La_vie_en_tsouknida Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 2 λεπτά πριν, MrZeroGR είπε Μέχρι 23 για παράδοση των εγγράφων απογραφής; Μου είπε απλώς ότι πρέπει να έχουμε οριστική υποβολή δελτίων 70-80%... Όχι, σε εμάς είπαν εξαρχής ότι έχουμε περιθώριο μέχρι 12.01 να περάσουμε τα έντυπα στο ηλεκτρονικό σύστημα (οπότε θα τα δώσουμε μετά τις 12.01) 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kanikolas Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, MrZeroGR είπε Μέχρι 23 για παράδοση των εγγράφων απογραφής; Μου είπε απλώς ότι πρέπει να έχουμε οριστική υποβολή δελτίων 70-80%... Mα καλα η εποπτρια σας ειναι τελειως χαζη; πως θα καταχωρησετε ηλεκτρονικα τα εντυπα απογραφης αν της τα εχετε παραδωσει μεχρι 23/12; Καταχωρω ηλεκτρονικα σημαινει βλεπω το εντυπο μπροστα μου και το καταχωρω! Αυτο που ειχαν πει ειναι πως μεχρι 23/12 (που σιγουρα θα παει με αρχες γεναρη) ειναι να πηγαινουμε για συνεντευξεις (τηλεφωνικες ή απο κοντα κτλ) 35 λεπτά πριν, pictorino είπε Καλημέρα και καλή εβδομάδα, Σας ενημερώσουμε ότι για να ολοκληρωθεί η οριστικοποίηση των προσωρινά αποθηκευμένων ερωτηματολογίων αυτοαπογραφής η πύλη της ηλεκτρονικής εφαρμογής της αυτοαπογραφής θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι νεοτέρας. Επειδή καθ’ όλη τη διάρκεια που θα γίνονται διορθώσεις των προσωρινά αποθηκευμένων ερωτηματολογίων θα είναι δυνατή και η αυτοαπογραφή όσων θα θελήσουν να αυτοαπογραφούν και προκειμένου να μην υπάρξουν προβλήματα, η εισαγωγή των δεδομένων κάθε είδους κενών κατοικιών (εξοχικών, δευτερευουσών, κενών κ.λπ.), τα στοιχεία των οποίων έχουν ληφθεί από πληροφορίες γειτόνων ή εκτίμηση των Απογραφέων, θα πραγματοποιηθεί μετά το κλείσιμο της ηλεκτρονικής αυτοαπογραφής, για να μην υπάρχει πρόβλημα στην περίπτωση που οι πολίτες θα θελήσουν να απογράψουν ηλεκτρονικά οι ίδιοι τις κενές κατοικίες τους. Η καταχώριση των στοιχείων των λοιπών περιπτώσεων που έχουν ληφθεί μέσω συνέντευξης θα είναι δυνατή παράλληλα με την αυτοαπογραφή. Θα ενημερωθείτε έγκαιρα για την ακριβή ημερομηνία που θα κλείσει η πύλη αυτοαπογραφής και θα ξεκινήσει η εισαγωγή των στοιχείων των κενών κατοικιών Email από την τοπική εποπτεία. Και εμας μας το εστειλαν. Και πως θα μαθουν οι πολιτες οτι συνεχιζεται η αυτοαπογραφη; Γιατι αν νομιζουν τα σαινια της Ελστατ πως θα ξαναπερναμε να ενημερωνουμε πως η αυτοαποφραφη συνεχιζεται μεχρι νεωτερας, να πανε να μπιπ...οι υπευθυνοι της Ελστατ. Πηγαμε αρκετες φορες, ενημερωσαμε, ξαναενημερωσαμε, δωσαμε τα κινητα μας (παρα το οποιο ρισκο ), email κτλ. Οτι επισκεψη να κανω την εκανα, δεν ξαναπηγαινω (ειναι και αδικο για τους υπευθυνους πολιτες που εκαναν την αυτοαπογραφη απο την πρωτη κιολας μερα να τους ενοχλουμε 1 μηνα μετα χτυπωντας για πολλοστη φορα τα κουδουνια της πολυκατοικιας στην εξωπορτα)! 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pictorino Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 26 λεπτά πριν, kanikolas είπε Mα καλα η εποπτρια σας ειναι τελειως χαζη; πως θα καταχωρησετε ηλεκτρονικα τα εντυπα απογραφης αν της τα εχετε παραδωσει μεχρι 23/12; Καταχωρω ηλεκτρονικα σημαινει βλεπω το εντυπο μπροστα μου και το καταχωρω! Αυτο που ειχαν πει ειναι πως μεχρι 23/12 (που σιγουρα θα παει με αρχες γεναρη) ειναι να πηγαινουμε για συνεντευξεις (τηλεφωνικες ή απο κοντα κτλ) Και εμας μας το εστειλαν. Και πως θα μαθουν οι πολιτες οτι συνεχιζεται η αυτοαπογραφη; Γιατι αν νομιζουν τα σαινια της Ελστατ πως θα ξαναπερναμε να ενημερωνουμε πως η αυτοαποφραφη συνεχιζεται μεχρι νεωτερας, να πανε να μπιπ...οι υπευθυνοι της Ελστατ. Πηγαμε αρκετες φορες, ενημερωσαμε, ξαναενημερωσαμε, δωσαμε τα κινητα μας (παρα το οποιο ρισκο ), email κτλ. Οτι επισκεψη να κανω την εκανα, δεν ξαναπηγαινω (ειναι και αδικο για τους υπευθυνους πολιτες που εκαναν την αυτοαπογραφη απο την πρωτη κιολας μερα να τους ενοχλουμε 1 μηνα μετα χτυπωντας για πολλοστη φορα τα κουδουνια της πολυκατοικιας στην εξωπορτα)! Δεν θα το μάθουν! Όλες οι αποφάσεις παίρνονται στο πόδι και χωρίς να αναλογιστουν τις συνέπειες. Αν έχω καταχωρήσει οριστικά ένα κενό σπίτι (εξοχικό) σύμφωνα με τις πληροφορίες του γείτονα και ξυπνήσει κάποια στιγμή ο ιδιοκτήτης και αναζητήσει κωδικό να το κάνει μόνος του τι γίνεται; Οι υπεύθυνοι της ΕΛΣΤΑΤ δεν τηρούν τις προθεσμίες με αποτέλεσμα να πηγαίνει ολοένα και πιο πίσω η ολοκλήρωση της διαδικασίας τροφοτωντας την τρομερή αναβλητικοτητα των πολιτών. 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Christosavr Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 49 λεπτά πριν, kanikolas είπε Mα καλα η εποπτρια σας ειναι τελειως χαζη; πως θα καταχωρησετε ηλεκτρονικα τα εντυπα απογραφης αν της τα εχετε παραδωσει μεχρι 23/12; Καταχωρω ηλεκτρονικα σημαινει βλεπω το εντυπο μπροστα μου και το καταχωρω! Αυτο που ειχαν πει ειναι πως μεχρι 23/12 (που σιγουρα θα παει με αρχες γεναρη) ειναι να πηγαινουμε για συνεντευξεις (τηλεφωνικες ή απο κοντα κτλ) Και εμας μας το εστειλαν. Και πως θα μαθουν οι πολιτες οτι συνεχιζεται η αυτοαπογραφη; Γιατι αν νομιζουν τα σαινια της Ελστατ πως θα ξαναπερναμε να ενημερωνουμε πως η αυτοαποφραφη συνεχιζεται μεχρι νεωτερας, να πανε να μπιπ...οι υπευθυνοι της Ελστατ. Πηγαμε αρκετες φορες, ενημερωσαμε, ξαναενημερωσαμε, δωσαμε τα κινητα μας (παρα το οποιο ρισκο ), email κτλ. Οτι επισκεψη να κανω την εκανα, δεν ξαναπηγαινω (ειναι και αδικο για τους υπευθυνους πολιτες που εκαναν την αυτοαπογραφη απο την πρωτη κιολας μερα να τους ενοχλουμε 1 μηνα μετα χτυπωντας για πολλοστη φορα τα κουδουνια της πολυκατοικιας στην εξωπορτα)! Και σε εμάς το έστειλαν αλλά νωρίς το θυμήθηκαν.Εγω τα τα έχω καταχώρησει ήδη όλα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
