Perastikos111 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα. Είμαι άσχετος από αυτά. Έχω ένα Fiat Punto του 2002-03 σαν αυτό. https://www.car.gr/classifieds/cars/view/314091287-fiat-punto Το αρχικο ηχοσυστημα εχει αποσυντονιστει εντελως, ουσιαστικα δεν λειτουργει. Σκεφτομαι να το αντικαταστησω με το απλο Pioneer MVH-S120UBG. Θα είναι εύκολο να συνδεθει και να ειναι συμβατο; Υποψιν το fiat, το πηρα ως μεταχειρισμενο, το ηχοσυστημα του λειτουργουσε και με σβηστη την μηχανη. Επεξ/σία 3 Ιουλίου 2021 από Perastikos111
Dark_Nightfall Δημοσ. 3 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2021 8 ώρες πριν, Perastikos111 είπε Καλησπέρα. Είμαι άσχετος από αυτά. Έχω ένα Fiat Punto του 2002-03 σαν αυτό. https://www.car.gr/classifieds/cars/view/314091287-fiat-punto Το αρχικο ηχοσυστημα εχει αποσυντονιστει εντελως, ουσιαστικα δεν λειτουργει. Σκεφτομαι να το αντικαταστησω με το απλο Pioneer MVH-S120UBG. Θα είναι εύκολο να συνδεθει και να ειναι συμβατο; Υποψιν το fiat, το πηρα ως μεταχειρισμενο, το ηχοσυστημα του λειτουργουσε και με σβηστη την μηχανη. Έχεις 1 din υποδοχή ; το αμάξι θα πρέπει να διαθέτει υποδοχή διαστάσεων 1 din για μπει το Pioneer και εκτός αυτού δεν είναι plug and play δηλαδή θα χρειαστεί φίσα/αντάπτορας για να συνδεθεί. Πήγαινέ το σε επαγγελματία να το βάλει και αν το πάρεις από τον ίδιο μπορεί να στο τοποθετήσει δωρεάν.
cabdik Δημοσ. 3 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) 1. τι εννοεις ......... "εχει αποσυντονιστει"..? ξανασυντονισε το....!! αν λειτουργει σωστα, και δεν εχει καποια βλαβη, η δεν εχει καει...., δεν εχεις θεμα. 2. αν δεν εχεις χειριστηρια στο τιμονι, δεν χρειαζεσαι ουτε ανταπτορες. Υπαρχει το Puntoclub και στο FB, που μπορεις να ρωτησεις και κατοχους για λεπτομερειες...! @Dark_Nightfall 1 DIN εχει το συγκεκριμενο...! Απλα νομιζω οτι χρειαζεται ενα καλυμμα για την προσοψη μονο.... αν θυμαμαι σωστα..! Επεξ/σία 3 Ιουλίου 2021 από cabdik
Dark_Nightfall Δημοσ. 3 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2021 Μόλις τώρα, cabdik είπε 1. τι εννοεις ......... "εχει αποσυντονιστει"..? ξανασυντονισε το....!! αν λειτουργει σωστα, και δεν εχει καποια βλαβη, η δεν εχει καει...., δεν εχεις θεμα. 2. αν δεν εχεις χειριστηρια στο τιμονι, δεν χρειαζεσαι ουτε ανταπτορες. Υπαρχει το Puntoclub και στο FB, που μπορεις να ρωτησεις και κατοχους για λεπτομερειες...! @Dark_Nightfall 1 DIN εχει το συγκεκριμενο...! Απλα νομιζω οτι χρειαζεται ενα καλυμμα για την προσοψη μονο.... αν θυμαμαι σωστα..! Άσχετα με τα χειριστήρια ξέρω ότι για συνδεθεί θέλει φίσα ISO FIAT , αντίστοιχα αν είναι Toyota φίσα ISO για Toyota κτλ αν άλλαξε κάτι και δεν ισχύει αυτό ok καλώς εγώ στο Yaris για να βάλω το Alpine ήθελε ISO φίσα και αγορά ξεχωριστά.
cabdik Δημοσ. 3 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, Dark_Nightfall είπε Άσχετα με τα χειριστήρια ξέρω ότι για συνδεθεί θέλει φίσα ISO FIAT , αντίστοιχα αν είναι Toyota φίσα ISO για Toyota κτλ αν άλλαξε κάτι και δεν ισχύει αυτό ok καλώς εγώ στο Yaris για να βάλω το Alpine ήθελε ISO φίσα και αγορά ξεχωριστά. Oχι απαραιτητα.....!! MONO τα μοντελα με χειριστηρια στο τιμονι ειχαν θεματα με φισες...! το ειχε παθει ενας κολλητος μου, για αυτο το ξερω..!! Επεξ/σία 3 Ιουλίου 2021 από cabdik
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα