Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

https://www.plaisio.gr/zotac-vga-geforce-rtx-3070-ti-trinity-8-gb_3752208?qId=2658bffb461cd792a22647695d7c26e6&qIx=products_price_asc

Νομιζω για τωρα ευκαιρια δεδομενου της τιμης για 3070 ti, της αμεσης διαθεσιμοτητας και της τιμης σε σχεση με τον ανταγωνισμό

Επεξ/σία από Dam_Peristeriws
  • Like 2
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, Axelq είπε

Η Gigabyte VGA GeForce RTX 3070 Ti Eagle 8 GB φαίνεται πολύ καλή προσφορά αλλά "Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας"

Ναι χωρις κουμπι για να κανεις παραγγελια και οπως εχει αναφερθει δεν δεχονται τηλεφωνικες παραγγελιες.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Dam_Peristeriws είπε

https://www.plaisio.gr/zotac-vga-geforce-rtx-3070-ti-trinity-8-gb_3752208?qId=2658bffb461cd792a22647695d7c26e6&qIx=products_price_asc

Νομιζω για τωρα ευκαιρια δεδομενου της τιμης για 3070 ti, της αμεσης διαθεσιμοτητας και της τιμης σε σχεση με τον ανταγωνισμό

Γραψε και ενα τελος στο τιτλο.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, MessatsuRoku είπε

Και η 3080 στα 1400 δεν ειναι κακη τιμη οταν παντου ξεκιναει απο 1700

https://www.plaisio.gr/anavathmisi-diktia/anavathmisi-pc/kartes-grafikon/zotac-vga-geforce-rtx-3080-trinity-oc-lhr_3770737

Είναι light hash rate οπότε λογικό να ειναι σε καλή τιμή. Οποιος κάνει mining δεν του κανει.
Για οσους θελουν για gaming ειναι μια χαρα, αλλά οι καρτες LHR θα ειναι πιο φθηνές έτσι και αλλιώς.

• Like 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, C1oud είπε

Είναι light hash rate οπότε λογικό να ειναι σε καλή τιμή. Οποιος κάνει mining δεν του κανει.
Για οσους θελουν για gaming ειναι μια χαρα, αλλά οι καρτες LHR θα ειναι πιο φθηνές έτσι και αλλιώς.

Για τις Light hash rate υπαρχει τροπος παρακαμψης, γιατι εχω χασει επεισοδια;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, kokoviosR είπε

Για τις Light hash rate υπαρχει τροπος παρακαμψης, γιατι εχω χασει επεισοδια;

Όχι, είναι κλειδωμένες σε hardware level.

• Like 1
Δημοσ.

Από την στιγμή που έριξε το ban hammer η Κίνα, οι τιμές έτσι και αλλιώς έχουν αρχίσει και πέφτουν. Οι παραπάνω τιμές είναι καλές κατά την γνώμη μου, για όσους θέλουν εδώ και τώρα gaming ή για όσους σκέφτονται να τις μεταπουλήσουν με το που τις πάρουν στα χέρια τους.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, john_dr είπε

Από την στιγμή που έριξε το ban hammer η Κίνα, οι τιμές έτσι και αλλιώς έχουν αρχίσει και πέφτουν. Οι παραπάνω τιμές είναι καλές κατά την γνώμη μου, για όσους θέλουν εδώ και τώρα gaming ή για όσους σκέφτονται να τις μεταπουλήσουν με το που τις πάρουν στα χέρια τους.

Ναι αμέ!

Κοίτα το ETH τις τελευταίες 7 ημέρες 😂 🤣

1.jpg

Δημοσ.
5 ώρες πριν, kkatzos είπε

Ναι αμέ!

Κοίτα το ETH τις τελευταίες 7 ημέρες 😂 🤣

1.jpg

Άρα μου λες ότι σε αυτό που έγραψα ισχύει πιο πολύ το "σκέφτονται να τις μεταπουλήσουν με το που τις πάρουν στα χέρια τους".

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...