Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα,

είχα πάρει αυτά τα ακουστικά και τα συνδέσα στο line out της μητρικής, αλλα επαίζαν μόνο τα ακουστικά και όχι το μικρόφωνο.Ρώτησα το κατάστημα που τα πήρα και μου πρότειναν να πάρω αυτό, αλλά και πάλι δεν δουλεύει.

Τι μπορώ να κάνω;

Επεξ/σία από chkontog
Δημοσ.
13 ώρες πριν, chkontog είπε

Καλησπέρα,

είχα πάρει αυτά τα ακουστικά και τα συνδέσα στο line out της μητρικής, αλλα επαίζαν μόνο τα ακουστικά και όχι το μικρόφωνο.Ρώτησα το κατάστημα που τα πήρα και μου πρότειναν να πάρω αυτό, αλλά και πάλι δεν δουλεύει.

Τι μπορώ να κάνω;

Να πάρεις headset για pc που να καταλήγει σε διπλό καλώδιο,ένα για τον ήχο και ένα για το μικρόφωνο.

• Like 1
Δημοσ.
13 hours ago, chkontog said:

Καλησπέρα,

Τι μπορώ να κάνω;

Λογικό να μην δουλευουν την πρώτη φορά γιατί έχει ξεχωριστή έξοδο το pc για ήχο και μικρόφωνο και εσύ το έβαλες μόνο στο ένα. Σωστή πρόταση και αυτή που σου είπε το κατάστημα. Αν γενικά δουλεύουν τα ακουστικά πρέπει να φταίει ο αντάπτορας. Πέρνα από το κατάστημα που τον πήρες αν είναι κοντά να τον δοκιμάσετε και αν ειναι χαλασμένος θεωρητικά σου δίνει άλλον, αλλιώς ότι σου είπαν από πάνω.

• Thanks 1
Δημοσ.

Εχω τα απλα handsfree της nokia και αυτο εδω και δεν εχω κανενα προβλημα. Αυτο ειναι κατι σαν splitter και διαχωριζει το καναλι των ακουστικων απο αυτο του μικροφωνου, γιαυτο και εχει διαφορετικες εξοδους για το καθενα.
https://www.e-shop.gr/logilink-ca0020-audio-adapter-35mm-stereo-4-pin-female-to-2x-35mm-stereo-male-015m-p-PER.757195

Ο ανταπτορας που σου δωσανε δεν δουλευει σαν splitter. Ειναι απλα απο 1 jack σε 2 και τιποτα περισσοτερο, γιαυτο και δεν εχει διαφορα με τα δικα σου (και με οποιαδηποτε) hands free.

• Thanks 1
Δημοσ.
18 ώρες πριν, jim_p είπε

Εχω τα απλα handsfree της nokia και αυτο εδω και δεν εχω κανενα προβλημα. Αυτο ειναι κατι σαν splitter και διαχωριζει το καναλι των ακουστικων απο αυτο του μικροφωνου, γιαυτο και εχει διαφορετικες εξοδους για το καθενα.
https://www.e-shop.gr/logilink-ca0020-audio-adapter-35mm-stereo-4-pin-female-to-2x-35mm-stereo-male-015m-p-PER.757195

Ο ανταπτορας που σου δωσανε δεν δουλευει σαν splitter. Ειναι απλα απο 1 jack σε 2 και τιποτα περισσοτερο, γιαυτο και δεν εχει διαφορα με τα δικα σου (και με οποιαδηποτε) hands free.

Αυτό θα κάνει δουλειά;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...