Agnesk Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 Καλησπέρα παιδια , πρωτη φορα θα απογραψω και θα ήθελα να σας ρωτησω.. Είμαι άνεργη τι ενέργειες θα πρεπει να κάνω ώστε να πληρωθω ; εισόδημα πολυ χαμηλό.. Πρέπει να κάνω αυτό με το τίτλο κτήσης στον ΕΦΚΑ ; και αν ναι πως ;
andreasgt21 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, SaulGoodman είπε Μετά το τέλος της απογραφής θα πρέπει να τα παραδώσουμε, για αυτό έχει από πίσω τα στοιχεία του εκπροσώπου του νοικοκυριού για τις χειρόγραφες απογραφές. Ναι και εγώ έτσι νόμιζα, όμως στο μονόφυλλο δεν έχει τα στοιχεία του εκπροσώπου. Όταν είπα στην επόπτρια ότι το μονόφυλλο δεν έχει από πίσω τα στοιχεία, μου είπε ότι η ΕΛΣΤΑΤ έχει κάνει λάθος και ότι πρέπει να χρησιμοποιήσω το φυλλάδιο με τα πολλά φύλλα μέσα που είναι και για την κατοικία και για τα άτομα. Ναι συμφωνώ ότι να ναι... Εγώ δε νομίζω ότι ισχύει αυτό γιατί πολλούς θα τους απογράψουμε τηλεφωνικώς
La_vie_en_tsouknida Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 7 ώρες πριν, Agnesk είπε Καλησπέρα παιδια , πρωτη φορα θα απογραψω και θα ήθελα να σας ρωτησω.. Είμαι άνεργη τι ενέργειες θα πρεπει να κάνω ώστε να πληρωθω ; εισόδημα πολυ χαμηλό.. Πρέπει να κάνω αυτό με το τίτλο κτήσης στον ΕΦΚΑ ; και αν ναι πως ; Όλοι οι απογραφείς ανεξαρτήτου ιδιότητας και εισοδήματος θα αμειφθούν με τίτλο κτήσης (ή με απόδειξη παροχής υπηρεσιών αν έχουν κάνει έναρξη επιτηδευματία στην εφορία). Τώρα για το πως, το μόνο που γνωρίζω είναι ότι ο καθένας μας θα πρέπει να απογραφεί στο υποκατάστημα ΕΦΚΑ που υπάγεται όταν η ΕΛΣΤΑΤ θα στείλει σε εμάς ή στον ΕΦΚΑ τις συμβάσεις μας. (Φαντάζομαι ότι αυτό θα συμβεί στο τέλος της απογραφής). Αν ισχύει κάτι άλλο και το γνωρίζει κάποιος εδώ μέσα, ας μας ενημερώσει. ΕΦΚΑ: https://www.efka.gov.gr/el/menoy/sychnes-eroteseis-kai-apanteseis/asphalise-eisphores/titlos-kteses
MrZeroGR Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 Καλημέρα σε όλους και πάλι, Στη παρακολούθηση εργασιών απογραφών δεν με αφήνει να μπω με το ΑΦΜ μου και όταν πατάω ότι ξέχασα τον κωδικό μου μου βγάζει ανύπαρκτος κωδικός χρήστη; Γνωρίζει κάποιος τι πρέπει να κάνω; Επικοινωνώ με επόπτη ή με ΕΛΣΤΑΤ. Επίσης, ο τομεάρχης δεν έχει περάσει κάποια σπίτια από την περιοχή που έχω, αλλά έχει περάσει κανονικά τα μαντριά τους σαν άλλη κατοικία. Γνωρίζεται πώς περνάω τα σπίτια;
La_vie_en_tsouknida Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 11 λεπτά πριν, MrZeroGR είπε Καλημέρα σε όλους και πάλι, Στη παρακολούθηση εργασιών απογραφών δεν με αφήνει να μπω με το ΑΦΜ μου και όταν πατάω ότι ξέχασα τον κωδικό μου μου βγάζει ανύπαρκτος κωδικός χρήστη; Γνωρίζει κάποιος τι πρέπει να κάνω; Επικοινωνώ με επόπτη ή με ΕΛΣΤΑΤ. Επίσης, ο τομεάρχης δεν έχει περάσει κάποια σπίτια από την περιοχή που έχω, αλλά έχει περάσει κανονικά τα μαντριά τους σαν άλλη κατοικία. Γνωρίζεται πώς περνάω τα σπίτια; Προσπαθήστε να μπείτε με username ΑΦΜ και password ΑΦΜ Στις 30/11/2021 στις 6:41 ΜΜ, La_vie_en_tsouknida είπε Αν δεν υπάρχει το κτήριο στην Ο3 του θα μπει στην ηλεκτρονική του Ο3 και θα επιλέξει: Προσθήκη κατοικίας σε νέο κτήριο. Εκεί θα φτιάξει το κτήριο και την πρώτη κατοικία με τον κωδικό που θα της δώσει. Μετά θα πάει Προσθήκη κατοικίας σε υπάρχον κτήριο και θα προσθέσει εκεί και τις υπόλοιπες κατοικίες του κτηρίου και τους κωδικούς τους. Οι κωδικοί που θα φτιάξει θα είναι της μορφής ΧΧΧΧΧΧΧ (οι επτά κοινοί κωδικοί που έχει) μετά 00 και μετά κοιτά ποιος είναι ο αριθμός του τελευταίου κωδικού που έχει στην Ο3 του και πάει στον αμέσως επόμενο, δηλ. αν είναι πχ. 134 βάζει 135. Οπότε ο νέος κωδικός θα είναι ΧΧΧΧΧΧΧ00135
Agnesk Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, La_vie_en_tsouknida είπε Όλοι οι απογραφείς ανεξαρτήτου ιδιότητας και εισοδήματος θα αμειφθούν με τίτλο κτήσης (ή με απόδειξη παροχής υπηρεσιών αν έχουν κάνει έναρξη επιτηδευματία στην εφορία). Τώρα για το πως, το μόνο που γνωρίζω είναι ότι ο καθένας μας θα πρέπει να απογραφεί στο υποκατάστημα ΕΦΚΑ που υπάγεται όταν η ΕΛΣΤΑΤ θα στείλει σε εμάς ή στον ΕΦΚΑ τις συμβάσεις μας. (Φαντάζομαι ότι αυτό θα συμβεί στο τέλος της απογραφής). Αν ισχύει κάτι άλλο και το γνωρίζει κάποιος εδώ μέσα, ας μας ενημερώσει. ΕΦΚΑ: https://www.efka.gov.gr/el/menoy/sychnes-eroteseis-kai-apanteseis/asphalise-eisphores/titlos-kteses 1 ώρα πριν, La_vie_en_tsouknida είπε Όλοι οι απογραφείς ανεξαρτήτου ιδιότητας και εισοδήματος θα αμειφθούν με τίτλο κτήσης (ή με απόδειξη παροχής υπηρεσιών αν έχουν κάνει έναρξη επιτηδευματία στην εφορία). Τώρα για το πως, το μόνο που γνωρίζω είναι ότι ο καθένας μας θα πρέπει να απογραφεί στο υποκατάστημα ΕΦΚΑ που υπάγεται όταν η ΕΛΣΤΑΤ θα στείλει σε εμάς ή στον ΕΦΚΑ τις συμβάσεις μας. (Φαντάζομαι ότι αυτό θα συμβεί στο τέλος της απογραφής). Αν ισχύει κάτι άλλο και το γνωρίζει κάποιος εδώ μέσα, ας μας ενημερώσει. ΕΦΚΑ: https://www.efka.gov.gr/el/menoy/sychnes-eroteseis-kai-apanteseis/asphalise-eisphores/titlos-kteses σε ευχαριστώ πολυ για την απάντηση σου, οπότε αναμένουμε!
funkopop Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 Ας δώσουν τα έντυπα (είτε τηλέφωνα) μιας ούτε και αυτοί ξέρουν τι θα ακολουθήσει τελικά με το τέλος της αυτοαπογραφής στις 13 του μήνα, να ξεμπερδέψουμε όσοι καθόμαστε & ας το τραβήξουν όσο θέλουν. Ήμαρτον, τέτοια χύμα κατάσταση δεν έχω ξανασυναντήσει. 1
Twisted_Metal Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 Καλυτερη απόφαση απο την απόρριψη της συμβασης με την ΕΛΣΤΑΤ δεν εχω παρει εδω και χρόνια. Βρωμαγε ερασιτεχνισμο εξ αρχής. Καλα, δεν πιανω καν το "τυρακι" των €1200 μικτων... Τσαπατσουλικη δουλεια, την χειροτερη περιοδο και με μια κοινωνια κτηνώδη (σε σημαντικο ποσοστο). Κακως εκανα εξ αρχής αιτηση. Ελπιζω να σας πληρώσουν (ο,τι τελος παντων πληρωσουν απο τα "και καλα" €1200) συντομοτατα. 6 1
Gatoskylo8 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Ας μας πει κάποιος με σιγουριά, ρωτάνε οι απογραφείς για το αν τα πρόσωπα του νοικοκυριού είναι μπολιασμένα; Επεξ/σία 2 Δεκεμβρίου 2021 από Gatoskylo8 1
Panagiotis 05 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, Gatoskylo8 είπε Ας μας πει κάποιος με σιγουριά, ρωτάνε οι απογραφείς για το αν τα πρόσωπα του νοικοκυριού είναι μπολιασμένα; δεν ρωτάνε. έχουν κρυμμένο scanner στις τσέπες τους και σκανάρουν το τσιπάκι που σας έβαλαν μαζί με το εμβόλιο. όταν βγουν από το σπίτι ξέρουν πόσοι και ποιοι από το νοικοκυριό είναι μπολιασμένοι και ποιοι όχι. Επεξ/σία 2 Δεκεμβρίου 2021 από Panagiotis 05 1
kostaspsilos13 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Panagiotis 05 είπε δεν ρωτάνε. έχουν κρυμμένο scanner στις τσέπες τους και σκανάρουν το τσιπάκι που σας έβαλαν μαζί με το εμβόλιο. όταν βγουν από το σπίτι ξέρουν πόσοι και ποιοι από το νοικοκυριό είναι μπολιασμένοι και ποιοι όχι. Επίσης, όσοι βρεθούν να μην έχουν εμβολιαστεί, βγαίνοντας ο απογραφεας δίνει το οκ στους ελεύθερους σκοπευτές στην απέναντι πολυκατοικία να χρησιμοποιήσουν το φυσοκάλαμο με τις σύριγγες.. Επεξ/σία 2 Δεκεμβρίου 2021 από kostaspsilos13
kanikolas Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 8 λεπτά πριν, Twisted_Metal είπε "ΕΛΣΤΑΤ: Αναζητεί απογραφεις με μισθο €1200" ^ Ήταν οι τίτλοι σε όλα τα sites. Αν ισχύει αυτό που λες, τοτε εκτος απο τσαπατσουληδες είναι και ανηθικοι ψεύτες. Αλλο τι τιτλο βαζουν τα sites για να δεχτουν κλικ! Αν ηταν στην σελιδα της ΕΛΣΤΑΤ ο τιτλος αυτος, οκ εχεις δικιο! Εντωμεταξυ μας ηρθε πριν ελαχιστα λεπτα mail που λεει με λιγα λογια "οσοι εχουν κανει προσωρινη αποθηκευση, να τους ειδοποιησουμε να κανουνε οριστικη υποβολη κτλ. κτλ." Μας προτεινει και ενα κειμενακι κτλ. Αν ηταν να περιμεναμε τοσο καιρο ΕΛΣΤΑΤ μεχρι να ξυπνησεις και να μας στειλεις ενημερωση!!! Ευτυχως οι περισσοτεροι εχουμε προνοησει ηδη να τους ειδοποιησουμε και έχουμε ελαχιστες (ή και καθολου) προσωρινα αποθηκευμενες! 2
funkopop Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, kanikolas είπε Αλλο τι τιτλο βαζουν τα sites για να δεχτουν κλικ! Αν ηταν στην σελιδα της ΕΛΣΤΑΤ ο τιτλος αυτος, οκ εχεις δικιο! Εντωμεταξυ μας ηρθε πριν ελαχιστα λεπτα mail που λεει με λιγα λογια "οσοι εχουν κανει προσωρινη αποθηκευση, να τους ειδοποιησουμε να κανουνε οριστικη υποβολη κτλ. κτλ." Μας προτεινει και ενα κειμενακι κτλ. Αν ηταν να περιμεναμε τοσο καιρο ΕΛΣΤΑΤ μεχρι να ξυπνησεις και να μας στειλεις ενημερωση!!! Ευτυχως οι περισσοτεροι εχουμε προνοησει ηδη να τους ειδοποιησουμε και έχουμε ελαχιστες (ή και καθολου) προσωρινα αποθηκευμενες! Το ίδιο μέιλ έλαβα το πρωί και γελούσα😂 οι τύποι δεν παίζονται. Πραγματικά ποτέ ξανά, όσοι έκαναν απόρριψη συμμετοχής είχαν άγιο. Να τελειώσει η προθεσμία να ξεμπερδέψουμε να ησυχάσει το κεφάλι μας. 2
prefuse Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Σημερα κάθισα και μέτρησα, εχω 5-6 που θα γίνουν με παραδοσιακή απογραφή 3 αρνητές 3 που δεν θα μου ανοίξουν (φαινόταν κάθε φορα που πηγαινα να αφήσω κωδικό ή μετα που πέρασα για υπενθύμιση) 30-40 κενές ή ανύπαρκτες ερώτηση άσχετου, πως ειναι τα "αξιώματα" τομεάρχης > επόπτης > απογραφέας; γιατι εχω 2 τηλέφωνα που μάλλον ειναι επόπτες (εχω μιλήσει με τον έναν για καποια θεματα που είχα, και εναν τομεάρχη που μου βγάζει το ονομα του στην 03 αλλα δεν εχω τηλέφωνο του και μια φορά που πήραμε τηλέφωνο με τον μαλλον επόπτη μου, δεν πήραμε απάντηση και μας έκλεισε το τηλέφωνο με αγένεια) Βασικά επόπτες δεν ειναι αυτοί που μας μοίρασαν το υλικό; τους κωδικους με τις διευθύνσεις ποιος τις επιμελήθηκε; για να ξέρω ποιος δεν περπάτησε την περιοχή και μαλλον έκανε copy/paste οτι υπήρχε απο το 2011 ή εκανε οτι ναναι δουλειά για να τελειώνει. γιατι το να υπάρχουν ελλειψεις και λάθη ειναι αποδεκτό, αλλα οχι αν ειναι τα μισα λάθος... Επεξ/σία 2 Δεκεμβρίου 2021 από prefuse
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα