intruder99 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2021 Όπως θα γνωρίζετε, ένας ανεμβολίαστος θα πρέπει να έχει αρνητικό τεστ για να ταξιδέψει σε άλλη χώρα. Το τεστ αυτό μπορώ να το κάνω δωρεάν σε πλατείες κτλ. που γίνεται κάθε μέρα ή θα πρέπει να το κάνω επί πληρωμή; Έχει σημασία;
Menelaos83 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2021 Εδω θα βρεις στοιχεια για διαφορες χωρες https://el.aegeanair.com/current-travel-information/travel-updates/
Invader Δημοσ. 1 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2021 Μπορείς γιατί είναι απο κρατική δομή,απλά αν δε κανω λάθος πρέπει να είναι μοριακό τεστ για να μπορείς να ταξιδέψεις.
DownUNDERground Δημοσ. 1 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2021 9 λεπτά πριν, Invader είπε Μπορείς γιατί είναι απο κρατική δομή,απλά αν δε κανω λάθος πρέπει να είναι μοριακό τεστ για να μπορείς να ταξιδέψεις. Αυτό που σου λέει ο @Invader πρέπει να εξετάσεις κυρίως. Αν τελικά δε ζητείται μοριακό τεστ, είσαι οκ να το κάνεις εκεί που λες.
skoulas Δημοσ. 1 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2021 Στον έλεγχο θα πρέπει να τους δείξεις χαρτί ή email που αναφέρει τα στοιχεία σου (ονομ/νο, ημερ/νία γέννησης κτλ) καθώς και την ημερ/νία που έκανες το test. Από προσωπική εμπειρία, αρκετούς μήνες πριν, μετά το test έλαβα απλά ένα sms που έλεγε ότι ήταν αρνητικό (ούτε καν ονομ/νο δεν ανέφερε). Το test δεν πρέπει να είναι απαραίτητα PCR, εξαρτάται από την χώρα στην οποία είναι να ταξιδέψεις. Πρόσφατα ταξίδεψα προς Γερμανία και με antigen test (20euro στο αεροδρόμιο, βγαίνει σε μισή ώρα) δεν είχα πρόβλημα. Βέβαια ο έλεγχος ήταν σχεδόν ανύπαρκτος.Περισότερο ασχολήθηκαν με το PFL και διαβατήριο παρά με το test. Το test είχε λάθος στο επίθετό μου και δεν το πήρε κανείς χαμπάρι. Το είδα εγώ όταν έπρεπε να το στείλω στο Γερμανικό γραφείο υγείας ώστε να μην χρειαστεί να μείνω σε καραντίνα (αλλά ούτε αυτοί το πήραν χαμπάρι). Επίσης ακόμα και ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΣ θα πρέπει να έχουν περάσει 14ημέρες από τη 2η δόση ώστε να μπορείς να ταξιδέψεις χωρίς test.
GREGORYMO Δημοσ. 1 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2021 1 ώρα πριν, intruder99 είπε Όπως θα γνωρίζετε, ένας ανεμβολίαστος θα πρέπει να έχει αρνητικό τεστ για να ταξιδέψει σε άλλη χώρα. Το τεστ αυτό μπορώ να το κάνω δωρεάν σε πλατείες κτλ. που γίνεται κάθε μέρα ή θα πρέπει να το κάνω επί πληρωμή; Έχει σημασία; Σε ποια χώρα ? Έχει σημασία.
intruder99 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) 40 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε Σε ποια χώρα ? Έχει σημασία. Ίσως πάμε Ιταλία τέλη Αυγούστου και έλεγα μήπως γλυτώναμε επιπλέον έξοδα. Δεν έχουμε αποφασίσει ακόμη αν θα κάνουμε το εμβόλιο μέχρι τότε. Επίσης, πριν από λίγο διάβασα ότι θα χρειάζεται αρνητικό τεστ και για μετακίνηση από νομό σε νομό. https://www.protothema.gr/greece/article/1139112/alert-eisigisi-ebeirognomonon-mono-me-arnitiko-test-oi-metakiniseis-anemvoliaston-apo-nomo-se-nomo/ Ευχαριστώ όλους για την βοήθεια. Εκτός από το sms που έρχεται από τον ΕΟΔΥ έχω την αίσθηση ότι κάπως πρέπει να καταχωρηθεί το αποτέλεσμα στο ψηφιακό πιστοποιητικό - green pass. Δεν ξέρω αν κάτι τέτοιο γίνεται αυτόματα. Επεξ/σία 1 Ιουλίου 2021 από intruder99
Nate Δημοσ. 13 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2021 Ρωτάω εδώ για να μην ανοίγω νέο θέμα. Εμβολιάστηκα με J&J πριν από ένα μήνα και βάλε, έχω βγάλει το ελληνικό πιστοποιητικό εμβολιασμού κανονικά, αλλά δεν μπορώ να εκδώσω το green pass. Πάω στο site, συνδέομαι με τα στοιχεία του taxisnet, μου βγάζει τα στοιχεία μου, αλλά όταν πατάω συνέχεια δείχνει την μπλε μπάρα στο πάνω μέρος της σελίδας και μετά δεν κάνει τίποτα. Από chrome όλα αυτά. Δοκίμασα από firefox και opera, κάνουν το ίδιο και κάτω δεξιά βγάζουν μήνυμα "claim.is.missing". Πώς θα μπορούσα να το βγάλω μόνος μου; Με τα ΚΕΠ δεν θα ήθελα να ασχοληθώ αν γίνεται.
ΠάρηςΓ Δημοσ. 14 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2021 3 ώρες πριν, Nate είπε Ρωτάω εδώ για να μην ανοίγω νέο θέμα. Εμβολιάστηκα με J&J πριν από ένα μήνα και βάλε, έχω βγάλει το ελληνικό πιστοποιητικό εμβολιασμού κανονικά, αλλά δεν μπορώ να εκδώσω το green pass. Πάω στο site, συνδέομαι με τα στοιχεία του taxisnet, μου βγάζει τα στοιχεία μου, αλλά όταν πατάω συνέχεια δείχνει την μπλε μπάρα στο πάνω μέρος της σελίδας και μετά δεν κάνει τίποτα. Από chrome όλα αυτά. Δοκίμασα από firefox και opera, κάνουν το ίδιο και κάτω δεξιά βγάζουν μήνυμα "claim.is.missing". Πώς θα μπορούσα να το βγάλω μόνος μου; Με τα ΚΕΠ δεν θα ήθελα να ασχοληθώ αν γίνεται. Κατι εχω ακουσει πως θελει 5-6 προσπάθειες
Zerg13 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2021 Στις 1/7/2021 στις 3:47 ΜΜ, skoulas είπε Επίσης ακόμα και ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΣ θα πρέπει να έχουν περάσει 14ημέρες από τη 2η δόση ώστε να μπορείς να ταξιδέψεις χωρίς test. Ξερεις λεπτομερειες για αυτο; Παραδειγμα αν κανω την δευτερη δοση σημερα 14/07 ποια ειναι η πρωτη μερα που μπορω να ταξιδεψω; 28 ή 29?
cumulus Δημοσ. 14 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2021 8 ώρες πριν, Zerg13 είπε Ξερεις λεπτομερειες για αυτο; Παραδειγμα αν κανω την δευτερη δοση σημερα 14/07 ποια ειναι η πρωτη μερα που μπορω να ταξιδεψω; 28 ή 29? Για σιγουρια εγω θα ταξιδευα 29,αυτο θα κανω και εγω 1
greekbusters Δημοσ. 14 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2021 Επειδή δεν έχω βρει σαφή απάντηση ρε παιδιά, η είσοδος στους χώρους διασκέδασης σύμφωνα με τα νέα μέτρα αφορά αποκλειστικά τους εμβολιασμενους ή και αυτούς που έχουν νοσησει; σρυ που ρωτάω εδώ αλλά δεν έχω βρει την απάντηση πουθενά
LabrakisG1992 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2021 33 λεπτά πριν, greekbusters είπε Επειδή δεν έχω βρει σαφή απάντηση ρε παιδιά, η είσοδος στους χώρους διασκέδασης σύμφωνα με τα νέα μέτρα αφορά αποκλειστικά τους εμβολιασμενους ή και αυτούς που έχουν νοσησει; σρυ που ρωτάω εδώ αλλά δεν έχω βρει την απάντηση πουθενά Καλή ερώτηση. Αν έχεις πιστοποιητικό νόσησης,θεωρητικά πρέπει να έχεις την ίδια αντιμετώπηση με αυτούς που έχουν πιστοποιητικό εμβολιασμού. 1
AristidisZ Δημοσ. 14 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2021 Green pass έχουν και αυτοί που έχουν νοσήσει (έως και 6μηνο)
Zerg13 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2021 15 ώρες πριν, Nate είπε claim.is.missing". Πώς θα μπορούσα να το βγάλω μόνος μου; Με τα ΚΕΠ δεν θα ήθελα να ασχοληθώ αν γίνεται. Mου κανει εντυπωση που στο κανει απ ολα τα browser. Δοκιμασε απο κινητο με chrome αν σου κανει το ιδιο κατι κανεις λαθος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα