δικαιολογητικά που ειχατε στειλει πριν ή μετά (δεν θυμάμαι) την προσληψη; Έχω αυτό το αίσθημα ότι έχω ξεχάσει να κάνω κάτι... Λογικά με τα αρχικά δικαιολογητικά πρέπει να έδωσες και αρ. λογαριασμού, αν δεν το έδωσες πρέπει να το δώσεις. Το μόνο που μένει είναι η βεβαίωση απογραφής στον ΕΦΚΑ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MrZeroGR Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 3 λεπτά πριν, dompred είπε Λογικά με τα αρχικά δικαιολογητικά πρέπει να έδωσες και αρ. λογαριασμού, αν δεν το έδωσες πρέπει να το δώσεις. Το μόνο που μένει είναι η βεβαίωση απογραφής στον ΕΦΚΑ Αριθμό τραπ.λογαριασμού είχα δώσει. Σχετικά με τη βεβαίωση του ΕΦΚΑ έχει συγκεκριμένο deadline; Μπορώ να την πάρω μέσω GOV.gr; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ppaio Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 15 λεπτά πριν, MrZeroGR είπε Μπορώ να την πάρω μέσω GOV.gr; Oχι, πας αυτοπροσώπως στον ΕΦΚΑ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nickol32 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 39 λεπτά πριν, ppaio είπε Oχι, πας αυτοπροσώπως στον ΕΦΚΑ... Εμάς δεν μας είπαν να κάνουμε κάτι.. Τι ακριβώς πρέπει να κάνουμε κ τι χαρτιά χρειάζονται? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ppaio Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 2 λεπτά πριν, Nickol32 είπε Εμάς δεν μας είπαν να κάνουμε κάτι.. Τι ακριβώς πρέπει να κάνουμε κ τι χαρτιά χρειάζονται? Νομιζω θα σας πουν μετα το τελος της απογραφης... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dompred Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 Βεβαίωση απογραφής εμάς μας ζήτησαν να τις στείλουμε τώρα (τομεάρχης είμαι οπότε θα τις πάρω από τους απογραφείς μου). Γίνεται μόνο με φυσική παρουσία στον ΕΦΚΑ, στο τμήμα μητρώου. Αν θυμάμαι καλά τα χαρτιά που χρειάζονται είναι: η απόφαση ορισμού, αμκα, φωτοτυπία ταυτότητας, πρόσφατο εκκαθαριστικό. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MrZeroGR Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 Αυτό με τον ΕΦΚΑ αφορά όσους είναι να πληρωθούν με τίτλο κτήσης πτυχίου και όχι αν κόψουν τιμολόγιο σωστά; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ren_Hoek Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 Στη Β' φάση της Ο3 για τα κενά σπίτια τι συμπληρώνετε; Δεν υπάρχει επιλογή ότι είναι κενά και άρα θα πρέπει να τα συμπληρώσουμε μόλις τελειώσουμε με τα νοικοκυριά. Έχω άλλα 5 σπίτια να περάσω, απλά έχω και περίπου ~30 κενά και φαίνεται σαν να μην έχω περάσει ακόμη. Ο τομεάρχης μου φυσικά δεν έχει ιδέα και μου λέει να πάρω στον (βοηθό) επόπτη. Ό,τι να 'ναι... Επίσης, εσείς τί κάνατε με τα σπίτια που έχετε αφήσει ειδοποιητήριο, έχετε περάσει 3-4 φορές σε διαφορετικές ώρες της μέρας και δεν ανοίγουν ποτέ; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos9494 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 Παιδιά τον εκπρόσωπο νοικοκυριού στις κενές τον γράφουμε μόνο στα έντυπα ή και ονλινε?(Γιατί δεν βλέπω κάποια επιλογή ονλίνε μήπως γίνετε μετά την οριστική?) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tsikat Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 26 λεπτά πριν, panos9494 είπε Παιδιά τον εκπρόσωπο νοικοκυριού στις κενές τον γράφουμε μόνο στα έντυπα ή και ονλινε?(Γιατί δεν βλέπω κάποια επιλογή ονλίνε μήπως γίνετε μετά την οριστική?) Δεν υπάρχει για αυτό δεν το βλέπεις, αν θυμάμαι καλά στο σύστημα θα φανεί το όνομα του απογραφεα , μόνο στο έντυπο γράφουμε, αν γνωρίζουμε, στοιχεία ιδιοκτήτη η' εκπροσώπου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
scullyist Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 Στις 25/11/2021 στις 6:08 ΜΜ, scullyist είπε Αν έχει γίνει ήδη αυτοαπογραφή και λάθος, μπορεί ο απογραφέας να κάνει διόρθωση; για μένα δεν βλέπω να δίνεται επιλογή. Στις 25/11/2021 στις 8:52 ΜΜ, xxatziva είπε υπομονη για αυτο. ακομα οχι. οριστικες δεν μπορει κανεις για την ωρα να αλλαξει. υπομονη Καλησπέρα, έχει υπάρξει καμιά εξέλιξη ως προς αυτό; δυνατότητα διόρθωσης της οριστικής δηλαδή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tsikat Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 4 λεπτά πριν, scullyist είπε Καλησπέρα, έχει υπάρξει καμιά εξέλιξη ως προς αυτό; δυνατότητα διόρθωσης της οριστικής δηλαδή. Εμεις είχαμε λάθος σε οριστική υποβολή, δόθηκαν λάθος κωδικοί , πήρε κάποιος κωδικο από ακατοίκητο εγκαταλελειμμένο και έκανε απογραφη, το εντόπισα , το ανέφερα (είμαι τομεάρχης) , μου είπαν να κρατήσω σημειώσεις , δεν μπορούμε να επέμβουμε και....ως δια μαγείας μετά από λίγες μέρες είχε διορθωθεί, δεν ξέρω τι γίνεται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα