Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Έχω την sapphire vapor-x R7 370 4gb και πρόσφατα διαπίστωσα ότι το ένα ανεμιστηράκι δεν λειτουργεί καθόλου. Σκέφτηκα να αγοράσω ένα σετ καινούρια ανεμιστηράκια. Το πρόβλημα είναι ότι τα παλιά ανεμιστηράκια δουλεύουν στα 12v 0.35A, ενώ τα καινούρια  στα 12v 0.55A γιατί αφορούν μοντέλα sapphire vapor-x R9.

Ήθελα να ρωτήσω αν θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα στην λειτουργία της κάρτας. Δεδομένου ότι οι τιμές των καρτών έχουν φτάσει στα ύψη (την συγκεκριμένη την είχα πάρει τότε που βγήκε κάτω από 200 ευρώ) και δεν θέλω να την καταστρέψω, τι θα με συμβουλεύατε; Να αλλάξω μόνο το προβληματικό; Να αλλάξω και τα δύο ή να το αφήσω ως έχει;

Ευχαριστώ για το χρόνο σας.

Δημοσ.

Να τα βαλεις απλα ειναι λιγο ποιο δυνατα απο αυτα που ειχες κατι που οχι απλα δεν σε πειραζει αλλα ειναι και καλυτερα. Να δεις ομως οτι κανουν 100% στην τοποθετηση.

• Like 2
Δημοσ.

Εγώ θα σκεφτόμουν και την επιλογή να μην αλλάξω απλά ανεμιστηράκια, αλλά να έβαζα αυτήν. Το έβαλα σε μία R7 260X και, πέρα από τις χαμηλότερες θερμοκρασίες, ο θόρυβος είναι αισθητά μειωμένος. Αλλά να αναφέρω ότι το μανίσιο σύστημα ψύξης της δικής μου ήταν πραγματικά κακό, ίσως και για αυτό είδα τόση διαφορά.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, George_Tsak είπε

Καλησπέρα.

Έχω την sapphire vapor-x R7 370 4gb και πρόσφατα διαπίστωσα ότι το ένα ανεμιστηράκι δεν λειτουργεί καθόλου. Σκέφτηκα να αγοράσω ένα σετ καινούρια ανεμιστηράκια. Το πρόβλημα είναι ότι τα παλιά ανεμιστηράκια δουλεύουν στα 12v 0.35A, ενώ τα καινούρια  στα 12v 0.55A γιατί αφορούν μοντέλα sapphire vapor-x R9.

Ήθελα να ρωτήσω αν θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα στην λειτουργία της κάρτας. Δεδομένου ότι οι τιμές των καρτών έχουν φτάσει στα ύψη (την συγκεκριμένη την είχα πάρει τότε που βγήκε κάτω από 200 ευρώ) και δεν θέλω να την καταστρέψω, τι θα με συμβουλεύατε; Να αλλάξω μόνο το προβληματικό; Να αλλάξω και τα δύο ή να το αφήσω ως έχει;

Ευχαριστώ για το χρόνο σας.

θα σκεφτομουν να την δωσω σε σερβις για να δοκιμαστει αν ειναι θεμα ανεμιστηρα η οδηγου

μερικοι αλλαζουν εντελως ψυκτρες , αλλα θελει αρκετη εμπειρια κ εργασια κ υλικα μπορει να κοστισουν

2-10! μεροκαμματα για καποιον χωρις γνωσεις. και το χειροτερο ειναι μετα απο 1εβδομαδα παιδεματα

αγορα νεας ακριβης ψυκτρας , αναμονων κλπ να μην δουλευει ικανοποιητικα 

κ να πηγαινεις να αγοραζεις 150 ευρω ο,τι βρεις! μεχρι την επομενη επισκευη..

μονο το προβληματικο θα αλλαζα στην αρχη, κ αν δουλευε εντελως οκ ισως μονο τοτε θα αλλαζα κ το αλλο

η διαφορα απο 035 στα 055 μου φαινεται μικρη δεν νομιζω να εχεις πρακτικα προβλημα 

η καρτα σου ειναι περιπου παρομοια επιδοσεων με gtx 760, δηλαδη νομιζω βρισκεις παρομοιες κατω των 100 ευρω

Επεξ/σία από peiraiask
Δημοσ.

αν ειναι διαφορετικά τα ανεμιστηράκια δε θα έχει η κάρτα την ίδια ψύξη παντού. ανάλογα με το πού είναι η μέτρηση της θερμοκρασίας, θα έχει διαφορά από το πραγματικό. ποιο σωστό μου φαίνεται (αν μπορείς) να τα αλλάξεις και τα δυο..

λιγότερο από μισό Α στο σύνολο δε νομίζω να ζορίσει την κάρτα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
44 λεπτά πριν, mtgkoz είπε

αν ειναι διαφορετικά τα ανεμιστηράκια δε θα έχει η κάρτα την ίδια ψύξη παντού. ανάλογα με το πού είναι η μέτρηση της θερμοκρασίας, θα έχει διαφορά από το πραγματικό. ποιο σωστό μου φαίνεται (αν μπορείς) να τα αλλάξεις και τα δυο..

λιγότερο από μισό Α στο σύνολο δε νομίζω να ζορίσει την κάρτα

συνηθως οταν αλλαζεις κ τα δυο δεν δουλευει ποτε καλα,

παντα κατι ξεχνας η δεν ταιριαζει καλα κ λες το περιφημο

οχι ρε φιλε, τωρα δεν δουλευει καθολου!

κ μετα λες τωρα να αγορασω ψυκτρα,

κ μετα δεν ταιριαζει καλα

κ μετα ψαχνεις ανταλλακτικα απο αλλη.

κ οταν τα μαζεψεις ολα οκ

βλεπεις οτι ηθελε λιγο ξεσκονισμα 

η ηταν θεμα λογισμικου..

αστειευομαι χαχα

θα τη βρεις την ακρη φιλε,

καλη επιτυχια!

Επεξ/σία από peiraiask

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...