Liapisftw Δημοσ. 1 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2021 Καλησπέρα. Πετάω από Καλαμάτα προς Θεσσαλονίκη αύριο και ψάχνω να δω τι χρειάζεται να έχω για να μην βρεθώ προ εκπλήξεως. Διαβάζοντας στο ίντερνετ βλέπω ότι χρειάζεται πιστοποιητικό εμβολιασμού ή αρνητικό σελφ τεστ αλλά λέει προς νησιωτικούς προορισμούς. Άρα για Θεσσαλονίκη δεν χρειάζομαι κάτι? Σε συζητήσεις που έχω κάνει άλλοι λένε ότι χρειάζεται παντού.. 20 τηλέφωνα στο αεροδρόμιο δεν απαντάει κάνεις.. έχει ταξιδέψει κανείς σας πρόσφατα? Παρακαλώ κάποιος που ξέρει να με διαφωτίσει.. Επίσης αν όντως θέλει σελφ τεστ που το δηλώνω? Εκεί που δηλώνω και για την εργασία μου? Ευχαριστώ!!
Joshua21 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2021 7 λεπτά πριν, Liapisftw είπε Επίσης αν όντως θέλει σελφ τεστ που το δηλώνω? Εκεί που δηλώνω και για την εργασία μου? Εκτυπώνεις το παρακάτω και το συμπληρώνεις. ΑΝ όντως θέλει σέλφ τέστ. https://self-testing.gov.gr/covid19-self-test-print.pdf 1
Liapisftw Δημοσ. 1 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2021 Για ενημέρωση και άλλων που μπορεί να έχουν απορία, μετα από άπειρα τηλέφωνα κατάφερα και έβγαλα άκρη. Μόνο σε νησιά και εξωτερικό χρειάζονται τεστ. Για πτήσεις εσωτερικού μόνο με την μάσκα. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα