Προς το περιεχόμενο

Aγορα Ταμπλετ απο Public μεχρι 400€

MrThn7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Στις 2/7/2021 στις 12:47 ΜΜ, MrThn7 είπε

Καλησπερα. Εχω μια δωροεπιταγη 200€ για αγορες απο Public και σκεφτομαι να βαλω και εγω( αν αξιζει) αλλα 200 για να αγορασω ταμπλετ. Η χρηση που θα κανω ειναι νετφλιξ - youtube - λιγο social - αναγνωση στο διαδικτυο αντε και κανενα παιχνιδι που και που. Θελω να μου κρατησει σε βαθος χρονου και να μην αρχισει να κολλαει μετα απο μισο χρονο πχ. Προσωπικα, οντας χρηστης ios κοιταζω το Apple iPad 8th Gen την εκδοση ομως με τα 32gb γιατι για παραπανω ξεφευγουμε στα χρηματα. Υπαρχει κατι εξισου αξιολογο ωστοσο σε android ? ( ειχα για πολλα χρονια android και ξερω να τα χειριζομαι). Καποιο samsung tablet Που να αξιζει ?  Ευχαριστω εκ των προτερων

Με κλειστα ματια ipad.

Στις 8/7/2021 στις 10:44 ΠΜ, asdfaster είπε

Θες tablet στην ουσια για ταινίες και σειρές και θα πάρεις tablet με ips οθόνη και hd αναλυση? για πιο λογο να κανεις κατι τέτοιο? το 90% του tablet ειναι η οθόνη... Tablet με ips οθόνη ειναι πεταμενα λεφτά και ιδικά τα apples γιατι ολα με ips ειναι... Κρατα την επιταγή και δες εδω https://www.bestprice.gr/item/2155598532/samsung-galaxy-tab-s5e-105-wifi-64gb.html και βάλτο δίπλα ακομα και απο το Ipad Pro του 2021 της apple και ειμαι 100% σιγουρος θα το πατάει σε ολα. Το Samsung s5e το εχω ακομα και οταν το βαζω δίπλα απο το s7+ μου που ειναι το απόλυτο tablet εκει εξω ακομα προσπαθώ να βρω διάφορες και ειναι δύσκολο να βρω. Ο λόγος ειναι πώς το συγκεκριμένο tablet εχει τέλεια oled οθόνη απίστευτο ήχο και παρα πολύ μεγαλη αυτονομία και ας ειναι 2019 μοντέλο. Κοστίζει τα μισά απο το s7+ και πλέον ειναι απίστευτα φθηνό. Ειναι το μονο tablet της Samsung που το έβγαλε καλο και φθηνό. Μέχρι και σήμερα θεωρείται το top vm tablet και ακομα και σημερα κάνει πωλήσεις. Στα λέω με βάσει της εμπειρίας μου και σε tablets και σε κινητά κάθε εταιρείας που εχουν περάσει απο εμένα και δεν ειναι λιγα. Μην πληρώσεις για tablet με ips ειναι πραγματικά κρίμα ακομα και για κινητό. Μην σε απασχολεί οτι ειναι 2019 μοντέλο βάλτο δίπλα ακομα απο τον 1500 euro της apple και θα καταλάβεις οτι η apple απλά ειναι καλή στο δούλεμα. Επισεις θα παρει και android 11 και στο xda αν σε ενδιαφέρει εχει πολυ μεγαλο support σε roms κτλ. Ο snapdragon του ειναι πολυ καλος ειναι ταχύτατος δεν ζεσταίνετε με τίποτα. Με ενα καλό debloat στο android και καλό στήσιμο ειναι απλά το απόλυτο vm tablet +ήχος+oled+μπαταρια+ταχύτητα+sd card+snapdragon+xda support+android 11 support απο την samsung. Και το S7+ να ήθελες όσο ακομα υπάρχει το s5e αυτο θα πρότεινα. Το μονο μείον ειναι πώς δεν εχει πενάκι και δεν εχει audio jack αλλα σου δίνει η samsung ανταπτορα audio jack που μπαίνει στην θήρα usb type c. Στην ουσια σαν να εχει ειναι.

Γελανε και οι κατσαριδες στους υπονομους.......

Στις 15/7/2021 στις 5:37 ΜΜ, abAeterno είπε

Ακριβός έτσι +1000 like απο εμένα. Το Galaxy tab s5e ειναι επικό tablet. Συμφωνώ σε όλα. Η apple δεν ειναι για tablet εδω καλα καλα δεν ειναι ουτε για κινητά.

Οτι games και να παίξεις δεν ειναι pc στο android. Μια χαρα επιδώσεις θα εχεις με cpu ακομα και του 2015. Το λογισμικό του android ειναι το πιο παραμετροποιησημο και ολα ειναι σχεδον δωρεάν. Κατσε πλήρωνε apple store εσυ. Κολλήματα εχουν μονο οσοι δεν ξέρουν να το χρησιμοποιούν. Tο linux ειναι το πιο ασφαλες λειτουργικό απο ολα. Οταν εχεις android πας και σε root αμα θες ενημέρωσεις. Το tab s5e θα παρει και android 11. Ειναι φανερό δεν εχεις δει καν oled οθόνη. Μπροστά στης ips ειναι πολυ λιγες και ξεβαμμενες. Αυτα που λες δεν ειναι αρνητικά ειναι η γνώμη κάποιου που δεν εχει καν android και δεν εχει καν συσκευή με oled οθονη. Δεν θα τα εκλάβει κάνεις στα σοβαρά. Εγω θα σου πρότεινα να παρεις πρώτα μια συσκευή android με oled οθόνη.

Πραγματικα πρεπει να το κοιτάξεις..κατι εχεις και δεν το ξέρεις!!!!

Στις 16/7/2021 στις 6:19 ΜΜ, abAeterno είπε

Ναι εχω το ipad air 2020 σε πράσινο το πείρα 700 euro και ντρέπομαι που το galaxy tab s5e που εχω ειναι πολύ ανώτερο σε ήχο σε μπαταρία και ιδιαίτερα σε οθόνη και ας ειναι 1.5 έτος παλιότερο. Για να μην αναφέρω το android που εχω πλήρης ελευθερία κινήσεων ενώ στο ios όλα ειναι με donate και δεν εχει καμια παραμετροποίηση. Μακριά απο apple ιδικά σε tablet. Μονο η oled φτάνει να καταλάβεις πόσο πίσω ειναι απο τα android. Βέβαια ήθελα μια apple συσκευή να δω πώς είναι και τώρα ξέρω πώς ποτε ξανά σε συσκευή που δεν εχει oled οθόνη ακομα και τηλεόραση να ειναι. Και εννοείτε ποτε ξανά λειτουργικό που τα παντα ειναι επί πληρωμή. Αντικειμενικά ειναι πολύ πίσω απο την Samsung και σε tablets και σε κινητά και σε λειτουργικό και ειναι η πικρή αλήθεια. Εσυ ποιο tablet android και apple είπες πως εχεις?

Καλα γελαμε μέχρι δακρυων....... καλη προσπαθεια παντος, σας θαυμαζουμε για την επιμονη σας.....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...