kostaspsilos13 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 Παιδιά, στο Β φαση - τύπος απογραφής, σε αυτά που τα έκαναν μόνοι τους, τα αφήνουμε όπως είναι, σωστά? Σε αυτά που συμπληρωσαμε εμείς ως κενά, τι τύπος είναι? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
funkopop Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 34 λεπτά πριν, kostaspsilos13 είπε Παιδιά, στο Β φαση - τύπος απογραφής, σε αυτά που τα έκαναν μόνοι τους, τα αφήνουμε όπως είναι, σωστά? Σε αυτά που συμπληρωσαμε εμείς ως κενά, τι τύπος είναι? Πρέπει να συμπληρώσουμε για όλα; Πέρασα πάρα πολλά έντυπα σήμερα αλλά δεν μπήκα εκεί στην ο3 να φτιάξω τον τύπο απογραφής🤦🏼♀️ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Georgeal Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγο ύπαρξης όλων αυτών τον ηλιθίων διεργασιών. Διεξάγουμε την πιο ανοργάνωτη στατιστική έρευνα που έχει εκτελεστεί στην ιστορία, με πλήρως ελλιπή ενημέρωση(για όλους όχι μόνο τους απογραφείς), με γελοίες απολαβές, στην χειρότερη δυνατή χρονική περίοδο και αντί να προσπαθούν να μας διευκολύνουν, συνεχώς μας αναθέτουν νέα «καψόνια»…🤪 5 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostaspsilos13 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 4 λεπτά πριν, funkopop είπε Πρέπει να συμπληρώσουμε για όλα; Πέρασα πάρα πολλά έντυπα σήμερα αλλά δεν μπήκα εκεί στην ο3 να φτιάξω τον τύπο απογραφής🤦🏼♀️ Σημερινό email μου έλεγε ότι πρέπει να σημειώνουμε τον τύπο σε αυτά που κάνουμε έντυπη συμπλήρωση.. Απλά στα κενά δεν ξέρω ποιος τύπος κολλάει.. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
La_vie_en_tsouknida Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 6 λεπτά πριν, kostaspsilos13 είπε Σημερινό email μου έλεγε ότι πρέπει να σημειώνουμε τον τύπο σε αυτά που κάνουμε έντυπη συμπλήρωση.. Απλά στα κενά δεν ξέρω ποιος τύπος κολλάει.. Εγώ θα βάλω το 1. "δια ζώσης", αφού με εμένα θα τα λέω 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostaspsilos13 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 2 λεπτά πριν, La_vie_en_tsouknida είπε Εγώ θα βάλω το 1. "δια ζώσης", αφού με εμένα θα τα λέω Έτσι φαντάστηκα, αλλά διαφώνησε για λίγο ο εαυτός μου.. 😎😂 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
prefuse Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 Μια βοήθεια απο Αθηναίους πως μεταφράζονται τα παρακάτω. 1) Περιφερειακή ενότητα... Αττική Δήμος... Αθηνών Δημοτική ενότητα... 3η Κοινότητα... Πετράλωνα Οικισμός... 2) Περιφερειακή ενότητα... Αττική Δήμος... Αθηνών Δημοτική ενότητα... 7η Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
funkopop Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, kostaspsilos13 είπε Σημερινό email μου έλεγε ότι πρέπει να σημειώνουμε τον τύπο σε αυτά που κάνουμε έντυπη συμπλήρωση.. Απλά στα κενά δεν ξέρω ποιος τύπος κολλάει.. Βάλε ότι θα βάλεις και στα άλλα. Εντελώς κουλό που πρέπει να συμπληρώσουμε όλα αυτά μιας και φαίνεται ότι έχουμε καταχωρήσει τα έντυπα. Θα πρέπει να κάτσω πάλι μετά και να περάσω τον τύπο απογραφής. Πόσες μαλακίες θα σκεφτούν ακόμα;!😪 Επεξ/σία 15 Δεκεμβρίου 2021 από funkopop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
La_vie_en_tsouknida Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 Ας γκρινιάξω τώρα λίγο κι εγώ (όχι μόνο εσείς) α. Το ερωτηματολόγιο δεν δέχεται διαλυτικά (μεγάλο φάουλ, αλλάζει το όνομα του πολίτη!) β. Στο σύμφωνο συμβίωσης δεν δέχεται το ζευγάρι ως συζύγους, παρόλο που νομικά το σύμφωνο συμβίωσης έχει την ίδια ισχύς με τον γάμο (πολιτικό ή θρησκευτικό)...κι άλλο φάουλ γ. πας και ρωτάς π.χ. που γεννηθήκατε και σου λένε τάδε νομό στη ραχούλα, έρχεσαι σπίτι καταχωρείς νομό και ραχούλα και τσουπ πετά πάνω ραχούλα, κάτω ραχούλα, αριστερή ραχούλα, δεξιά ραχούλα, κεντρική ραχούλα...Άντε πάρε πάλι τον άνθρωπο τηλέφωνο να σου πει σε ποια λίγκα παίζει...Έχω κάνει πλούσια την wind πια Αυτά (προς το παρών) 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostaspsilos13 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 3 λεπτά πριν, La_vie_en_tsouknida είπε Ας γκρινιάξω τώρα λίγο κι εγώ (όχι μόνο εσείς) α. Το ερωτηματολόγιο δεν δέχεται διαλυτικά (μεγάλο φάουλ, αλλάζει το όνομα του πολίτη!) β. Στο σύμφωνο συμβίωσης δεν δέχεται το ζευγάρι ως συζύγους, παρόλο που νομικά το σύμφωνο συμβίωσης έχει την ίδια ισχύς με τον γάμο (πολιτικό ή θρησκευτικό)...κι άλλο φάουλ γ. πας και ρωτάς π.χ. που γεννηθήκατε και σου λένε τάδε νομό στη ραχούλα, έρχεσαι σπίτι καταχωρείς νομό και ραχούλα και τσουπ πετά πάνω ραχούλα, κάτω ραχούλα, αριστερή ραχούλα, δεξιά ραχούλα, κεντρική ραχούλα...Άντε πάρε πάλι τον άνθρωπο τηλέφωνο να σου πει σε ποια λίγκα παίζει...Έχω κάνει πλούσια την wind πια Αυτά (προς το παρών) α) δεν ξέρω τι εννοείς β) βάλε "σύντροφος" (δεν θα καταστραφεί το σύμπαν) γ) βάζω στην τύχη πανωκάτω δίπλα έμμεση τραχανοπλαγιά και ησυχάζω - μιας και κατά 101 % δεν πρόκειται ποτέ και κανείς να ασχοληθεί με αυτό.. 😁 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DownUNDERground Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 6 λεπτά πριν, kostaspsilos13 είπε α) δεν ξέρω τι εννοείς β) βάλε "σύντροφος" (δεν θα καταστραφεί το σύμπαν) γ) βάζω στην τύχη πανωκάτω δίπλα έμμεση τραχανοπλαγιά και ησυχάζω - μιας και κατά 101 % δεν πρόκειται ποτέ και κανείς να ασχοληθεί με αυτό.. 😁 Δεν το γυρνάς στο ΠΡΟ-ΠΟ καλύτερα; 1Χ2.😬 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
prefuse Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) τι εννοεί ο ποιητής στο 2 και 3?? 2 ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΕΝΤΥΠΩΝ 3 ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟΥ ΡΑΝΤΕΒΟΥ μηπως ειναι για την διευκόλυνση του απογραφέα πριν το 4 και 5 αντίστοιχα, για να θυμούνται οι απογραφείς σε ποιον εχουν να πάνε; το 4 ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΕΝΤΥΠΩΝ ειναι οτι τα συμπλήρωσε ο απογραφόμενος και πήγε ο απογραφέας να τα παραλάβει και να τους δώσει την βεβαίωση. το 5 ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ συμπληρώθηκε τηλεφωνικά και πήγε ο απογραφέας για να τους δωσει την βεβαίωση. Επεξ/σία 15 Δεκεμβρίου 2021 από prefuse Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
La_vie_en_tsouknida Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 2 λεπτά πριν, kostaspsilos13 είπε α) δεν ξέρω τι εννοείς β) βάλε "σύντροφος" (δεν θα καταστραφεί το σύμπαν) γ) βάζω στην τύχη πανωκάτω δίπλα έμμεση τραχανοπλαγιά και ησυχάζω - μιας και κατά 101 % δεν πρόκειται ποτέ και κανείς να ασχοληθεί με αυτό.. 😁 α) κακώς β) το σύμπαν δεν θα καταστραφεί αλλά το σωστό είναι το ερωτηματολόγιο να ανταποκρίνεται και στη νομοθεσία... γ. Δεν υπάρχει περίπτωση να συμπληρώσω κάτι στη τύχη. Για μένα είναι θέμα στατιστικής αρχής και ψευδούς/ανακριβούς καταχώρισης δήλωσης. Είναι θέμα ευσυνειδησίας. 4 λεπτά πριν, prefuse είπε τι εννοεί ο ποιητής στο 2 και 3?? 2 ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΕΝΤΥΠΩΝ 3 ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ μηπως ειναι απλά πριν το 4 και 5 αντίστοιχα για να θυμούνται οι απογραφείς σε ποιον εχουν να πάνε; το 4 ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΕΝΤΥΠΩΝ ειναι οτι τα συμπλήρωσε ο απογραφόμενος και πήγε ο απογραφέας να τα παραλάβει και να τους δώσει την βεβαίωση. το 5 ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ συμπληρώθηκε τηλεφωνικά και πήγε ο απογραφέας για να τους δωσει την βεβαίωση. Αυτό που αναρωτιέσαι είναι, μάλλον. Έτσι το καταλαβαίνω κι εγώ τλχ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SaulGoodman Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 Με τις δηλώσεις με προσωρινή αποθήκευση τι θα κάνουμε; Δεν μου τις εμφανίζει στην καρτέλα για να περάσω εγώ τα στοιχεία...Δηλαδή έχουν κολλήσει στον αυτοαπογραφόμενο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostaspsilos13 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, SaulGoodman είπε Με τις δηλώσεις με προσωρινή αποθήκευση τι θα κάνουμε; Δεν μου τις εμφανίζει στην καρτέλα για να περάσω εγώ τα στοιχεία...Δηλαδή έχουν κολλήσει στον αυτοαπογραφόμενο. Αποτι κατάλαβα απτο μέιλ, πρέπει να ξαναγίνουν έντυπα και να περαστούν μετά ηλεκτρονικά απτην αρχή Επεξ/σία 16 Δεκεμβρίου 2021 από kostaspsilos13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα