efib Δημοσ. 9 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2021 2 λεπτά πριν, airtrelomike13 είπε οχι ρωτησα πριν γιατι ακουω απο τον εξω κοσμο, να λενε αρνητικα σχολια για τους πτυχιο ΤΕΙ οταν στο χωρο εργασιας δεν εχω ακουσει ποτε κατι τετοιο. Τα ΤΕΙ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ εχουν καλη απορροφηση λογω πρακτικων μεθοδων ( βλεπε εργαστηρια). Καποτε μπηκα με ενα φιλο στο ΛΟΧΡΗ της ΑΣΟΕΕ και με αυτα που τους μαθαιναν εκει, απορουσα οχι μονο σε τι θα τους χρησιμευσουν εξω αλλα αν μπηκα σωστα στο τμημα που ονομαζεται ετσι Ισχυει αυτο που λες για την λοχρη ασοεε, δεν ξερουν πχ να χειριζονται ενα τιμολογιο, αλλα εχουν background για financial analyst. Διαφερει πολυ το προγραμμα σπουδων σε αει/τει λογιστικης, δεν ειναι καθολου πρακτικο της ασοεε. Προφανως και υπαρχουν ικανα ατομα, απλως σου ειπα που ειναι το θεμα, τουλαχιστον κατα την γνωμη μου. Επειδη ξερω το επιπεδο που ηταν σε εμας, και εχω δει και τει λογιστικης στην χαλκιδα εβλεπα στα μαθηματικα την μερα με την νυχτα και στον ογκο της υλης, και στην δυσκολια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xgol Δημοσ. 9 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2021 1 ώρα πριν, airtrelomike13 είπε οχι ρωτησα πριν γιατι ακουω απο τον εξω κοσμο, να λενε αρνητικα σχολια για τους πτυχιο ΤΕΙ οταν στο χωρο εργασιας δεν εχω ακουσει ποτε κατι τετοιο. Τα ΤΕΙ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ εχουν καλη απορροφηση λογω πρακτικων μεθοδων ( βλεπε εργαστηρια). Καποτε μπηκα με ενα φιλο στο ΛΟΧΡΗ της ΑΣΟΕΕ και με αυτα που τους μαθαιναν εκει, απορουσα οχι μονο σε τι θα τους χρησιμευσουν εξω αλλα αν μπηκα σωστα στο τμημα που ονομαζεται ετσι Εχω φιλο λογιστη, απο Τει λογιστικης. Ειχε περασει με 3,6 στα Μαθηματικα κατευθυνσης. 240 ECTS κατα τα αλλα 😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
airtrelomike13 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2021 1 ώρα πριν, Mute_ είπε Ναι γιατί στην πρωτοβάθμια είναι και οι νηπιαγωγοί καθώς και συνάδελφοι μουσικοί,γυμναστές,θεατρολόγοι κτλ κτλ. Οπότε η λογική λέει ότι θα πάει περίπου 50-50 ή 60-40 με τη δευτεροβάθμια. Οπότε έχουμε περίπου 6000 στην αθμια. nai ξεχασα οτι ειναι και οι μουσικοι, νηπιαγωγοι κλπ. Βέβαια για να τα λεμε και αυτα, οι περισσοτεροι δασκαλοι στο πινακα ενικης έχουν κανει μαστερ στην ειδικη αγωγή, πράγμα που τους άνοιγε τον αλλο πινακα και ηταν αναπληρωτες. Διαφορετικά δεν ειχα ακουσει καποιον απο το πινακα γενικης χωρις μαστερ ή με μαστερ σε αλλο αντικειμενο, οτι ηταν αναπληρωτης. Οι περισσοτεροι κλαιγόντουσαν 22 λεπτά πριν, xgol είπε Εχω φιλο λογιστη, απο Τει λογιστικης. Ειχε περασει με 3,6 στα Μαθηματικα κατευθυνσης. 240 ECTS κατα τα αλλα 😂 Στείλε μια επιστολή στην Ε.Ε και στη Μπολόνια και διαμαρτηρήσου. Α και μη ξεχάσω ,κάνε και μια ερώτηση στους απόφοιτους ΤΕΙ που κάνουν διεθνή καριέρα στο Εξωτερικό να σου πουν και αυτοι τη γνώμη τους. Στειλε και αυτο μαζι 1 ώρα πριν, efib είπε Ισχυει αυτο που λες για την λοχρη ασοεε, δεν ξερουν πχ να χειριζονται ενα τιμολογιο, αλλα εχουν background για financial analyst. Διαφερει πολυ το προγραμμα σπουδων σε αει/τει λογιστικης, δεν ειναι καθολου πρακτικο της ασοεε. Προφανως και υπαρχουν ικανα ατομα, απλως σου ειπα που ειναι το θεμα, τουλαχιστον κατα την γνωμη μου. Επειδη ξερω το επιπεδο που ηταν σε εμας, και εχω δει και τει λογιστικης στην χαλκιδα εβλεπα στα μαθηματικα την μερα με την νυχτα και στον ογκο της υλης, και στην δυσκολια. φυσικα σε ολα αυτα υπαγεται και το βυσμα. ΓΙα παραδειγμα: Ας υποθεσουμε οτι εχεις πτυχιο ΛΟΧΡΗ απο ΑΣΟΕΕ , έχεις ΜΒΑ και 3 χρονια προυπηρεσίας Έχω εγώ πτυχιο ΛΟΧΡΗ από ΤΕΙ, ΜΒΑ και 3 χρόνια προυπηρεσίας Και βγαζει μια Χ εταιρεία γνωστού εφοπλιστή αγγελία για μια θεση για το λογιστήριο και κανουμε ( ας υποθεσουμε) μονο εγω και εσύ αίτηση. Αλλά εγώ τον ξέρω, ενώ εσύ όχι. Ποιον από τους δυο θα πάρει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xgol Δημοσ. 9 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2021 27 λεπτά πριν, airtrelomike13 είπε nai ξεχασα οτι ειναι και οι μουσικοι, νηπιαγωγοι κλπ. Βέβαια για να τα λεμε και αυτα, οι περισσοτεροι δασκαλοι στο πινακα ενικης έχουν κανει μαστερ στην ειδικη αγωγή, πράγμα που τους άνοιγε τον αλλο πινακα και ηταν αναπληρωτες. Διαφορετικά δεν ειχα ακουσει καποιον απο το πινακα γενικης χωρις μαστερ ή με μαστερ σε αλλο αντικειμενο, οτι ηταν αναπληρωτης. Οι περισσοτεροι κλαιγόντουσαν Στείλε μια επιστολή στην Ε.Ε και στη Μπολόνια και διαμαρτηρήσου. Α και μη ξεχάσω ,κάνε και μια ερώτηση στους απόφοιτους ΤΕΙ που κάνουν διεθνή καριέρα στο Εξωτερικό να σου πουν και αυτοι τη γνώμη τους. Στειλε και αυτο μαζι φυσικα σε ολα αυτα υπαγεται και το βυσμα. ΓΙα παραδειγμα: Ας υποθεσουμε οτι εχεις πτυχιο ΛΟΧΡΗ απο ΑΣΟΕΕ , έχεις ΜΒΑ και 3 χρονια προυπηρεσίας Έχω εγώ πτυχιο ΛΟΧΡΗ από ΤΕΙ, ΜΒΑ και 3 χρόνια προυπηρεσίας Και βγαζει μια Χ εταιρεία γνωστού εφοπλιστή αγγελία για μια θεση για το λογιστήριο και κανουμε ( ας υποθεσουμε) μονο εγω και εσύ αίτηση. Αλλά εγώ τον ξέρω, ενώ εσύ όχι. Ποιον από τους δυο θα πάρει? Γιατι να τα στειλω; Δε με αφορα καθολου το θεμα. Ωστοσο για να φτασεις να κρινεις μια σχολη σαν την ΑΣΟΕΕ θεωρητικα θα πρεπε να χεις τελειωσει μια σχολη πολυ ανωτερη της, για να αποφυγεις τον κινδυνο να σε πουν κομπλεξικούλη.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
airtrelomike13 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2021 Μόλις τώρα, xgol είπε Γιατι να τα στειλω; Δε με αφορα καθολου το θεμα. Ωστοσο για να φτασεις να κρινεις μια σχολη σαν την ΑΣΟΕΕ θεωρητικα θα πρεπε να χεις τελειωσει μια σχολη πολυ ανωτερη της, για να αποφυγεις τον κινδυνο να σε πουν κομπλεξικούλη.. μα εχω ΜΒΑ απο την ΑΣΟΕΕ. Δεν κρινω. ΠΙστεψε με πλεον γενικα εχει πεσει τοσο πολυ το επιπεδο του Ελληνικου πανεπιστημιου και οχι μονο της ΑΣΟΕΕ που βγανουν στα ranking 400 και πανηγυριζουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xgol Δημοσ. 9 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, airtrelomike13 είπε μα εχω ΜΒΑ απο την ΑΣΟΕΕ. Δεν κρινω. ΠΙστεψε με πλεον γενικα εχει πεσει τοσο πολυ το επιπεδο του Ελληνικου πανεπιστημιου και οχι μονο της ΑΣΟΕΕ που βγανουν στα ranking 400 και πανηγυριζουν Τι σημαινει αν εχεις μεταπτυχιακο απο την ΑΣΟΕΕ; Το βασικο σου πτυχιο ειναι κατα πολυ υποδεεστερο σε επιπεδο μαθηματων. Στην αγορα καλα κανει και θεωρειται ισαξιο, γιατι στην τελικη θα κριθειτε. Αλλα το επιπεδο δυσκολιας δε συγκρινεται, το δικο τους βασικο πτυχιο, με το δικο σου. Βεβαια απο τη στιγμη που εχετε τα ιδια δικαιωματα, 1000 φορες η δικη σου πορεια απο ΤΕΙ. Στα υπολοιπα για το ελληνικο πανεπιστημιο, τσουβαλιαζεις. Επεξ/σία 9 Ιουλίου 2021 από xgol Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
airtrelomike13 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2021 1 λεπτό πριν, xgol είπε Τι σημαινει αν εχεις μεταπτυχιακο απο την ΑΣΟΕΕ; Το βασικο σου πτυχιο ειναι κατα πολυ υποδεεστερο σε επιπεδο μαθηματων. Στην αγορα καλα κανει και θεωρειται ισαξιο, γιατι στην τελικη θα κριθειτε. Αλλα το επιπεδο δυσκολιας δε συγκρινεται, το δικο τους βασικο πτυχιο, με το δικο σου. Βεβαια απο τη στιγμη που εχετε τα ιδια δικαιωματα, 1000 φορες η δικη σου πορεια απο ΤΕΙ. Είναι η γνώμη σου. Είναι η οπτική σου οποτε δεν μπορω να παρω θεση. Και στην εκπαιδευση με το νομο του 2017 ειμαστε ολοι ΠΕ ( Πανεπιστήμια και τει), μπορεις να το ψαξεις αν δεν με πιστευεις. Τωρα το τι ειναι σωστο και τι ειναι λαθος, ειναι αλλο παπα-ευαγγελιο. Άλλωστε ο αλλος παει ΕΞΩΤΕΡΙΚο με τα λεφτα των γονιων του παιρνει ενα πτυχιο απο Βουλγαρια, Κυπρο και γυρναει στην Ελλλαδα και εχει τα ιδια δικαιωματα και θεση εν συγκριση με εναν που εγραψε 19000 μορια και σπουδασε εδω. Καλα δεν το συζητω για καποιους αλλους που τελειωσαν ΜΙΤ, και ερχονται στην Ελλαδα πισω και δεν τους το αναγνωριζουν το πτυχιο και κλαιγονται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xgol Δημοσ. 9 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2021 5 λεπτά πριν, airtrelomike13 είπε Είναι η γνώμη σου. Είναι η οπτική σου οποτε δεν μπορω να παρω θεση. Και στην εκπαιδευση με το νομο του 2017 ειμαστε ολοι ΠΕ ( Πανεπιστήμια και τει), μπορεις να το ψαξεις αν δεν με πιστευεις. Τωρα το τι ειναι σωστο και τι ειναι λαθος, ειναι αλλο παπα-ευαγγελιο. Άλλωστε ο αλλος παει ΕΞΩΤΕΡΙΚο με τα λεφτα των γονιων του παιρνει ενα πτυχιο απο Βουλγαρια, Κυπρο και γυρναει στην Ελλλαδα και εχει τα ιδια δικαιωματα και θεση εν συγκριση με εναν που εγραψε 19000 μορια και σπουδασε εδω. Καλα δεν το συζητω για καποιους αλλους που τελειωσαν ΜΙΤ, και ερχονται στην Ελλαδα πισω και δεν τους το αναγνωριζουν το πτυχιο και κλαιγονται Καλα κανει και παει Βουλγαρια. Απο τη στιγμη που μπορει και τον παιρνει οικονομικα και δε μπορει να περασει εδω.. που το προβλημα. Εγω αλλο σου λεω. Πως το δικο σου βασικο Πτυχιο δεν εχει το ιδιο επιπεδο με ενος που εκανε το δικο του στην ΑΣΟΕΕ. Απο κει και περα, εσυ με πολυ λιγοτερο κοπο εχεις τα ιδια δικαιωματα και ειναι στο χερι σου να αποκτησεις και παραπανω εφοδια απο εναν που τελειωσε μια πιο δυσκολη σχολη. Τα μεταπτυχιακα μην τα ξανααναφερεις σαν επιχειρημα. Ειναι σα να μου λες πως επειδη ενας διατροφολογος εκανε ενα (πληρωμενο) μεταπτυχιακο στην Ιατρικη, εχει και της ιδιας αξιας προπτυχιακο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
airtrelomike13 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2021 1 λεπτό πριν, xgol είπε Καλα κανει και παει Βουλγαρια. Απο τη στιγμη που μπορει και τον παιρνει οικονομικα και δε μπορει να περασει εδω.. που το προβλημα. Εγω αλλο σου λεω. Πως το δικο σου βασικο Πτυχιο δεν εχει το ιδιο επιπεδο με ενος που εκανε το δικο του στην ΑΣΟΕΕ. Απο κει και περα, εσυ με πολυ λιγοτερο κοπο εχεις τα ιδια δικαιωματα και ειναι στο χερι σου να αποκτησεις και παραπανω εφοδια απο εναν που τελειωσε μια πιο δυσκολη σχολη. Τα μεταπτυχιακα μην τα ξανααναφερεις σαν επιχειρημα. Ειναι σα να μου λες πως επειδη ενας διατροφολογος εκανε ενα (πληρωμενο) μεταπτυχιακο στην Ιατρικη, εχει και της ιδιας αξιας προπτυχιακο. Δεν κανει υποδιαιτερο ή ανωτατο. ΑΥτο μπερδευεις εσυ. Αλλη φιλοσοφια εχει το ΤΕΙ άλλο το Πανεπιστημιο. Στο Εξωτειρκο και δη στη Γερμανια υπαρχουν τα πανεπιστήμια και τα πανεπιστημια εφαρμοσμενων επιστημων ( ΤΕΙ) . Άλλη φιλοσοφια εχει το ενα αλλη το αλλο. Δεν υπαρχει ανωτατο και κατωτατο. Εγω μιλησα απο την εμπειρια μουσ το επαγγελμα του λογιστη που αλλη φιλοσοφια ειδα στην ΑΣΟΕΕ και αλλη στο ΤΕΙ απο αυτη που αντιπροσωπευτι το εν λογω επαγγελμα. Τα ιδια εχω ακουσει και για νοσηλευτικη και για πληροφορικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
efib Δημοσ. 9 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, airtrelomike13 είπε Ας υποθεσουμε οτι εχεις πτυχιο ΛΟΧΡΗ απο ΑΣΟΕΕ , έχεις ΜΒΑ και 3 χρονια προυπηρεσίας Έχω εγώ πτυχιο ΛΟΧΡΗ από ΤΕΙ, ΜΒΑ και 3 χρόνια προυπηρεσίας Και βγαζει μια Χ εταιρεία γνωστού εφοπλιστή αγγελία για μια θεση για το λογιστήριο και κανουμε ( ας υποθεσουμε) μονο εγω και εσύ αίτηση. Αλλά εγώ τον ξέρω, ενώ εσύ όχι. Ποιον από τους δυο θα πάρει? Γιατι να εχω πτυχιο λοχρη και mba και να κανω αιτηση για λογιστηριο; Περα απο την πλακα, τωρα μου λες για μια υποπεριπτωση που δεν μπορεις να την χρησιμοποιησεις. Για να αφησουμε τις big 4 που οκ, δεν ειναι και ο,τι πιο δυσκολο να μπεις, και ας μιλησουμε για εταιριες οπως η Mckinsey που αν εισαι στον χωρο τοτε ξερεις τι ναος ειναι. Η Mckinsey ειναι γεματη με ατομα απο λοχρη ασοεε, μηχανικους (κυριως απο ΕΜΠ), μερικους απο ΟΔΕ ασοεε/παπει. Πες μου i) ποσα ατομα απο τει λογιστικης/διοικησης επιχ. εργαζονται; ii) ποσους συμφοιτητες σου εχουν καλεσει για recruitment (εμενα και τους φιλους μου μας εχουν καλεσει); Η ασοεε εχει πολυ υψηλο επιπεδο, και στα rankings στο ba βγαινει στα 150 που δεν το λες και λιγο για underfunded ελληνικο πανεπιστημιο. Με τους συμφοιτητες μου εχουμε κανει οι περισσοτεροι μαστερ UK ολοι στα top10 και δεν ηταν κανενας απο τει (και δεν ειναι οικονομικο μονο το θεμα, γιατι δεν εχουν λεφτα οι φοιτητες αει, ενω του τει δεν εχουν). Σιγουρα υπαρχουν πολυ ικανα ατομα σε τει, απλως για καθε 1 που πετυχαινει, υπαρχουν 50 (αυθαιρετο νουμερο) που δεν πετυχαινουν, ε στην ασοεε η αναλογια ειναι πολυ μικροτερη. Επεξ/σία 9 Ιουλίου 2021 από efib 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
filipN Δημοσ. 9 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2021 5 ώρες πριν, airtrelomike13 είπε [...] ...κλαινε με μαυρο δακρυ οι εκπαιδυετικοι στο Εξωτειρκο. Ναι μεν κανουν τις πιο πολλες διακοπες, αλλα ο μισθος τους εχει ταβανι. Όσον αφορά την Ελλάδα ο φίλος σου μπηκε με το παλιο μισθολόγιο. Επισης ποιςο το ειπε οτι δεν μπορουν να κανουν ιδιαιτερα για εξτρα εισοδημα. Οσους δασκαλους ξερω κανουν και αυτοι ιδιαιτερα πλεον - Σε ποια χώρα αναφέρεσαι, για τι ύψος μισθού μιλάς και για ποιας βαθμίδας εκπαιδευτικούς; - Ρίχνουν για παράδειγμα μαύρο δάκρυ στην Κύπρο ή την Ολλανδία; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
airtrelomike13 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2021 2 λεπτά πριν, filipN είπε - Σε ποια χώρα αναφέρεσαι, για τι ύψος μισθού μιλάς και για ποιας βαθμίδας εκπαιδευτικούς; - Ρίχνουν για παράδειγμα μαύρο δάκρυ στην Κύπρο ή την Ολλανδία; ΟΧΙ ΑΛΛΑ στην Αγγλια και στη Γερμανια ρίχνουν. Ειδικα Γερμανια οταν πας με το πτυχιο του εκπαιδευτικου απο Ελλαδα ξεκινας με υποβαθμιση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xgol Δημοσ. 9 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2021 15 λεπτά πριν, airtrelomike13 είπε Δεν κανει υποδιαιτερο ή ανωτατο. ΑΥτο μπερδευεις εσυ. Αλλη φιλοσοφια εχει το ΤΕΙ άλλο το Πανεπιστημιο. Στο Εξωτειρκο και δη στη Γερμανια υπαρχουν τα πανεπιστήμια και τα πανεπιστημια εφαρμοσμενων επιστημων ( ΤΕΙ) . Άλλη φιλοσοφια εχει το ενα αλλη το αλλο. Δεν υπαρχει ανωτατο και κατωτατο. Εγω μιλησα απο την εμπειρια μουσ το επαγγελμα του λογιστη που αλλη φιλοσοφια ειδα στην ΑΣΟΕΕ και αλλη στο ΤΕΙ απο αυτη που αντιπροσωπευτι το εν λογω επαγγελμα. Τα ιδια εχω ακουσει και για νοσηλευτικη και για πληροφορικη Φιλε μου ας μην κατσω να σου αναλυω απο ποτε ξερω εγω τα Fachhochschule που εννοεις. Τα μαθηματα που κανουν ειναι σαφως ανωτερου επιπεδου στα αντιστοιχα Hochschule. Εξου και το Abitur που απαιτειται για τα περισσοτερα απο αυτα. Εσενα γιατι σου ειναι τοσο δυσκολο να παραδεχτεις πως τα αντιστοιχα Πανεπιστημιακα τμηματα ειναι αρκετα εως πολυ πιο δυσκολα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
airtrelomike13 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2021 5 λεπτά πριν, efib είπε Γιατι να εχω πτυχιο λοχρη και mba και να κανω αιτηση για λογιστηριο; Περα απο την πλακα, τωρα μου λες για μια υποπεριπτωση που δεν μπορεις να την χρησιμοποιησεις. Για να αφησουμε τις big 4 που οκ, δεν ειναι και ο,τι πιο δυσκολο να μπεις, και ας μιλησουμε για εταιριες οπως η Mckinsey που αν εισαι στον χωρο τοτε ξερεις τι ναος ειναι. Η Mckinsey ειναι γεματη με ατομα απο λοχρη ασοεε, μηχανικους (κυριως απο ΕΜΠ), μερικους απο ΟΔΕ ασοεε/παπει. Πες μου i) ποσα ατομα απο τει λογιστικης/διοικησης επιχ. εργαζονται; ii) ποσους συμφοιτητες σου εχουν καλεσει για recruitment (εμενα και τους φιλους μου μας εχουν καλεσει); Η ασοεε εχει πολυ υψηλο επιπεδο, και στα ranking στο ba βγαινει στα 150 που δεν το λες και λιγο για underfunded ελληνικο πανεπιστημιο. Με τους συμφοιτητες μου εχουμε κανει οι περισσοτεροι μαστερ UK ολοι στα top10 και δεν ηταν κανενας απο τει (και δεν ειναι οικονομικο μονο το θεμα, γιατι δεν εχουν λεφτα οι φοιτητες αει, ενω του τει δεν εχουν). Σιγουρα υπαρχουν πολυ ικανα ατομα σε τει, απλως για καθε 1 που πετυχαινει, υπαρχουν 50 (αυθαιρετο νουμερο) που δεν πετυχαινουν, ε στην ασοεε η αναλογια ειναι πολυ μικροτερη. ξερω άτομο από ΤΕΙ που εργάζεται στη Mckinsey και μάλιστα ηταν συμφοιτητής μου στο ΤΕΙ Πειραια. Και μάλιστα έκανε ΜΒΑ στο ΠΑΠΕΙ. Το θεμα ειναι ποσοι αποφοιτοι ΤΕΙ έχουν στειλει εκεί βιογραφικό για να τους παρουν και τηλέφωνο. Γιατί οι περισσότεροι κυνηγάνε λογιστήρια και λογιστικά γραφεία. Μια βόλτα από τα μεγάλα λογιστικά γραφεία της ΑΘήνας αν κάνεις θα δεις ότι οι περισσότεροι είναι πτυχιούχοι ΤΕΙ. Μάλστα μεγαλο-λογιστές που βγαίνουν στη τηλεόραση και έχουν όνομα στην Αθήνα οι περισσότεροι έχουν πτυχίο ΤΕΙ Λογιστικής. Παρεπιπτόντως πριν πάρω το ΜΒΑ μου από την ΑΣΟΕΕ , δούλευα με πτυχίο τει σε μια εκ των BIG4, δυο χρόνια άλλα έφυγα για δικούς μου λόγους. Όταν με κάλεσαν για σύνέντευξη κλπ, ούτε μου είπαν τίποτα ότι έχω πτυχίο ΤΕΙ, ούτε δεχόμουν μπουλιγκ επειδή έχω πτυχίο ΤΕΙ. Κάλλιστα , μπορούν αρκετά παιδιά από εδώ μέσα να σου πουν ότι υπάρχουν πτυχιούχοι ΤΕΙ στο Εξωτερικό που κάνουν διεθνή καριέρα. Απλά γι αυτά που προ-ανέφερες παραπάνω οι περισσότεροι δεν ασοχλούνται ή δεν το ψάχνουν. Όταν θα κανω το επομενο μου μαστερ στο Εξωτερικό σε μεγάλο πανεπιστήμιο, με πτυχιο ΤΕΙ και ΜΒΑ απο ΑΣΟΕΕ θα σου πω αν θα με απορρίψουν ή θα με αποδεχτούν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
filipN Δημοσ. 9 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2021 10 λεπτά πριν, airtrelomike13 είπε ΟΧΙ ΑΛΛΑ στην Αγγλια και στη Γερμανια ρίχνουν. Ειδικα Γερμανια οταν πας με το πτυχιο του εκπαιδευτικου απο Ελλαδα ξεκινας με υποβαθμιση Στη Γερμανία μήπως κλαίνε από τη χαρά τους; Για τις άλλες χώρες που σε ρώτησα ήξερα, για τη Γερμανία μόλις είδα ότι είναι μέσα στις 10 καλύτερες χώρες για δασκάλους του Δημοτικού,από την άποψη των αποδοχών ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις