kanikolas Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 Εκει στην ΕΛΣΤΑΤ τι γινεται, κοιμαστε ακομα; καποια ενημερωση, θα ανοιξει ξανα η εφαρμογη ή θα μας σπασετε τα νευρα; 1
Alex22222 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 Παιδιά επειδή έχασα επεισόδια.. 1. Τα έντυπα τα περνάμε εμείς αργότερα ηλεκτρονικά; Πως περνάμε στο σύστημα ότι έγινε η απογραφή με έντυπο; 2. Με τα προσωρινά αποθηκευμένα τι κάνουμε; Όλα από την αρχή;
pictorino Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 11 ώρες πριν, Christosavr είπε Παιδιά άνοιξε τελικά η πλατφορμα?εμενα δεν με αφήνει να καταχωρήσω ακόμα κάτι. Άνοιξε για λίγη ώρα και έκλεισε πάλι. Ίσα που πρόλαβα να βάλω μία κενή οικία σε προσωρινή αποθήκευση. 10 ώρες πριν, kostaspsilos13 είπε Παιδιά, έχει καταχωρίσει κανείς κενή κατοικία? Τι βάζουμε στο τέλος στα στοιχεία ατόμου που έδωσε τις πληροφορίες? (αν είναι αποκηύματα της φαντασίας μας?). Και μετά πατάμε οριστική και τέλος, έχει καταχωρηθεί? Προσωπικά αν δεν μου έχει πει κάποιος τις βασικές έστω πληροφορίες (ιδιοκτήτη) δεν θα καταχωρισω τις κενές. Θα περιμένω να μου πουν τι θα κάνω με αυτές.
Kouk_oni Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 40 λεπτά πριν, pictorino είπε Προσωπικά αν δεν μου έχει πει κάποιος τις βασικές έστω πληροφορίες (ιδιοκτήτη) δεν θα καταχωρισω τις κενές. Θα περιμένω να μου πουν τι θα κάνω με αυτές. εγω πάντως στις κενές , αφου μαζεψω καποιες πληροφορίες απο διπλανό , κάνω κατα προσεγγιση εκτιμηση για την οικία , βαζω οτι την πληροφορία μου την εδωσε συγγενής ή γείτονας εκει δίπλα που εχει κανει ήδη απογραφή , οποτε εφοσον εχω κ τα στοιχεία τους , τα βαζω στο τέλος . Αφενος είναι η μιση αλήθεια , εφετέρου θεωρείς πως θα το ελέγξει και κανεις ?! αλλωστε αναφερει στην εγκυκλιο πως για κενες μπορουμε να ζητησουμε πληροφοριες απο γειτονα ή συγγενή. Μην περιμενεις απάντηση απο ΕΛΣΤΑΤ , δεν ξέρουν τι τους γίνεται !! Επεξ/σία 15 Δεκεμβρίου 2021 από Kouk_oni 1
Ton_Berns Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, Alex22222 είπε Παιδιά επειδή έχασα επεισόδια.. 1. Τα έντυπα τα περνάμε εμείς αργότερα ηλεκτρονικά; Πως περνάμε στο σύστημα ότι έγινε η απογραφή με έντυπο; 2. Με τα προσωρινά αποθηκευμένα τι κάνουμε; Όλα από την αρχή; το κείμενο που ακολουθεί είναι copy-paste απο διευκρινιστικό e-mail που μας έστειλε η εποπτεία. Δεν ειναι επίσημη ανακοίνωση και δε θα σας ελεγα να το ακολουθήσετε με τυφλα μάτια γιατί απ'οτι καταλαβα ούτε αυτοί ξερουν ξεκαθαρα τη διαδικασία. Αν και κάποιος άλλος έχει λάβει ίδια οδηγία ας επιβεβαιωσει. "Τα Προσωρινά Αποθηκευμένα δελτία της Αυτοαπογραφής είναι κανονικά δελτία εφόσον είναι συμπληρωμένα ή σε έναν ικανοποιητικό ποσοστό, και ας μην έχουν ΑΦΜ ή ΑΜΚΑ, (αν δοθεί έστω και ένα απο τα δύο παρότι βγάζει μήνυμα ότι δεν έχει συμπληρωθεί είναι δυνατόν να γίνει οριστική αποθήκευση) καλό θα είναι να βοηθήσουμε τους κατοίκους να κάνουν Οριστική Αποθήκευση ώστε να πάρουν ηλεκτρονικά τη βεβαίωση απογραφής ειδάλλως αν δεν τα καταφέρουν και ζητήσουν το βεβαιωτικό θα χρειαστεί να το δώσουμε απο κοντά. Όσοι κάτοικοι έχουν πρόβλημα με την εφαρμογή Αυτοαπογραφής διότι την "κόλλησαν" επειδή μπήκαν με ίδιους κωδικούς TAXISNET ή με ίδιο ΑΦΜ σε δύο κατοικούμενες ή ξέχασαν να περάσουν κάποιο άτομο ή άλλα στοιχεία ή να δηλώσουν τις κενές τους ή δεν μπορούν να ξαναμπούν επειδή έκαναν οριστική και θέλουν να ανοίξει πάλι, να τους ενημερώσετε να μας καλέσουν να τους βοηθήσουμε να διορθώσουν και να Αυτοαπογραφούν τελικώς μέχρι την Παρασκευή 17/12 ."
pictorino Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 Για να γίνει αντιμεταθεση κωδικών πρέπει να πάμε στην εποπτεία της περιοχής.
Kouk_oni Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 4 λεπτά πριν, pictorino είπε Για να γίνει αντιμεταθεση κωδικών πρέπει να πάμε στην εποπτεία της περιοχής. τι σημαίνει "αντιμετάθεση κωδικών" ?
pictorino Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 56 λεπτά πριν, Kouk_oni είπε τι σημαίνει "αντιμετάθεση κωδικών" ? Αν κάποιος για παράδειγμα, έχει κάνει αυτοαπογραφή στο ΧΧΧΧΧΧΧΧΧ004 αντί για το ΧΧΧΧΧΧΧΧΧ002 να τον βάλουν στο σωστό. Αυτό κατάλαβα.
Philippe Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 Στις 13/12/2021 στις 3:09 ΜΜ, Philippe είπε Κατοικίες που χρησιμοποιούνται ως γραφεία δεν απογράφονται καθόλου ή μήπως δηλώνονται ως κενά; Εγώ ψηφίζω το 1ο, αλλά η απογραφέας μου μού έθεσε το δίλημμα.. Τελικά φαίνεται ότι τα γραφεία σε κτίρια κατοικιών θα έπρεπε να δηλώνονται κανονικά. Απ' ό,τι είδα υπάρχει και στις προεπιλεγμένες απαντήσεις αυτή η επιλογή. Όταν το είχα πρωτοδεί θεώρησα ότι αφορά μόνο όσα γραφεία μένει κιόλας μέσα ο ένοικος, αλλά μου είπαν ότι θα έπρεπε να δηλώνονται όλα τα γραφεία σε κτίρια κατοικιών, γιατί στο μέλλον μπορεί να χρησιμοποιηθούν ως κατοικίες και η στατιστική αρχή θέλει να ξέρει πόσες εν δυνάμει κατοικίες διαθέτουμε.
ΠάρηςΓ Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 Εγω τα εβαλα στη τυχη και εβαλα πως δε γνωριζω γραφη και αναγνωση.
La_vie_en_tsouknida Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 8 λεπτά πριν, ΠάρηςΓ είπε Εγω τα εβαλα στη τυχη και εβαλα πως δε γνωριζω γραφη και αναγνωση. Συγχαρητήρια! Και εις ανώτερα! 1
kostaspsilos13 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 Άνοιξε η εφαρμογή.. Όλοι στον 7ο ουρανό αδέρφια!!!
pictorino Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 3 λεπτά πριν, kostaspsilos13 είπε Άνοιξε η εφαρμογή.. Όλοι στον 7ο ουρανό αδέρφια!!!
kostaspsilos13 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, ΠάρηςΓ είπε Εγω τα εβαλα στη τυχη και εβαλα πως δε γνωριζω γραφη και αναγνωση. Έπρεπε να βάλεις και Jason Bourne στο όνομα και τηλέφωνο επικοινωνίας το τηλέφωνο του Λευκού Οίκου για πλήρη μπαχαλοποίηση.. 😁 😂 🤣 1
Kouk_oni Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 μπορεί να έχει απαντηθεί ήδη , αλλα παρακαλώ ας μου πει κάποιος αν ξέρει , σχετικά με αυτό ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΑΤΟΜΟΥ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Αφού ολοκληρωθεί η απογραφή του νοικοκυριού, ζητούνται πληροφορίες για το άτομο που έδωσε τις πληροφορίες, δηλαδή το ονοματεπώνυμο, το τηλέφωνο και το e-mail του, καθώς και η υπογραφή του. Τονίζεται ότι είναι υποχρεωτικό να συμπληρωθεί ή το τηλέφωνο ή το email. συμπληρωνω ηλεκτρονικα τα δελτια που εχω κανει απογραφή τηλεφωνική και στα στοιχεια του ατόμου που ζηταει τηλ ή mail οταν δεν συμπληρωνω mail , δεν μου το αποθηκευει (ενω υποτιθεται λεει ή το ένα ή το άλλο) αφενος εχω ατομα που δεν εχουν μειλ , αφετερου εχω ηλικιωμενους που δεν ξερουν καν τι ειναι το μειλ . ξερετε τι μπορω να βαλω ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα