Προς το περιεχόμενο

Error Help !!

Akrapov1c

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα στο φόρουμ και καλό μήνα 

Έχω ένα θεματικι συγκεκριμένα προχθές μου έπεσε το ρεύμα κάνα 5-6 φορές ενώ ο υπολογιστής ήταν ανοιχτός μετά  που τον ξανά άνοιξα είδα ότι άνοιγα το google chrome και ενώ προσπαθούσα να μπω Facebook YouTube η ότι άλλο έχει σχέσει με το ίντερνετ μου έλεγε no internet συγκεκριμένα όταν κάνω log in σε online games δεν έχω κάποιο θέμα και παίζω κανονικά 

Έκανα μια αντιμετώπιση προβλημάτων με τα Windows και μου βγάζει αυτό  

" Η συσκευή η ο πόρος (διακομιστής μεσολάβησης Web) δεν έχει ρυθμιστεί να δέχεται συνδέσεις στη θύρα "27809" 

Έχω Window's 7 

Οποία πληροφορία είναι χρήσιμη ευχαριστώ ! 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

11 ώρες πριν, Akrapov1c είπε

Καλησπέρα στο φόρουμ και καλό μήνα 

Έχω ένα θεματικι συγκεκριμένα προχθές μου έπεσε το ρεύμα κάνα 5-6 φορές ενώ ο υπολογιστής ήταν ανοιχτός μετά  που τον ξανά άνοιξα είδα ότι άνοιγα το google chrome και ενώ προσπαθούσα να μπω Facebook YouTube η ότι άλλο έχει σχέσει με το ίντερνετ μου έλεγε no internet συγκεκριμένα όταν κάνω log in σε online games δεν έχω κάποιο θέμα και παίζω κανονικά 

Έκανα μια αντιμετώπιση προβλημάτων με τα Windows και μου βγάζει αυτό  

" Η συσκευή η ο πόρος (διακομιστής μεσολάβησης Web) δεν έχει ρυθμιστεί να δέχεται συνδέσεις στη θύρα "27809" 

Έχω Window's 7 

Οποία πληροφορία είναι χρήσιμη ευχαριστώ ! 

https://support.microsoft.com/el-gr/topic/τρόπος-με-τον-οποίο-το-πρόγραμμα-πελάτης-του-windows-update-προσδιορίζει-το-διακομιστή-μεσολάβησης-που-πρέπει-να-χρησιμοποιηθεί-για-τη-σύνδεση-με-την-τοποθεσία-του-windows-update-στο-web-08612ae5-3722-886c-f1e1-d012516c22a1

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...