Προς το περιεχόμενο

Απογραφή Κτηρίων - Πληθυσμού 2021(Προκήρυξη ΕΛΣΤΑΤ)

velissarios1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Παιδιά, ένας σύντομος οδηγός παρακαλώ για το πως εισάγουμε και που τα έντυπα που έχουμε συμπληρώσει (βήμα - βήμα αν γίνεται) 

Επίσης, ποια η διαφορά στις 2 αρνησεις απογραφής που βγάζει δεξιά στο Ο3 (1η και 4η επιλογή) 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, kostaspsilos13 είπε

Παιδιά, ένας σύντομος οδηγός παρακαλώ για το πως εισάγουμε και που τα έντυπα που έχουμε συμπληρώσει (βήμα - βήμα αν γίνεται) 

Επίσης, ποια η διαφορά στις 2 αρνησεις απογραφής που βγάζει δεξιά στο Ο3 (1η και 4η επιλογή) 

https://elstat-outsourcers.statistics.gr/videos/apografi/p123.mp4 εκπαιδευτικό βίντεο της ελστατ!

Για το δεύτερο και πως το καταλαβαίνω εγώ: Άρνηση ολοκλήρωση απογραφής είναι αυτός που ξεκινά να απογράφεται αλλά αρνείται να ολοκληρώσει.

Καθόλικη άρνηση είναι αυτός που και δεν θα απογραφεί και που θα σου πετάξει ντομάτες

Νομίζω ότι στην πρώτη κατηγορία είναι και αυτοί που αυτοαπογράφηκαν και δεν έκαναν οριστική (δεν ξέρω αν συμπεριλαμβάνονται και τα πλήρως συμπληρωμένα σε αυτή την κατηγορία...) Ίσως ξέρει κανείς άλλος καλύτερα.

Επεξ/σία από La_vie_en_tsouknida

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχετε καταλάβει πως γίνεται Αντιμετάθεση κωδικών Απογραφής Κατοικιών ; Έστειλαν και μάσκες με το λογότυπο της ΕΛ.ΣΤΑΤ.  για τους απογραφείς.

Επεξ/σία από pictorino

1 ώρα πριν, funkopop είπε

Είδατε στην ο3 αριστερά που εμφανίστηκε πεδίο β φάση τύπος απογραφής; Αυτό θα περνάμε πρώτα τα δελτία & θα το συμπληρώνουμε μετά ή πριν τα περάσουμε;🤔

εγω δεν εχω καταλαβαει σε αυτο της Β Φασης  στην Ο3 στις εγγραφές που εχουμε 2. Αυτοαπογραφή - Οριστική υποβολή    τι τύπο απογραφής βάζουμε στις Παρατηρήσεις ??🙄

4 λεπτά πριν, Kouk_oni είπε

εγω δεν εχω καταλαβαει σε αυτο της Β Φασης  στην Ο3 στις εγγραφές που εχουμε 2. Αυτοαπογραφή - Οριστική υποβολή    τι τύπο απογραφής βάζουμε στις Παρατηρήσεις ??🙄

Τίποτα δεν βάζουμε.

• Thanks 1

Εκανα σημερα την πρωτη μου απογραφη με εντυπο ερωτηματολογιο και εδωσα και μερικα που δεχτηκαν να τα κανουν μονοι τους και να περασω παλι σε λιγες μερες να τα παρω πισω. Ευτυχως ηταν πολυ φιλικοι τα ατομα που με εβαλαν στο σπιτι τους αν και να πω την αληθεια ενιωθα λιγο αβολα που τους ενοχλουσα. Δεν με περιμεναν κιολας... Ας ελπισουμε να ειναι ετσι οι περισσοτεροι.

Παντως μια απορια... τα βεβαιωτικα που τους δινουμε οτι απογραφηκαν δεν εχω καταλαβει αν χρησιμευουν καπου η αν θα τους τα ζητησει καποιος. Δεν ηξερα τι να τους πω, απλα ειπα οτι πρεπει να τους το δωσουμε και να τα κρατησουν για τουλαχιστον 6 μηνες οπως γραφει.

• Thanks 1

Εχει κολλησει το συστημα σε ολους ή σε εμενα εχει μονο προβλημα; Ας ενημερωσει καποιος, ευχαριστω!

Αυτο με το Ο3 β φαση τι στο καλο εξυπηρετει; αν δεν πατησω τιποτα απο τις επιλογες και το αφησω προεπιλεγμενο (κενο) πειραζει;

1 λεπτό πριν, Christosavr είπε

Παιδιά άνοιξε τελικά η πλατφορμα?εμενα δεν με αφήνει να καταχωρήσω ακόμα κάτι.

Αποτι καταλαβα ανοιξε για λιγη ωρα , ισα ισα να τη χαρουμε και μετα απο 7μισι περιπου και μετα τζιφος....☹☹☹

Παιδιά, έχει καταχωρίσει κανείς κενή κατοικία? Τι βάζουμε στο τέλος στα στοιχεία ατόμου που έδωσε τις πληροφορίες? (αν είναι αποκηύματα της φαντασίας μας?). Και μετά πατάμε οριστική και τέλος, έχει καταχωρηθεί? 

5 λεπτά πριν, kostaspsilos13 είπε

Παιδιά, έχει καταχωρίσει κανείς κενή κατοικία? Τι βάζουμε στο τέλος στα στοιχεία ατόμου που έδωσε τις πληροφορίες? (αν είναι αποκηύματα της φαντασίας μας?). Και μετά πατάμε οριστική και τέλος, έχει καταχωρηθεί? 

Γιατι ξαναανοιξε η εφαρμογη;

8 λεπτά πριν, kostaspsilos13 είπε

Όχι, γενικά για το μέλλον ρωτάω, να ξέρω 

Καλη ερωτηση αυτη. Επισης κατι αλλο: εμενα σημερα που πηρα τα εντυπα δεν μου εδωσαν εντυπα μονοφυλλα μονο για κατοικια (κενη κατοικια)

Την καταχωρω στο πακετακι που τα εχει ολα, απλα συμπληρωνω τη πρωτη σελιδα μονο (μεχρι την ερωτηση 14) και τα υπολοιπα φανταζομαι κενα, σωστα; Επισης στην υπογραφη πισω στο πακετακι τι στο καλο βαζω;;;;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...