Προς το περιεχόμενο

Απογραφή Κτηρίων - Πληθυσμού 2021(Προκήρυξη ΕΛΣΤΑΤ)

velissarios1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

14 λεπτά πριν, P_M είπε

Καλημέρα

Έχω κάνει την απογραφή κανονικά ηλεκτρονικά.

Αλλά έχω 2 κατοικίες στον ίδιο δήμο .

Έκανα την απογραφή στο ένα από τα δύο σπίτια.

Στο άλλο σπίτι με βρήκε ο απογραφέας και μου είπε ότι πρέπει να συμπληρώσω και εκεί το χαρτί της απογραφής.

Στέκει αυτό?

Εγω του είπα δήλωσε το κενό.

Ναι, πρέπει να απογραφεί και η κατοικία ακόμη και αν είναι κενή (με την ένδειξη κενή, δευτερεύουσα κλπ). Η απογραφή είναι "Απογραφή πληθυσμού και κατοικιών"

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Έχω 2 κατοικίες με προσωρινή χωρίς να έχουν πατήσει οριστική, βάζω κάτι στην ο3 στον τύπο απογραφής ή το αφήνω κενό όπως είναι;

Επίσης έχω άλλη 1 κατοικία στις προσωρινές που είχαν ανοίξει το δελτίο και απλά είχαν γράψει ότι είναι 3 μέλη στο σπίτι και τίποτα άλλο. Πήγα τους βγήκα και συμπληρώσαμε το έντυπο, τι κάνω με την ο3 μιας και δεν μπορώ να καταχωρήσω την κατοικία εφόσον φαίνεται ανοιχτή στις προσωρινές; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, kostaspsilos13 είπε

Παιδιά, κατοικία με 1 άτομο που έχει απογραφεί αλλού, τι βάζουμε? Το βάζουμε σαν κενή κατοικία? 🙄 

Ίσως σαν δευτερεύουσα, αν δεν στο περνάει βάλε κενή. Δεν θυμάμαι αν χτυπάει στο σύστημα

Επεξ/σία από funkopop

1 hour ago, panosp00 said:

Προς συνάδελφους τομέαρχες: Επιτρέπεται να δείρουμε τους τεμπελόαπογραφείς???

Να πας να δείρεις κανένα στέλεχος της ελστατ. Τα παιδιά δεν σου φτεξανε σε τπτ. Ψίχουλα θα πάρουν και το κεφάλι τους κινδυνεύει. 

Μία σκατο απογραφή των Greek statistics ειναι. Πολύ σημασία της δίνεται μερικοί μερικοί. 

• Like 4
  • Thanks 3

1) τα χαρτιά που συμπληρώνουμε (και μετά τα περνάμε στο σύστημα) θα τα παραδώσουμε στην ΕΛΣΤΑΤ;

2) στο εντυπο Π-1.1 ακομα και για τις κενές πρεπει να συμπληρώσουμε ονοματεπώνυμο εκπροσώπου νοικοκυριου; αφου οταν τα περνάμε ηλεκτρονικά δεν εχει τετοιο πεδίο και δεν χρειάζεται για να γίνει οριστική.

16 λεπτά πριν, prefuse είπε

1) τα χαρτιά που συμπληρώνουμε (και μετά τα περνάμε στο σύστημα) θα τα παραδώσουμε στην ΕΛΣΤΑΤ;

2) στο εντυπο Π-1.1 ακομα και για τις κενές πρεπει να συμπληρώσουμε ονοματεπώνυμο εκπροσώπου νοικοκυριου; αφου οταν τα περνάμε ηλεκτρονικά δεν εχει τετοιο πεδίο και δεν χρειάζεται για να γίνει οριστική.

1) Ναι

2) Αν ξέρεις, βάλε το όνομα, αν όχι βάλε "άγνωστος" (για το έντυπο)

54 λεπτά πριν, kostaspsilos13 είπε

Παιδιά, κατοικία με 1 άτομο που έχει απογραφεί αλλού, τι βάζουμε? Το βάζουμε σαν κενή κατοικία? 🙄 

Βάλτο στην ένδειξη "άλλο" και στις παρατηρήσεις γράψε "το νοικοκυριό έχει απογραφεί αλλού" 

• Thanks 1

28 λεπτά πριν, La_vie_en_tsouknida είπε

1) Ναι

2) Αν ξέρεις, βάλε το όνομα, αν όχι βάλε "άγνωστος" (για το έντυπο)

Βάλτο στην ένδειξη "άλλο" και στις παρατηρήσεις γράψε "το νοικοκυριό έχει απογραφεί αλλού" 

Και άρα βάζω μόνο τα στοιχεία της κατοικίας ως το 14 ή θέλει και τα άτομα? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, kostaspsilos13 είπε

Και άρα βάζω μόνο τα στοιχεία της κατοικίας ως το 14 ή θέλει και τα άτομα? 

Μηδέν άτομα, μόνο η κατοικία θα απογραφεί μέχρι το 14

Υ.Γ. Σε εμάς είπαν σε αυτές τις περιπτώσεις να το παίζουμε και αστυνόμος Σαΐνης και να τους ζητάμε να μας δείξουν την βεβαίωση απογραφής τους (μιας και λένε ότι έχουν απογραφεί αλλού) 

Επεξ/σία από La_vie_en_tsouknida

2 ώρες πριν, kostaspsilos13 είπε

εγω με την αυτοαπογραφη δηλωσα προσωρινα φιλοξενουμενο καποιον στη δικη μου απογραφη,και οταν ηρθε χαρτι στο σπιτι του δοκιμασα να το δηλωσω κενο αλλα νομιζω δεν γινοταν και επελεξα το ''αλλο'' με σκοπο να γραψω σε 2-3 γραμμες οτι εχει δηλωθει προσωρινα φιλοξενουμενος σε αλλο σπιτι, και οτι ο κωδικος απογραφης ειναι ο ταδε, αλλα τα τζιμανια της ελστατ, στο πεδιο ''αλλο'' εχουν βαλει μεγιστο αριθμο χαρακτηρων, οποτε αυτο που εγραψα μοιαζει καπως ετσι

''το προσωπο που μενει μονιμα εδω εχει αυτοαπογραφει αλλ'' ελπιζω να καταλαβε ο απογραφεας της περιοχης

2 λεπτά πριν, Manolo7 είπε

εγω με την αυτοαπογραφη δηλωσα προσωρινα φιλοξενουμενο καποιον στη δικη μου απογραφη,και οταν ηρθε χαρτι στο σπιτι του δοκιμασα να το δηλωσω κενο αλλα νομιζω δεν γινοταν και επελεξα το ''αλλο'' με σκοπο να γραψω σε 2-3 γραμμες οτι εχει δηλωθει προσωρινα φιλοξενουμενος σε αλλο σπιτι, και οτι ο κωδικος απογραφης ειναι ο ταδε, αλλα τα τζιμανια της ελστατ, στο πεδιο ''αλλο'' εχουν βαλει μεγιστο αριθμο χαρακτηρων, οποτε αυτο που εγραψα μοιαζει καπως ετσι

''το προσωπο που μενει μονιμα εδω εχει αυτοαπογραφει αλλ'' ελπιζω να καταλαβε ο απογραφεας της περιοχης

Καλά, αρκούσε μόνο και το "έχει αυτοαπογραφεί αλλού". Αν στα πεδία των ατόμων "μόνιμων" ή "φιλοξενούμενων" βάλατε οποιονδήποτε αριθμό μεγαλύτερο του 0 τότε αυτόματα ανοίγουν οι καρτέλες των ατόμων προς απογραφή και είναι αδύνατον να κάνει κανείς οριστική υποβολή χωρίς να συμπληρωθούν και αυτές. 

• Like 1

15 ώρες πριν, La_vie_en_tsouknida είπε

Καλά, αρκούσε μόνο και το "έχει αυτοαπογραφεί αλλού". Αν στα πεδία των ατόμων "μόνιμων" ή "φιλοξενούμενων" βάλατε οποιονδήποτε αριθμό μεγαλύτερο του 0 τότε αυτόματα ανοίγουν οι καρτέλες των ατόμων προς απογραφή και είναι αδύνατον να κάνει κανείς οριστική υποβολή χωρίς να συμπληρωθούν και αυτές. 

απλα μπαινεις και κανεις 0 ατομα παλι και σβήνουν οι καρτελες αμέσως.

Έχω κάνει την απογραφή online με τον κωδικό που μου είχανε αφήσει στην πόρτα παρ όλα αυτά πέρασε απογραφέας και δε με βρήκε. Στο χαρτί έλεγε ότι θα ξαναπεράσει αλλά την ημερομηνία και ώρα που έγραφε πάλι δε μπορούσα να είμαι σπίτι. Έχει κινητό επάνω, πρέπει να τον πάρω τηλ; Δεν υποτίθεται ότι ολοκλήρωσα την αυτοαπογραφή;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...