JohnVani18 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2021 Με ένα από αυτά να είναι το Call of Duty: Black Ops 4 Η Sony ανακοίνωσε τα επερχόμενα δωρεάν παιχνίδια για τους PlayStation Plus συνδρομητές της, τα οποία θα μπορούν να καταχωρηθούν στη βιβλιοθήκη των συνδρομητών από 6 Ιουλίου έως και 2 Αυγούστου. Οι PS4 κάτοχοι θα έχουν πρόσβαση στο Call of Duty: Black Ops 4 που κυκλοφόρησε αρχικά το 2018 και περιέχει τρία multiplayer modes: το τυπικό multiplayer, Zombies και Blackout Battle Royale. Το δεύτερο παιχνίδι είναι το WWE 2K Battlegrounds, ένας arcade τίτλος που αλλάζει τη φόρμουλα του WWE wrestling και το κάνει πιο ανάλαφρο και διασκεδαστικό. Οι PS5 κάτοχοι θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν το A Plague Tale: Innocence, του οποίου η next-gen έκδοση γίνεται διαθέσιμη στις 6 Ιουλίου. Αυτό σημαίνει πως υπάρχει ακόμη περιθώριο μερικών ημερών να αποκτήσετε τα παιχνίδια Ιουνίου που είναι τα Star Wars: Squadrons και Operation: Tango (PS5), με το Virtua Fighter 5 Ultimate Showdown να είναι διαθέσιμο μέχρι 2 Αυγούστου. Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο
b-boy_steve Δημοσ. 3 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2021 Η εγώ γέρασα ή τα παιχνίδια γίνονται όλο ένα και πιο ανούσια και βαρετά... 12 2
The__Blade Δημοσ. 3 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2021 το black ops 4 είναι σα να μην δίνουν τίποτα. 1. Είναι multi only και από τότε έχουν περάσει 2 γενιές cod άρα άδιοι servers 2. είχαν δώσει BFV για fps multi 1
Tatofski64 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2021 16 λεπτά πριν, The__Blade είπε το black ops 4 είναι σα να μην δίνουν τίποτα. 1. Είναι multi only και από τότε έχουν περάσει 2 γενιές cod άρα άδιοι servers 2. είχαν δώσει BFV για fps multi Οι servers είναι γεμάτοι. Και είναι γεμάτοι ακόμα και στο Black ops 3.
music_lover Δημοσ. 3 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2021 1 ώρα πριν, b-boy_steve είπε Η εγώ γέρασα ή τα παιχνίδια γίνονται όλο ένα και πιο ανούσια και βαρετά... Το a plague tale είναι πολύ καλό παιχνίδι https://www.metacritic.com/game/playstation-4/a-plague-tale-innocence 5
Nick77 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2021 Τα PS4 είναι τελείως γελοία ή μου φαίνεται? Μάλλον κακώς γράφτηκα στην υπηρεσία αγοράζοντας το PS5...
dstilio Δημοσ. 3 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2021 39 λεπτά πριν, Nick77 είπε Τα PS4 είναι τελείως γελοία ή μου φαίνεται? Μάλλον κακώς γράφτηκα στην υπηρεσία αγοράζοντας το PS5... Γελοίο είναι εντελώς. Αν θες τέτοια βιβλιοθήκη παίρνεις και ένα Xbox για το gamepass και το έχεις παράλληλα με το ps5 για τα exclusive 2
The__Blade Δημοσ. 3 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2021 Μόλις τώρα, dstilio είπε Γελοίο είναι εντελώς. Αν θες τέτοια βιβλιοθήκη παίρνεις και ένα Xbox για το gamepass και το έχεις παράλληλα με το ps5 για τα exclusive εγώ πήρα το xbox series s για αυτόν ακριβώς το λόγο. 2 ώρες πριν, Tatofski64 είπε Οι servers είναι γεμάτοι. Και είναι γεμάτοι ακόμα και στο Black ops 3. ναι αλλά γιατί να παίξεις ένα outdated COD δεν καταλαβαίνω το λόγο. Ειδικά αφού δεν είναι το καλύτερο της σειράς. ότι και να πούμε τώρα αυτή η προσφορά είναι πραγματικά για γέλια. 1
BraveBlade Δημοσ. 3 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2021 A plague tale = έπος. Όσοι το σνομπαρατε(εγώ για παράδειγμα), κάνατε μεγάλο λάθος. Ώρα να το διορθώσετε. 1
VonLoutsos Δημοσ. 3 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2021 Και είχαμε χαρεί όταν είδαμε το Lost Legacy. Που να τους καούν τα ερκοντισια εκεί στην Sony.
sxcite Δημοσ. 3 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2021 Γιατί όλοι σας συγκρίνετε το gamepass με το plus ?? Αν θέλετε να συγκρίνετε τόσο πολύ για να αναδείξετε το τόσο τέλειο gamepass συγκρίνετε το με το PsNow ! Τώρα για το plus η σύγκριση γίνετε με το gold pass του Xbox εκεί να δείτε παιχνδια σαβούρα που δίνουν το μήνα στο gold pass ! Άντε γιατί όλοι σας έχετε κουράσει με το gamepass ! Ένα ξέρω , όλοι οι xboxakides προσπάθηται συνεχώς σαν μανιακοί να υποβαθμίσετε την Sony κ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί !! Όλος ο πλανήτης ξέρει ποιος βγάζει παιχνίδια της προκοπής κ αυτή είναι η Sony μακάρι να βγάλουν κ οι άλλοι μπας κ μας δώσουν κίνητρο να πάρουμε την κονσόλα τους , γιατί τζαμπατζής δεν είμαι να πάρω μια κονσόλα για να πληρώνω συνδρομή για μερικά υποτιθέμενα καλά παιχνδια που θα τα έχω δωρεάν ! 2 1
Agent_Orange Δημοσ. 4 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2021 Φαντάζομαι οτι αν το PSNow δεν ήταν PSNever για την Ελλάδα, τοτε ισως κάποιος έκανε την σύγκριση...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα