sxcite Δημοσ. 4 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, Agent_Orange είπε Φαντάζομαι οτι αν το PSNow δεν ήταν PSNever για την Ελλάδα, τοτε ισως κάποιος έκανε την σύγκριση... Αν ξέρεις μπορείς να το έχεις στην Ελλάδα κανονικά ! Πάντως η Sony έβγαλε ανακπινωση ότι δουλεύει πάνω σε κάτι να βαρέσει το gamepass θέλω να δω όταν το βγάλει τι θα κάνουν όλοι οι φανατικοί xboxakides! Κ όχι δεν είμαι φανατικός sonakias απλά μεγάλωσα με αυτό κ περνώ πάντα αυτό , φέτος είπα να πάρω κ τα δυο περιμένω να βρεθούν Xbox κονσόλες να πάρω , αλλά όχι για το gamepass , αλλά γιατί είπαν θα βγάλουν παιχνδια δλδ αυτό που θελουμε όλοι ΠΑΙΧΝΔΙΑ !! Επεξ/σία 4 Ιουλίου 2021 από sxcite 1 1
nikosgnr Δημοσ. 6 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2021 Κάντε μια χάρη σον εαυτό σας και παίξτε το A Plague Tale. Είναι παιχνιδάρα και το μόνο αξιόλογο απο αυτά που έδωσαν.
Arkin Δημοσ. 6 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2021 Το plague tale είναι ενα εξαιρετικό stealth παιχνίδι με την ιστορία 2 αδερφών στην περίοδο της πανούκλας των ποντικιών και μια ιστορία προδοσίας. Έχει 2 χρόνια που το έπαιξα και προτείνετε σε όλους όσους θέλουν ένα ποιοτικό single player παιχνίδι. Μπράβο στη Sony.
IcemanGr71 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2021 Παίδες εγώ πήρα δωρεάν λόγω PS Plus το A Plague Tale: Innocense και για PS4.... Δεν δίνουν μόνο την έκδοση για PS5...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα