triplex1 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, vagelis2019 είπε εχω κανει κανονικα clean install με .iso απο το site της microsoft και το rufus.. το προβλημα το εμφανίζει απο την πρωτη στιγμη, ακομα και μετα το install τον windows χωρις να περάσω προγράμματα /drivers. τις τελευταίες 2 ώρες δεν εκανε κατι και το μονο ποu άλλαξα ειναι απο το bios : Power Supply Idle Control" mode to "typical power usage και επίσης εχω το πρωτο bios(το ποιο παλιό) νομιζω... το ειδα απο το ΕΖ update εχω την έκδοση 0317 του bios Βαγγελη τον 5800x δεν εχεις; Bios θα κατεβασεις και θα βαλεις το Version 1212 Beta Version 2020/11/05 μ'αυτο δουλευει το cpu σου Επεξ/σία 16 Οκτωβρίου 2021 από triplex1
vagelis2019 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2021 Λεσ να δοκιμάσω αυτό που λες(Verizon 1212 Beta Version) πρώτα και μετα να παω σε αυτο που εχει Fix για usb αν δω οτι εχω προβληματα γιατι στο μαμα δεν νομιζω να μπορω να γυρίσω.. update bios ο καλητεροσ τροποσ ειναι μεσα απο το bios πιστεύω ουτε με το flashback ουτε μεσα απο τα windows .. αλλα δεν ξερω φοβαμαι μην την μπρικάρω .. το σιγουρο ομως ειναι οτι θελει update γιατι θα εχοθν βγει αρκετα fix απο το μαμα που εχω...
triplex1 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2021 7 λεπτά πριν, vagelis2019 είπε Λεσ να δοκιμάσω αυτό που λες(Verizon 1212 Beta Version) πρώτα και μετα να παω σε αυτο που εχει Fix για usb αν δω οτι εχω προβληματα γιατι στο μαμα δεν νομιζω να μπορω να γυρίσω.. update bios ο καλητεροσ τροποσ ειναι μεσα απο το bios πιστεύω ουτε με το flashback ουτε μεσα απο τα windows .. αλλα δεν ξερω φοβαμαι μην την μπρικάρω .. το σιγουρο ομως ειναι οτι θελει update γιατι θα εχοθν βγει αρκετα fix απο το μαμα που εχω... Το συγκεκριμενο cpu δουλευει μονο με το 1212 , δεν θα πας πουθενα μετα απ'αυτο θα τα κανεις μανταρα , το βαζεις και το αφηνεις δες και το βιντεο που σ'εβαλα αν εχεις αποριες για το flashback
vagelis2019 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2021 Θελει 2.0 η 3.0 usb?γιατι διαβαζω διαφορα για usb 3.0 οτι εχει θεματα. Eγω εχω μονο usb 3 αν ξερεις καποιο αξιόπιστο δωσε λινκ να το εχω για bios update καλητερη/ποιο αξιοπιστη μεθοδος δηλαδη προτείνεις με bios flashback ? και να το αφησω με beta εκδοση bios το pc?
triplex1 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2021 4 λεπτά πριν, vagelis2019 είπε Θελει 2.0 η 3.0 usb?γιατι διαβαζω διαφορα για usb 3.0 οτι εχει θεματα. Eγω εχω μονο usb 3 αν ξερεις καποιο αξιόπιστο δωσε λινκ να το εχω για bios update καλητερη/ποιο αξιοπιστη μεθοδος δηλαδη προτείνεις με bios flashback ? και να το αφησω με beta εκδοση bios το pc? 50 μητρικες θα ειχα φτιαξει μεχρι τωρα , βρες ενα καθαρισε το το σε fat32 και καντο , τι φοβασαι παρε ενα τετοιο , οτι καλυτερο εχω δουλεψει https://www.skroutz.gr/s/1958157/Patriot-Supersonic-Boost-XT-16GΒ.html
aspromavros Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, vagelis2019 είπε Θελει 2.0 η 3.0 usb?γιατι διαβαζω διαφορα για usb 3.0 οτι εχει θεματα. Eγω εχω μονο usb 3 αν ξερεις καποιο αξιόπιστο δωσε λινκ να το εχω για bios update καλητερη/ποιο αξιοπιστη μεθοδος δηλαδη προτείνεις με bios flashback ? και να το αφησω με beta εκδοση bios το pc? Έκανα bios update με το flash button πριν 2-3 μέρες και χρησιμοποίησα στικάκι Transcend 16gb usb 3. Δεν είχα κανένα θέμα. Απλά ακολούθησε κατά γράμμα τις οδηγίες. Επεξ/σία 17 Οκτωβρίου 2021 από aspromavros
vagelis2019 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Εκανα τελικα με το bios flashback αλλα το κόλλημα παραμένει άλλαξα την ρύθμιση που ειπα παραπανω και εχω την εντύπωση οτι στρωνει ετσι δεν ξερω θα δείξε στην πορεία edit: Και επίσης δεν μου βρίσκει το Bluetooth .. το ειχε στο device manager στις κρυφές συσκευες εκανα unistall /ανίχνευση συσκευών και δεν το βρίσκει τωρα .. Επεξ/σία 18 Οκτωβρίου 2021 από vagelis2019
vagelis2019 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Αυτό δούλεψε για το Bluetooth Επεξ/σία 19 Οκτωβρίου 2021 από vagelis2019
triplex1 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2021 3 λεπτά πριν, vagelis2019 είπε Αυτό δούλεψε για το Bluetooth η εικονα που εβαλες , το screenshot ειναι καθαρα θεμα bios kai psu , τιποτα αλλο , η δικια σου πες πως παει τωρα
vagelis2019 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2021 Σε γενικές γραμμές καλά πάει του πέρασα πάλι Windows γιατί με τις δοκιμές που κάνω και περνάω πρόγραμμα /παιχνίδια μου έβγαζε θέματα σε μερικά.. Το κόλλημα που έκανε δεν το έχει κάνει πάλι αλλά πρέπει να πάρω ποντίκι /πληκτρολόγιο για να τεστάρω.. Αν μπορείς πες μου κάποιο ποντίκι και πληκτρολόγιο μηχανικο κοντά στα 100 ευρώ, το ποντικι να έχει 5-6 πλήκτρα παραπάνω.. Σκέφτομαι razer αλλά αν βρω κάτι ποιο οικονομικό και καλό γιατί razer με υπολογίζω 300 ευρώ.. Και επίσης χρειάζομαι έναν σκληρό δίσκο 2tb.. είχα έναν Toshiba 2 tb και μέσα σε 4 χρόνια έτσι ξαφνικά δεν τον έβρισκαν τα Windows ότι και να κάνω.. Δεν τον έχω δοκιμάσει ακόμα στο νέο μηχάνημα αλλά δεν νομίζω να τον βρει.. Αυτά τα λίγα.. 😀
triplex1 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, vagelis2019 είπε Σε γενικές γραμμές καλά πάει του πέρασα πάλι Windows γιατί με τις δοκιμές που κάνω και περνάω πρόγραμμα /παιχνίδια μου έβγαζε θέματα σε μερικά.. Το κόλλημα που έκανε δεν το έχει κάνει πάλι αλλά πρέπει να πάρω ποντίκι /πληκτρολόγιο για να τεστάρω.. Αν μπορείς πες μου κάποιο ποντίκι και πληκτρολόγιο μηχανικο κοντά στα 100 ευρώ, το ποντικι να έχει 5-6 πλήκτρα παραπάνω.. Σκέφτομαι razer αλλά αν βρω κάτι ποιο οικονομικό και καλό γιατί razer με υπολογίζω 300 ευρώ.. Και επίσης χρειάζομαι έναν σκληρό δίσκο 2tb.. είχα έναν Toshiba 2 tb και μέσα σε 4 χρόνια έτσι ξαφνικά δεν τον έβρισκαν τα Windows ότι και να κάνω.. Δεν τον έχω δοκιμάσει ακόμα στο νέο μηχάνημα αλλά δεν νομίζω να τον βρει.. Αυτά τα λίγα.. 😀 για να μη ξοδευτεις πολυ πληκτρολογιο ποντικι Επεξ/σία 19 Οκτωβρίου 2021 από triplex1
vagelis2019 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2021 ειναι μηχανικό αυτο το πληκτρολόγιο που έβαλες γιατι στο e-shop το εχει μεμβράνης
triplex1 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2021 2 λεπτά πριν, vagelis2019 είπε ειναι μηχανικό αυτο το πληκτρολόγιο που έβαλες γιατι στο e-shop το εχει μεμβράνης οχι μεμβρανης ειναι ξεφευγουν πολυ τα λεφτα , θα κοιταξω αν δω κατι οικονομικο θα στο βαλω ριξε μια ματια αυτο https://www.skroutz.gr/s/28113795/Lamtech-Jupiter-Xinda-Blue-Ελληνικό.html
vagelis2019 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 Καλησπέρα παιδιά. Μπορεί να είναι χαζή ερώτηση αλλά.. κερδίζω /χάνω τίποτα αν δηλώσω την mobo στο site της Asus?? Θέλει και στοιχεία από το κατάστημα που την πήρα Κατα την εγγραφή. Για το cpu πιστεύω θα έχει κάτι αντίστοιχο η amd αλλά δεν έχω ψαξει.
triplex1 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 10 ώρες πριν, vagelis2019 είπε Καλησπέρα παιδιά. Μπορεί να είναι χαζή ερώτηση αλλά.. κερδίζω /χάνω τίποτα αν δηλώσω την mobo στο site της Asus?? Θέλει και στοιχεία από το κατάστημα που την πήρα Κατα την εγγραφή. Για το cpu πιστεύω θα έχει κάτι αντίστοιχο η amd αλλά δεν έχω ψαξει. Εχε την αποδειξη απο το μαγαζι και εισαι ενταξει μη στεναχωριεσαι , ειναι η μονη εταιρεια που δεν χαμπαριαζει τιποτα και αντικαθιστα προιοντα της χωρις 2η κουβεντα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα