manzana Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 https://www.tovima.gr/2021/11/30/finance/plan-b-gia-tilefoniki-apografi/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xxatziva Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 15 λεπτά πριν, manzana είπε https://www.tovima.gr/2021/11/30/finance/plan-b-gia-tilefoniki-apografi/ αν δεν μπει στην καρτελα να δηλωσει τηλεφωνο πως θα τον βρεις? εγω σαν τομεαρχης το δουλευω μεηλ-τηλεφωνο εναλλαξ. αρκετοι απαντανε στο 1 ή στο αλλο. ευτυχως θα εχω αρκετα εντυπα αφου μιλαμε για 70+ ηλικιες. αρα απο τωρα ξερω τι θα γινει. οι απογραφεις επισης ειναι ετοιμοι ψυχολογικα οτι θα γραφουμε μεχρι να πατησουμε στον πλανητη αρη. δεν μας πειραζει. οτι χρειαζονται σε5λεπτα τους εχω την λυση. δεν εχουν αγχος και τζαμπα τρεξιμο. απλα συνεργαζομαστε και γνωριζουμε τα ιδια πραματα. οποτε δεν χρειαζεται στο τελος ελεγχος για ολα. λιγα βηματα καθε φορα και ολα ειναι καλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karolos Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Καλησπέρα! Κατά την απογραφή, δεν δέχεται ούτε το ΑΦΜ ουτε το ΑΜΚΑ. Επισης δεν μου παιρνει και ολα νουμερα. Τι παιζει; Ξερει κανεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xxatziva Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 48 λεπτά πριν, karolos είπε Καλησπέρα! Κατά την απογραφή, δεν δέχεται ούτε το ΑΦΜ ουτε το ΑΜΚΑ. Επισης δεν μου παιρνει και ολα νουμερα. Τι παιζει; Ξερει κανεις; αυτο δεν γινεται. αφμ 9ψηφια αμκδ 11ψηφια ειναι. ελεγχος για σωστη καταχωρηση. μηπως βαζεις τα στοιχεια αυτα σε αλλο ατομο ενω δεν αντιστοιχούν εκει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Shineboy Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 5 ώρες πριν, ptsk είπε Πότε λήγει η διαδικασία της απογραφής...? Διοτι με την παραταση δεν ισχυει το αρχικο προγραμμα...Δεν θα επρεπε να ενημρωσει η ΕΛΣΤΑΤ...? Διοτι δεν θα τρεχουμε φυσικα κανενα εξτρα διμηνο επειδή αυτοί είναι ανίκανοι...Υπάρχει και σύμβαση και δικαιοσύνη...αν χρειαστεί... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karolos Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 26 λεπτά πριν, xxatziva είπε αυτο δεν γινεται. αφμ 9ψηφια αμκδ 11ψηφια ειναι. ελεγχος για σωστη καταχωρηση. μηπως βαζεις τα στοιχεια αυτα σε αλλο ατομο ενω δεν αντιστοιχούν εκει. Μολις τα τελειωσα. Δεν εβαζα λαθος. Κολλαγε για καποιο λογο και στο ΑΜΚΑ καποιες φορές επαιρνε 10 ψηφια και δεν με αφηνε να γραψω αλλο. Αφού το εκανα καποιες φορές τελικά ολα καλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xxatziva Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 24 λεπτά πριν, karolos είπε Μολις τα τελειωσα. Δεν εβαζα λαθος. Κολλαγε για καποιο λογο και στο ΑΜΚΑ καποιες φορές επαιρνε 10 ψηφια και δεν με αφηνε να γραψω αλλο. Αφού το εκανα καποιες φορές τελικά ολα καλα μια χαρα τοτε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anastasisss Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει πως προκύπτει ο τελικός μισθός του απογραφέα; Τα 1200€ μικτά ισχύουν; Ευχαριστώ πολύ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
La_vie_en_tsouknida Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 25 λεπτά πριν, Anastasisss είπε Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει πως προκύπτει ο τελικός μισθός του απογραφέα; Τα 1200€ μικτά ισχύουν; Ευχαριστώ πολύ! Ο απογραφέας πληρώνεται με το κάθε ερωτηματολόγιο που συμπληρώνεται σωστά και υποβάλλεται οριστικά. Για το ερωτηματολόγιο κατοικίας η αποζημίωση είναι 2,25 € και για αυτό του ατόμου είναι 2,30 €. Οπότε στο τέλος θα πολλαπλασιάσεις Χ κατοικίες επί 2,25 και Χ άτομα επί 2,30 και θα βγάλεις το σύνολο. Οι τιμές αυτές είναι μικτές. Υπάρχει παρακράτηση 20% περίπου υπέρ ΕΦΚΑ και παρακράτηση φόρου (ή ακόμη ένα 20% ή 8%, δεν έβγαλα άκρη τι ισχύει. Ελπίζω 8% αλλά φοβάμαι πως είναι 20% 😭). Τα ποσά αυτά των αποζημιώσεων θα τα βρεις και στη σελίδα της ΕΛΣΤΑΤ στην προκήρυξη που είχε βγάλει για τους απογραφείς. Επεξ/σία 30 Νοεμβρίου 2021 από La_vie_en_tsouknida Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ptsk Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Ρε παιδια βοηθεια...εχω βαλει ενα κτιριο στην απογραφη σαν τομεαρχης και ο απογραφεας λεει οτι δεν υπηρχαν κωδικοι με αποτελεσμα να μην τους μοιρασει.... Ο εποπτης δεν ξερει τι πρεπει να γινει...εγω τι κανω...? Μόλις τώρα, Anastasisss είπε Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει πως προκύπτει ο τελικός μισθός του απογραφέα; Τα 1200€ μικτά ισχύουν; Ευχαριστώ πολύ! Στο χερι παιρνεις 700-800 ευρω για ενα μεσο ορο 150 κατοικιων... Επεξ/σία 30 Νοεμβρίου 2021 από ptsk Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
La_vie_en_tsouknida Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, ptsk είπε Ρε παιδια βοηθεια...εχω βαλει ενα κτιριο στην απογραφη σαν τομεαρχης και ο απογραφεας λεει οτι δεν υπηρχαν κωδικοι με αποτελεσμα να μην τους μοιρασει.... Ο εποπτης δεν ξερει τι πρεπει να γινει...εγω τι κανω...? Αν δεν υπάρχει το κτήριο στην Ο3 του θα μπει στην ηλεκτρονική του Ο3 και θα επιλέξει: Προσθήκη κατοικίας σε νέο κτήριο. Εκεί θα φτιάξει το κτήριο και την πρώτη κατοικία με τον κωδικό που θα της δώσει. Μετά θα πάει Προσθήκη κατοικίας σε υπάρχον κτήριο και θα προσθέσει εκεί και τις υπόλοιπες κατοικίες του κτηρίου και τους κωδικούς τους. Επεξ/σία 30 Νοεμβρίου 2021 από La_vie_en_tsouknida 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ptsk Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Μόλις τώρα, La_vie_en_tsouknida είπε Αν δεν υπάρχει το κτήριο στην Ο3 του θα μπει στην ηλεκτρονική του Ο3 και θα επιλέξει: Προσθήκη κατοικίας σε νέο κτήριο. Εκεί θα φτιάξει το κτήριο και την πρώτη κατοικία με τον κωδικό που θα της δώσει. Μετά θα πάει Προσθήκη κατοικίας σε υπάρχον κτήριο και θα προσθέσει εκεί και τις υπόλοιπες κατοικίες του κτηρίου και τους κωδικούς τους. Ευχαριστώ...εγώ σαν τομεαρχης δεν έχω πρόσβαση σε αυτό...έτσι...? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
La_vie_en_tsouknida Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 6 λεπτά πριν, La_vie_en_tsouknida είπε Αν δεν υπάρχει το κτήριο στην Ο3 του θα μπει στην ηλεκτρονική του Ο3 και θα επιλέξει: Προσθήκη κατοικίας σε νέο κτήριο. Εκεί θα φτιάξει το κτήριο και την πρώτη κατοικία με τον κωδικό που θα της δώσει. Μετά θα πάει Προσθήκη κατοικίας σε υπάρχον κτήριο και θα προσθέσει εκεί και τις υπόλοιπες κατοικίες του κτηρίου και τους κωδικούς τους. Οι κωδικοί που θα φτιάξει θα είναι της μορφής ΧΧΧΧΧΧΧ (οι επτά κοινοί κωδικοί που έχει) μετά 00 και μετά κοιτά ποιος είναι ο αριθμός του τελευταίου κωδικού που έχει στην Ο3 του και πάει στον αμέσως επόμενο, δηλ. αν είναι πχ. 134 βάζει 135. Οπότε ο νέος κωδικός θα είναι ΧΧΧΧΧΧΧ00135 Μόλις τώρα, ptsk είπε Ευχαριστώ...εγώ σαν τομεαρχης δεν έχω πρόσβαση σε αυτό...έτσι...? Δεν ξέρω, απογραφέας είμαι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
solution1 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Γνωρίζει κανείς κάποιο site από το οποίο μπορώ να εκτυπώσω χάρτες (map view όχι aerial) οι οποίοι περιλαμβάνουν τόσο τα κτίρια όσο και τους αριθμούς τους; Για την περιοχή μου μέχρι στιγμής: google maps: Περιλαμβάνονται τα κτίρια αλλά όχι οι αριθμοί τους OpenStreetMaps: Επίσης περιλαμβάνονται τα κτίρια αλλά όχι οι αριθμοί τους here maps: Περιλαμβάνει τους αριθμούς αλλά όχι τα κτήρια! Και όμως συμβαίνει σε map view Το κτηματολόγιο απ' ότι είδα έχει μόνο aerial view και δεν περιλαμβάνει αριθμούς κτηρίων Ξεχνάω κανένα άλλο; Επίσης, οι χάρτες που μας μοιράσανε, από ποιο site βγήκανε; Γιατί απ' ότι είδα, το κτηματολόγιο έχει διαφορετικούς αριθμούς οικοδομικών τετραγώνων.. Επεξ/σία 30 Νοεμβρίου 2021 από solution1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xxatziva Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, solution1 είπε Γνωρίζει κανείς κάποιο site το από το οποίο μπορώ να εκτυπώσω χάρτες (map view όχι aerial) οι οποίοι περιλαμβάνουν τόσο τα κτίρια όσο και τους αριθμούς τους; Για την περιοχή μου μέχρι στιγμής: google maps: Περιλαμβάνονται τα κτίρια αλλά όχι οι αριθμοί τους OpenStreetMaps: Επίσης περιλαμβάνονται τα κτίρια αλλά όχι οι αριθμοί τους here maps: Περιλαμβάνει τους αριθμούς αλλά όχι τα κτήρια! Και όμως συμβαίνει σε map view Το κτηματολόγιο απ' ότι είδα έχει μόνο aerial view και δεν περιλαμβάνει αριθμούς κτηρίων Ξεχνάω κανένα άλλο; Επίσης, οι χάρτες που μας μοιράσανε, από ποιο site βγήκανε; Γιατί απ' ότι είδα, το κτηματολόγιο έχει διαφορετικούς αριθμούς οικοδομικών τετραγώνων.. http://edu.statistics.gr/dionysos/kalmap_v50.html?fbclid=IwAR0fPlebXYVF71tTKTC59-kgS8chz4pe93G8J2F6A9dsBsPLoFxXybvgnuQ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα