Προς το περιεχόμενο

Απογραφή Κτηρίων - Πληθυσμού 2021(Προκήρυξη ΕΛΣΤΑΤ)

velissarios1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 ώρα πριν, solution1 είπε

Γενικά, πώς δουλεύετε; Χτυπάτε κουδούνια ή τ' αφήνετε στα γραμματοκιβώτια;

Κι αν ναι, μέχρι τι ώρα χτυπάτε;

Πήγα σαββατοκύριακο μεσημεράκι, χτύπησα κουδούνια, όπου δεν απάντησαν, κάτω απτην πόρτα 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

5 ώρες πριν, xxatziva είπε

για ξαναδες καλυτερα. μπαινεις και βλεπεις τα παντα για ολο τον τομεα.  μαλλον δεν ασχολείσαι οσο πρεπει. μη ολοκληρωμενα τμηματα πατα. βλεπεις λάθη. στέλνεις μεηλ  στον κατοικο και περιμενεις να κανει οριστικη μετα. σε αλλους στελνεις και σε αγνοουν. οκ. αναμονη και για τετοια.

Αυτή η τακτική θα ήταν μια καλή λύση για όσες δηλώσεις έχουν παραμείνει σε προσωρινή αποθήκευση (και είναι πολλές στον τομέα μου). Όμως, η εποπτεία που υπάγομαι απαγόρευσε να χρησιμοποιούμε προσωπικά στοιχεία από τα δελτία καθώς αντιβαίνουν στο κανονισμό απογραφής.

29 λεπτά πριν, funkopop είπε

Πήρα τα έντυπα παιδιά (μια ολόκληρη κούτα χαρτομάνι)απλά θα πρέπει να τελειώσει η αυτοαπογραφή πρώτα. 

Ναι αλλα μπορεις τουλαχιστον να απογραψεις τηλεφωνικα (εστω και προσωρινα στα εντυπα) καποιους που σου εχουν δωσει τηλεφωνο και σου εχουν πει σιγουρα πως δεν θα απογραφουν μονοι τους κτλ.

Σου ειπαν καθολου για προθεσμιες κτλ; σου δωσανε και χαρτια βεβαιωσεις απογραφης; 

41 λεπτά πριν, kanikolas είπε

Ναι αλλα μπορεις τουλαχιστον να απογραψεις τηλεφωνικα (εστω και προσωρινα στα εντυπα) καποιους που σου εχουν δωσει τηλεφωνο και σου εχουν πει σιγουρα πως δεν θα απογραφουν μονοι τους κτλ.

Σου ειπαν καθολου για προθεσμιες κτλ; σου δωσανε και χαρτια βεβαιωσεις απογραφης; 

Άτυπα ναι😜 Και βεβαιώσεις απογραφής & ειδοποιητήρια που γράφουν ότι πέρασες να τους απογράψεις δεν τους βγήκες και θα ξαναπεράσεις την ταδε ημερομηνία.

Μάλλον μέχρι τις 23, δεν ήξερε

σίγουρα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

στέλνεις μεηλ με τα λαθη τους. αν το φτιαξουν και κανουν οριστικη ειναι οκ. αν δεν, τότε  τους καλεις να διορθωσουν και να κλεισουν. αλλιως θα εχετε εντυπα και ονλαην ολα μαζι. αν καποια ονλαην δεν κλεισουν πρεπει να γινει εντυπο υποχρεωτικα μετα. μου φαινεται τομεαρχες-απογραφεις θελετε να τρεχετε αντι να κάνετε μικρα βηματα καθε φορα και να ξερετε οτι δεν υπαρχουν λαθη στον τομεα-τμημα. εγω ως τωρα προσωπικα ειμαι οκ. απλα θελω να μειωσω τα εντυπα οσο γινεται γιατι ο κορώνας κανει πάρτυ. αν συμβει κατι μας έστειλαν επιτόπου.

Επεξ/σία από xxatziva
  • Like 1

19 λεπτά πριν, funkopop είπε

Άτυπα ναι😜 Και βεβαιώσεις απογραφής & ειδοποιητήρια που γράφουν ότι πέρασες να τους απογράψεις δεν τους βγήκες και θα ξαναπεράσεις την ταδε ημερομηνία.

Μάλλον μέχρι τις 23, δεν ήξερε

σίγουρα.

Τουλαχιστον στα δωσανε να οργανωθεις να ξεκινησεις αμεσως μετα την αυτοαπογραφη. Εμας προβλεπω να μας τα δινουν 14, 15 Δεκεμβρη ....Χαλαραααα. ..

3 ώρες πριν, solution1 είπε

Γενικά, πώς δουλεύετε; Χτυπάτε κουδούνια ή τ' αφήνετε στα γραμματοκιβώτια;

Κι αν ναι, μέχρι τι ώρα χτυπάτε;

Χτυπας κουδουνια και το δινεις στο χερι. Σε οσους δεν ανοιγουν, καλυτερα κατω απο την πορτα τους. Απλα θελει σε πολυκατοικιες με πολλα σπιτια λιγο προσοχη να κρατησεις καλες (προσωπικες) σημειωσεις ωστε να ξερεις τι εχεις δωσει σε ποιον, για να σε διευκολυνει στην επομενη φαση.

• Like 1

2 λεπτά πριν, kanikolas είπε

Τουλαχιστον στα δωσανε να οργανωθεις να ξεκινησεις αμεσως μετα την αυτοαπογραφη. Εμας προβλεπω να μας τα δινουν 14, 15 Δεκεμβρη ....Χαλαραααα. ..

Θεωρώ πως θα τα δώσουν σε όλους πιο νωρίς, εκτός κι αν πάρει παράταση. Γιατί αν τα παραλάβεις πχ στις 14 και έχεις μέχρι τις 23 περιθώριο δεν βγαίνει. Πρώτα απ’ όλα ποιόν θα βρεις σπίτι του μετά τις 20 του μήνα;!

• Like 1

1 λεπτό πριν, satsok2 είπε

Με την απογραφή κτηρίων που δεν κατοικούνται, ξέρει κανείς τι πρέπει να γινει;

Εννοεις κτιριο-διαμερισμα ερειπιο εγκαταλελειμενο ή κενη κατοικια (δηλαδη διαμερισμα κανονικο που δεν μενει κανενας γιατι προοριζεται πχ για ενοικιαση);

Αν ειναι η δευτερη περιπτωση απογραφεται κανονικα. Βρισκεις (αν γινεται τον ιδιοκτητη) για τις απλες ερωτησεις κατοικιας 1 με 14 ή καποιον καλα πληροφορημενο γειτονα. Βεβαια τωρα αν εισαι Αθηνα (οπως εγω) τι πληροφορια να ξερει ο γειτονας (καλα καλα ονομα δεν θυμουνται...)

2 λεπτά πριν, funkopop είπε

Θεωρώ πως θα τα δώσουν σε όλους πιο νωρίς, εκτός κι αν πάρει παράταση. Γιατί αν τα παραλάβεις πχ στις 14 και έχεις μέχρι τις 23 περιθώριο δεν βγαίνει. Πρώτα απ’ όλα ποιόν θα βρεις σπίτι του μετά τις 20 του μήνα;!

Ναι γιατι κυριακη 19 δεκεμβριου που θα ειναι ανοιχτα τα μαγαζια, θα βρεις...😁😁

• Like 1

Στις 6/12/2021 στις 4:17 ΜΜ, spyros1314 είπε

Ερώτηση προς τους απογραφείς.

Μαζί με το έντυπο Ο-3 σας δώσανε και χάρτη της περιοχής για να δείτε το οικοδομικό τετράγωνο;

Εμάς χάρτη δεν μας είχαν δώσει

Στις 6/12/2021 στις 4:40 ΜΜ, Muchacho είπε

πρέπει να τηρούμε την αρίθμηση των εντύπων

Τι εννοείς ότι πρέπει να τηρούμε την αρίθμηση των εντύπων?

27 λεπτά πριν, kanikolas είπε

Εννοεις κτιριο-διαμερισμα ερειπιο εγκαταλελειμενο ή κενη κατοικια (δηλαδη διαμερισμα κανονικο που δεν μενει κανενας γιατι προοριζεται πχ για ενοικιαση);

Αν ειναι η δευτερη περιπτωση απογραφεται κανονικα. Βρισκεις (αν γινεται τον ιδιοκτητη) για τις απλες ερωτησεις κατοικιας 1 με 14 ή καποιον καλα πληροφορημενο γειτονα. Βεβαια τωρα αν εισαι Αθηνα (οπως εγω) τι πληροφορια να ξερει ο γειτονας (καλα καλα ονομα δεν θυμουνται...)

Ναι γιατι κυριακη 19 δεκεμβριου που θα ειναι ανοιχτα τα μαγαζια, θα βρεις...😁😁

Είναι όλα τα σπίτια ευτυχώς 10 λεπτά με τα πόδια απ’το σπίτι μου, θα τους βρω που θα μου πανεεεεε😂

Στην Θεσσαλονίκη έχει ψοφοκρυο θέλω να δω τους απογραφείς πως θα καταφέρουν μέσα σε 10 μέρες να κάνουν τα έντυπα μέσα σε αυτές τις συνθήκες.Μιλάμε για κρατικοδίαιτα μπάζα...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θα υποφέρουμε μάλλον. Και φυσικά μέσα στις γιορτές θα κάνουμε ελέγχους και θα τα περνάμε ηλεκτρονικά. Ευχαριστούμε ελστατ 👌 

Ενταξει εγώ έχω περίπου 80 σπίτια να απογραψω, 8 την ημέρα βγαίνουν ΑΝτους βρίσκω. Αλλά στην περιοχή μου θα πρέπει να κλείνω και ραντεβού για να πάω με διερμηνέα...δηλαδή καλή χρονιά.

Επεξ/σία από Darky
  • Sad 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
51 λεπτά πριν, Darky είπε

8 την ημέρα βγαίνουν ΑΝτους βρίσκω. 

Αν τους βρισκουμε...οπως το λες! αυτο ειναι το θεμα!!

4 ώρες πριν, funkopop είπε

στις βεβαιωσεις απογραφης για πες μας εσυ που τα εχεις παρει ηδη τα χαρτια: συμπληρωνουμε μονο ονοματεπωνυμο και διευθυνση ή ολα (12ψηφιο κωδικο, οικοδομικο τετραγωνο, κωδικος απογραφεα κτλ.) Ελπιζω οχι τοσα πολλα!!!🤣

Επεξ/σία από kanikolas

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...