La_vie_en_tsouknida Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Στις 20/12/2021 στις 1:20 ΜΜ, kanikolas είπε Mα καλα η εποπτρια σας ειναι τελειως χαζη; πως θα καταχωρησετε ηλεκτρονικα τα εντυπα απογραφης αν της τα εχετε παραδωσει μεχρι 23/12; Καταχωρω ηλεκτρονικα σημαινει βλεπω το εντυπο μπροστα μου και το καταχωρω! Αυτο που ειχαν πει ειναι πως μεχρι 23/12 (που σιγουρα θα παει με αρχες γεναρη) ειναι να πηγαινουμε για συνεντευξεις (τηλεφωνικες ή απο κοντα κτλ) Και εμας μας το εστειλαν. Και πως θα μαθουν οι πολιτες οτι συνεχιζεται η αυτοαπογραφη; Γιατι αν νομιζουν τα σαινια της Ελστατ πως θα ξαναπερναμε να ενημερωνουμε πως η αυτοαποφραφη συνεχιζεται μεχρι νεωτερας, να πανε να μπιπ...οι υπευθυνοι της Ελστατ. Πηγαμε αρκετες φορες, ενημερωσαμε, ξαναενημερωσαμε, δωσαμε τα κινητα μας (παρα το οποιο ρισκο ), email κτλ. Οτι επισκεψη να κανω την εκανα, δεν ξαναπηγαινω (ειναι και αδικο για τους υπευθυνους πολιτες που εκαναν την αυτοαπογραφη απο την πρωτη κιολας μερα να τους ενοχλουμε 1 μηνα μετα χτυπωντας για πολλοστη φορα τα κουδουνια της πολυκατοικιας στην εξωπορτα)! Κουδούνι σε γείτονες κλπ δεν παίζει με τίποτα (εκτός κι αν νομίζει η ελστατ ότι μέσα σε αστικό ιστό οι πολίτες βγαίνουν στους φανταστικούς κήπους τους για συγκομιδή κι εμείς θα τους πετύχουμε για κουβεντούλα...). Το μόνο που θα κάνω εγώ ακόμη είναι να βάλω σε δύο πολυκατοικίες που εκκρεμούν 1-2 κατοικίες (με δύο είχα επικοινωνία άλλα με γράψανε στα παλαιά τους υποδήματα) από μία ειδοποίηση. Πώς σας φαίνεται το παρακάτω κείμενο; (έχω βάλει στα αριστερά και το λογότυπο της απογραφής). Λέτε να βγάλω το Πέμπτη και να το αφήσω φλου; (μπας και πάρει παράταση;). Αν και στην ουσία τους λέω για την επικοινωνία μέχρι Πέμπτη κι όχι για την απογραφή. Βασικά θέλω να τελειώνω...χαχαχα ΑΚΥΡΟ. Δεν πάω να βάλω τίποτα... Επεξ/σία 22 Δεκεμβρίου 2021 από La_vie_en_tsouknida Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostaspsilos13 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 34 λεπτά πριν, La_vie_en_tsouknida είπε Κουδούνι σε γείτονες κλπ δεν παίζει με τίποτα (εκτός κι αν νομίζει η ελστατ ότι μέσα σε αστικό ιστό οι πολίτες βγαίνουν στους φανταστικούς κήπους τους για συγκομιδή κι εμείς θα τους πετύχουμε για κουβεντούλα...). Το μόνο που θα κάνω εγώ ακόμη είναι να βάλω σε δύο πολυκατοικίες που εκκρεμούν 1-2 κατοικίες (με δύο είχα επικοινωνία άλλα με γράψανε στα παλαιά τους υποδήματα) από μία ειδοποίηση. Πώς σας φαίνεται το παρακάτω κείμενο; (έχω βάλει στα αριστερά και το λογότυπο της απογραφής). Λέτε να βγάλω το Πέμπτη και να το αφήσω φλου; (μπας και πάρει παράταση;). Αν και στην ουσία τους λέω για την επικοινωνία μέχρι Πέμπτη κι όχι για την απογραφή. Βασικά θέλω να τελειώνω...χαχαχα ΤΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΓΡΑΦΕΙ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΝ ΕΩΣ ΠΕΜΠΤΗ 23.12.2021 ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΓΡΑΦΕΑ ΣΤΟΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΑΡΙΘΜΟ: ΚΑΙ ΠΛΗΚΡΟΛΟΓΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ (ή στον τηλ. αριθμό που τους έχει κοινοποιηθεί από την απογραφέα) ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΓΡΑΦΗΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΡΕΙΣ (03) ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟΙ ΤΡΟΠΟΙ: 1. ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΑΠΟΓΡΑΦΗ 2. ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ ΑΠΟΓΡΑΦΗ 3. ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΓΡΑΦΕΑ ΤΟ ΕΝΤΥΠΟ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΓΡΑΦΕΑ (Η μη επικοινωνία συνάδει άρνηση απογραφής) Για την ΕΛΣΤΑΤ La_vie_en_Tsouknida (χαχαχα) Hardcore απογραφέας.. 😁 😂 🤣 Επεξ/σία 20 Δεκεμβρίου 2021 από kostaspsilos13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vali Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 Είμαστε σοβαροί; Δηλαδή αν δεν ήμουν μέλος στο ινσομνια δεν θα το μάθαινα ποτέ.12 Δεκεμβρίου μας έκανε σεμινάριο η επόπτης και μας είπε ότι 17 κλείνει η αυτοαπογραφή και στις 23 θέλει να έχουμε τελειώσει. Αυτή είναι η τελευταία ενημέρωση που έχω. Δεν έχω λάβει κανένα email και μάλλον ούτε και ο τομεάρχης μου γιατί είχαμε επικοινωνία πριν 2 ώρες και δεν ανέφερε τίποτε. Αν είναι τόσο δύσκολο να στείλουν ένα mail η ένα μήνυμα στο κινητό από την ΕΛΣΤΑΤ, δεν θέλω ούτε να φαντάζομαι τι θα γίνει με την πληρωμή μας. Εγώ έκανα ένα τελευταίο ντου εχθές μπας και πετύχω κάποιον από τους 15 που δεν λένε με τίποτα να απογραφούν, απογραψά 2 και έκατσα χθες βράδυ μέχρι τις 2 και οριστικοποιησά καμιά 20 κενά που είχα. Δεν θα ασχοληθώ άλλο τουλάχιστον μέχρι τις 3 Ιανουαρίου. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tsikat Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 6 ώρες πριν, Diinekis21 είπε Λογικά θα μπορείς να οριστικοποιήσεις όταν κλείσει η εφαρμογή για το κοινό. Μέχρι χθες ήταν ανοιχτή, παρότι η αυτοαπογραφή ήταν μέχρι τις 17/12. Ξέρει κανείς αν συνεχίζει να είναι ανοιχτή; Μάλλον συνεχίζει... Σήμερα έδωσα κωδικο σε καποιον και του είπα να δοκιμάσει, έκανε κανονικά ηλεκτρονικη αυτοαπογραφη, αφού το ανακάλυψα έδωσα και αλλου περάστηκαν όλα κανονικά , δεν είχαμε ενημέρωση για παράταση, ειλικρινά δεν ξέρω τι γίνεται 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
La_vie_en_tsouknida Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 25 λεπτά πριν, vali είπε Είμαστε σοβαροί; Δηλαδή αν δεν ήμουν μέλος στο ινσομνια δεν θα το μάθαινα ποτέ.12 Δεκεμβρίου μας έκανε σεμινάριο η επόπτης και μας είπε ότι 17 κλείνει η αυτοαπογραφή και στις 23 θέλει να έχουμε τελειώσει. Αυτή είναι η τελευταία ενημέρωση που έχω. Δεν έχω λάβει κανένα email και μάλλον ούτε και ο τομεάρχης μου γιατί είχαμε επικοινωνία πριν 2 ώρες και δεν ανέφερε τίποτε. Αν είναι τόσο δύσκολο να στείλουν ένα mail η ένα μήνυμα στο κινητό από την ΕΛΣΤΑΤ, δεν θέλω ούτε να φαντάζομαι τι θα γίνει με την πληρωμή μας. Εγώ έκανα ένα τελευταίο ντου εχθές μπας και πετύχω κάποιον από τους 15 που δεν λένε με τίποτα να απογραφούν, απογραψά 2 και έκατσα χθες βράδυ μέχρι τις 2 και οριστικοποιησά καμιά 20 κενά που είχα. Δεν θα ασχοληθώ άλλο τουλάχιστον μέχρι τις 3 Ιανουαρίου. Όντως, θα μπορούσαν να στείλουν απλά κι ένα μνμ στην εφαρμογή που μας έδωσαν, έστω για τα σημαντικότερα (προθεσμίες κλπ). Όσο για τη πληρωμή το βλέπω από εξάμηνο και μετά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vali Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, La_vie_en_tsouknida είπε Όσο για τη πληρωμή το βλέπω από εξάμηνο και μετά. Αισιόδοξη σε κοβω. Εγώ πάλι έχω μια αίσθηση ότι του χρόνου τέτοιες μέρες θα συζητάμε εδώ το πότε θα πληρωθούμε. Επεξ/σία 20 Δεκεμβρίου 2021 από vali Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
La_vie_en_tsouknida Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 2 λεπτά πριν, vali είπε Αισιόδοξη σε κοβω. Εγώ πάλι έχω μια αίσθηση ότι του χρόνου τέτοιες μέρες θα συζητάμε εδώ το πότε θα πληρωθούμε. Δεν ξέρω αν πρέπει να πατήσω κάτω δεξιά την φατσούλα που γελάει ή τη φατσούλα που κλαίει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
funkopop Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 Εμένα μου έμειναν 10 σπίτια αλλά δεν εμφανίζονται, έχω αφήσει ειδοποιήσεις ξανά & ξανά και τίποτα. Ε ας μην απογραφούν δεν θα πεθάνουμε! Πραγματικά αν δεν μπαίναμε στο forum τα μισά δεν θα τα ξέραμε! Δεν υπάρχουν λόγια για την προχειρότητα αυτής της απογραφής. Η πληρωμή με τόσους μήνες που θα πάρει & τόσες κρατήσεις που θα έχει είναι μια άλλη πικρή ιστορία...😞 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Narayan Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, Tsikat είπε Σήμερα έδωσα κωδικο σε καποιον και του είπα να δοκιμάσει, έκανε κανονικά ηλεκτρονικη αυτοαπογραφη, αφού το ανακάλυψα έδωσα και αλλου περάστηκαν όλα κανονικά , δεν είχαμε ενημέρωση για παράταση, ειλικρινά δεν ξέρω τι γίνεται Κι εγώ τα ίδια, πέρασε χθες η απογραφέας και μου έδωσε το έντυπο να συμπληρώσω μιας και "η εφαρμογή έχει κλείσει τώρα", μπήκα από περιέργεια σήμερα με τον κωδικό που μας είχε αφήσει τον προηγούμενο μήνα και ολοκλήρωσα κανονικά την διαδικασία ηλεκτρονικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosp00 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 Πήρε παράταση μεχρι νεωτερας... Σας ενημερώσουμε ότι για να ολοκληρωθεί η οριστικοποίηση των προσωρινά αποθηκευμένων ερωτηματολογίων αυτοαπογραφής η πύλη της ηλεκτρονικής εφαρμογής της αυτοαπογραφής θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι νεοτέρας. Επειδή καθ’ όλη τη διάρκεια που θα γίνονται διορθώσεις των προσωρινά αποθηκευμένων ερωτηματολογίων θα είναι δυνατή και η αυτοαπογραφή όσων θα θελήσουν να αυτοαπογραφούν και προκειμένου να μην υπάρξουν προβλήματα, ενημερώστε τους Απογραφείς της Εποπτείας σας ότι η εισαγωγή των δεδομένων κάθε είδους κενών κατοικιών (εξοχικών, δευτερευουσών, κενών κ.λπ.), τα στοιχεία των οποίων έχουν ληφθεί από πληροφορίες γειτόνων ή εκτίμηση των Απογραφέων, θα πραγματοποιηθεί μετά το κλείσιμο της ηλεκτρονικής αυτοαπογραφής, για να μην υπάρχει πρόβλημα στην περίπτωση που οι πολίτες θα θελήσουν να απογράψουν ηλεκτρονικά οι ίδιοι τις κενές κατοικίες τους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Diinekis21 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 Επ'αόριστον η παράταση; 😅 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα