kanikolas Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 Δεν ξερω αν εχει τυχει και σε αλλον αλλα μου εχουν δωσει περιορισμενα και χαρτια ειδοποιησεων και χαρτια βεβαιωσεων απογραφης! Θα πρεπει δηλαδη καθε τρεις και λιγο να ενοχλω τον τομεαρχη; Ας μας δινουν και αυτοι απο την ΕΛΣΤΑΤ παραπανω χαρτια και ας περισσεψουν! Ελεος πια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ppaio Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 57 λεπτά πριν, kanikolas είπε Δεν ξερω αν εχει τυχει και σε αλλον αλλα μου εχουν δωσει περιορισμενα και χαρτια ειδοποιησεων και χαρτια βεβαιωσεων απογραφης! Θα πρεπει δηλαδη καθε τρεις και λιγο να ενοχλω τον τομεαρχη; Ας μας δινουν και αυτοι απο την ΕΛΣΤΑΤ παραπανω χαρτια και ας περισσεψουν! Ελεος πια! Eνταξει βεβαιωσεις και ειδοποιησεις μπορεις να τυπωσεις και εσυ... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ton_Berns Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 21 ώρες πριν, funkopop είπε Επίσης έχω άλλη 1 κατοικία στις προσωρινές που είχαν ανοίξει το δελτίο και απλά είχαν γράψει ότι είναι 3 μέλη στο σπίτι και τίποτα άλλο. Πήγα τους βγήκα και συμπληρώσαμε το έντυπο, τι κάνω με την ο3 μιας και δεν μπορώ να καταχωρήσω την κατοικία εφόσον φαίνεται ανοιχτή στις προσωρινές; σε ίδια περίπτωση όπου η προσωρινά αποθηκευμένη δήλωση ήταν σκουπίδι συμπληρώσαμε κανονικά τα χειρόγραφα ερωτηματολόγια με τα μέλη. έπειτα μπήκα ως απογραφέας στη δηλωση του αυτοαπογραφούμενου συμπλήρωσα ότι έλειπε, αποθήκευσα και πλέον είναι σε προσωρινή κατάσταση αλλά επαρκώς συμπληρωμένη. Βάσει οδηγιών οι προσωρινά αποθηκευμένες δηλώσεις αλλά επαρκώς συμπληρωμένες θα θεωρηθούν κανονικες δηλώσεις. 1 ώρα πριν, 1988panos2171 είπε Έχω κάνει την απογραφή online με τον κωδικό που μου είχανε αφήσει στην πόρτα παρ όλα αυτά πέρασε απογραφέας και δε με βρήκε. Στο χαρτί έλεγε ότι θα ξαναπεράσει αλλά την ημερομηνία και ώρα που έγραφε πάλι δε μπορούσα να είμαι σπίτι. Έχει κινητό επάνω, πρέπει να τον πάρω τηλ; Δεν υποτίθεται ότι ολοκλήρωσα την αυτοαπογραφή; καλό είναι να τον πάρεις... Υπάρχει μια περίπτωση να μην έχεις ολοκληρώσει πλήρως τη διαδικασία (αν έχεις εκτυπωμένη βεβαίωση την έχεις ολοκληρώσει σίγουρα). Υπάρχει και μια πιθανότητα να σου άφησε την ειδοποίηση από λάθος 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
funkopop Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 7 λεπτά πριν, Ton_Berns είπε σε ίδια περίπτωση όπου η προσωρινά αποθηκευμένη δήλωση ήταν σκουπίδι συμπληρώσαμε κανονικά τα χειρόγραφα ερωτηματολόγια με τα μέλη. έπειτα μπήκα ως απογραφέας στη δηλωση του αυτοαπογραφούμενου συμπλήρωσα ότι έλειπε, αποθήκευσα και πλέον είναι σε προσωρινή κατάσταση αλλά επαρκώς συμπληρωμένη. Βάσει οδηγιών οι προσωρινά αποθηκευμένες δηλώσεις αλλά επαρκώς συμπληρωμένες θα θεωρηθούν κανονικες δηλώσεις. Τέλεια, σε ευχαριστώ πολύ θα μπω να την κάνω έτσι. Και στην ο3 έβαλες κάτι στον τύπο απογραφής ή το άφησες χωρίς επιλογή; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ton_Berns Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, funkopop είπε Τέλεια, σε ευχαριστώ πολύ θα μπω να την κάνω έτσι. Και στην ο3 έβαλες κάτι στον τύπο απογραφής ή το άφησες χωρίς επιλογή; το άφησα κενο, απλά κρατησα το ερωτηματολογιο... θα το δουμε αργοτερα αυτό φανταζομαι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
funkopop Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 3 λεπτά πριν, Ton_Berns είπε το άφησα κενο, απλά κρατησα το ερωτηματολογιο... θα το δουμε αργοτερα αυτό φανταζομαι Τέλεια! Να'σαι καλά Πως πας, κοντεύεις; Μου έχουν μείνει 30 για απογραφή και οι 18 είναι κενές. Το τέλος είναι κοντααααα😂 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ton_Berns Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 5 λεπτά πριν, funkopop είπε Τέλεια! Να'σαι καλά Πως πας, κοντεύεις; Μου έχουν μείνει 30 για απογραφή και οι 18 είναι κενές. Το τέλος είναι κοντααααα😂 121 κατοικιες 89 οριστικη 5 σε προσωρινη(αλλά έτοιμα) εχω 4 τηλεφωνικα ραντεβού αυριο-μεθαυριο 5 κενες που τις αφήνω για το τελος και τους υπολοιπους ακομα τους ψαχνω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
funkopop Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 5 λεπτά πριν, Ton_Berns είπε 121 κατοικιες 89 οριστικη 5 σε προσωρινη(αλλά έτοιμα) εχω 4 τηλεφωνικα ραντεβού αυριο-μεθαυριο 5 κενες που τις αφήνω για το τελος και τους υπολοιπους ακομα τους ψαχνω Εντάξει κοντεύεις, μακάρι να ξεμπερδέψεις γρήγορα Τα τηλ. ραντεβού παίζουν πολύ ειδικά με τον καιρό που έχει τώρ🥶 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nant25 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 Ξέρετε πόσα ένσημα περνούν οι απογραφεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Basilhs23___ Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 Τι παίζει πλέον με την φάση της απογραφής; Μπορούμε να καλέσουμε στην εποπτεία και να με παραπέμψουν στον απογραφεα για τηλεφωνική απογραφή; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
La_vie_en_tsouknida Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 Είχα κλείσει για σήμερα το πρωί ένα τηλ. ραντεβού αλλά αγνόησαν όλες τις κλήσεις μου. Σε αυτή την περίπτωση τι κάνουμε; Άρνηση δεν είναι αν δεν με καλέσουν πίσω μέχρι τις 23; ή πρέπει να τους ξανακαλέσω εγώ; που δεν θέλω, παρα-ασχολήθηκα ήδη μαζί τους - 3 φορές έχω πάει για αυτούς στην πολυκατοικία τους, μιλήσαμε τις 2 φορές και μία φορά έχουμε μιλήσει τηλεφωνικά. Εσείς τι θα κάνατε; Θα συνεχίζατε τις προσπάθειες; 2 ώρες πριν, Nant25 είπε Ξέρετε πόσα ένσημα περνούν οι απογραφεις; Αυτό ούτε ο Πάπας δεν το ξέρει... 4 λεπτά πριν, Basilhs23___ είπε Τι παίζει πλέον με την φάση της απογραφής; Μπορούμε να καλέσουμε στην εποπτεία και να με παραπέμψουν στον απογραφεα για τηλεφωνική απογραφή; Καλέστε την εποπτεία και ζητήστε τα στοιχεία του απογραφέα αλλά αφήστε και τα δικά σας στοιχεία επικοινωνίας για να επικοινωνήσουν εκείνοι μαζί σας. Αν βρείτε και μέηλ της εποπτείας, γράψτε τους για να έχετε και γραπτά το αίτημα σας. Αν θέλετε γράψτε κι εδώ σε ποια περιοχή είστε μήπως μπορέσουμε να σας βοηθήσουμε περισσότερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Basilhs23___ Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 Εξάρχεια μένω. Το τηλέφωνο της εποπτείας το ξέρω. Κάπου είχα βρει και το email. Είχε περάσει απογραφεας πριν 1 μήνα αλλά δεν μπορούσε να βγάλει κωδικούς για το κτίριο και μας λέει θα περάσει την επόμενη όταν μιλήσει με εποπτη αλλά δεν πέρασε. Σε 2 τηλεφωνήματα που έκανα στην εποπτεία δεν πέρασε ούτε τότε. Τώρα θέλω να βγάλω άκρη τηλεφωνικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostaspsilos13 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, Basilhs23___ είπε Εξάρχεια μένω. Το τηλέφωνο της εποπτείας το ξέρω. Κάπου είχα βρει και το email. Είχε περάσει απογραφεας πριν 1 μήνα αλλά δεν μπορούσε να βγάλει κωδικούς για το κτίριο και μας λέει θα περάσει την επόμενη όταν μιλήσει με εποπτη αλλά δεν πέρασε. Σε 2 τηλεφωνήματα που έκανα στην εποπτεία δεν πέρασε ούτε τότε. Τώρα θέλω να βγάλω άκρη τηλεφωνικά. Πάντως, άμα βρεις τον κωδικό σου, ακόμα λειτουργεί η αυτοαπογραφη ηλεκτρονικά (σήμερα έκανα σε 2 άτομα). Λογικά θα λειτουργήσει και αύριο - ίσως και παραπάνω. Ειδικά, αφού έχεις το τηλέφωνό της εποπτείας, δεν χρειάζεσαι καν τον απογραφέα, θα ξέρουν εκεί αν έχει βγει κωδικός για την κατοικία σου Επεξ/σία 18 Δεκεμβρίου 2021 από kostaspsilos13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Basilhs23___ Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 5 λεπτά πριν, kostaspsilos13 είπε Πάντως, άμα βρεις τον κωδικό σου, ακόμα λειτουργεί η αυτοαπογραφη ηλεκτρονικά (σήμερα έκανα σε 2 άτομα). Λογικά θα λειτουργήσει και αύριο - ίσως και παραπάνω. Ειδικά, αφού έχεις το τηλέφωνό της εποπτείας, δεν χρειάζεσαι καν τον απογραφέα, θα ξέρουν εκεί αν έχει βγει κωδικός για την κατοικία σου Χμμμμ, θα τους καλέσω από Δευτέρα να ρωτήσω, αν και το πιθανότερο είναι να μην έχει βγει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
La_vie_en_tsouknida Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 14 λεπτά πριν, Basilhs23___ είπε Εξάρχεια μένω. Το τηλέφωνο της εποπτείας το ξέρω. Κάπου είχα βρει και το email. Είχε περάσει απογραφεας πριν 1 μήνα αλλά δεν μπορούσε να βγάλει κωδικούς για το κτίριο και μας λέει θα περάσει την επόμενη όταν μιλήσει με εποπτη αλλά δεν πέρασε. Σε 2 τηλεφωνήματα που έκανα στην εποπτεία δεν πέρασε ούτε τότε. Τώρα θέλω να βγάλω άκρη τηλεφωνικά. Πρέπει να είναι η εποπτεία 56 με μέηλ [email protected] ( το τηλέφωνο που βρίσκω είναι 210-5277930 για τσεκάρισμα. Όλη η λίστα της Αττικής: https://elstat-outsourcers.statistics.gr/EPOPTEIES_ATTIKA.pdf). Πάντως δεν καταλαβαίνω γιατί δεν έχει διευθετηθεί το θέμα σας. Δεν είναι και πυρηνική φυσική να βγάλει κανείς κωδικό... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα