Προς το περιεχόμενο

Απογραφή Κτηρίων - Πληθυσμού 2021(Προκήρυξη ΕΛΣΤΑΤ)

velissarios1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

34 λεπτά πριν, kanikolas είπε

Αλλο τι τιτλο βαζουν τα sites για να δεχτουν κλικ! Αν ηταν στην σελιδα της ΕΛΣΤΑΤ ο τιτλος αυτος, οκ εχεις δικιο!

Εντωμεταξυ μας ηρθε πριν ελαχιστα λεπτα mail που λεει με λιγα λογια "οσοι εχουν κανει προσωρινη αποθηκευση, να τους ειδοποιησουμε να κανουνε οριστικη υποβολη κτλ. κτλ." Μας προτεινει και ενα κειμενακι κτλ.

Αν ηταν να περιμεναμε τοσο καιρο ΕΛΣΤΑΤ μεχρι να ξυπνησεις και να μας στειλεις ενημερωση!!! Ευτυχως οι περισσοτεροι εχουμε προνοησει ηδη να τους ειδοποιησουμε και έχουμε ελαχιστες (ή και καθολου) προσωρινα αποθηκευμενες!

μπορείς μήπως να κανεις ενα copy-paste το κειμενάκι για το e-mail;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

5 λεπτά πριν, prefuse είπε

Σημερα κάθισα και μέτρησα,

εχω 5-6 που θα γίνουν με παραδοσιακή απογραφή

3 αρνητές

3 που δεν θα μου ανοίξουν (φαινόταν κάθε φορα που πηγαινα να αφήσω κωδικό ή μετα που πέρασα για υπενθύμιση)

30-40 κενές ή ανύπαρκτες

ερώτηση άσχετου, πως ειναι τα "αξιώματα" 

τομεάρχης > επόπτης > απογραφέας;

γιατι εχω 2 τηλέφωνα που μάλλον ειναι επόπτες (εχω μιλήσει με τον έναν για καποια θεματα που είχα, και εναν τομεάρχη που μου βγάζει το ονομα του στην 03 αλλα δεν εχω τηλέφωνο του και μια φορά που πήραμε τηλέφωνο με τον μαλλον επόπτη μου, δεν πήραμε απάντηση και μας έκλεισε το τηλέφωνο με αγένεια) 

Βασικά επόπτες δεν ειναι αυτοί που μας μοίρασαν το υλικό;

Η ιεραρχία είναι: 

Επόπτης

Βοηθός επόπτη

Τομεάρχης

Απογραφέας

Εμένα το υλικό μου το έδωσε ο τομεάρχης

• Like 2

Μόλις τώρα, La_vie_en_tsouknida είπε

Η ιεραρχία είναι: 

Επόπτης

Βοηθός επόπτη

Τομεάρχης

Απογραφέας

Εμένα το υλικό μου το έδωσε ο τομεάρχης

ευχαριστώ και ποιος βγάζει τους κωδικούς κτηρίων, διευθύνσεις κτλ

εμενα το υλικό δεν μου το εδωσε ο τομεάρχης καθως δεν τον έχω δει ποτέ.

• Confused 1

1 λεπτό πριν, prefuse είπε

ευχαριστώ και ποιος βγάζει τους κωδικούς κτηρίων, διευθύνσεις κτλ

εμενα το υλικό δεν μου το εδωσε ο τομεάρχης καθως δεν τον έχω δει ποτέ.

Ο τομεάρχης έκανε την απογραφή κτηρίων (προ διμήνου). Η Ο3 βασίζεται στη δική του (καλή ή κακή) δουλειά. 

• Like 2

8 λεπτά πριν, La_vie_en_tsouknida είπε

Ο τομεάρχης έκανε την απογραφή κτηρίων (προ διμήνου). Η Ο3 βασίζεται στη δική του (καλή ή κακή) δουλειά. 

αρα αυτός εκανε "εξαιρετική" δουλειά και οταν τον πηραμε τηλεφωνο μας το έκλεισε.

Υπάλληλοι της ΕΛΣΤΑΤ ειναι μονο οι επόπτες ή και βοηθός επόπτη;

οι τομεάρχες ειναι νομίζω οπως οι απογραφεις με σύμβαση.

1 λεπτό πριν, prefuse είπε

αρα αυτός εκανε "εξαιρετική" δουλειά και οταν τον πηραμε τηλεφωνο μας το έκλεισε.

Υπάλληλοι της ΕΛΣΤΑΤ ειναι μονο οι επόπτες ή και βοηθός επόπτη;

οι τομεάρχες ειναι νομίζω οπως οι απογραφεις με σύμβαση.

Νομίζω ότι οι επόπτες και οι βοηθοί επόπτες είναι με σύμβαση οκτώ μηνών τύπου ΑΣΕΠ ΣΟΧ

Οι τομεάρχες πληρώνονται με ένα στάνταρ ποσό (300 ή 400 ευρώ δε θυμάμαι) για 4 μήνες με τίτλο κτήσης.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
48 λεπτά πριν, La_vie_en_tsouknida είπε

Νομίζω ότι οι επόπτες και οι βοηθοί επόπτες είναι με σύμβαση οκτώ μηνών τύπου ΑΣΕΠ ΣΟΧ

Οι τομεάρχες πληρώνονται με ένα στάνταρ ποσό (300 ή 400 ευρώ δε θυμάμαι) για 4 μήνες με τίτλο κτήσης.

Οι εποπτες και οι βοηθοι ειναι μονιμοι...Οι τομεαρχες σωστα ειναι με συμβαση 4 μηνων η οποια ληγει τον Δεκεμβριο...

Επεξ/σία από ppaio

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, ppaio είπε

Οι εποπτες και οι βοηθοι ειναι μονιμοι...Οι τομεαρχες σωστα ειναι με συμβαση 4 μηνων η οποια ληγει τον Δεκεμβριο...

Για να το λέτε, κάτι θα ξέρετε. Απλά είχα δει μία προκήρυξη ΕΛΣΤΑΤ ΣΟΧ που ζητούσε αρκετά άτομα για την απογραφή και υπέθεσα ότι είναι για επόπτες. 

Αυτήν εδώ είδα: https://www.statistics.gr/2021-census-pop-hous-enum_tom

Τώρα που έκατσα και την διάβασα είναι για τους βοηθούς επόπτες, οπότε οι επόπτες είναι μόνιμο προσωπικό της ΕΛΣΤΑΤ

Επεξ/σία από La_vie_en_tsouknida
  • Like 1

Μόλις τώρα, andreasgt21 είπε

Προσπαθώ να μπω στο με αφμ αλλά είναι λανθασμένο. Τι όνομα.και κωδικό πρέπει να βάλω;

Αν εννοείς στην ηλεκτρονική Ο3, όταν μου είχε παρουσιαστεί εμένα το πρόβλημα μπήκα με όνομα ΑΦΜ και κωδικό πάλι ΑΦΜ.

Μπορει να εχει ξανασυζητηθει, σημερα ειπα να κανω και αυτη την βλακεια και μου βγαζει αυτο το μυνημα.
Μας εχουν δωσει μια καρτα που γραφει μεσα χειρογραφα εναν 12ψηφιο, αυτο βαζω και περνω το παρακατω μυνημα σφαλματος. Φυσικα στο τηλεφωνο που καλεσα σιγα μην απανταγε κανεις.

Λεω να γινω αρνητης απογραφης, εχω βαρεθει αυτο το κρατος.

1468223920_.png.4bd0384312bf5429c970a79549e5a40b.png

35 λεπτά πριν, safridia είπε

Μπορει να εχει ξανασυζητηθει, σημερα ειπα να κανω και αυτη την βλακεια και μου βγαζει αυτο το μυνημα.
Μας εχουν δωσει μια καρτα που γραφει μεσα χειρογραφα εναν 12ψηφιο, αυτο βαζω και περνω το παρακατω μυνημα σφαλματος. Φυσικα στο τηλεφωνο που καλεσα σιγα μην απανταγε κανεις.

Λεω να γινω αρνητης απογραφης, εχω βαρεθει αυτο το κρατος.

1468223920_.png.4bd0384312bf5429c970a79549e5a40b.png

ή χρειάζεται μία ανανέωση ο browser ή ο κωδικός είναι λάθος; Λυπάμαι που δεν σας απαντά ο απογραφέας. Του αφήσατε ηχητικό μήνυμα; Ίσως να μην είναι διαθέσιμος τώρα και να επικοινωνήσει μαζί σας αργότερα. 

2 ώρες πριν, Ton_Berns είπε

μπορείς μήπως να κανεις ενα copy-paste το κειμενάκι για το e-mail;

Δεν το εχω ανοιξει καν το επισυναπτομενο αρχειο που μας εστειλαν. Δεν μπορω να το στειλω (υποτιθεται ειναι εμπιστευτικο), λογικα θα σας στειλει παρομοιο μειλ και η δικια σας εποπτεια (εκτος αν κοιμουνται ακομα περισσοτερο απο την δικια μας)😂😂

Μπορω ωστοσο να σου γραψω τι εστελνα εγω στους δικους μου (προσοχη μην κανεις μαζικη αποστολη γιατι δεν επιτρεπεται να βλεπει ο καθενας αυτοαπογραφομενος το εμαιλ του αλλου, ή θα τα στελνεις ενα ενα ή θα κανεις ιδιαιτερη κοινοποιηση κτλ.)

Λοιπον εγω αυτο εστελνα:

Αυτοαπογραφή - Απομενει ενα κλικ για την ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΥΠΟΒΟΛΗ

Καλησπέρα σας!

Ονομάζομαι ........................ και έχω οριστεί από την ΕΛΣΤΑΤ ως απογραφέας για την πολυκατοικία σας.

Παρατήρησα πως έχετε κάνει ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ και όχι ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΥΠΟΒΟΛΗ στην απογραφή σας! 

Αν δεν εχετε να συμπληρωσετε κατι αλλο στις καρτελες, παρακαλώ πατηστε το κουμπί ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΥΠΟΒΟΛΗ ΔΕΛΤΙΟΥ ( βρίσκεται στα αριστερά της οθόνης, αν χρησιμοποιείτε υπολογιστή) για να γίνει οριστικη απογραφη. Με το που πατήσετε το κουμπί και γίνει οριστική υποβολη, μπορείτε να κατεβάσετε και σε pdf την βεβαίωση απογραφής!

Αν ωστόσο έχετε ανάγκη απο βοηθεια και έχετε απορίες κτλ. μπορειτε να επικοινωνησετε μαζι μου στο τηλεφωνο που έχει στο φακελο σας (σε περιπτωση που ειμαι εκτος τηλεφωνου, μου αφηνετε ηχητικο μηνυμα και το βλεπω μετα απο λιγες ώρες)!

Ευχαριστώ πολύ!
Ο απογραφέας της πολυκατοικίας
  • Like 2

1 ώρα πριν, La_vie_en_tsouknida είπε

Αν εννοείς στην ηλεκτρονική Ο3, όταν μου είχε παρουσιαστεί εμένα το πρόβλημα μπήκα με όνομα ΑΦΜ και κωδικό πάλι ΑΦΜ.

Στο Voip εννοώ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
32 λεπτά πριν, andreasgt21 είπε

Στο Voip εννοώ

Στο Voip βάζουμε τον επταψηφιο κωδικο μας και το password που μας έδωσαν... 

Επεξ/σία από La_vie_en_tsouknida

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...