Προς το περιεχόμενο

Βοήθεια για επιλογή tablet

Επισκέπτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης

Καλησπέρα σας. 

Θα ήθελα τη βοήθειά σας, ώστε να καθοδηγήσω καλύτερα τρίτο στην επιλογή. Το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι το youtube, οπότε δεν μας απασχολεί η χωρητικότητα κλπ. Τι χαρακτηριστικά πρέπει να κοιτάξω; Δεν έχω καμιά εμπειρία από tablet, και δεν ξέρω εάν θα τον κάλυπτε ένα με πχ 2GB RAM. Αν έχετε κάποια πρόταση, ακόμα καλύτερα. 

Αγορά από Ελλάδα. Budget όσο πιο χαμηλά γίνεται, ιδανικά. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

2gb ram = οριακα δυστυχως οπως και σε κινητο

8 hours ago, Mrs. Hyde said:

Καλησπέρα σας. 

Θα ήθελα τη βοήθειά σας, ώστε να καθοδηγήσω καλύτερα τρίτο στην επιλογή. Το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι το youtube, οπότε δεν μας απασχολεί η χωρητικότητα κλπ. Τι χαρακτηριστικά πρέπει να κοιτάξω; Δεν έχω καμιά εμπειρία από tablet, και δεν ξέρω εάν θα τον κάλυπτε ένα με πχ 2GB RAM. Αν έχετε κάποια πρόταση, ακόμα καλύτερα. 

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι, το ξέρω ότι είναι οριακά. Του είπα πως θα ήταν καλό να πάρει ένα με 3GB, τουλάχιστον, αλλά το bugdet του είναι πολύ σφιχτό. Γι' αυτό είπα μήπως καλύπτεται με τα 2, καθώς οι απαιτήσεις του δεν είναι ιδιαίτερες, μιας και το θέλει μόνο για youtube. Από εκεί και πέρα, ευθύνη του για την τελική επιλογή. Εννοείται. 

Επεξ/σία από Mrs. Hyde

• 2 εβδομάδες αργότερα...

2GB RAM ούτε με σφαίρες, εκτός αν το θέλεις για μερικούς μήνες και μετά να το πας για πέταμα.. το Samsung Galaxy A7  είναι το οικονομικότερο τάμπλετ που θα πρότεινα με προϋπόθεση να κρατήσει.

On 02/07/2021 at 10:41, Mrs. Hyde said:

Ναι, το ξέρω ότι είναι οριακά. Του είπα πως θα ήταν καλό να πάρει ένα με 3GB, τουλάχιστον, αλλά το bugdet του είναι πολύ σφιχτό. Γι' αυτό είπα μήπως καλύπτεται με τα 2, καθώς οι απαιτήσεις του δεν είναι ιδιαίτερες, μιας και το θέλει μόνο για youtube. Από εκεί και πέρα, ευθύνη του για την τελική επιλογή. Εννοείται. 

θα παιξει Utube απλα θα ειναι λιγο εκνευριστικο.

Στις 1/7/2021 στις 1:57 ΜΜ, Mrs. Hyde είπε

Καλησπέρα σας. 

Επειδή δεν λες μπάτζετ αλλά ούτε μέγεθος ,το πιο φτηνό τάμπλετ με 3 gb ram είναι αυτό εδώ(δεν έχει Play Store)

https://www.skroutz.gr/s/26371941/Amazon-Fire-HD-8-Plus-10th-Gen-8-Tablet-με-WiFi-και-Μνήμη-32GB-Slate.html

Μετά πας σε αυτό(πιο καινούργιο και πιο καλύτερο)

https://www.skroutz.gr/s/29457629/BlackView-Tab-9-10-1-με-WiFi-4G-και-Μνήμη-64GB-Gray.html

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...