κουξκουκ Δημοσ. 3 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) Καλησπερα ζητάω αν υπάρχει κάτι σε ακουστικά true wireless μέχρι 50-60€ για παιχνίδι και μουσική FPS παιχνίδια τύπου PUBG σε συσκευή iPhone XR για συνδεσιμότητα . ολες οι προτάσεις ευπρόσδεκτες Επεξ/σία 3 Ιουλίου 2021 από κουξκουκ
κουξκουκ Δημοσ. 7 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2021 4 ώρες πριν, ChrisN.S. είπε Θα έχεις lag στα παιχνίδια με wireless Πρέπει να ανέβω σε τιμή για να μην έχω ;
ChrisN.S. Δημοσ. 7 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, κουξκουκ είπε Πρέπει να ανέβω σε τιμή για να μην έχω ; Όχι ανεξαρτήτως τιμής τα wireless έχουν μεγάλο latency, ο μέσος όρος είναι περίπου 200ms νομίζω το πιο γρήγορο codec είναι το AptX Low Latency που είναι στα 40ms. p.s απ' ότι διαβάζω τα iphone δεν υποστηρίζουν καν aptx codecs οπότε και να πάρεις τέτοια ακουστικά δεν θα μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις έτσι. Επεξ/σία 7 Ιουλίου 2021 από ChrisN.S.
κουξκουκ Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 2 ώρες πριν, ChrisN.S. είπε Όχι ανεξαρτήτως τιμής τα wireless έχουν μεγάλο latency, ο μέσος όρος είναι περίπου 200ms νομίζω το πιο γρήγορο codec είναι το AptX Low Latency που είναι στα 40ms. p.s απ' ότι διαβάζω τα iphone δεν υποστηρίζουν καν aptx codecs οπότε και να πάρεις τέτοια ακουστικά δεν θα μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις έτσι. Σε ευχαριστώ πολύ θα κοιτάξω να δω τι θα κάνω
GATE123 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2021 Στις 3/7/2021 στις 11:38 ΠΜ, κουξκουκ είπε Καλησπερα ζητάω αν υπάρχει κάτι σε ακουστικά true wireless μέχρι 50-60€ για παιχνίδι και μουσική FPS παιχνίδια τύπου PUBG σε συσκευή iPhone XR για συνδεσιμότητα . ολες οι προτάσεις ευπρόσδεκτες JBL TWS Tune 225 γύρω στα 70€
κουξκουκ Δημοσ. 10 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2021 1 ώρα πριν, GATE123 είπε JBL TWS Tune 225 γύρω στα 70€ Τα έχεις και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα ;
GATE123 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2021 23 λεπτά πριν, κουξκουκ είπε Τα έχεις και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα ; Τα έχει ο γιος μου. Γενικά τα JBL τα προτιμάει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα