Επισκέπτης Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 Στην γειτονιά μας δεν έχει έρθει απογραφέας τι γίνεται; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
La_vie_en_tsouknida Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 50 λεπτά πριν, The_Judas είπε ο αδερφός μου ζει στο εξωτερικό (χωρίς να έχει δηλωθεί στην εφορία ως κάτοικος εξωτερικού) αλλά είναι δηλωμένος και εδω ως φιλοξενούμενος... να τον βάλω στην απογραφή ή όχι; Αν έφυγε μετά το 2010 θα τον βάλεις στο Π-1.3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kanikolas Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 54 λεπτά πριν, xxatziva είπε αυτο θα το ξερω αυριο. alla και τωρα αν μπεις gov.gr μπαινεις ως απογραφεας , εχει νεο δελτιο κατοικιας. αρα λογικα απο τωρα μπορεις. πρακτικα οταν ανοιξει η εντυπη απογραφη, θα μπορεις να περνας τα εντυπα. δυστυχως οχι ακομα δεν μας αφηνει. ας ελπισουμε απο 14/12 να μπορουμε (γιατι ουσιαστικα η ηλεκτρονικη καταχωρηση ειναι αυτη που μας επιβεβαιωνει οτι ειναι σωστα τα στοιχεια της απογραφης) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
La_vie_en_tsouknida Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 57 λεπτά πριν, Qwerty_ είπε Στην γειτονιά μας δεν έχει έρθει απογραφέας τι γίνεται; Βρείτε το τηλέφωνο της εποπτείας που ανήκετε και πάρτε τους ένα τηλέφωνο. Μόνο αυτοί ξέρουν Τα τηλέφωνα μπορείτε να τα βρείτε εδώ: https://www.statistics.gr/2021-census-pop-hous-comm Κάτω-κάτω μέσα στο ροζ πλαίσιο έχει δύο αρχεία, ένα με τις εποπτείες της Αττικής κι ένα με τις εποπτείες της υπόλοιπης Ελλάδος. Επεξ/σία 8 Δεκεμβρίου 2021 από La_vie_en_tsouknida 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xxatziva Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 23 λεπτά πριν, kanikolas είπε δυστυχως οχι ακομα δεν μας αφηνει. ας ελπισουμε απο 14/12 να μπορουμε (γιατι ουσιαστικα η ηλεκτρονικη καταχωρηση ειναι αυτη που μας επιβεβαιωνει οτι ειναι σωστα τα στοιχεια της απογραφης) αυτο λεω οταν ανοιξει το εντυπο. τοτε θα μπορεις. δεν πιστευω να το αφησουν για μετα. διοτι αν εχουν λαθη στις καρτελες πως θα τις διορθωσεις στα σύντομα αλλιως ψαξε βρες τους μέσα στις γιορτες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
La_vie_en_tsouknida Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 https://www.imerisia.gr/koinonia/29527_apografi-2021-ti-tha-kerdisoyn-osoi-aytoapografoyn-pos-tha-mpeite-stin-klirosi Ποιος τη χάρη μας! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kanikolas Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 13 λεπτά πριν, xxatziva είπε αυτο λεω οταν ανοιξει το εντυπο. τοτε θα μπορεις. δεν πιστευω να το αφησουν για μετα. διοτι αν εχουν λαθη στις καρτελες πως θα τις διορθωσεις στα σύντομα αλλιως ψαξε βρες τους μέσα στις γιορτες. με αυτους που μπλεξαμε , ολα τα περιμενω 🤣🤣 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostaspsilos13 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 Παιδιά, αν ξέρει κάποιος σίγουρα να μου πει.... Είναι ένας κύριος με προσωρινή αποθήκευση, έχει μπλέξει με νοσοκομεία και τέτοια και δεν μπορεί, δεν προλαβαίνει να την οριστικοποιήσει.. Θα μπορούσα να του κάνω με έντυπο και μετά να ολοκληρώσω την προσωρινή (μετά τις 13 Δεκεμβρίου) ή κάπως αλλιώς? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tasvar Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 Στις 5/12/2021 στις 7:00 ΜΜ, solution1 είπε Ρώτησε τον γείτονα τι αριθμό έχει, πάρε στον αριθμό εξυπηρέτησης που γράφει επάνω, πληκτρολόγησε τα πρώτα 7 ψηφία (του αριθμού του γείτονα) και θα συνδεθείς με τον απογραφέα σου. Αν του δώσεις διεύθυνση, όροφο κλπ, θα σου πει τον κωδικό σου Γίνεται αυτό; Επειδή σε εμένα δεν έχει φανεί απογραφέας. Ούτε σημείωμα, ούτε τίποτα. Πήρα τηλέφωνο στην Ελστατ, αλλά δεν απαντάει. Θέλω να απογραφώ, αλλά δεν έχω λάβει κωδικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
satyllas Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 7 ώρες πριν, La_vie_en_tsouknida είπε Δεν μπορείτε να τον περάσετε. Κάθε άτομο απογράφεται μία φορά Εγώ αντιθέτως, δεν μπορούσα να απογράφω σε μια οικία και απογράφηκα σε δυο.. Ξεκινησα με τους κωδικούς μου να επεξεργάζομαι τον κωδικό του εξοχικού που ήρθε πρώτο. Είδα ότι δεν υπήρχε η δυνατότητα για επιλογή εξοχικού συνδυάζοντας και την κυρία κατοικία ή η επιλογή 0 ένοικοι και το άφησα ημιτελές. οταν ήρθαν οι κωδικοί της κυρίας κατοικίας απεγραψα κανονικά όλη την οικογένεια και επειδή δεν στηνόταν η αρχική εγγραφή στο εξοχικό, εκεί απογράφηκα μόνος μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vassilis_24 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 6 ώρες πριν, xxatziva είπε επειδη περασα μια γύρα απο ελστατ σημερα αν δεις τι κανουν αλλοι τομεαρχες ανετα μου δινουν αλλο τομεα. γιατι μπορουν. οταν τα εχουν γραψει στα @@ τους και σκανε τηλεφωνα οτι λειπουν φακελοι, πόσο νομιζεις θα αντεξουν χωρις να τους δειξουν την πορτα εξοδου. αρκετα ατομα τα ριξαν τζοκερ και τα χωσαν κατοικιες ενω δεν ειναι. τρεχουν τωρα να μαζεψουν τα λαθη τους και δεν μαζευονται. οταν εισαι εργατικος ανταμείβεσαι. οταν ακουω δεν εχουν φακελο εδω εκει, επιτοπου κληση και αστους να τρεχουν μετα. δεν φταιω εγω αν καποιος εχει αράξει και δεν νοιαζεται.4 στην σεντρα ως τωρα. εχουμε ιδιους εποπτες οποτε γιατι να περιμενω τον ζαμανφού να διορθώσουν? ενω εμεις παμε αέρα. μικρα βηματα καθε φορα και ειμαστε ανετοι. αν ειδες το μεηλ σημερα πιανει και γεναρη για εντυπα. γιατι να κανω γιορτες με εντυπα στο κεφαλι? απλα οπως το παω εγω δεν μου λενε κουβεντα. απλα πλεον με ζητανε και αλλοι εποπτες να τρεξω και αλλους τομεις γιατι βλεπουν οτι κατι κανω σωστα. μια δουλεια 5μηνες ας την κανουμε σωστα τουλαχιστον. με προσωρινη τι κανω? μεηλ μεηλ τηλεφωνο με διορθωσεις που πρεπει να γινουν. αν δεν γινουν. ενημερωνω οτι θα γινει με εντυπο. λογω κοβιντ μπειτε να το κανετε. ετσι οσα ειχα προσωρινη κλεισαν. λιγα μενουν αφου δεν τσεκαρουν μεηλ και δεν σηκωνουν τηλ. πιο απλα δεν θα τρεχω για ονλαην+εντυπα μαζι. αν δεν μπορουν να συνεργαστουν και να καταλαβουν τοτε ενημερωνω παραπανω και λενε ετσι κ ετσι για τους κατοίκους. Kαι πού έχεις βρει το mail και το τηλ. όσων έχουν κάνει προσωρινή; Ξαναπήγες από εκεί και τους τα ζήτησες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xxatziva Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, Vassilis_24 είπε Kαι πού έχεις βρει το mail και το τηλ. όσων έχουν κάνει προσωρινή; Ξαναπήγες από εκεί και τους τα ζήτησες; καρτελα ατομο που παρειχε τις πληροφοριες στον κωδικο πανω πατάς. ανοιξε τα ματια σου και δες. αν καποιος εχει προβλημα πως θα τον βοηθησεις ? 2 ώρες πριν, kostaspsilos13 είπε Παιδιά, αν ξέρει κάποιος σίγουρα να μου πει.... Είναι ένας κύριος με προσωρινή αποθήκευση, έχει μπλέξει με νοσοκομεία και τέτοια και δεν μπορεί, δεν προλαβαίνει να την οριστικοποιήσει.. Θα μπορούσα να του κάνω με έντυπο και μετά να ολοκληρώσω την προσωρινή (μετά τις 13 Δεκεμβρίου) ή κάπως αλλιώς? αν δεν κανει οριστικη ονλαην την βαζεις αρνηση ολοκληρωσης και πας με εντυπο. το αρνηση ολοκληρωσης ομως απο14βραδυ και μετά. ετσι ξερεις οτι και αυτα θελουν εντυπο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Georgegr3 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 Υπηρξε καποιο κολλημα σε μενα σχετικα με σε ποια κατοικια θα απογραφω. Ειχα ετοιμες τις φορμες και αποθηκευμενες. Το προβλημα εγκειται στο οτι, πλεον στην κατοικια που θα αφησω κενη, δεν μπορω να κανω οριστικη υποβολη καθως μου λεει οτι χτυπαει στο φυλλο Π1.2. Την κατοικια θελω να την βαλω ως δευτερευουσα χωρις ατομα μεσα, αφου ουσιαστικα δεν μπορω να δηλωθω ουτε σαν φιλοξενουμενος, αφου θα δηλωθω σαν μελος νοικοκυριου σε αλλη κατοικια οπως προειπα. Τι μπορω να κανω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kanikolas Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 5 λεπτά πριν, Georgegr3 είπε Υπηρξε καποιο κολλημα σε μενα σχετικα με σε ποια κατοικια θα απογραφω. Ειχα ετοιμες τις φορμες και αποθηκευμενες. Το προβλημα εγκειται στο οτι, πλεον στην κατοικια που θα αφησω κενη, δεν μπορω να κανω οριστικη υποβολη καθως μου λεει οτι χτυπαει στο φυλλο Π1.2. Την κατοικια θελω να την βαλω ως δευτερευουσα χωρις ατομα μεσα, αφου ουσιαστικα δεν μπορω να δηλωθω ουτε σαν φιλοξενουμενος, αφου θα δηλωθω σαν μελος νοικοκυριου σε αλλη κατοικια οπως προειπα. Τι μπορω να κανω; Στην κενη κατοικια εβαλες 0 μελη νοικοκυριου και 0 φιλοξενουμενα μελη; θεωρω πως με αυτα στο 0 δεν θα πρεπει καν να σου ανοιξει την καρτελα Π1.2. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Georgegr3 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 Ειχα βαλει αρχικα δευτερευουσα κατοικια, 0 μελη, 1 ατομο φιλοξενουμενο μονο και συμπληρωσα την Π1.2. Πλεον, με 0 μελη και 0 φιλοξενουμενους μου λεει δεν ταιριαζουν τα φυλλα, παρολο που ειναι κρυμμενο το Π1.2 Μονο αν την βαλω κενη κατοικια αποθηκευει κανονικα, αλλα ειναι λαθος, γιατι απλα δεν ειναι μονιμη οχι κενη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα