Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οταν λεμε green pass ενοουμε το EU DIGITAL COVID CERTIFICATE?

Εγω εχω βγαλει αλλα το QR δεν βγαζει κατι που μπορει να διαβαστει

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
44 λεπτά πριν, vagos789 είπε

Οταν λεμε green pass ενοουμε το EU DIGITAL COVID CERTIFICATE?

Εγω εχω βγαλει αλλα το QR δεν βγαζει κατι που μπορει να διαβαστει

Μην σκαναρεις με την καμερα σου. Θελει την δικη του.

https://www.in.gr/2021/07/03/greece/green-pass-sygxysi-me-ti-vevaiosi-kai-to-pistopoiitiko-emvoliasmou-se-ti-diaferoun-pou-xrisimopoiountai/

4 ώρες πριν, cumulus είπε

Για σιγουρια εγω θα ταξιδευα 29,αυτο θα κανω και εγω 

Οταν το σκαναρεις το eu covid certificate τωρα στο βγαζει valid ή invalid?

Επεξ/σία από Zerg13
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
24 λεπτά πριν, Zerg13 είπε

Μην σκαναρεις με την καμερα σου. Θελει την δικη του.

https://www.in.gr/2021/07/03/greece/green-pass-sygxysi-me-ti-vevaiosi-kai-to-pistopoiitiko-emvoliasmou-se-ti-diaferoun-pou-xrisimopoiountai/

Οταν το σκαναρεις το eu covid certificate τωρα στο βγαζει valid ή invalid?

Invalid μου βγαζει.Υποθετω και εσυ το ιδιο

Εγω ταξιδευω την 15η ημερα οποτε πιστευω οτι δε θα εχω προβλημα

1 λεπτό πριν, cumulus είπε

Επεξ/σία από cumulus
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, cumulus είπε

Εγω ταξιδευω την 15η ημερα οποτε πιστευω οτι δε θα εχω προβλημα

Αν μετρησεις και την μερα εμβολιασμου, και την μερα πτησης σαν μερες, 15 και εγω. Αν δεν μετρησεις την μερα εμβολιασμου ή την μερα πτησης 14 εγω.

Δημοσ.

Λοιπόν επειδή είμαι στη 14η ημέρα μετά το εμβόλιο ,χωρίς την ημέρα του εμβολιασμού και πάλι μου βγάζει η εφαρμογή άκυρο καταλήγω στο συμπέρασμα ότι την 15η ημερα θεωρείται ότι έχουν περάσει 14 ημερες . 
που έχουμε φτάσει να μετράμε τις ημερες λες και περιμένουμε περίοδο 😀

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Καλησπέρα. Και σε μένα το ίδιο. Το ελληνικό certification μπόρεσα και το κατέβασα κανονικά. Το ευρωπαϊκό όμως δεν με αφήνει, βγάζοντας μου το " claim is missing " . Προσπάθησα να τους καλέσω και τηλέφωνο στο 2109098000  αλλά δεν μπόρεσα να " βρω γραμμή " . 

Θα ξαναπροσπαθησω πάντως.

Δημοσ.
Στις 27/8/2021 στις 4:09 ΜΜ, blueeifel είπε

Καλησπέρα. Και σε μένα το ίδιο. Το ελληνικό certification μπόρεσα και το κατέβασα κανονικά. Το ευρωπαϊκό όμως δεν με αφήνει, βγάζοντας μου το " claim is missing " . Προσπάθησα να τους καλέσω και τηλέφωνο στο 2109098000  αλλά δεν μπόρεσα να " βρω γραμμή " . 

Θα ξαναπροσπαθησω πάντως.

Βρήκες άκρη ; 

Δημοσ.

Τίποτα, ακόμη τα ίδια ! Το μνμ '' Claim is missing '' ακόμη εκεί ! 

Τώρα περιμένω κανα 10 λεπτο στη γραμμή αλλά κανείς δεν απαντά. Εννοείται μόλις βρω άκρη θα ενημερώσω ! Δοκιμάστε να καλείτε και εσείς .

Δημοσ.

Όπως με ενημέρωσαν απο το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης, λογικά έχει γίνει κάποιο λάθος στα στοιχεία ονοματεπώνυμου μου, ή της οικογενείας μου, δεν είναι τα ίδια από ότι φαίνεται με αυτά που είναι δηλωμένα στην εφορία. Με παρέπεμψε στην Aade ωστε να τα ελέγξουμε αλλά δε μπόρεσα να βρω γραμμή. Θα επισκεφτώ το Κεπ τελικά και εκεί φαντάζομαι θα διορθωθεί το ζήτημα. Επίσης με ενημέρωσαν πως χρειάζεται 14-15 μέρες ώστε να είναι απολύτως έτοιμο προς χρήση το πιστοποιητικό .

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.
Στις 1/9/2021 στις 8:15 ΜΜ, blueeifel είπε

Όπως με ενημέρωσαν απο το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης, λογικά έχει γίνει κάποιο λάθος στα στοιχεία ονοματεπώνυμου μου, ή της οικογενείας μου, δεν είναι τα ίδια από ότι φαίνεται με αυτά που είναι δηλωμένα στην εφορία. Με παρέπεμψε στην Aade ωστε να τα ελέγξουμε αλλά δε μπόρεσα να βρω γραμμή. Θα επισκεφτώ το Κεπ τελικά και εκεί φαντάζομαι θα διορθωθεί το ζήτημα. Επίσης με ενημέρωσαν πως χρειάζεται 14-15 μέρες ώστε να είναι απολύτως έτοιμο προς χρήση το πιστοποιητικό .

Τελικά μάθαμε κάτι νεότερο ; Γιατί έχω να ταξιδέψω στο εξωτερικό και δεν βγάζω άκρη με το τι πρέπει να κάνω για να βγάλω ευρωπαϊκό πιστοποιητικό εμβολιασμού 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, GeorgePaskalis είπε

Τελικά μάθαμε κάτι νεότερο ; Γιατί έχω να ταξιδέψω στο εξωτερικό και δεν βγάζω άκρη με το τι πρέπει να κάνω για να βγάλω ευρωπαϊκό πιστοποιητικό εμβολιασμού 

https://eudcc.gov.gr
Τι ψαχνεις να μαθεις; Βγαινει μεσα σε λιγα λεπτα. Αντε go και λες μας οτι τα καταφερες.

αποθηκευσε το pdf

Δημοσ.
9 ώρες πριν, Zerg13 είπε

https://eudcc.gov.gr
Τι ψαχνεις να μαθεις; Βγαινει μεσα σε λιγα λεπτα. Αντε go και λες μας οτι τα καταφερες.

αποθηκευσε το pdf

Έχω το ίδιο πρόβλημα. Όταν παω να το βγάλω μου βγάζει claim is missing. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...