SaulGoodman Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 2 λεπτά πριν, kostaspsilos13 είπε Αποτι κατάλαβα απτο μέιλ, πρέπει να ξαναγίνουν έντυπα και να περαστούν μετά ηλεκτρονικά απτην αρχή Ναι και εγώ το ίδιο κατάλαβα , απλά άμα δεις στα νέα δελτία , που βγάζει τις κατοικίες για να περάσουμε εμείς το δελτίο, δεν εμφανίζονται αυτές που έχουν κάνει προσωρινή αποθήκευση οι απογραφόμενοι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostaspsilos13 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 7 λεπτά πριν, SaulGoodman είπε Ναι και εγώ το ίδιο κατάλαβα , απλά άμα δεις στα νέα δελτία , που βγάζει τις κατοικίες για να περάσουμε εμείς το δελτίο, δεν εμφανίζονται αυτές που έχουν κάνει προσωρινή αποθήκευση οι απογραφόμενοι. Άααα μάλιστα... Μήπως κάπως αφαιρούνται από μας? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SaulGoodman Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 8 λεπτά πριν, kostaspsilos13 είπε Άααα μάλιστα... Μήπως κάπως αφαιρούνται από μας? Δεν ξέρω. Δεν μπορώ να βγάλω άκρη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pictorino Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 Μου έτυχαν 2 γιαγιάδες οι οποίες μου είπαν ότι δεν έχουν (προφανώς δεν ξέρουν) τον ΑΦΜ τους και μένουν μόνες τους. Έστειλα email στην εποπτεία να μου πουν τι θα κάνω καθώς η υποβολή είναι αδύνατη. Επίσης, αν δεν βάλεις κάποιο email στα στοιχεία αυτού που έδωσε την πληροφορία βγάζει σφάλμα. Είναι δυνατόν να μην σκέφτηκαν ότι δεν έχουν όλοι οι άνθρωποι email; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Christosavr Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, pictorino είπε Μου έτυχαν 2 γιαγιάδες οι οποίες μου είπαν ότι δεν έχουν (προφανώς δεν ξέρουν) τον ΑΦΜ τους και μένουν μόνες τους. Έστειλα email στην εποπτεία να μου πουν τι θα κάνω καθώς η υποβολή είναι αδύνατη. Επίσης, αν δεν βάλεις κάποιο email στα στοιχεία αυτού που έδωσε την πληροφορία βγάζει σφάλμα. Είναι δυνατόν να μην σκέφτηκαν ότι δεν έχουν όλοι οι άνθρωποι email; Αναφέρει ότι χρειάζεται ένα από τα δύο, είτε τηλέφωνο είτε email, όχι απαραίτητα και τα δύο. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
La_vie_en_tsouknida Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, SaulGoodman είπε Με τις δηλώσεις με προσωρινή αποθήκευση τι θα κάνουμε; Δεν μου τις εμφανίζει στην καρτέλα για να περάσω εγώ τα στοιχεία...Δηλαδή έχουν κολλήσει στον αυτοαπογραφόμενο. Χωρίς να ξέρω/άκουσα από κάπου: μήπως επειδή η πλατφόρμα είναι ακόμη ανοιχτή (μέχρι αύριο) για τους πολίτες που θέλουν να κάνουν τροποποιήσεις/διορθώσεις στις προσωρινά αποθηκευμένες δηλώσεις τους, αυτές να μην έχουν "ελευθερωθεί" ακόμη ώστε να έχουν πρόσβαση οι απογραφείς; 2 ώρες πριν, pictorino είπε Μου έτυχαν 2 γιαγιάδες οι οποίες μου είπαν ότι δεν έχουν (προφανώς δεν ξέρουν) τον ΑΦΜ τους και μένουν μόνες τους. Έστειλα email στην εποπτεία να μου πουν τι θα κάνω καθώς η υποβολή είναι αδύνατη. Επίσης, αν δεν βάλεις κάποιο email στα στοιχεία αυτού που έδωσε την πληροφορία βγάζει σφάλμα. Είναι δυνατόν να μην σκέφτηκαν ότι δεν έχουν όλοι οι άνθρωποι email; Επίσης αρκεί και μόνο ΑΜΚΑ ( ή μόνο ΑΦΜ). Έχω υποβάλει οριστικά δελτίο που όλα τα μέλη έδωσαν μόνο ΑΜΚΑ (γιατί δεν ήθελαν να δώσουν ΑΦΜ) και χωρίς email (με τηλέφωνο επικοινωνίας μόνο). Δεν πειράζει που βγάζει σφάλμα. Εξάλλου και στα ανήλικα μέλη που δεν έχουν ΑΦΜ και βάζουμε μόνο ΑΜΚΑ, το αναφέρει σαν σφάλμα αλλά στο τέλος το δέχεται για οριστική υποβολή. Σήμερα θα δοκιμάσω να περάσω κι ένα δελτίο στο οποίο ένα μέλος δεν έχει ούτε ΑΜΚΑ, ούτε ΑΦΜ. Να δούμε αν θα το πάρει... 10 ώρες πριν, prefuse είπε Μια βοήθεια απο Αθηναίους πως μεταφράζονται τα παρακάτω. 1) Περιφερειακή ενότητα... Αττική Δήμος... Αθηνών Δημοτική ενότητα... 3η Κοινότητα... Πετράλωνα Οικισμός... 2) Περιφερειακή ενότητα... Αττική Δήμος... Αθηνών Δημοτική ενότητα... 7η Στο online δελτίο όταν δηλώσεις δήμο Αθηναίων όλα τα υπόλοιπα πεδία συμπληρώνονται αυτόματα ως Αθηναίων (δεν υπάρχει δηλ. περαιτέρω διαχωρισμός σε Πετράλωνα, Πατήσια, Αμπελόκηποι κλπ κλπ,) Είναι δελτίο που συμπλήρωσε ο πολίτης μόνος του στο σπίτι; Αν ναι, πω πω θα έψαχνε δέκα ώρες να βρει όλες αυτές τις υποκατηγορίες (και δεν υπήρχε και λόγος, αλλά που να το ξέρει...) Επεξ/σία 16 Δεκεμβρίου 2021 από La_vie_en_tsouknida 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex22222 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 Πολυκατοικία με 30 ενοικιαζόμενα studios, πως τα απογράφουμε; Τα 20 δωμάτια είναι άδεια.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
La_vie_en_tsouknida Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 15 λεπτά πριν, Alex22222 είπε Πολυκατοικία με 30 ενοικιαζόμενα studios, πως τα απογράφουμε; Τα 20 δωμάτια είναι άδεια.. Τα δέκα με τους ενοίκους κανονικά (εφόσον κατοικούν μόνιμα εκεί) και τα υπόλοιπα 20 ως κενές κατοικίες. Καλό είναι να βρεις τον διαχειριστή να σε βοηθήσει και να τον βάλεις και ως το άτομο που σου έδωσε τις πληροφορίες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex22222 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 4 λεπτά πριν, La_vie_en_tsouknida είπε Τα δέκα με τους ενοίκους κανονικά (εφόσον κατοικούν μόνιμα εκεί) και τα υπόλοιπα 20 ως κενές κατοικίες. Καλό είναι να βρεις τον διαχειριστή να σε βοηθήσει και να τον βάλεις και ως το άτομο που σου έδωσε τις πληροφορίες. Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
funkopop Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 Αλλοδαπό ούτε καν με ΠΑΑΥΠΑ τον περνάει το σύστημα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostaspsilos13 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, La_vie_en_tsouknida είπε Χωρίς να ξέρω/άκουσα από κάπου: μήπως επειδή η πλατφόρμα είναι ακόμη ανοιχτή (μέχρι αύριο) για τους πολίτες που θέλουν να κάνουν τροποποιήσεις/διορθώσεις στις προσωρινά αποθηκευμένες δηλώσεις τους, αυτές να μην έχουν "ελευθερωθεί" ακόμη ώστε να έχουν πρόσβαση οι απογραφείς; Επίσης αρκεί και μόνο ΑΜΚΑ ( ή μόνο ΑΦΜ). Έχω υποβάλει οριστικά δελτίο που όλα τα μέλη έδωσαν μόνο ΑΜΚΑ (γιατί δεν ήθελαν να δώσουν ΑΦΜ) και χωρίς email (με τηλέφωνο επικοινωνίας μόνο). Δεν πειράζει που βγάζει σφάλμα. Εξάλλου και στα ανήλικα μέλη που δεν έχουν ΑΦΜ και βάζουμε μόνο ΑΜΚΑ, το αναφέρει σαν σφάλμα αλλά στο τέλος το δέχεται για οριστική υποβολή. Σήμερα θα δοκιμάσω να περάσω κι ένα δελτίο στο οποίο ένα μέλος δεν έχει ούτε ΑΜΚΑ, ούτε ΑΦΜ. Να δούμε αν θα το πάρει... Στο online δελτίο όταν δηλώσεις δήμο Αθηναίων όλα τα υπόλοιπα πεδία συμπληρώνονται αυτόματα ως Αθηναίων (δεν υπάρχει δηλ. περαιτέρω διαχωρισμός σε Πετράλωνα, Πατήσια, Αμπελόκηποι κλπ κλπ,) Είναι δελτίο που συμπλήρωσε ο πολίτης μόνος του στο σπίτι; Αν ναι, πω πω θα έψαχνε δέκα ώρες να βρει όλες αυτές τις υποκατηγορίες (και δεν υπήρχε και λόγος, αλλά που να το ξέρει...) Ενημέρωσε μας για άτομα χωρίς Αμκα-Αφμ (έχω και εγώ τέτοιες περιπτώσεις) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ton_Berns Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 52 λεπτά πριν, funkopop είπε Αλλοδαπό ούτε καν με ΠΑΑΥΠΑ τον περνάει το σύστημα; θυμαμαι ξεκαθαρα στο σεμιναριο μας ειχαν πει οτι τους απογραφουμε όλους και ας μην εχουν ΠΑΑΥΠΑ(εφοσον μενουν μονιμα Ελλάδα βεβαια). Το συγκεκριμένο δελτιο θα θεωρηθει ελλιπές αλλα θα πληρωθείς και γι αυτο. Ίδια περίπτωση με κάποιον έλληνα που δε θέλει να δώσει ΑΦΜ ή ΑΜΚΑ θα τον απογράψεις και ας είναι ελλιπές το δελτίο. Από εκεί και πέρα δεν ξέρουμε πως θα το διαχειριστούν στην ΕΛΣΤΑΤ 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreasgt21 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 Σε κενές κατοικίες είναι ανάγκη να συμπληρώνω και το έντυπο μονόφυλλο μπλε δελτίο ή μπορώ απλά να την περνάω στο σύστημα κι ας μην το έχω γράψει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
funkopop Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 58 λεπτά πριν, Ton_Berns είπε θυμαμαι ξεκαθαρα στο σεμιναριο μας ειχαν πει οτι τους απογραφουμε όλους και ας μην εχουν ΠΑΑΥΠΑ(εφοσον μενουν μονιμα Ελλάδα βεβαια). Το συγκεκριμένο δελτιο θα θεωρηθει ελλιπές αλλα θα πληρωθείς και γι αυτο. Ίδια περίπτωση με κάποιον έλληνα που δε θέλει να δώσει ΑΦΜ ή ΑΜΚΑ θα τον απογράψεις και ας είναι ελλιπές το δελτίο. Από εκεί και πέρα δεν ξέρουμε πως θα το διαχειριστούν στην ΕΛΣΤΑΤ Thanks for the info, εμας δεν το είχαν διευκρινίσει αυτό στο σεμινάριο! Έχω ένα σπίτι με 2 αλλοδαπούς. Ο ένας μου έδωσε ΠΑΑΥΠΑ ο άλλος όχι, άρα θα χαρακτηριστεί το δελτίο ως ελλιπές; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ton_Berns Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 38 λεπτά πριν, funkopop είπε Thanks for the info, εμας δεν το είχαν διευκρινίσει αυτό στο σεμινάριο! Έχω ένα σπίτι με 2 αλλοδαπούς. Ο ένας μου έδωσε ΠΑΑΥΠΑ ο άλλος όχι, άρα θα χαρακτηριστεί το δελτίο ως ελλιπές; ναι, λογικά θα το κρατήσεις στην προσωρινή αποθήκευση και στο τέλος θα προσμετρηθεί ως κανονικό...ίσως να έκανες και ένα τηλ στην εποπτεία σου βέβαια, κι εγώ απογραφέας είμαι, αυτό μας έχουν πει από την εποπτεία Περιστερίου EDIT: πήρα τηλ την εποπτεία μου οπότε ρώτησα και το παραπάνω. Μου επιβεβαίωσαν ότι περιπτωσεις χωρις ΑΦΜ κ ΑΜΚΑ τις κρατάμε σε προσωρινή αποθήκευση και θα τις οριστικοποιήσει η ελστατ στο τελος της διαδικασίας(τωρα δεν μπορούν, ειναι κλειδωμένο) Επεξ/σία 16 Δεκεμβρίου 2021 από Ton_Berns 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα