Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους.

Θα ήθελα την γνώμη σας σχετικά με το παρακάτω.

Την δεδομένη στιγμή υπάρχει η συγκεκριμένη motherboard  μαζί με ένα επεξεργαστή με ενσωματωμένα γραφικά (AMD Ryzen 5 3400G with Radeon Vega Graphics).

Έχει γίνει αναβάθμιση στα bios version 4 άρα Supports 3RD Gen AMD Ryzen XT series CPU

Από την στιγμή που το pc έχει και ξεχωριστή κάρτα γραφικών την Sapphire Radeon RX 5500 XT 8GB Pulse θέλω να κάνω ένα upgrade normal σε σχέση πάντα με τις τιμές που υπάρχουν την δεδομένη στιγμή..

Παρακαλώ μαζί με την cpu την άποψη σας μαζί με ram 2 dim * 8 gb= 16 total.(θα βοηθούσαν τα links).

Ευχαριστώ πολύ!!!!

Δημοσ.

Ο 3400g δεν πρέπει να έχει πρόβλημα με αυτή την κάρτα, μόνο κακό οτι είναι 4πυρηνος. Σε διαφορετική περίπτωση η μόνη λογική αναβάθμιση θα ήταν ο 3600. Προσωπικά σε αυτή την μητρική δεν θα έκανα αναβάθμιση.

Για ραμ, πάρε ότι βρεις σε καλύτερη τιμή σε κιτ 16gb/3200mhz)/c16. Νομίζω αυτή την στιγμή, πέραν των aegis που δεν έχουν heatsink, αμέσως μετά είναι ballistix και ripjaws. Σε άλλη περίπτωση μπορεί να ψάξεις βάση cpu/ram qvl

• Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Ksakkatos είπε

Καλησπέρα σε όλους.

Θα ήθελα την γνώμη σας σχετικά με το παρακάτω.

Την δεδομένη στιγμή υπάρχει η συγκεκριμένη motherboard  μαζί με ένα επεξεργαστή με ενσωματωμένα γραφικά (AMD Ryzen 5 3400G with Radeon Vega Graphics).

Έχει γίνει αναβάθμιση στα bios version 4 άρα Supports 3RD Gen AMD Ryzen XT series CPU

Από την στιγμή που το pc έχει και ξεχωριστή κάρτα γραφικών την Sapphire Radeon RX 5500 XT 8GB Pulse θέλω να κάνω ένα upgrade normal σε σχέση πάντα με τις τιμές που υπάρχουν την δεδομένη στιγμή..

Παρακαλώ μαζί με την cpu την άποψη σας μαζί με ram 2 dim * 8 gb= 16 total.(θα βοηθούσαν τα links).

Ευχαριστώ πολύ!!!!

26 λεπτά πριν, nickol-us είπε

Ο 3400g δεν πρέπει να έχει πρόβλημα με αυτή την κάρτα, μόνο κακό οτι είναι 4πυρηνος. Σε διαφορετική περίπτωση η μόνη λογική αναβάθμιση θα ήταν ο 3600. Προσωπικά σε αυτή την μητρική δεν θα έκανα αναβάθμιση.

Για ραμ, πάρε ότι βρεις σε καλύτερη τιμή σε κιτ 16gb/3200mhz)/c16. Νομίζω αυτή την στιγμή, πέραν των aegis που δεν έχουν heatsink, αμέσως μετά είναι ballistix και ripjaws. Σε άλλη περίπτωση μπορεί να ψάξεις βάση cpu/ram qvl

Το ξέρω για να είμαι ειλικρινής δεν αντιμετωπίζω κάποιο πρόβλημα.

Υπάρχει και ενα παλικάρι που συζητάμε την ανταλαγή πουλάει το pc και του πρότεινα να κανουμε τραμπα mobo cpu ram τα δικά μου με τα δικά του να πουλήσει την κάρτα του ξεχωριστά και να πάρει τον set μου που έχει ενσωματωμένα γραφικά κερδισμένος θα βγεί και αυτός και εγώ θεωρώ απλά θα πρέπει να πάρω μια extra ram γιατί έχει μια 8άρα.

Τα spect του Asus Prime B450M-A II Motherboard με ryzen 7 2700x και 8gb hyper x 3200mhz.

Τι λές αξίζει και αν ναι με πόση διαφορά σε λεφτά??!!!

21 λεπτά πριν, nick0lis είπε

Και ο 3700 θα ήταν οκ με 32gb ram 

Εννοείς τοn 3700x να φανταστώ!!!

Και με 32gb ram θα ανέβει πολύ η τιμή θεωρώ!!!

Δημοσ.
Μόλις τώρα, nickol-us είπε

Για σένα αξίζει σίγουρα, πόσα θα έπρεπε να του δώσεις δεν μπορώ να κρίνω, ας μιλήσει κάποιος άλλος καλύτερα.

i know την γνώμη σου ρε παιδί μ δεν θα την δέσω κόμπο πες ότι ήσουνα εσύ. Αν τον σκεφτεί και αυτόν τον συμφέρει γιατί έτσι θα βγάλει παραπάνω μιας και θα πουλήσει ξεχωριστά την κάρτα του και ενα υπολογιστή με αρκετά τίμιο επεξεργαστή με ενσωματωμένα γραφικά και 16ram για απλή χρήση και παιχνιδάκι online απλό.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, nickol-us είπε

ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ Σετ AMD Ryzen 5 3600 + B450 DS3H V2 στα 140 ευρώ + 16gb ram που δεν έχω αποφασίσει ακόμα θα το έκανες αν ήταν δικό σου?! ή απλά να χτυπήσω μονο έναν 3600 να τελειώνω??😏

Επεξ/σία από Ksakkatos
Δημοσ.

Τι ζητάς, να σου πει κάποιος τι να κάνεις;

Νομίζω είπαμε τα θετικά και τα αρνητικά και εσύ σύμφωνα με τα δικά σου κριτήρια θα αποφασίσεις τι θα κάνεις.

Η ds3h v2 δεν είναι και από τις καλύτερες επιλογές ούτε όμως και για πέταμα. Αυτή την στιγμή ο 3600 πάει κάπου στσ 180(Σκρουτζ) όποτε αν παίρνεις όλο το σετ 140 δεν το λες και άσχημα.

Όσο για την τραμπα, χωρίς να είμαι ο ιδανικότερος για να πω, προσωπικά θα έδινα μέχρι 80-100 ευρώ ώστε σύνολο με την ραμ που θα προσθέσεις να μην περάσει τα 150 ευρώ η αναβάθμιση.

Υπενθυμίζω ότι με τον 3400, εφόσον δεν έχεις ιδιαίτερο πρόβλημα, ψαχνεσαι χωρίς λόγο σε μια εποχή που το hardware δεν έχει τις καλύτερες τιμές και είμαστε εν αναμονή νέων γενιών με ddr5 πλέον ραμ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...