Προς το περιεχόμενο

Θα ήθελα τη γνώμη σας

dipe

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα ήθελα τη γνώμη σας για το παρακάτω site. Ελπίζω να μην αρχίσετε τις γκρίνιες. Το site δεν είναι διαφημιστικό. Δεν έχει ούτε ένα banner. Η διεύθυνση είναι η εξής:

http://www.axaioi3.com/forum

Δημοσ.

Μεγάλε δεν μπόρεσα να κοιτάξω τη σελίδα πάνω από 5 δευτερόλεπτα για να σου πω τι γνώμη μου. Το κοκκινο χρώμα σε αυτό το φόντο κόντεψε να με πεθάνει.

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τα σχόλια σας. Τα χρώματα του site είναι τέτοια λόγω των χρωμάτων της ομάδας (κόκκινο-μάυρο). Τελοσπάντων θα δούμε τι μπορεί να γίνει. Thanks και πάλι.

Δημοσ.

Το θέμα με το χρώμα δυστυχώς δεν μπορεί να αλλάξει για διάφορους λόγους. Οτιδήποτε άλλο σχόλιο έχετε για το site πάντως είναι ευπρόσδεκτο.

Δημοσ.

Μπορείς να διαλέξεις ένα πιο γλυκό κόκκινο και όχι τόσο επιθετικό όσο αυτό. Η ουσία δεν θ' αλλάξει. :)

Παίξε με τις αποχρώσεις του γκρι και του κόκκινου και βρες ποιες δένουν καλλίτερα μεταξύ τους. :)

Στο menu σου, εκεί που έχεις τα 'HOME', 'FAQ', 'SEARCH' κλπ, θα ήταν πιο ευδιάκριτο αν δεν χρησημοποιούσες μαύρα γράμματα. Είναι δυσδιάκριτα.

Επίσης, νομίζω (αν μπορώ να διακρίνω σωστά) πως αντί για 'FAQ' έχεις 'FAG'

Γενικότερα, προσπάθησε το χρώμα των γραμματοσειρών να κάνουν κάποια αντίθεση σε σχέση με το φόντο για να μην κουράζουν το μάτι.

Κατα τ' άλλα είναι όμορφο και καλλίτερο από αυτό που είχατε πρώτα. ;)

Δημοσ.

Αυτό με το menu που λες είναι σωστό. Μάλλον θα αλλαχτεί σε κάτι πιο ευανάγνωστο.Thanks για την παρατήρηση.

Δημοσ.

Δεν ξέρω πόσοι από εσάς το παρατηρήσατε αλλά και η ταχύτητα του site είναι σε μέτρια επίπεδα :(

Δυστυχώς δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι για αυτό, τουλάχιστον για την ώρα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...