Ilias Tsafaras Δημοσ. 1 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2021 Καλησπέρα σας. Έκανα μια σύντομη αναζήτηση στις 4 πρώτες σελίδες και δεν βρήκα κάτι σχετικό. Προτείνετε μου αν θέλετε κάποιο κινητό με 600-700€ για να πάρω με τιμολόγιο 39Α που να έχει καλή κάμερα. Τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά δε με απασχολούν και τόσο πολύ μιας και σε τέτοια τιμή νομίζω λίγο πολύ όλα θα είναι στα ίδια. Οθόνη 6-6,5". Ευχαριστώ πολύ.
paris_chav Δημοσ. 1 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2021 Kαι παλι αρκετα γενικος εισαι ομως. Αρα για να λες για τιμολογιο φανταζομαι πας για μεγαλες αλυσιδες γιατι τα σκρουτζομαγαζα υπαρχει μια φασαρια στο θεμα του τιμολογιου ; Επισης το λογισμικο ειναι παντελως αδιαφορο ; Aρα απο iphone μεχρι καθε android ui ;
Ilias Tsafaras Δημοσ. 1 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2021 24 λεπτά πριν, paris_chav είπε Kαι παλι αρκετα γενικος εισαι ομως. Αρα για να λες για τιμολογιο φανταζομαι πας για μεγαλες αλυσιδες γιατι τα σκρουτζομαγαζα υπαρχει μια φασαρια στο θεμα του τιμολογιου ; Επισης το λογισμικο ειναι παντελως αδιαφορο ; Aρα απο iphone μεχρι καθε android ui ; Έχεις δίκιο. Android μόνο είχα πάντα και εκεί προσανατολίζομαι. Γενικά υπάρχουν και τίμια σκρουτζομάγαζα οπότε όταν βλέπω ίδια τιμή "ίντερνετ" με τιμή χωρίς τιμολόγιο πάω παρακάτω. Γενικά όσα μαγαζιά είναι απατεώνες κάνουν μπαμ γιατί σου λένε αδιανόητο νούμερο αναμονής για 39Α ενώ σε άλλο μαγαζί Περιστέρι, που δεν ήταν το φθηνότερο αλλά ήταν αρκετά φθηνό, πήγα και αγόρασα άλλο κινητό στο παρελθόν σε λίγα λεπτά μέσα. Έχω δει OnePlus 8 Pro και 9, Samsung S20-S21(εκεί χάθηκα λίγο γιατί έχει πάρα πολλά διαφορετικά μοντέλα), Huawei P40(?) και δεν ξέρω αν μου έχει ξεφύγει κάποιο. Ψάχνω το vfm και αυτό με την καλύτερη κάμερα ανάμεσα σε όλα αυτά. Ευχαριστώ και πάλι.
CaptainChris Δημοσ. 1 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2021 Realme GT το κορυφαίο αυτή την στιγμή σέ αυτά τα λεφτά
intruder99 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2021 16 λεπτά πριν, CaptainChris είπε Realme GT το κορυφαίο αυτή την στιγμή σέ αυτά τα λεφτά 499€ κοστίζει το Realme GT και σε καμία περίπτωση δεν φτάνει τις κάμερες των flagship. Από την στιγμή που ο TS έχει μεγαλύτερο budget γιατί να μην επιλέξει κάτι καλύτερο; 3
paris_chav Δημοσ. 1 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2021 Το realme GT έχει νόημα να το προτείνει κανείς σε κάποιον που θέλει flagship επιδόσεις σε cpu/gpu σε καλή τιμή διότι το συγκεκριμένο έχει μεν τον snap 888 αλλά με κάμερες επιπέδου midrange. Ασε που νομίζω που υπάρχει και φθηνότερο από τη Xiaomi με τον snap 888, κάποιο poco που τώρα μου διαφεύγει ( ε μα κι αυτή με τόσα μοντέλα που βγάζει 😄). Στο δια ταύτα, άρα μπορείς να κοιτάξεις μέχρι συσκευές πάνω κάτω στα 900 ευρώ αφού θα αφαιρεθεί το φπα, σωστά ; Όσον αφορά τα μοντέλα που αναφέρεις πιο πάνω, το s20 θα το έβγαζα απ τη συζήτηση, όχι τόσο λόγω κάμερας αλλά : - 1.5 χρονών μοντέλο - Kακή μπαταρία / ενεργειακή απόδοση επεξεργαστή - Οι τιμές που θα το βρεις τώρα στα καταστήματα δεν αντικατοπτρίζουν την πραγματική του αξία αυτή τη στιγμή. Με λίγα λόγια θα πληρώσεις υπεραξία για να ένα κινητό 1.5 χρονών πλέον. To P40 Pro θα μπορούσε να είναι μια επιλογή αν δεν σε νοιάζει το θέμα με τα google services αλλά και εδώ μπαίνει το θέμα του να το βρεις στη σωστή τιμή γιατί είναι μοντέλο του 2020. To s21 κράτα το σαν επιλογή και όσο για τα 2 oneplus που αναφέρεις, το να προτιμήσεις το 8 pro έναντι του 9, δικαιολογείται μόνο αν θες τον τηλεφακό που στερείται το απλό 9άρι.
intruder99 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2021 2 λεπτά πριν, paris_chav είπε Ασε που νομίζω που υπάρχει και φθηνότερο από τη Xiaomi με τον snap 888, κάποιο poco που τώρα μου διαφεύγει ( ε μα κι αυτή με τόσα μοντέλα που βγάζει 😄). https://www.bestprice.gr/item/2156609013/xiaomi-mi-11i-128gb.html Συμφωνώ για το S20. Κατά την γνώμη μου δεν αξίζει ούτε το S21 αυτά τα χρήματα με 4000mAh μπαταρία. Θα κοιτούσα τουλάχιστον για S21+. Το Huawei P40 Pro έχει τις καλύτερες κάμερες και τιμή 650-700 ευρώ στο skroutz, αλλά η έλλειψη των GMS είναι ένα θέμα. Το OnePlus 9 Pro πιστεύω ότι είναι η καλύτερη επιλογή. Βέβαια λίγο μεγαλύτερο από τα προηγούμενα που αναφέρθηκαν. https://www.mmplanet.gr/shop/kinita-tilefona-1244/53701-721390-oneplus-9-pro-5g-dual-sim-8gb-ram-128gb-morning-mist-eu-detail
alan boy Δημοσ. 1 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) Εγω ζαχαρώνω το Samsung s 21 plus. Φοβάμαι λίγο τον exynos που φοράει βέβαια και τη διάρκεια της μπαταρίας Επεξ/σία 2 Ιουλίου 2021 από alan boy
Symbad Δημοσ. 2 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2021 Φαίνεται ότι, μάλλον θα αξίζει, αλλά οι πληροφορίες λένε ότι θα το δούμε κατά τον Οκτώβριο... που νομίζω ότι θα είναι κάπως αργά
Ilias Tsafaras Δημοσ. 10 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2021 Στις 1/7/2021 στις 9:21 ΜΜ, paris_chav είπε Στο δια ταύτα, άρα μπορείς να κοιτάξεις μέχρι συσκευές πάνω κάτω στα 900 ευρώ αφού θα αφαιρεθεί το φπα, σωστά ; Όχι όχι, κακώς τα έγραψα και τα δύο και σας μπέρδεψα. Θέλω 700 αρχική ταβάνι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα