Προς το περιεχόμενο

Απογραφή Κτηρίων - Πληθυσμού 2021(Προκήρυξη ΕΛΣΤΑΤ)

velissarios1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, Kouk_oni είπε

μπορεί να έχει απαντηθεί ήδη , αλλα παρακαλώ ας μου πει κάποιος αν ξέρει , σχετικά με αυτό 

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΑΤΟΜΟΥ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Αφού ολοκληρωθεί η απογραφή του νοικοκυριού, ζητούνται πληροφορίες για το άτομο που έδωσε τις πληροφορίες, δηλαδή το ονοματεπώνυμο, το τηλέφωνο και το e-mail του, καθώς και η υπογραφή του. Τονίζεται ότι είναι υποχρεωτικό να συμπληρωθεί ή το τηλέφωνο ή το email.

συμπληρωνω ηλεκτρονικα τα δελτια που εχω κανει απογραφή  τηλεφωνική και στα στοιχεια του ατόμου που ζηταει τηλ ή mail οταν δεν συμπληρωνω mail , δεν μου το αποθηκευει (ενω υποτιθεται λεει ή το ένα ή το άλλο) 

αφενος εχω ατομα που δεν εχουν μειλ , αφετερου εχω ηλικιωμενους που δεν ξερουν καν τι ειναι το μειλ . ξερετε τι μπορω να βαλω ? 

Νομίζω το αποθηκεύει (κι ας βγάζει μήνυμα λάθους). Δοκίμασε να οριστικοποιήσεις να δεις αν στο ξαναβγάλει ή το δεχτεί έτσι 

Με πάσα επιφύλαξη, επειδή εγώ δεν έχω ξεκινήσει ακόμα να περνάω ηλεκτρονικά τα έντυπα. 

Αν κάποιος ξέρει σίγουρα, ας βοηθήσει 

Επεξ/σία από kostaspsilos13
  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Μερικές ερωτήσεις. Έχω αρκετές κενές κατοικίες, η οδηγία είναι να ρωτάω γείτονες και σε περίπτωση που δεν βρω κάποιον απαντάω ο ίδιος και βάζω το δικό μου όνομα ως εκπρόσωπο του νοικοκυριού. 

1. Ημιτελή σπίτια ή πολύ παλιές κατοικίες κενές σε ποια κατηγορία εντάσσονται ;

2. Αν τις βάλω προς κατεδάφιση θα πληρωθώ το ερωτηματολόγιο κανονικά όπως σε οποιαδήποτε άλλη κατηγορία κενής κατοικίας;

3. Στα ερωτηματολόγια που συμπληρώθηκαν τηλεφωνικά δεν έχω υπογραφή, θα υπάρξει θέμα;

4. Το παιδί που έκανε απογραφη κτιρίων μου έχει βγάλει κωδικό για κάθε κατοικία(ημιτελής, σε κακή κατάσταση), προφανώς θα τις απογράψω όλες έτσι ;

6 λεπτά πριν, kostaspsilos13 είπε

Νομίζω το αποθηκεύει (κι ας βγάζει μήνυμα λάθους). Δοκίμασε να οριστικοποιήσεις να δεις αν στο ξαναβγάλει ή το δεχτεί έτσι 

Με πάσα επιφύλαξη, επειδή εγώ δεν έχω ξεκινήσει ακόμα να περνάω ηλεκτρονικά τα έντυπα. 

Αν κάποιος ξέρει σίγουρα, ας βοηθήσει 

εχεις δικιο στο τελος το παιρνει , εκανα 2 φορες αποθηκευση δελτίου ---> tab αποθηκευμενες κατοικιες ---> οριστική υποβολή και τότε το πηρε και οριστικοποήθηκε .

ευχαριστώ!

• Thanks 1

3 λεπτά πριν, Georgeal είπε

Μερικές ερωτήσεις. Έχω αρκετές κενές κατοικίες, η οδηγία είναι να ρωτάω γείτονες και σε περίπτωση που δεν βρω κάποιον απαντάω ο ίδιος και βάζω το δικό μου όνομα ως εκπρόσωπο του νοικοκυριού. 

2. Αν τις βάλω προς κατεδάφιση θα πληρωθώ το ερωτηματολόγιο κανονικά όπως σε οποιαδήποτε άλλη κατηγορία κενής κατοικίας;

3. Στα ερωτηματολόγια που συμπληρώθηκαν τηλεφωνικά δεν έχω υπογραφή, θα υπάρξει θέμα;

4. Το παιδί που έκανε απογραφη κτιρίων μου έχει βγάλει κωδικό για κάθε κατοικία(ημιτελής, σε κακή κατάσταση), προφανώς θα τις απογράψω όλες έτσι ;

1.εγω βάζω προς ενοικίαση ή άλλο (αν ξέρω σίγουρα, όπως στη γειτονιά μου, όπου ξέρω κάνα 2 σπίτια όπου πέθανε ο ιδιοκτήτης) 

2. Λογικά ναι, κενή είναι, δεν σου λέει ότι για κάποια κατηγορία κενών δεν θα πληρωθείς 

3. Καιγω το ίδιο, είμαι σε δίλημμα είτε να περάσω από τα σπίτια να πάρω υπογραφές ή να τα αφήσω έτσι 

4. Όλα όσα είναι σπίτια, ότι κατάσταση και ναναι τα βάζω κενά 

• Like 1

29 λεπτά πριν, Georgeal είπε

για τις ημιτελείς κατοικίες μας είχαν πει στο σεμινάριο να παίρνουμε σαν σημείο αναφοράς τα πορτοπαράθυρα... εφόσον έχουν τοποθετηθεί πορτοπαράθυρα θεωρείται κατοικήσιμη η οικία οπότε απογράφεται αλλιώς όχι. Και φαίνεται λογικό

• Thanks 1

3 ώρες πριν, Philippe είπε

Τελικά φαίνεται ότι τα γραφεία σε κτίρια κατοικιών θα έπρεπε να δηλώνονται κανονικά. Απ' ό,τι είδα υπάρχει και στις προεπιλεγμένες απαντήσεις αυτή η επιλογή. Όταν το είχα πρωτοδεί θεώρησα ότι αφορά μόνο όσα γραφεία μένει κιόλας μέσα ο ένοικος, αλλά μου είπαν ότι θα έπρεπε να δηλώνονται όλα τα γραφεία σε κτίρια κατοικιών, γιατί στο μέλλον μπορεί να χρησιμοποιηθούν ως κατοικίες και η στατιστική αρχή θέλει να ξέρει πόσες εν δυνάμει κατοικίες διαθέτουμε.

Απογραφονται μονο οταν μενει μεσα ο αλλος πχ ο γιατρος να εχει το ιατρειο του στην κατοικια που μενει.

Η απογραφεας μαλλον στο ειπε ετσι για να τσιμπησει το 2 ευρω απο την απογραφη της οικιας-επαγγελματικου χωρου...😁😁

21 λεπτά πριν, kanikolas είπε

Απογραφονται μονο οταν μενει μεσα ο αλλος πχ ο γιατρος να εχει το ιατρειο του στην κατοικια που μενει.

Η απογραφεας μαλλον στο ειπε ετσι για να τσιμπησει το 2 ευρω απο την απογραφη της οικιας-επαγγελματικου χωρου...😁😁

Και καλά έκανε θα προσθέσω. Με 2€ το ερωτηματολόγιο και 30+% κρατήσεις επι αυτών. Ότι πληρώνεις παίρνεις δεν λένε;🤮😁

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, panos9494 είπε

Παιδιά στους φιλοξενούμενους συμπληρώνουμε Π.1.2 ή όχι?

Κανονικά.  Στη συνέχεια θα σε ρωτήσει τον τόπο κανονικής απογραφής

----

Εγώ να ρωτήσω, σε παιδί, γεννημένο το 2017, γιατί ζητάει επίμονα οικογενειακή κατάσταση;

Δεν προχωράει αν επιλέξω την ¨κενή" επιλογή πάνω από την επιλογή "Άγαμος"
Στο 13α (Ανώτερο επίπεδο σπουδών) το δέχεται κανονικά ως κενό

Επεξ/σία από solution1

4 minutes ago, solution1 said:

Κανονικά.  Στη συνέχεια θα σε ρωτήσει τον τόπο κανονικής απογραφής

Εγώ να ρωτήσω, παιδί γεννημένο το 2017, γιατί ζητάει επίμονα οικογενειακή κατάσταση;

Δεν προχωράει αν επιλέξω την ¨κενή" επιλογή πάνω από την επιλογή "Άγαμος"
Το 13α (Ανώτερο επίπεδο σπουδών) το περνάει κανονικά ως κενό

άγαμοι για το κράτος είναι όσοι δεν είναι γάμο, δεν παίζει ρόλο η ηλικία.

Βάλε άγαμο 

• Thanks 1

Παιδιά, όταν καταχωρώ κενή κατοικία, στα στοιχεία παρέχοντος τις πληροφορίες βάζει αυτόματα μόνο εμένα τον απογραφέα. Κάνω οριστική? 

12 λεπτά πριν, solution1 είπε

Πώς την καταχωρείς; Μπαίνεις με το δικά σου στοιχεία στο gsis;

Μπαίνεις σαν απογραφεας και αριστερά μπαίνεις στο πρώτο τετράγωνο (νέο δελτίο) 

• Thanks 1

Έλαβα κι εγώ μέηλ που λέει να συμπληρώνουμε κάθε βράδυ κλπ. στην ηλεκτρονική Ο3 - β' φάση τον τρόπο συμπλήρωσης των δελτίων (τηλεφωνικά, δια ζώσης κλπ).

Αφού πέρασα ένα μισάωρο + να κοιτάω σαν χάνος τι, που, πως - μα δεν έχει κάτι να συμπληρώσω - και να πατάω όπου βρω μπας και υπάρχει κανένα μαγικό σημείο της οθόνης που ανοίγει την πόρτα για τη Νάρνια, μου ήρθε εν τέλει η επιφώτιση από το Άγιο Πνεύμα και πάω κάτω-κάτω στη λίστα και τι βλέπω? Μια μπάρα που πάει στα δεξιά!!!!

Ωωω! Θεοί και δαίμονες, εκεί έχει ένα: "Τύπος απογραφής" που μπορούμε να συμπληρώσουμε!

Λοιπόν αδέρφια μου, αλήτες, απογραφείς νενικήκαμεν! 

Υ.Γ. Αν οι υπόλοιποι το ξέρατε ήδη αυτό, φτου σας που δεν είπατε τίποτα και σε εμάς!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, La_vie_en_tsouknida είπε

Έλαβα κι εγώ μέηλ που λέει να συμπληρώνουμε κάθε βράδυ κλπ. στην ηλεκτρονική Ο3 - β' φάση τον τρόπο συμπλήρωσης των δελτίων (τηλεφωνικά, δια ζώσης κλπ).

Αφού πέρασα ένα μισάωρο + να κοιτάω σαν χάνος τι, που, πως - μα δεν έχει κάτι να συμπληρώσω - και να πατάω όπου βρω μπας και υπάρχει κανένα μαγικό σημείο της οθόνης που ανοίγει την πόρτα για τη Νάρνια, μου ήρθε εν τέλει η επιφώτιση από το Άγιο Πνεύμα και πάω κάτω-κάτω στη λίστα και τι βλέπω? Μια μπάρα που πάει στα δεξιά!!!!

Ωωω! Θεοί και δαίμονες, εκεί έχει ένα: "Τύπος απογραφής" που μπορούμε να συμπληρώσουμε!

Λοιπόν αδέρφια μου, αλήτες, απογραφείς νενικήκαμεν! 

Υ.Γ. Αν οι υπόλοιποι το ξέρατε ήδη αυτό, φτου σας που δεν είπατε τίποτα και σε εμάς!

1)Συγχαρητήρια! και που το χρειαζόμαστε αυτό;

2)τα χαρτιά ολα αυτά που συμπληρώνουμε θα τα επιστρέψουμε ή να τα κρατήσω για το τζάκι;

3) στο email βαλτε [email protected] αν δεν το παιρνει

4) στις κενές. στο εντυπο Π-1.1 εχει ονοματεπώνυμο εκπροσώπου του νοικοκυριού αλλα οταν το περνάμε στο cloud δεν χρειάζεται.

5) Σε παλιες κατοικίες ποιες προδιαγραφές πρεπει να έχει για τις καταχωρήσουμε ως κενές κατοικίες; πχ χωρίς τμήμα απο την σκεπή, δεν το απογράφουμε. 

Επεξ/σία από prefuse
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...