Προς το περιεχόμενο

Απογραφή Κτηρίων - Πληθυσμού 2021(Προκήρυξη ΕΛΣΤΑΤ)

velissarios1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

3 λεπτά πριν, funkopop είπε

Παραθέτω κομμάτι από mail που έσκασε πριν λίγη ώρα : Η εφαρμογή για την εισαγωγή των δελτίων αναμένεται να ανοίξει αύριο, θα σας ενημερώσουμε σχετικά.

Εγώ θα έλεγα να μην το δέσουμε και κόμπο...😂

Η ΕΛΣΤΑΤ :

images.jpg

να σαι καλα ρε συ !!! εχω ρωτησει με μειλ Εποπτη , εποπτη Β και Τομεάρχη και ολοι τηρουν σιγή ιχθύος ! το λεω κομψά ωστε να μην πω οτι με γράφουν ! σε ευχαριστω  για το info

Υ.Γ οι επόμενες 2 εβδομάδες θα ειναι κρίσιμες ..🤣

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

2 λεπτά πριν, Kouk_oni είπε

να σαι καλα ρε συ !!! εχω ρωτησει με μειλ Εποπτη , εποπτη Β και Τομεάρχη και ολοι τηρουν σιγή ιχθύος ! το λεω κομψά ωστε να μην πω οτι με γράφουν ! σε ευχαριστω  για το info

Υ.Γ οι επόμενες 2 εβδομάδες θα ειναι κρίσιμες ..🤣

Δεν σε γράφουν απλά δεν ξέρουν τι να απαντήσουν, είναι βέβαιο.

Άντε να ξεμπερδέψουμε γιατί έχει αρχίσει και μου γυρνάει το μάτι.

Μην το γελάς.... 😂

ανοιξε η πλατφορμα και για τους απογραφείς πριν λίγο αδερφια...

μια ερωτηση θα θελα  να κανω για οποιον ξερει...

Σε κενη κατοικία που δεν βρηκαμε τον ιδιοκτητη θα επιλέξουμε:

κενη κατοικία που προορίζεται για---> άλλο λογο(συμπληρωστε) και εκεί τι θα συμπληρώσουμε;  ή κανουμε κατι άλλο;

• Like 1

Μόλις τώρα, Ton_Berns είπε

κενη κατοικία που προορίζεται για---> άλλο λογο(συμπληρωστε) και εκεί τι θα συμπληρώσουμε;  ή κανουμε κατι άλλο;

Μόλις το είδα & εγώ, μου φαίνεται ψέμα. Δεν έχω χαρεί για κάτι περισσότερο τελευταία😂

Ναι δεν έχουμε διευκρίνηση για αυτά....(τι πρωτότυπο!)

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, Ton_Berns είπε

τι, δεν βρήκες εσύ κουτσομπόλη γείτονα να στα πει όλα με το νι και με το σίγμα; (διότι αυτή ήταν η απάντηση που δόθηκε σε εμάς σε αντίστοιχη ερώτηση)...

Επεξ/σία από La_vie_en_tsouknida
  • Like 1

6 λεπτά πριν, Ton_Berns είπε

αν εισαι δημιουργικος θα βρεις απαντηση :P

περα απο την πλακα αν την βλεπεις ερειπιο βαλε προς γρκεμισμα πχ.

• Like 2

Έχουν στείλει ένα pdf με ούτε και ξέρω πόσες σελίδες και σε βασικά ερωτήματα δεν δίνουν απαντήσεις.

Είναι να τρελαίνεσαι!

Σε χάπια θα τα φάμε τα λεφτά οοοοοταν τα πάρουμε.

Btw φίλος που ήταν στην απογραφή του καλοκαιριού πήρε την προηγούμενη εβδομάδα τα λεφτά, 1 6μηνο μετά💩

• Like 1
  • Sad 1

28 λεπτά πριν, La_vie_en_tsouknida είπε

τι, δεν βρήκες εσύ κουτσομπόλη γείτονα να στα πει όλα με το νι και με το σίγμα; (διότι αυτή ήταν η απάντηση που δόθηκε σε εμάς σε αντίστοιχη ερώτηση)...

Και σε μένα αυτό είπαν!!! Τι να πει κανείς.

Λογικά μπορούμε να φτιάξουμε όλα όσα έςχουμε σε έντυπο τώρα που άνοιξε η εφαρμογή για τους απογραφείς στο gov.gr.

• Like 1

1 ώρα πριν, funkopop είπε

Θέλω να γελάσω με αυτό το ποστ γιατί πραγματικά εμείς οι απογραφείς γνωρίζουμε τα λιγότερα απ' όλους.

Το έγραψα γιατί κάποιοι ανέφεραν πριν ότι δεν έκλεισε η εφαρμογή και υπέθεσα μήπως εξακολουθούν να μοιράζουν κωδικούς. Διαφορετικά θα περιμένουμε την κλασσική απογραφή. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλά άμα βρω αρνητές άντε να τους ξανά ρωτήσω άλλη μια φορά αν και μόνο είμαι στην πολυκατοικία τους για να απογραψω αλλον. Σιγά μην πηγαίνω και κάθε 2 μέρες, μόνο για όσους δεν βρήκα και δεν με πήραν τηλ θα ψάξω. Δεν φτάνει που μας άφησαν μόνο 10 μέρες περιθώριο με γιορτές να έρχονται, εγώ έχω σχεδόν 80 κατοικίες να απογραψω. Δεν ειμασταν όλοι τυχεροί με τις αυτοαπογραφές, μερικές περιοχές είναι δύσκολες.

Τωρα κάτι εγκαταλελειμμένα κτλ θα βγουν πληροφορίες στην τύχη μάλλον αν δεν ξέρει κανένας από τους τριγύρω. Μερικά που πωλούνται έχουν τηλ τουλαχιστον.

Επεξ/σία από Darky

Στις 9/12/2021 στις 2:19 ΜΜ, La_vie_en_tsouknida είπε

Από την Ο3 θα πας "Προσθήκη κατοικίας σε υπάρχον κτήριο", θα βάλεις οικοδομικό τετράγωνο κλπ. και ο κωδικός θα είναι 00 και μετά ο αμέσως επόμενος αριθμός της τελευταίας κατοικίας που έχεις στο Ο3. Αν η τελευταία είναι π.χ ΧΧΧΧΧΧΧ23456 εσύ θα δώσεις ΧΧΧΧΧΧΧ00457. 

Ευχαριστώ πολύ για την πληροφορία!!!

Είδατε στην ο3 αριστερά που εμφανίστηκε πεδίο β φάση τύπος απογραφής; Αυτό θα περνάμε πρώτα τα δελτία & θα το συμπληρώνουμε μετά ή πριν τα περάσουμε;🤔

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, funkopop είπε

Είδατε στην ο3 αριστερά που εμφανίστηκε πεδίο β φάση τύπος απογραφής; Αυτό θα περνάμε πρώτα τα δελτία & θα το συμπληρώνουμε μετά ή πριν τα περάσουμε;🤔

Αυτόματα το βγάζει. Εγώ μόλις έκανα μία οριστική και έβγαλε αυτόματα ότι έγινε απογραφή (το διαφοροποιεί από το "αυτοαπογραφή").

Εν τω μεταξύ μπήκα ξανά να καταχωρήσω άλλο δελτίο και το σύστημα έχει "πέσει", δηλ. δεν ανοίγει την Ο3 για επιλογή κατοικίας....

Βασικά μια σύντομη εκδοχή της πρώτης Ο3 είναι (προς το παρόν έστω) 

Επεξ/σία από La_vie_en_tsouknida
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...