Επισκέπτης Δημοσ. 1 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2021 Καλησπέρα σας. Θα ήθελα τη βοήθειά σας, ώστε να καθοδηγήσω καλύτερα τρίτο στην επιλογή. Το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι το youtube, οπότε δεν μας απασχολεί η χωρητικότητα κλπ. Τι χαρακτηριστικά πρέπει να κοιτάξω; Δεν έχω καμιά εμπειρία από tablet, και δεν ξέρω εάν θα τον κάλυπτε ένα με πχ 2GB RAM. Αν έχετε κάποια πρόταση, ακόμα καλύτερα. Αγορά από Ελλάδα. Budget όσο πιο χαμηλά γίνεται, ιδανικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 1 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2021 2gb ram = οριακα δυστυχως οπως και σε κινητο 8 hours ago, Mrs. Hyde said: Καλησπέρα σας. Θα ήθελα τη βοήθειά σας, ώστε να καθοδηγήσω καλύτερα τρίτο στην επιλογή. Το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι το youtube, οπότε δεν μας απασχολεί η χωρητικότητα κλπ. Τι χαρακτηριστικά πρέπει να κοιτάξω; Δεν έχω καμιά εμπειρία από tablet, και δεν ξέρω εάν θα τον κάλυπτε ένα με πχ 2GB RAM. Αν έχετε κάποια πρόταση, ακόμα καλύτερα. Αγορά από Ελλάδα. Budget όσο πιο χαμηλά γίνεται, ιδανικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) Ναι, το ξέρω ότι είναι οριακά. Του είπα πως θα ήταν καλό να πάρει ένα με 3GB, τουλάχιστον, αλλά το bugdet του είναι πολύ σφιχτό. Γι' αυτό είπα μήπως καλύπτεται με τα 2, καθώς οι απαιτήσεις του δεν είναι ιδιαίτερες, μιας και το θέλει μόνο για youtube. Από εκεί και πέρα, ευθύνη του για την τελική επιλογή. Εννοείται. Επεξ/σία 2 Ιουλίου 2021 από Mrs. Hyde Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aetos1988 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2021 Δες το παρακάτω βίντεο ίσως σε βοηθήσει : https://www.youtube.com/watch?v=ob4ROhV9cnk&t=447s Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2021 Θα το κοιτάξω αργότερα, αετέ. Σε ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TechMentions Δημοσ. 15 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2021 2GB RAM ούτε με σφαίρες, εκτός αν το θέλεις για μερικούς μήνες και μετά να το πας για πέταμα.. το Samsung Galaxy A7 είναι το οικονομικότερο τάμπλετ που θα πρότεινα με προϋπόθεση να κρατήσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 18 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2021 On 02/07/2021 at 10:41, Mrs. Hyde said: Ναι, το ξέρω ότι είναι οριακά. Του είπα πως θα ήταν καλό να πάρει ένα με 3GB, τουλάχιστον, αλλά το bugdet του είναι πολύ σφιχτό. Γι' αυτό είπα μήπως καλύπτεται με τα 2, καθώς οι απαιτήσεις του δεν είναι ιδιαίτερες, μιας και το θέλει μόνο για youtube. Από εκεί και πέρα, ευθύνη του για την τελική επιλογή. Εννοείται. θα παιξει Utube απλα θα ειναι λιγο εκνευριστικο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GATE123 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2021 Στις 1/7/2021 στις 1:57 ΜΜ, Mrs. Hyde είπε Καλησπέρα σας. Θα ήθελα τη βοήθειά σας, ώστε να καθοδηγήσω καλύτερα τρίτο στην επιλογή. Το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι το youtube, οπότε δεν μας απασχολεί η χωρητικότητα κλπ. Τι χαρακτηριστικά πρέπει να κοιτάξω; Δεν έχω καμιά εμπειρία από tablet, και δεν ξέρω εάν θα τον κάλυπτε ένα με πχ 2GB RAM. Αν έχετε κάποια πρόταση, ακόμα καλύτερα. Αγορά από Ελλάδα. Budget όσο πιο χαμηλά γίνεται, ιδανικά. Επειδή δεν λες μπάτζετ αλλά ούτε μέγεθος ,το πιο φτηνό τάμπλετ με 3 gb ram είναι αυτό εδώ(δεν έχει Play Store) https://www.skroutz.gr/s/26371941/Amazon-Fire-HD-8-Plus-10th-Gen-8-Tablet-με-WiFi-και-Μνήμη-32GB-Slate.html Μετά πας σε αυτό(πιο καινούργιο και πιο καλύτερο) https://www.skroutz.gr/s/29457629/BlackView-Tab-9-10-1-με-WiFi-4G-και-Μνήμη-64GB-Gray.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα