Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι, ναι θα γίνει και αυτό στην ώρα του όπως και όλα τα άλλα που είπε, πολύ αξίοπιστος. Κάντε και άλλη τζάμπα διαφήμιση στον αεριτζή παπατζή.

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, gekatsou είπε

Το upload θα γίνετε μέσα από τα σύρματα και τις οπτικές ίνες οπότε δεν είναι ανεξάρτητο και θα έχει μεγάλη διαφορά το Download από το Upload.

Αυτό για να μη νομίζουν κάποιο ότι μπορούν να το βάλουν σε καλύβα στο βουνό.

Το 80% των επιχειρήσεων όμως δεν θα το αφήσουν ανεκμετάλλευτο.

Και με μπαταρία σε αμάξι δουλεύει αλλά είναι 90-100w  το beta μοντέλο... Για καλύβες στο βουνό το φτιάξανε που δεν έχει ούτε κινητό!!! 

Επεξ/σία από BadIronTree
  • Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, gekatsou είπε

Το upload θα γίνετε μέσα από τα σύρματα και τις οπτικές ίνες οπότε δεν είναι ανεξάρτητο και θα έχει μεγάλη διαφορά το Download από το Upload.

Αυτό για να μη νομίζουν κάποιο ότι μπορούν να το βάλουν σε καλύβα στο βουνό.

Το 80% των επιχειρήσεων όμως δεν θα το αφήσουν ανεκμετάλλευτο.

Συγνώμη κιόλας αλλά πριν σχολιάσεις διάβασες έστω και 2 λεπτά για το starlink? πιο σύρμα? αμφίδρομη δορυφορική επικοινωνία upload ΚΑΙ download μέσο πιάτου! και ναι αν έχεις καλύβα στο βουνό μπορείς να έχεις ίντερνετ. αυτό που λες το είχα κάποια στιγμή το 1999 που είχα πάρει πρώτη φορά δορυφορικό ίντερνετ με χρονοχρέωση και dial up γραμμή για το τότε απίστευτο download των 5mb το δευτερόλεπτο αλλά Uplodad 33.3 kb το δευτερόλεπτο. 
Ενημερωνόμαστε συμφορουμίτη μου πριν εκτεθούμε στο λέω με πολύ αγάπη και καθόλου ειρωνεία, και δεν ειναι συμβουλή μονο για το ινσομνια αλλά γενικά στην ζωή.

• Like 5
Επισκέπτης
Δημοσ.

Καλα. Καθιστε να δουλεψει πρωτα και να κανει εστω τα μισα απο οσα υποσχεται ο αρχιπαπατζης της υφηλιου και μετα βλεπουμε…

Επισης , ειπε για Αυγουστο, αλλα δεν μας ειπε ποιου ετους… 

Δημοσ.
37 minutes ago, BackFromHell said:

Καλα. Καθιστε να δουλεψει πρωτα και να κανει εστω τα μισα απο οσα υποσχεται ο αρχιπαπατζης της υφηλιου και μετα βλεπουμε…

Δουλεύει ήδη, σε beta είναι και τα πάει αρκετά καλά ενώ βελτιώνεται με τον καιρό που εκτοξεύονται περισσότεροι δορυφόροι. Έψαξες καθόλου ή απλά να κράξεις ήρθες;

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.
46 λεπτά πριν, infin1tyGR είπε

Δουλεύει ήδη, σε beta είναι και τα πάει αρκετά καλά ενώ βελτιώνεται με τον καιρό που εκτοξεύονται περισσότεροι δορυφόροι. Έψαξες καθόλου ή απλά να κράξεις ήρθες;

Δουλευει σε beta σημαινει ακριβως οτι ειπα παραπανω. Μαθετε τα βασικα please και μετα καντε flame.

Δημοσ.

Εκεί που μένω επαρχία..... πληρώνω 24mbps Ote και έχω στις καλές μέρες 5mbps.... ούτε σε 30 χρόνια δεν έρχεται vdsl....έχω παραγγείλει το starlink....και ας κοστίζει 99€.... καταργώ γραμμές ΟΤΕ έξτρα πακέτα στο κινητό για Mb και μειώνω τα έξοδα μου για ίντερνετ...

• Like 2
Δημοσ.
9 ώρες πριν, BackFromHell είπε

Δουλευει σε beta σημαινει ακριβως οτι ειπα παραπανω. Μαθετε τα βασικα please και μετα καντε flame.

Αφού βγαίνει από beta τέλος του χρόνου. Αύγουστος θα είναι όλοι οι δορυφόροι online 1800+ είναι στο διάστημα και θέλουν 2-3 μήνες να μπουν σε σωστή τροχιά. Εσύ κάνεις flame με της ασυναρτησίες που λες...

Έχουν 70000+ άτομα στην beta πριν 1 εβδομάδα. Θα ανεβάσει άλλους 20.000 δορυφόρος μέχρι το 2025 για bandwidth και backup.

Να φανταστώ ακόμα πιστεύεις ότι το "πιατάκι" είναι απλό μέταλλο έτσι;

• Like 2
Δημοσ.
11 ώρες πριν, BackFromHell είπε

καταρχάς δουλεύει ήδη, και όταν λέμε ότι δουλεύει εννοούμε ότι δουλεύει ήδη καλύτερα από ότι είχαν υποσχεθεί. 
Το ΒΕΤΑ που λένε είναι πρώτον επειδή δεν φτάνει η παραγωγή του συστήματος παραγωγής πιάτου μόντεμ κτλ, και δευτερον επειδή δεν εχει ανέβει το 100% τον δορυφόρων για ολες τις περιοχές που θα υποστηρίζει. εσύ στην Ελλάδα όμως δεν εχεις θέμα απόδοσης ή χαμένου σηματος διότι ειναι στο 100% το δίκτυο δορυφόρων που χρειάζεται 24/7. 

9 ώρες πριν, BackFromHell είπε

εδώ κάνεις λάθος φιλε μου το φλάμε το κάνεις εσύ αποκαλώντας τον πιο επιτυχημένο entrepreneur - επιχειρηματία με τις 2 πιο επιτυχημένες εταιρίες και project που κανένας άλλος δεν έχει καταφέρει ώς αρχιπαπατζη... αλήθεια έχεις κοιταχτεί στο καθρέφτη σου τώρα τελευταία? σκέψου πόσο συγκριτικά ασήμαντος είσαι (και ειμαι) μπροστά σε άλλους ανθρώπους ως προς το τι έχουμε προσφέρει στον πλανήτη για να τον κάνουμε καλύτερο και πιο ασφαλή? Το ότι για τον Χ - Ψ λόγο μπορει να μην συμπαθούμε κάποιον δεν σημαίνει ότι πρέπει να μειώνουμε και την αξία αυτού. 

• Like 2
Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
32 λεπτά πριν, BadIronTree είπε

Αφού βγαίνει από beta τέλος του χρόνου. Αύγουστος θα είναι όλοι οι δορυφόροι online 1800+ είναι στο διάστημα και θέλουν 2-3 μήνες να μπουν σε σωστή τροχιά. Εσύ κάνεις flame με της ασυναρτησίες που λες...

Έχουν 70000+ άτομα στην beta πριν 1 εβδομάδα. Θα ανεβάσει άλλους 20.000 δορυφόρος μέχρι το 2025 για bandwidth και backup.

Να φανταστώ ακόμα πιστεύεις ότι το "πιατάκι" είναι απλό μέταλλο έτσι;

Το αν η φαση beta ολοκληρωνεται για να περασει σε πληρη παραγωγη τον Αυγουστο, δεν εξαρταται μονο απο το ποσοι δορυφοροι πετανε πανω απο το κεφαλι σου, ουτε απο το ποσοι beta users το χρησιμοποιουν.

Ξαναλεω,  please μαθετε τα βασικα. Και το εννοω. Ειστε σε τεχνολoγικο φορουμ κι ειναι αδιανοητο να μη γνωριζετε τι θα πει beta και να flameαερετε εναν που λεει οτι ακομα ειμαστε σε...beta.

Κι οταν επιτελους δειτε τι θα πει beta χωρις τις παρωπιδες σας, δειτε μετα και το ιστορικο του Musk οσον αφορα ανακοινωσεις που κανει διαρκως τυπου "τον επομενο μηνα το ταδε πραγμα θα ειναι ετοιμο" και ποτε τελικα το παραδιδει ετοιμο για να δειτε αν αυτο που λεω εχει βαση ή οχι... Κοινως, συνελθετε...

23 λεπτά πριν, tamis είπε

καταρχάς δουλεύει ήδη, και όταν λέμε ότι δουλεύει εννοούμε ότι δουλεύει ήδη καλύτερα από ότι είχαν υποσχεθεί. 
Το ΒΕΤΑ που λένε είναι πρώτον επειδή δεν φτάνει η παραγωγή του συστήματος παραγωγής πιάτου μόντεμ κτλ, και δευτερον επειδή δεν εχει ανέβει το 100% τον δορυφόρων για ολες τις περιοχές που θα υποστηρίζει. εσύ στην Ελλάδα όμως δεν εχεις θέμα απόδοσης ή χαμένου σηματος διότι ειναι στο 100% το δίκτυο δορυφόρων που χρειάζεται 24/7. 

εδώ κάνεις λάθος φιλε μου το φλάμε το κάνεις εσύ αποκαλώντας τον πιο επιτυχημένο entrepreneur - επιχειρηματία με τις 2 πιο επιτυχημένες εταιρίες και project που κανένας άλλος δεν έχει καταφέρει ώς αρχιπαπατζη... αλήθεια έχεις κοιταχτεί στο καθρέφτη σου τώρα τελευταία? σκέψου πόσο συγκριτικά ασήμαντος είσαι (και ειμαι) μπροστά σε άλλους ανθρώπους ως προς το τι έχουμε προσφέρει στον πλανήτη για να τον κάνουμε καλύτερο και πιο ασφαλή? Το ότι για τον Χ - Ψ λόγο μπορει να μην συμπαθούμε κάποιον δεν σημαίνει ότι πρέπει να μειώνουμε και την αξία αυτού. 

Πιο επιτυχημενος enterpreneur σιγουρα. Οπως και εξαιρετικος πωλητης. Απο τους ικανοτερους στον πλανητη, πιστευω ακραδαντα πχ οτι ειναι απο τους λιγους που μπορουν ευκολα να πουλησουν παγο σε Εσκιμωο.

Για το πιο επιτυχημενος επιχειρηματιας, ομως, στο οποιο υπεισερχονται πολλα κριτηρια επιπλεον, εχουμε καποια info ή αποτελει την υποκειμενικη σου αποψη, οπως αντιστοιχα η δικια μου υποκειμενικη αποψη ειναι οτι προκειται περι μεγαλυτερου παπατζη στην γη (και πολλα ακομα); Διοτι αλλο το να ειναι γνωμη σου, αλλο το να το παρουσιαζεις σαν θεσφατο και δεδομενο, οπως προσπαθεις να το περασεις... Πχ εγω εναν τυπο που δεν εχει αφησει βουνο ορθιο στο Μεξικο για εξορυξη μεταλλων την ιδια ωρα που αυτοπαρουσιαζεται ως ο τυπος που θα σωσει το περιβαλλον του  πλανητη, ή που διαπρεπει στην παιδικη εργασια σε ορισμενες χωρες (βλ. και παλι Μεξικο), ή που χειραγωγει χρηματηστηρια κι εχει τιμωρηθει επανειλημενως απο τις αρχες, που εχει κακιστο ιστορικο στο να πιανει στοχους που μονος του θετει (ξεγελωντας μετοχους και πελατες) κλπ κλπ κλπ, θα δυσκολευομουν παρα πολυ να τον βαφτισω ελαφρα τη καρδια ως τον "πιο επιτυχημενο επιχειρηματια του κοσμου". Θα το εκανα μονο αν φορουσα παρωπιδες και ημουν κατι παραπανω απο fanboy ή αν με πληρωνε για να το κανω... Η εναλλακτικα αν δεν ανοιγα τα στραβα μου να διαβασω τα εργα και τις ημερες του που σιγουρα δεν ειναι τοσο λαμπερα οσο θελετε να τα παρουσιαζετε ορισμενοι, σχεδον "απαγορευοντας" τις αντιθετες αποψεις με επιχειρηματα τυπου "να μη μιλας εσυ για τον Musk".

ΥΓ. Πεθαινω καθε φορα που οταν λεμε κατι για τον Musk  θα πεταχτει κι ενας να πει "και ποιος εισαι εσυ που θα τολμησεις να πεις για αυτον;" :D

ΥΓ2. Κανενα flame δεν ξεκινησα εγω. Αναφερθηκα στον Musk και σε κανενα μελος του παροντος φορουμ. Αντιθετως ο χρηστης στον οποιο αναφερθηκα οτι μπηκε για flame, οπως κι εσυ, οπως ακομα ενας, κανετε επι προσωπικου επιθεσεις με ειρωνειες κλπ, σε καποιον που απλα εχει αλλη αποψη απο αυτη που σας επιβαλλει o τυφλος fanboyσμός σας.

Επεξ/σία από BackFromHell
Δημοσ.
1 ώρα πριν, BackFromHell είπε

Κι οταν επιτελους δειτε τι θα πει beta χωρις τις παρωπιδες σας, δειτε μετα και το ιστορικο του Musk οσον αφορα ανακοινωσεις που κανει διαρκως τυπου "τον επομενο μηνα το ταδε πραγμα θα ειναι ετοιμο" και ποτε τελικα το παραδιδει ετοιμο για να δειτε αν αυτο που λεω εχει βαση ή οχι... Κοινως, συνελθετε...

Πιο επιτυχημενος enterpreneur σιγουρα. Οπως και εξαιρετικος πωλητης. Απο τους ικανοτερους στον πλανητη, πιστευω ακραδαντα πχ οτι ειναι απο τους λιγους που μπορουν ευκολα να πουλησουν παγο σε Εσκιμωο.

Για το πιο επιτυχημενος επιχειρηματιας, ομως, στο οποιο υπεισερχονται πολλα κριτηρια επιπλεον, εχουμε καποια info ή αποτελει την υποκειμενικη σου αποψη, οπως αντιστοιχα η δικια μου υποκειμενικη αποψη ειναι οτι προκειται περι μεγαλυτερου παπατζη στην γη (και πολλα ακομα); Διοτι αλλο το να ειναι γνωμη σου, αλλο το να το παρουσιαζεις σαν θεσφατο και δεδομενο, οπως προσπαθεις να το περασεις... Πχ εγω εναν τυπο που δεν εχει αφησει βουνο ορθιο στο Μεξικο για εξορυξη μεταλλων την ιδια ωρα που αυτοπαρουσιαζεται ως ο τυπος που θα σωσει το περιβαλλον του  πλανητη, ή που διαπρεπει στην παιδικη εργασια σε ορισμενες χωρες (βλ. και παλι Μεξικο), ή που χειραγωγει χρηματηστηρια κι εχει τιμωρηθει επανειλημενως απο τις αρχες, που εχει κακιστο ιστορικο στο να πιανει στοχους που μονος του θετει (ξεγελωντας μετοχους και πελατες) κλπ κλπ κλπ, θα δυσκολευομουν παρα πολυ να τον βαφτισω ελαφρα τη καρδια ως τον "πιο επιτυχημενο επιχειρηματια του κοσμου". Θα το εκανα μονο αν φορουσα παρωπιδες και ημουν κατι παραπανω απο fanboy ή αν με πληρωνε για να το κανω... Η εναλλακτικα αν δεν ανοιγα τα στραβα μου να διαβασω τα εργα και τις ημερες του που σιγουρα δεν ειναι τοσο λαμπερα οσο θελετε να τα παρουσιαζετε ορισμενοι, σχεδον "απαγορευοντας" τις αντιθετες αποψεις με επιχειρηματα τυπου "να μη μιλας εσυ για τον Musk".

ΥΓ. Πεθαινω καθε φορα που οταν λεμε κατι για τον Musk  θα πεταχτει κι ενας να πει "και ποιος εισαι εσυ που θα τολμησεις να πεις για αυτον;" :D

ΥΓ2. Κανενα flame δεν ξεκινησα εγω. Αναφερθηκα στον Musk και σε κανενα μελος του παροντος φορουμ. Αντιθετως ο χρηστης στον οποιο αναφερθηκα οτι μπηκε για flame, οπως κι εσυ, οπως ακομα ενας, κανετε επι προσωπικου επιθεσεις με ειρωνειες κλπ, σε καποιον που απλα εχει αλλη αποψη απο αυτη που σας επιβαλλει o τυφλος fanboyσμός σας.

1)καλά μια που όλοι οι άλλοι είναι ακριβέστατοι στους χρονους τους παραγωγής διάφορων προιόντων βλέπε nm επεξεργαστών ίντελ που μιλάμε για χρόνια καθυστερήσεις και εσύ μιλάς για βδομαδες its ok... το ότι τον αποκαλεί όλος ο πλανήτης τον πιο σημαντικό επιχειρηματία και σε τομείς που δεν υπάρχει δεύτερος, αλλά μιλάμε για γνώμη σου και μου με ξεπερνάει :)
2)Τώρα για βουνά παιδική εργασία θα πω απλά show me the proof, ο ίδιος δεν χρησιμοποιεί πλέον κοβάλτιο για ακριβώς αυτόν τον λόγο εν αντιθέση με άλλους κατασκευαστές μπαταριών γκουχου γκουχου VAG group... 
3)το να πουλήσεις πάγο σε εσκιμώο μάλλον άτοπο ειναι γτ δε βλέπω πουθενά παρκαρισμένους ούτε πυραύλους γύρω μας ούτε εργοστάσια για ηλεκτροκίνητα οχήματα κτλ. πάντως ο υπολογιστής, κινητό τάμπλετ που χρησιμοποιείς για να μου απαντήσεις εδω στο ινσομνια έχει φτιαχτεί από τα ίδια ή παρόμοια μεταλλεία. δε μπορεις να σταματήσεις την ανάπτυξη επείδη κάποια μεταλλεία έχουν παιδιά.
4) χειραγώγηση? οκ βγαίνουν στα κανάλια οι αναλυτές με FUD για μια εταιρία ότι τρακάρουν μονα τους, ότι παίρνουν φωτιά μόνα τους, ότι δεν ειναι καλά οχήματα για να επηρεάσουν τις τιμές του χρηματηστηρίου εδώ και μήνες αλλά ο ίδιος ο ιδιοκτήτης δε μπορεί να πει την γνώμη του... και δεν εχει τιμωρηθεί επανειλημμένως αλλά μια φορά όταν ειπε το γνωστό σε ολους πλέον meme "420" και αυτό που μόνο κακό δε το λες αλλα τέσπα μεγαλη συζήτηση.
5) γενικά με όσα λες μάλλον ανενημέρωτος είσαι και στο λέω ευγενικά
6) οι γνώμες ειναι σαν τις..... τις έχουμε όλοι χααχαχχααχχαχαχα
7)δεν υπάρχει τυφλός fanboyσμός αλλά γεγονότα, στοιχεία και στατιστικά. όταν όλα 90/100 θετικά και σε σύγκριση με "άλλους" σε παρόμοιους τομείς είναι 20/100 λογικό είναι να λες ότι είναι κορυφή. καλύτερα πάντως να παθιάζεται κάποιος με κάποιον που προσφέρει στην ανθρωπότητα ένα καλύτερο μέλλον παρά με ομάδες και παίκτες κτλ που δε προσφέρουν τίποτα απολύτως πλην του "θεάματος" (λίγο σαν την αρχαια ρώμη η φάση αλλά πιο πολιτισμένα)

• Like 2
Δημοσ.

Κάτι πρέπει να γίνει με τη γλώσσα (εκφράσεις) στους τίτλους.

Τη μια "η Κίνα λέει.."

την άλλη "η WD λέει.."

τώρα "ο Ελον Μασκ λέει.."

Λες και είμαι σε φόρουμ Γυμνασίου, για να μην πω Δημοτικού.

"Σύμφωνα με τον ..." 👍

"Ανακοίνωσε ο/η ..." 👍

Αν χρειάζεστε βοήθεια, ζητήσετε βοήθεια. Τα βγάζετε και "πρωτοσέλιδο", κρίμα είναι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...