Basilhs23___ Δημοσ. 3 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2021 2 ώρες πριν, djcat είπε To ότι στην ακύρωση της παραγγελίας δε γίνεται αποδέσμευση του ποσού τι είναι; Και παίζουν με μηνιαίους αντιλογισμούς... Για αγορά μίλησα όχι για ακύρωση. Αν ακυρώσεις και γίνει δεκτή τότε πρέπει να σου επιστρέψουν το ποσόν με την πάροδο κάποιων ημερών μέχρι να συνεννοηθεί το κατάστημα με την τράπεζα. 1
Ak_Matis Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας !!! Τελικά μετά από πιέσεις στη τράπεζα γιατί ήταν θέμα τράπεζας να ζητήσει από τα public να επιστρέψουν όλο το ποσό τα public επέστρεψαν το 1/3 του ποσού π.χ σήμερα και μετά από 5 μέρες επέστρεψαν και τα υπόλοιπα.καθε μήνα φυσικά γίνεται αντιλογισμος της δόσης αν και δε το καταλαβαίνω ακόμα αυτό αφού έχω πάρει τα λεφτά μου πίσω! Anyway , πλήρωσα ένα υπόλοιπο που είχα για να είναι σαν καινούργια η πιστωτική και πήγα και την ακύρωσα και την έσπασα μπροστά στην υπάλληλο της Πειραιώς !!! Μακρυα από τράπεζες δυστυχώς είναι γλυκό το χρήμα αλλά για λίγο μέχρι να έρθει ο επόμενος μήνας πληρωμής των δόσεων!!! Σας ευχαριστώ και πάλι για τις απαντήσεις σας!!! 1
panosno1com Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2021 Μιλα με τράπεζα, εμένα μόλις μου ακυρώσανε τη πρώτη δόση και φανηκε στο συστημα τους , μεσα σε 5 εργασιμες ειχε γινει ωριμανση των δοσεων και επιστροφη του ποσοου. μετα απο 2-3 τηλεφωνα με τραπεζα. αλλιως αμα το αφηνα θα ηταν ακομα σε χρεωση πιστωση καθε μηνα ! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα