Προς το περιεχόμενο

Αυτός ο υπολογιστής δεν μπορεί να εκτελέσει τα windows 11

costas20023

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δεν ήταν δυνατή η ενημέρωση του διαμερίσματος που είναι δεσμευμένο σε αυτό το σύστημα μου εμφανίζει ενώ μπορώ κανονικά να εγκαταστήσω τα windows 11.

wi11.png

we112.png

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

φιλε μου με ΠΟΙΑ λογικη να βαλεις ενα λειτουργικο το οποιο ειναι σε σταδιο DEVELOPMENT στο main συστημα σου? εαν θελεις να τα δοκιμασεις,απλα βαλτα σε μια VM --εικονικη μηχανη--

τελη του χρονου θα βγουν επισημα.

• Like 3

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Kαλησπερα σε ολους τους φιλους.
Για πλακα και απο περιεργεια, κατεβασα τα "Windows 11" με σκοπο να τα εγκαταστησω (εαν γινεται) στον Desktop PC μου.
Ομως οπως θα δειτε στην μεσσαια εικονα, https://i.imgur.com/OO5JNvP.jpeg το μυνημα ειναι σαφες: "Αυτο το PC δεν μπορει να τρεξει τα Windows 11"
Και αναρωτιεμαι τωρα εγω ο ασχετος που δεν γνωριζω πολλα απο Υπολογιστες, κλπ αφου εχω παρει μηχανημα γερό και θηρίο, με:

* I-Core 7 - 8700 CPU
* Μνημη 32GB RAM
* NVidia G-Force GTX 1070
* 3.20GHz

και αλλα πολλα που δεν θυμαμαι τωρα (πρεπει να κοιταξω το σημειωματαριο με τα χαρακτηριστικα και τα υπολοιπα)
Γνωρίζει καποιος αν αργοτερα βγει καμμια καλυτερη εκδοση ή αναβαθμιση οπου θα μπορει να εγκατασταθει το Windows 11;
Γιατι και απο ξενα Forum που ριχνω καπου-καπου ματιες ή και σχολια στο Youtube απο χρηστες που εχουν λιγο καλυτερα μηχανηματα απο μενα ή λιγο πιο χαμηλοτερα απο εμενα πχ I-Core 5 ή και 3, ουτε αυτοι μπορουν να τα εγκαταστησουν... 😭😢😩
Αν γνωριζει καποιος κατι περισσοτερο πανω σε αυτο το θεμα με τα Windows 11 θα το εκτιμουσα.
Ευχαριστω πολυ για τον Χρόνο σας (εαν απαντησει καποιος)

695094355_03-07-202123_03_42-.jpg.31b53674d2697e7c82f4f66aa09b0ec8.jpg

Επεξ/σία από nice_kid

1 ώρα πριν, nice_kid είπε

Αν γνωριζει καποιος κατι περισσοτερο πανω σε αυτο το θεμα με τα Windows 11 θα το εκτιμουσα.

Ενεργοποιήστε το TPM από το BIOS.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...