vagos789 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2021 Οταν λεμε green pass ενοουμε το EU DIGITAL COVID CERTIFICATE? Εγω εχω βγαλει αλλα το QR δεν βγαζει κατι που μπορει να διαβαστει
katergaris79 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2021 Αν το σκανάρεις με την εφαρμογή κανονικά πρέπει να στο βγάλει έγκυρο. 1
Zerg13 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) 44 λεπτά πριν, vagos789 είπε Οταν λεμε green pass ενοουμε το EU DIGITAL COVID CERTIFICATE? Εγω εχω βγαλει αλλα το QR δεν βγαζει κατι που μπορει να διαβαστει Μην σκαναρεις με την καμερα σου. Θελει την δικη του. https://www.in.gr/2021/07/03/greece/green-pass-sygxysi-me-ti-vevaiosi-kai-to-pistopoiitiko-emvoliasmou-se-ti-diaferoun-pou-xrisimopoiountai/ 4 ώρες πριν, cumulus είπε Για σιγουρια εγω θα ταξιδευα 29,αυτο θα κανω και εγω Οταν το σκαναρεις το eu covid certificate τωρα στο βγαζει valid ή invalid? Επεξ/σία 14 Ιουλίου 2021 από Zerg13 1
cumulus Δημοσ. 14 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) 24 λεπτά πριν, Zerg13 είπε Μην σκαναρεις με την καμερα σου. Θελει την δικη του. https://www.in.gr/2021/07/03/greece/green-pass-sygxysi-me-ti-vevaiosi-kai-to-pistopoiitiko-emvoliasmou-se-ti-diaferoun-pou-xrisimopoiountai/ Οταν το σκαναρεις το eu covid certificate τωρα στο βγαζει valid ή invalid? Invalid μου βγαζει.Υποθετω και εσυ το ιδιο Εγω ταξιδευω την 15η ημερα οποτε πιστευω οτι δε θα εχω προβλημα 1 λεπτό πριν, cumulus είπε Επεξ/σία 14 Ιουλίου 2021 από cumulus 1
Zerg13 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2021 1 ώρα πριν, cumulus είπε Εγω ταξιδευω την 15η ημερα οποτε πιστευω οτι δε θα εχω προβλημα Αν μετρησεις και την μερα εμβολιασμου, και την μερα πτησης σαν μερες, 15 και εγω. Αν δεν μετρησεις την μερα εμβολιασμου ή την μερα πτησης 14 εγω.
cumulus Δημοσ. 16 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2021 Λοιπόν επειδή είμαι στη 14η ημέρα μετά το εμβόλιο ,χωρίς την ημέρα του εμβολιασμού και πάλι μου βγάζει η εφαρμογή άκυρο καταλήγω στο συμπέρασμα ότι την 15η ημερα θεωρείται ότι έχουν περάσει 14 ημερες . που έχουμε φτάσει να μετράμε τις ημερες λες και περιμένουμε περίοδο 😀
harisport Δημοσ. 21 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2021 Γειά σας. Έχω κι εγώ το θέμα με το claim is missing. Μήπως έβγαλε κάποιος άκρη; ευχαριστώ
masterridley Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 ^ +1 Είτε firefox είτε chrome, με κινητό ή με λάπτοπ, πατώντας 5 ή 10 φορές, δεν κάνει τίποτα. Πάντα παίρνω "claim.is.missing"
blueeifel Δημοσ. 27 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2021 Καλησπέρα. Και σε μένα το ίδιο. Το ελληνικό certification μπόρεσα και το κατέβασα κανονικά. Το ευρωπαϊκό όμως δεν με αφήνει, βγάζοντας μου το " claim is missing " . Προσπάθησα να τους καλέσω και τηλέφωνο στο 2109098000 αλλά δεν μπόρεσα να " βρω γραμμή " . Θα ξαναπροσπαθησω πάντως.
Mobid Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 Στις 27/8/2021 στις 4:09 ΜΜ, blueeifel είπε Καλησπέρα. Και σε μένα το ίδιο. Το ελληνικό certification μπόρεσα και το κατέβασα κανονικά. Το ευρωπαϊκό όμως δεν με αφήνει, βγάζοντας μου το " claim is missing " . Προσπάθησα να τους καλέσω και τηλέφωνο στο 2109098000 αλλά δεν μπόρεσα να " βρω γραμμή " . Θα ξαναπροσπαθησω πάντως. Βρήκες άκρη ;
blueeifel Δημοσ. 31 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2021 Τίποτα, ακόμη τα ίδια ! Το μνμ '' Claim is missing '' ακόμη εκεί ! Τώρα περιμένω κανα 10 λεπτο στη γραμμή αλλά κανείς δεν απαντά. Εννοείται μόλις βρω άκρη θα ενημερώσω ! Δοκιμάστε να καλείτε και εσείς .
blueeifel Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2021 Όπως με ενημέρωσαν απο το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης, λογικά έχει γίνει κάποιο λάθος στα στοιχεία ονοματεπώνυμου μου, ή της οικογενείας μου, δεν είναι τα ίδια από ότι φαίνεται με αυτά που είναι δηλωμένα στην εφορία. Με παρέπεμψε στην Aade ωστε να τα ελέγξουμε αλλά δε μπόρεσα να βρω γραμμή. Θα επισκεφτώ το Κεπ τελικά και εκεί φαντάζομαι θα διορθωθεί το ζήτημα. Επίσης με ενημέρωσαν πως χρειάζεται 14-15 μέρες ώστε να είναι απολύτως έτοιμο προς χρήση το πιστοποιητικό .
GeorgePaskalis Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2021 Στις 1/9/2021 στις 8:15 ΜΜ, blueeifel είπε Όπως με ενημέρωσαν απο το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης, λογικά έχει γίνει κάποιο λάθος στα στοιχεία ονοματεπώνυμου μου, ή της οικογενείας μου, δεν είναι τα ίδια από ότι φαίνεται με αυτά που είναι δηλωμένα στην εφορία. Με παρέπεμψε στην Aade ωστε να τα ελέγξουμε αλλά δε μπόρεσα να βρω γραμμή. Θα επισκεφτώ το Κεπ τελικά και εκεί φαντάζομαι θα διορθωθεί το ζήτημα. Επίσης με ενημέρωσαν πως χρειάζεται 14-15 μέρες ώστε να είναι απολύτως έτοιμο προς χρήση το πιστοποιητικό . Τελικά μάθαμε κάτι νεότερο ; Γιατί έχω να ταξιδέψω στο εξωτερικό και δεν βγάζω άκρη με το τι πρέπει να κάνω για να βγάλω ευρωπαϊκό πιστοποιητικό εμβολιασμού
Zerg13 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2021 1 ώρα πριν, GeorgePaskalis είπε Τελικά μάθαμε κάτι νεότερο ; Γιατί έχω να ταξιδέψω στο εξωτερικό και δεν βγάζω άκρη με το τι πρέπει να κάνω για να βγάλω ευρωπαϊκό πιστοποιητικό εμβολιασμού https://eudcc.gov.gr Τι ψαχνεις να μαθεις; Βγαινει μεσα σε λιγα λεπτα. Αντε go και λες μας οτι τα καταφερες. αποθηκευσε το pdf
GeorgePaskalis Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2021 9 ώρες πριν, Zerg13 είπε https://eudcc.gov.gr Τι ψαχνεις να μαθεις; Βγαινει μεσα σε λιγα λεπτα. Αντε go και λες μας οτι τα καταφερες. αποθηκευσε το pdf Έχω το ίδιο πρόβλημα. Όταν παω να το βγάλω μου βγάζει claim is missing.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα