Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σας μιας και σε 2 βδομάδες φεύγω για πρακτική σαν αστυφύλακας και είμαι ανάμεσα σε Σύρο ρόδο Κέρκυρα Πάρο Νάξο με τι σειρά θα τα δηλώνατε; Από άποψη παραλίες διασκέδαση ποιότητα ζωής κτλ;

• Moderators
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Vtsola είπε

Καλημέρα σας μιας και σε 2 βδομάδες φεύγω για πρακτική σαν αστυφύλακας και είμαι ανάμεσα σε Σύρο ρόδο Κέρκυρα Πάρο Νάξο με τι σειρά θα τα δηλώνατε; Από άποψη παραλίες διασκέδαση ποιότητα ζωής κτλ;

Δεν ξερω αλλα Κερκυρα ξερεις που ειναι να πας αν πας να σου πω αν αξιζει

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Spect~ είπε

Δεν ξερω αλλα Κερκυρα ξερεις που ειναι να πας αν πας να σου πω αν αξιζει

Κέρκυρα Πόλη

• Moderators
Δημοσ.

Αν και δεν ξερω που θα εισαι, υποθετω ξενοδοχειο, θα σαι κομπλε. Οπου και να πας απο ωρες θα γινεται χαμος αλλα τουλαχιστον θα σαι κεντρο οποτε θα μπορεις να δεις/κανεις πραγματα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κέρκυρα, θα περάσεις πολύ όμορφα και μετά Σύρο, από αυτά που γράφεις.

Επεξ/σία από kaktos77
  • Like 1
Δημοσ.
34 λεπτά πριν, Vtsola είπε

Γούστα είναι αυτά να ξέρεις, λογικά θα έχεις και αμάξι.

Πάρο

Νάξο

Σύρο

Κέρκυρα

Ρόδο

• Like 2
Δημοσ.

Πόσο καιρό θα μείνεις εκεί; Τώρα το καλοκαίρι όπου και να πας ωραία θα είναι.

Αν είναι οτι θα σε πιάσει και χειμώνας, όσο πιο μικρό το μέρος, τόσο πιο ερημιά θα είναι.

• Like 1
Δημοσ.
24 λεπτά πριν, djcat είπε

Πόσο καιρό θα μείνεις εκεί; Τώρα το καλοκαίρι όπου και να πας ωραία θα είναι.

Αν είναι οτι θα σε πιάσει και χειμώνας, όσο πιο μικρό το μέρος, τόσο πιο ερημιά θα είναι.

4 μήνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 ώρες πριν, Vtsola είπε

Για Κέρκυρα δεν έχω άποψη. Από θέμα διασκέδασης για τα υπόλοιπα, βάζω:

1. Πάρο - Ρόδο
  2. Νάξο
  3. Σύρο

Βέβαια μερικά νησιά είναι τεράστια και μπορεί να είσαι σε άσχετο μέρος, όπου να κοιμάσαι με τα πρόβατα και όχι διασκέδαση να δεις, αλλά ούτε ανθρωπο. Πχ η Νάξος. Για να πας από τη μια μεριά στην άλλη είναι ωρες ατελείωτες.  Υπάρχουν όμως και Νησιά όπως η Σύρος, που όπου και να πας, ούτως ή άλλως δεν υπάρχει νυχτερινή ζωή. Ενώ με Πάρο και Ρόδο, έχεις μεγαλύτερες ελπίδες. Πάρο εγχώριο τουρισμό, Ρόδο εισαγόμενο, 

Επεξ/σία από sphinxgr
Δημοσ.

Η ερωτηση σου ειναι αντιστοιχη με το πιο ειναι το πιο ωραιο φαγητο στον κοσμο.

Δωσε μια πληροφορια τη ζωη σου αρεσει να κανεις?γουσταρεις να παρταρεις?σου αρεσουν τα πολλα πηγαινε ελα?κανεις εκδρομες?Μηπως εισαι ο τυπος που του αρεσει να την πεφτει χαλαρα να πινει τα τσιπουρακια του?

Εγω προσωπικα θα το πηγαινα Πάρο,Κερκυρα,Ροδο,Ναξο,Συρο.

Παρος λογο βαρουρας πολυκοσμιας κτλ Κερκυρα γιατι ειναι ομορφη και εχει απο ολα με ευκολες φθηνες εκδρομες,Ροδος γιατι μαρεσει η παλια πολη αλλα πηγαινεις σε κατι πιο μεγαλο με αρκετη οδηγηση,και μετα Ναξος Συρος ειναι πολυ υσηχα για τα γουστα μου.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, chrisxkar είπε

Η ερωτηση σου ειναι αντιστοιχη με το πιο ειναι το πιο ωραιο φαγητο στον κοσμο.

Δωσε μια πληροφορια τη ζωη σου αρεσει να κανεις?γουσταρεις να παρταρεις?σου αρεσουν τα πολλα πηγαινε ελα?κανεις εκδρομες?Μηπως εισαι ο τυπος που του αρεσει να την πεφτει χαλαρα να πινει τα τσιπουρακια του?

Εγω προσωπικα θα το πηγαινα Πάρο,Κερκυρα,Ροδο,Ναξο,Συρο.

Παρος λογο βαρουρας πολυκοσμιας κτλ Κερκυρα γιατι ειναι ομορφη και εχει απο ολα με ευκολες φθηνες εκδρομες,Ροδος γιατι μαρεσει η παλια πολη αλλα πηγαινεις σε κατι πιο μεγαλο με αρκετη οδηγηση,και μετα Ναξος Συρος ειναι πολυ υσηχα για τα γουστα μου.

Μου αρέσει να έχει ζωή γενικά σαν τόπος να μήν είναι ερημιά.. αλλά να καταλαβαίνω ότι είμαι σε νησί και όχι σε πόλη με θάλασσα απλά..να χει ωραίες παραλίες.. και σχετικά καλό κόσμο από τουρισμό

Δημοσ.

Λογικά Κέρκυρα θα σε έχουν στο αεροδρόμιο,πηξιμο αλλά αν είσαι τυχερός παίζουν και συνάδελφοι καλά γκομενάκια...

Δημοσ.

Τελικά δήλωσα 1 Σύρο 2 Κέρκυρα 3 Νάξο...το θέμα είναι σκέφτομαι να βάλω και την Κεφαλονιά.. γενικά ανάμεσα σε Νάξο και Κεφαλονιά πιο σας αρέσει παραπάνω ή τι προτείνετε;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...