daredevil92 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2021 Έχω ένα μακ που είαι μια χαρά. Σκεφτόμουν όμως επειδή δουλεύω κιόλας μήπως με βόλευε να έχω κάτι πιο φορητό για να διαβάζω και να κάνω αλλαγές σε word ή να γράφω κείμενα και να απαντάω email. Το μακ όμως όσο ελαφρύ και αν είναι δεν είναι εύκολο να το κουβαλάω στην πλάτη μονίμως. Το ipad θα μπορούσε να έχει αυτό το ρόλο;
GreekLegend2 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2021 2 ώρες πριν, daredevil92 είπε Έχω ένα μακ που είαι μια χαρά. Σκεφτόμουν όμως επειδή δουλεύω κιόλας μήπως με βόλευε να έχω κάτι πιο φορητό για να διαβάζω και να κάνω αλλαγές σε word ή να γράφω κείμενα και να απαντάω email. Το μακ όμως όσο ελαφρύ και αν είναι δεν είναι εύκολο να το κουβαλάω στην πλάτη μονίμως. Το ipad θα μπορούσε να έχει αυτό το ρόλο; Αν σε ενδιαφέρει αρκετά το multitasking θα σου πρότεινα να κοιτάξεις σε κάποιο Samsung που να έχει Samsung dex. Μπορείς να έχεις ανοικτά όσα προγράμματα θες ( word, browser, email) και να κάνεις την δουλειά σου πολύ καλύτερα απο ενα ipad όπου το multitasking δεν ειναι και το καλύτερο του σημείο. Βέβαια αυτό δεν σημαίνει ότι και το ipad δεν ειναι εξίσου δυνατό tablet. Αν θες πολλά προγράμματα ταυτόχρονα ανοιχτά πήγαινε σε κάποιο samsung ( s7-s7+) αλλιώς στο ipad (ειδικά αν εχεις και αλλες συσκευές apple και σε ενδιαφέρει να επικοινωνούν μεταξύ τους)
daredevil92 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2021 33 λεπτά πριν, GreekLegend2 είπε Αν σε ενδιαφέρει αρκετά το multitasking θα σου πρότεινα να κοιτάξεις σε κάποιο Samsung που να έχει Samsung dex. Μπορείς να έχεις ανοικτά όσα προγράμματα θες ( word, browser, email) και να κάνεις την δουλειά σου πολύ καλύτερα απο ενα ipad όπου το multitasking δεν ειναι και το καλύτερο του σημείο. Βέβαια αυτό δεν σημαίνει ότι και το ipad δεν ειναι εξίσου δυνατό tablet. Αν θες πολλά προγράμματα ταυτόχρονα ανοιχτά πήγαινε σε κάποιο samsung ( s7-s7+) αλλιώς στο ipad (ειδικά αν εχεις και αλλες συσκευές apple και σε ενδιαφέρει να επικοινωνούν μεταξύ τους) Σκεφτόμουν apple γιατί έχω όλα τα άλλα και θα χε καλή επικοινωνία το λογισμικό. Όταν λες multitasking πως το εννοείς; Δλδ να αλλάζω παράθυρα safari/mail/word/fb/insta δεν θα το αντέχει;
GreekLegend2 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, daredevil92 είπε Σκεφτόμουν apple γιατί έχω όλα τα άλλα και θα χε καλή επικοινωνία το λογισμικό. Όταν λες multitasking πως το εννοείς; Δλδ να αλλάζω παράθυρα safari/mail/word/fb/insta δεν θα το αντέχει; Αν εχεις και άλλες apple συσκευές τότε ναι πήγαινε σε ipad. Όταν λέω multitasking εννοώ το πόσες εφαρμογές μπορείς να έχεις ταυτόχρονα ανοιχτές στην οθόνη. το samsung dex μετατρέπει το περιβάλλον σαν windows και μπορείς να έχεις ανοιχτές όσες εφαρμογές θες . Το ipad απο όσο γνωρίζω μπορείς να έχεις μέχρι 2 εφαρμογές ταυτόχρονα ανοιχτά (δηλαδή να χωρίζεται η οθόνη στη μέση και να έχεις 2 εφαρμογές μπροστά σου). Βέβαια αφού είπες ότι έχεις και macbook, το ipad πιστεύω μια χαρά θα σε βολέψει για σημειώσεις κλπ. Εγώ το ανέφερα το samsung περισσότερο σαν αντικαταστάτη του λάπτοπ. Επεξ/σία 3 Ιουλίου 2021 από GreekLegend2
daredevil92 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2021 2 λεπτά πριν, lasithi12 είπε Macbook Air .. έχω macbook pro με touchbar που είναι καλό, δεν χρειάζομαι καινούριο
lasithi12 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2021 δυσχρηστο το ipad για ολα αυτα που ζητάς. δεν κατλααβαινω γιατι καποιος να προσπαθει να κανει έστω και απλη δουλειά word σε ένα τάμπλετ με συμπράκαλα.. 1
daredevil92 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2021 18 ώρες πριν, lasithi12 είπε δυσχρηστο το ipad για ολα αυτα που ζητάς. δεν κατλααβαινω γιατι καποιος να προσπαθει να κανει έστω και απλη δουλειά word σε ένα τάμπλετ με συμπράκαλα.. σε περιπτώσεις που είναι πιο εύκολο να έχεις tablet. Δεν λέω να γράψεις την διατριβή σου, αλλά πχ εγώ γράφω πολλά κείμενα και συχνά χρειάζονται μικροτροποποιήσεις. Αλλά επειδή τρέχει macos ίσως έχει κάποια θέματα. Πχ κάποια αρχεία στο μακ δεν τα ανοίγει και τα τροποποιώ βάζοντας .pdf για να νιώσει και να ανοίξει. αλλά στο κινητό δεν μπορώ να το κάνω αυτό.
onelonelystar Δημοσ. 5 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2021 Μπορεί να είναι πιο ελαφρύ το iPad, αλλά μετά θα που θα πάρεις κ ένα πληκτρολόγιο, και κάνα gudget ακόμα, θα φτάσεις περίπου στο ίδιο βάρος με το mac. 1
daredevil92 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2021 2 ώρες πριν, onelonelystar είπε Μπορεί να είναι πιο ελαφρύ το iPad, αλλά μετά θα που θα πάρεις κ ένα πληκτρολόγιο, και κάνα gudget ακόμα, θα φτάσεις περίπου στο ίδιο βάρος με το mac. δεν θα έπαιρνα πληκτρολόγιο.. για light duty το θέλω.. όχι να γράφω μεγάλα κείμενα. Σκέφτομαι πότε θα βγει το επόμενο βασικό ipad μήπως καιέχει λίγο πιο ανανεωμένο design.
onelonelystar Δημοσ. 5 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2021 ε τότε τσίμπησε το Προσωπικά τα tablet ποτέ δεν με βόλεψαν, ούτε καν πληκτρολόγηση μικρου κειμένου. 1
daredevil92 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2021 και τώρα είμαι σε δίλημμα.. απλο ipad ή το air?
lasithi12 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2021 air εννωειται το ipad εχει απαρχαιομένο. design 10ετίας.
axidousgr Δημοσ. 13 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2021 αν σε βγαζει σε χρηματα παρε το pro Κανει παπαδες ! μαζι με το πενακι για εμενα εχει αντικαταστησει το macbook pro που εχω αλλιως πας στη λυση του τελευταιου air
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα