Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Elon, σώσε μας.

Προφανώς η υπηρεσία δεν απευθύνεται σε όσους έχουν 50άρες και (τώρα πια) 200άρες γραμμές στο κέντρο της πόλης. Αλλά για κάποιον που βρίσκεται ή ενδιαφέρεται να πάει σε επαρχία, που χρησιμοποιεί το Internet για την καθημερινή δουλειά του, που ταλαιπωρείται από τις αργές συνδέσεις (ή ρωτάει τους γείτονες ή μαγαζιά παρόχων της περιοχής και καταλαβαίνει ότι ακόμα και τα 15Mbps είναι όνειρο απατηλό), τότε το Starlink είναι η μοναδική λύση. Το βάζεις από ανάγκη, όχι από επιλογή.

Το 5G με unlimited data θα γίνει εναλλακτική στο μέλλον, θεωρητικά σε καλύτερες τιμές από του Musk, αλλά αυτό το μέλλον αργεί ακόμα.

Επεξ/σία από nzeppos
  • Like 3
  • Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

IPO σε περίπου 2-3 χρόνια το αργότερο.
500.000 συνδρομητές σε περίπου 1 χρόνο
περίπου το 4% του παγκόσμιου πληθυσμού θα είναι οι πελάτες τους.... αυτά για όσους ψάχνουν τι να κάνουν τα λεφτά στην τράπεζα τους σε κανα 2 χρόνια.
Τώρα έχοντας γραφείο με υψηλές απαιτήσεις σε ταχύτητα ιδιαίτερα σε upload το σταρλινκ είναι μονόδρομος. εκεί οι δικαιολογίες βραχυκύκλωσε το καφάο, κόπηκε η οπτική ίνα, μαζεύτηκαν πολλοί στην περιοχή σας (δλδ σας πουλάμε μια μπριζόλα και παρακαλώ να την μοιραστείτε μεταξύ σας αλλά θα πληρώσετε 1 μπριζόλα έκαστος) δε πρόκειται να το ξανα ακούσετε. Ναι είναι ένα Α έξοδο το αρχικό 500αρικο αλλά προσωπικά είμαι έτοιμος να κάνω το βήμα, θα μοιράσω την γραμμή σε όλη την πολυκατοικία που γενικά δεν ζορίζουνε τις γραμμές και θα μας βγει από ένα 20αρικο έκαστος το μήνα (και αν) έχοντας στο 90% της γραμμής ο καθένας όταν την χρειαστεί (ποιοι κατεβάζουν ή ανεβάζουν όλοι μέρα με 350 mbps).  
Από εκεί και πέρα σπίτια επαρχίας επιτέλους θα αποκτήσουν ανεξαρτησία από την ταλαιπωρία του ΟΤΕ και την ξεφτίλα των παρόχων με τις τιμές 5G που προσφέρουν τα στικάκια....
για όλα τα υπόλοιπα απλά θα γίνει η πιο επιτυχημένη εταιρεία παγκοσμίως με τα περισσότερα κέρδη παγκοσμίως. λίγο λίγο να τα εξετάσετε με ευκολία θα περάσει τα 7 τρις ευρώ σε λίγα χρόνια έχοντας μόνο το 3% του πληθυσμού και χωρίς να συμπεριλάβουμε εταιρείες ιδιωτικές, στρατιωτικές συνεργασίες, καράβια, αεροπλάνα κτλ...

• Like 3
Δημοσ.
1 ώρα πριν, taris είπε

Δεν ισοπεδώνω το starlink, για όποιον δεν έχει καμιά πρόσβαση σε VDSL, οπτική ούτε 5G θα είναι χρήσιμο... αν είναι και οικονομικά ευκατάστατος μαζί.

Αλλά ανταγωνιστικό σε σταθερές υψηλής ταχύτητας γραμμές και mobile data δεν θα είναι ποτέ, εκεί που διατίθενται αυτά.

Ρε εδώ Αττική δεν έχουμε VDSL και όχι μακριά, 2 χλμ από  ΚΕΝΤΡΟ Χαϊδάρι... 

Άμα δεις το χάρτη με τις καμπίνες VDSL έχουν όλοι εκτός ο Σκαραμαγκάς... μια τρύπα μέσα στην μέση... νεκρό σημειο 

Λένε ότι τα ναυπηγία θα τα πάρουν οι Αμερικάνοι ... και θα φέρουν υποδομες... αλλά @@ Οπτική μισθωμένη θα έχουν καβάτζα για πάρτη τους ...

Δημοσ.
2 ώρες πριν, taris είπε

Ας ξεκινήσουν τα σχόλια πώς θα κλείσει όλες τις ελληνικές εταιρίες με το ιντερνετ των 100 μηνα + 500 για τον εξοπλισμο.

Αμα δεν θελουν να κλεισουν να καταργησουν την 24αρα και να υπαρχει 50+ στην τιμη 24αρας γιατι και παλι εχει συνεχεις αποσυνδεσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, taris είπε

Ας ξεκινήσουν τα σχόλια πώς θα κλείσει όλες τις ελληνικές εταιρίες με το ιντερνετ των 100 μηνα + 500 για τον εξοπλισμο.

Να σου πώ εγώ πώς....εγώ που έχω 15 δωμάτια σε νησί θα το πάρω Ιούλιο, Αύγουστο, Σεπτέμβριο και τον χειμώνα για security θα παίζω με 5G a la carte!

Δημοσ.

Θα μπορείς να το χρησιμοποιείς συγκεκριμένους μήνες για να πληρώνεις λιγότερο ή όχι;  Εγώ ας πούμε θα ήθελα μόνο τέσσερις μήνες το καλοκαίρι οπότε 400€. 

Δημοσ.
7 ώρες πριν, TaxiarhisGR είπε

Αμα δεν θελουν να κλεισουν να καταργησουν την 24αρα και να υπαρχει 50+ στην τιμη 24αρας γιατι και παλι εχει συνεχεις αποσυνδεσεις

Εντάξει , και το σταρλίνκ απ οτι είχα διαβάσει κάνει διακοπές κάποιες στιγμές . Αυτό βέβαια δεν είναι πρόβλημα για κάποιον στο πουθενά που αυτή είναι η μόνη σύνδεση του στο ίντερνετ

Επίσης, αν έχω καταλάβει καλά , ο εξοπλισμός των 500 δολ είναι για εγκατάσταση σε σταθερό σημείο . Αυτά που λέτε για πλοία και αεροπλάνα θα γίνουν λογικά αργότερα με καλύτερο εξοπλισμο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, Thanoslam είπε

Θα μπορείς να το χρησιμοποιείς συγκεκριμένους μήνες για να πληρώνεις λιγότερο ή όχι;  Εγώ ας πούμε θα ήθελα μόνο τέσσερις μήνες το καλοκαίρι οπότε 400€. 

Ανά μήνα δεν έχει συμβόλαια και δεσμεύσεις 

4 ώρες πριν, chrismoute είπε

Εντάξει , και το σταρλίνκ απ οτι είχα διαβάσει κάνει διακοπές κάποιες στιγμές . Αυτό βέβαια δεν είναι πρόβλημα για κάποιον στο πουθενά που αυτή είναι η μόνη σύνδεση του στο ίντερνετ

Επίσης, αν έχω καταλάβει καλά , ο εξοπλισμός των 500 δολ είναι για εγκατάσταση σε σταθερό σημείο . Αυτά που λέτε για πλοία και αεροπλάνα θα γίνουν λογικά αργότερα με καλύτερο εξοπλισμο

disconnect για 1-2 sec είχε όταν άλλαζε σε δορυφόρο όταν ήταν λίγα. Τώρα από Αύγουστο θα είναι όλοι online ... 

Επεξ/σία από BadIronTree
  • Like 1
Δημοσ.
17 ώρες πριν, lofter είπε

Έχει διαβάσει κανείς, από όσους δουλεύουν την beta,αν έχουν κάνει δοκιμές με μοίρασμα της σύνδεσης ;

Κανονικό ρουτερ θα έχει το πακέτο. Γιατί να μην μπορείς να μοιραστείς. 

Δημοσ.

Αν το είχε φτιάξει ο ΟΤΕ θα σας πούλαγε το έως 350 Mbit πανάκριβα και όταν έπεφτε η ταχύτητα στα 2 Μbit θα σας έλεγε ότι κάποιοι εξωγήινοι περνάνε μπροστά από τους δορυφόρους και κόβουν το σήμα. Μετά από παράπονά σας θα σας παραπεμπε στο συμβόλαιο που υπογράψατε παράγραφο 78 " Καμιά ευθύνη δεν φέρει η εταιρία σε περίπτωση κακόβουλης ενέργειας εξωγήινων ,τρίτων και τρομοκρατών του διαστήματος ( Τζεντάι ) 

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το upload θα γίνετε μέσα από τα σύρματα και τις οπτικές ίνες οπότε δεν είναι ανεξάρτητο και θα έχει μεγάλη διαφορά το Download από το Upload.

Αυτό για να μη νομίζουν κάποιο ότι μπορούν να το βάλουν σε καλύβα στο βουνό.

Το 80% των επιχειρήσεων όμως δεν θα το αφήσουν ανεκμετάλλευτο.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μ' αρέσει που μερικοί συγκρίνουν τα πάντα ανάλογα με τις ελληνικές ανάγκες. Στις ΗΠΑ πχ, υπάρχουν πολλά επαρχιακά χωριά, που με το ζόρι πιάνουν 5 Mbps με ADSL (ή και καθόλου) και το χρεώνουν $50 κιόλας. Τέτοιες περιοχές στοχεύει o Musk παγκοσμίως και όχι τον κάθε ΟΤΕ. 

Επεξ/σία από MitsosDaBest13
Δημοσ.
22 ώρες πριν, Droulas13 είπε

Αν πραγματικά το χρειάζεσαι και δεν σου αρκούν τα 20-50mbps τότε είναι χρήσιμο  εργαλείο.

Ευτυχώς που υπάρχει η Inalan, γιατι με Cosmote, Wind και Vodafone η ταχύτητα εκεί που είμαι, μιλάμε για κέντρο Αθήνας - Κυψέλη, δεν ξεπερνά τα 7Mbps...

Δημοσ.
21 ώρες πριν, TaxiarhisGR είπε

Φίλε μου εγώ με Vodafone 50 άρα πληρώνω 21,77 τον μήνα. Δεν νομίζω ότι είναι πολλά. Μην τρώτε την τιμή που σας πασάρουν ρωτήστε για κάτι καλύτερο.  

Πραγματική ταχύτητα 54 down 4.9 up.

Περιοχή νέος κόσμος με καινούριο καλώδιο στην πολυκατοικία.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...