kanikolas Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 Να ρωτησω αν ξερει καποιος για την βεβαιωση - τιτλο κτησης που πρεπει να βγαλουμε στο ΕΦΚΑ; Το παρακατω χαρτι που το βρισκουμε; Απόφαση ορισμού σας ως Τομεάρχης ή Απογραφέας (επέχει τη θέση σύμβασης εργασίας με την ΕΛΣΤΑΤ) τις πρώτες σελίδες που αναφέρεται η απόφαση και η σελίδα μόνο που αναφέρετε το όνομα σας Επίσης υπαρχει καποια προθεσμια που πρεπει να το εχουμε κανει; αν ξερει καποιος ας με διαφωτισει!!
funkopop Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, Ton_Berns είπε ναι, λογικά θα το κρατήσεις στην προσωρινή αποθήκευση και στο τέλος θα προσμετρηθεί ως κανονικό...ίσως να έκανες και ένα τηλ στην εποπτεία σου βέβαια, κι εγώ απογραφέας είμαι, αυτό μας έχουν πει από την εποπτεία Περιστερίου EDIT: πήρα τηλ την εποπτεία μου οπότε ρώτησα και το παραπάνω. Μου επιβεβαίωσαν ότι περιπτωσεις χωρις ΑΦΜ κ ΑΜΚΑ τις κρατάμε σε προσωρινή αποθήκευση και θα τις οριστικοποιήσει η ελστατ στο τελος της διαδικασίας(τωρα δεν μπορούν, ειναι κλειδωμένο) Να'σαι καλά που ρώτησες σε ευχαριστώ πολύ
panos9494 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 Παιδιά τελικά μάθαμε πότε τελειώνει η απογραφή και άμα θα δώσουν και άλλες μέρες για να τα περάσουμε ηλεκτρονικά?
La_vie_en_tsouknida Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 8 λεπτά πριν, panos9494 είπε Παιδιά τελικά μάθαμε πότε τελειώνει η απογραφή και άμα θα δώσουν και άλλες μέρες για να τα περάσουμε ηλεκτρονικά? Η απογραφή τελειώνει 23.12.2021 και ηλεκτρονικά τα περνάμε μέχρι 12.01.2022
kanikolas Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 15 λεπτά πριν, La_vie_en_tsouknida είπε Η απογραφή τελειώνει 23.12.2021 και ηλεκτρονικά τα περνάμε μέχρι 12.01.2022 Ναι και εμας αυτο μας ειπαν αλλα βεβαια καλο θα ειναι σχεδον παραλληλα με το εντυπο να τα περναμε και ηλεκτρονικα , γιατι μετα αν μαζευτουν πολλα εντυπα προς καταχωρηση ισως καποιοι δυσκολευτουν και τα μπλεξουν... Ομως να εχω τελειωσει μεχρι 23/12 το θεωρω αρκετα δυσκολο (λογω δουλειας και αλλων υποχρεωσεων που εχω). Βεβαια δεν θα ενοχλησω τους ανθρωπους ανημερα και παραμονη Χριστουγεννων, αλλα ισως εκμεταλλευτω το 27 με 29 Δεκεμβριου (σιγουρα θα παρει εστω και σιωπηρη παραταση αφου υποτιθεται μεχρι 12 Γεναρη τα περναμε ηλεκτρονικα) για να απογραψω τους τελευταιους (αν τους βρω). Αλλιως αν δεν τους βρω (τους εχω αφησει το mail μου, τους εχω αφησει τηλεφωνο, θα τους αφησω και ειδοποιηση τοτε) δεν θα κατσω να σκασω. Αν δεν με παρουν μεχρι τελος Δεκεμβριου θα τις περασω αρχες Γεναρη σαν κενες ή δευτερευουσες κατοικιες. 1 1
panos9494 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 Ρώτησα γιατί με είπε μία κυρία στην ΕΛΣΤΑΤ ότι πρέπει να παραδώσω τα χειρόγραφα μέχρι τις 27 Δεκεμβρίου και μου φάνηκε περιέργο τεσπα θα πάρω και αύριο να ξαναρωτήσω. Ευχαριστώ για την απάντηση.
SaulGoodman Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 3 ώρες πριν, kanikolas είπε Να ρωτησω αν ξερει καποιος για την βεβαιωση - τιτλο κτησης που πρεπει να βγαλουμε στο ΕΦΚΑ; Το παρακατω χαρτι που το βρισκουμε; Απόφαση ορισμού σας ως Τομεάρχης ή Απογραφέας (επέχει τη θέση σύμβασης εργασίας με την ΕΛΣΤΑΤ) τις πρώτες σελίδες που αναφέρεται η απόφαση και η σελίδα μόνο που αναφέρετε το όνομα σας Επίσης υπαρχει καποια προθεσμια που πρεπει να το εχουμε κανει; αν ξερει καποιος ας με διαφωτισει!! Εγώ πήγα και πήρα τη βεβαίωση απογραφής. Κλείνεις ραντεβού στον Εφκα της περιοχής σου στο τμήμα Μη μισθωτών. Ζητάς βεβαίωση απογραφής και έχεις μαζί σου τον Ορισμό, Ταυτότητα και Εκκαθαριστικό σημείωμα Εφορίας. Δεν μας έχει δώσει προθεσμία για να το δώσουμε. Απλά μέχρι φαντάζομαι να τελειώσουμε πρέπει να το έχουμε παραδώσει στον Επόπτη. Μη δώσεις το γνήσιο της βεβαίωσης , μόνο αντίγραφο, έτσι μου είπαν στον ΕΦΚΑ. 2
La_vie_en_tsouknida Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 13 λεπτά πριν, SaulGoodman είπε Εγώ πήγα και πήρα τη βεβαίωση απογραφής. Κλείνεις ραντεβού στον Εφκα της περιοχής σου στο τμήμα Μη μισθωτών. Ζητάς βεβαίωση απογραφής και έχεις μαζί σου τον Ορισμό, Ταυτότητα και Εκκαθαριστικό σημείωμα Εφορίας. Δεν μας έχει δώσει προθεσμία για να το δώσουμε. Απλά μέχρι φαντάζομαι να τελειώσουμε πρέπει να το έχουμε παραδώσει στον Επόπτη. Μη δώσεις το γνήσιο της βεβαίωσης , μόνο αντίγραφο, έτσι μου είπαν στον ΕΦΚΑ. Τον ορισμό στον έδωσαν ή τον βρήκες από κάπου;
SaulGoodman Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, La_vie_en_tsouknida είπε Τον ορισμό στον έδωσαν ή τον βρήκες από κάπου; Τον Ορισμό απογραφέα μας το έδωσαν μετά το σεμινάριο. Είναι το χαρτί που πρέπει να έχουμε συνέχεια στην διαδικασία της απογραφής. Είναι το έγγραφο με την φωτογραφία μας πάνω. 1
panos9494 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 Αυτή τη βεβαίωση τίτλου κτίσης απο τον ΕΦΚΑ είναι μόνο για εργαζόμενους, Εγώ που είμαι άνεργος γραμμένος στον ΟΑΕΔ πρέπει να την παραδώσω?
SaulGoodman Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 2 λεπτά πριν, panos9494 είπε Αυτή τη βεβαίωση τίτλου κτίσης απο τον ΕΦΚΑ είναι μόνο για εργαζόμενους, Εγώ που είμαι άνεργος γραμμένος στον ΟΑΕΔ πρέπει να την παραδώσω? Ναι όλοι πρέπει να την έχουμε. Η κάρτα ανεργίας δεν θα διακοπεί ,ούτε το επίδομα, εάν λαμβάνεις, θα παραμείνει άνεργος δηλαδή. Απλά έτσι θα υπάρξουν κάποιες κρατήσεις για τα ένσημα και την ασφάλιση. Αυτά μου είπε η επόπτρια.
La_vie_en_tsouknida Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 53 λεπτά πριν, SaulGoodman είπε Τον Ορισμό απογραφέα μας το έδωσαν μετά το σεμινάριο. Είναι το χαρτί που πρέπει να έχουμε συνέχεια στην διαδικασία της απογραφής. Είναι το έγγραφο με την φωτογραφία μας πάνω. Α, οκ! Ευχαριστώ πολύ!
kanikolas Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, SaulGoodman είπε Τον Ορισμό απογραφέα μας το έδωσαν μετά το σεμινάριο. Είναι το χαρτί που πρέπει να έχουμε συνέχεια στην διαδικασία της απογραφής. Είναι το έγγραφο με την φωτογραφία μας πάνω. εμας στο μειλ μας ζητανε και αυτο να εχουμε στο εφκα: Απόφαση ορισμού σας ως Τομεάρχης ή Απογραφέας (επέχει τη θέση σύμβασης εργασίας με την ΕΛΣΤΑΤ) τις πρώτες σελίδες που αναφέρεται η απόφαση και η σελίδα μόνο που αναφέρετε το όνομα σας δεν εχω ιδεα που θα το βρουμε🤨
@11h Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 25 minutes ago, kanikolas said: εμας στο μειλ μας ζητανε και αυτο να εχουμε στο εφκα: Απόφαση ορισμού σας ως Τομεάρχης ή Απογραφέας (επέχει τη θέση σύμβασης εργασίας με την ΕΛΣΤΑΤ) τις πρώτες σελίδες που αναφέρεται η απόφαση και η σελίδα μόνο που αναφέρετε το όνομα σας δεν εχω ιδεα που θα το βρουμε🤨 https://www.statistics.gr/2021-census-pop-hous-enum-1 1
VonLoutsos Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 3 hours ago, SaulGoodman said: Τον Ορισμό απογραφέα μας το έδωσαν μετά το σεμινάριο. Είναι το χαρτί που πρέπει να έχουμε συνέχεια στην διαδικασία της απογραφής. Είναι το έγγραφο με την φωτογραφία μας πάνω. Απορία..Σε αυτούς που δεν έχουν το έγγραφο με την φωτογραφία, αλλά μόνο την ετικέτα με το σήμα της ΕΛΣΤΑΤ, όνοματεπωνυμο και κωδικό απογραφέα τι κάνουμε;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα