Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Έχω μια δωροεπιταγή 200 ευρώ στα Public και σκέφτομαι να βάλω κάποιο πόσο ακόμα εγώ και να αγοράσω το Apple iPad 8th Gen 3GB/32GB που βγαίνει γύρω στα 400. Έχω iPhone 12 και η χρήση που θα του κάνω είναι διάβασμα κειμένων , YouTube social. Το θεμα ειναι, αξίζει αυτή η αγορά ή από άποψη χώρου θα εχω πρόβλημα ;; Γενικά σαν ταμπλετ είναι καλό ;

Δημοσ.
14 ώρες πριν, gamerMisfitz1 είπε

Καλησπέρα. Έχω μια δωροεπιταγή 200 ευρώ στα Public και σκέφτομαι να βάλω κάποιο πόσο ακόμα εγώ και να αγοράσω το Apple iPad 8th Gen 3GB/32GB που βγαίνει γύρω στα 400. Έχω iPhone 12 και η χρήση που θα του κάνω είναι διάβασμα κειμένων , YouTube social. Το θεμα ειναι, αξίζει αυτή η αγορά ή από άποψη χώρου θα εχω πρόβλημα ;; Γενικά σαν ταμπλετ είναι καλό ;

Είχα το iPad 5th gen και το έδωσα και πήρα πριν 2 μήνες το 8th gen

Προσωπική άποψη,ταμπλετ μόνο apple.Απόλυτα ευχαριστημένος γιατί και εγώ για τη δουλειά που το θέλεις και εσυ το πήρα…Ξαναλέω απόλυτα ευχαριστημένος

Αλλωστε αφού ήδη έχεις iPhone γνωρίζεις 😉😉😉

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να πάρεις με τα 128. 32 είναι τραγικά λίγα σήμερα. Επίσης στο skroutz παίζει στα 400κάτι το 128άρι.

Επεξ/σία από mechpanos
Δημοσ.
16 ώρες πριν, gamerMisfitz1 είπε

Σαφως και αξιζει, ειναι εξαιρετικο ταμπλετ. Αυτο εχω και γω στα 32, αλλα εχω icloud 50gb συνδρομη και δεν μου λειπει κατι. Αν δεν εχεις συνδρομη ίσως πρεπει να πας στο 128αρι.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 2/7/2021 στις 4:38 ΜΜ, mechpanos είπε

Να πάρεις με τα 128. 32 είναι τραγικά λίγα σήμερα. Επίσης στο skroutz παίζει στα 400κάτι το 128άρι.

Διαφωνώ, για έναν απλό χρήστη όπως εμένα μου φτάνουν τα 32GB. Συν τοις άλλοις, τα 128 είναι εφιαλτικά πιο ακριβά.

Δημοσ.
17 ώρες πριν, TechMentions είπε

Διαφωνώ, για έναν απλό χρήστη όπως εμένα μου φτάνουν τα 32GB. Συν τοις άλλοις, τα 128 είναι εφιαλτικά πιο ακριβά.

Κοίτα εγώ είναι να μην πάρω μια απόφαση. Αν πάρω απόφαση να πάρω ipad, θα πάρω το 128 με 90€ παραπάνω από το 32. Δεν παίρνω ipad κάθε μέρα για να πω "πόοοο πού να δίνω 90€ παραπάνω τώρα", οπότε όχι τα 420 που έδωσα δεν μου φάνηκαν εφιαλτικά πιο ακριβά από τα 330 που κάνει στο skroutz το 32άρι. Δεν λέω ότι δεν το σκέφτηκα, το σκέφτηκα να τα δώσω, και πήρα την απόφαση ότι τα 32 θα γεμίσουν πολύ γρήγορα!
Εν τω μεταξύ εγώ κι εσύ ΟΚ είμαστε απλοί χρήστες, τα πιτσιρίκια μόνο απλοί χρήστες δεν είναι!!! Έχεις δει πόσα gb χώρου τρώνε τα games που κατεβάζουν, και κάτι tik tok κλπ!!!

Δημοσ.
Στις 20/7/2021 στις 8:30 ΜΜ, daredevil92 είπε

Ερώτηση.. το επόμενο πότε θα βγει; Αξίζει να πάρει κάποιος το 8th gen τώρα ή σε 2 μήνες θα βγει το 9th gen?

Η Apple είναι απρόβλεπτη, ποτέ δε ξέρεις τι σκέφτεται! Μπορεί το επόμενο να βγει το φθινόπωρο αλλά το πιθανότερο είναι να ανακοινωθεί του χρόνου και αν! Γενικώς, αν θελεις τάμπλετ τώρα πάρε το 8th gen άφοβα

Δημοσ.

Τελικά αγόρασα το εν λόγω ταμπλετ ….. τόσες μέρες τώρα φτου φτου είμαι απόλυτα ευχαριστημένος !! Δεν κολλάει καθόλου και μπαταρία κρατάει ικανοποιητικά αν σκεφτείς ότι το λιώνω στα arcade παιχνίδια ! 

• Like 1
Δημοσ.
Στις 21/7/2021 στις 9:29 ΜΜ, TechMentions είπε

Η Apple είναι απρόβλεπτη, ποτέ δε ξέρεις τι σκέφτεται! Μπορεί το επόμενο να βγει το φθινόπωρο αλλά το πιθανότερο είναι να ανακοινωθεί του χρόνου και αν! Γενικώς, αν θελεις τάμπλετ τώρα πάρε το 8th gen άφοβα

Σκέφτηκα να πάρω το 8 αλλά το είδα από κοντά και δεν μαρεσε. Το home button με κάνει να νιώθω ότι είναι πολύ ξεπερασμένο. Η  θα πάρω το neo mini γύρω στον Σεπτέμβρη ή το air. Να πάρω το 8 με τόσο μικρό αποθηκευτικό χώρο, με non laminatedοθόνη και με τέτοια περιθώρια δεν λέει.

• Like 1
Δημοσ.

Πήρα το συγκεκριμένο και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος, επίσης βρήκα από amazon την θήκη Logitech Combo Touch μόνο στα 15ε από το warehouse και απλά το απογείωσε , σαν να έχεις laptop μέχρι και trackpad έχει τελείως διαφορετική εμπειρία με την θήκη αυτή!!!!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...